2018 Ekim Anneleri

Amin canım inşallah. Ben normal doğumu çok istiyordum onun için eğitime gittim sancilarla basetmek için, yogaya gittim kolay doğum olsun diye hatta hurmaları son haftalara sakladım açılma için. Tadayim dedim normal doğumu. Herkes annelik öyle yaşanıyor oteki türlü yanına veriyorlar bebeği hicbisey anlamıyorsun sezeryanda diyorlar. Nasip artık bundan sonrası. Hayirlisiyla belden aşağı uyustururlar da görürüm oğlumu ten temasinda bulunurum inşallah emziririm. Sezeryandan önce ve sonrası tavsiyen var mı canım? Karın ovma sezeryan için de mi geçerli? İnşallah bu dogumunda sıkıntı yaşamazsınız. Umdugun gibi olur herşey. Daha bugün sana seviniyordum 3haftam kaldı diyince aynısı bana da oldu:) seninkisi niye 39+larda olmuyor, niye yapmıyorlar sezeryani kalabildiği kadar kalsa keske

Kizlar selam. Nst de bebegin kalp atislari hizli cikti. Dr cuma tekrar cagirdi nst icin. Bisi olur mu ki hizli olunca acaba?
Bana Demişti ki hemşire ara ara yükselmesinden korkmayız,hep Yükseklerde ya da hep alçaklarda seyretmesinden korkarız.Seninkiler inişli çıkışlı mı

Ultrason kağıdına baktım da HC si 37hafta çıkmış, BDP si 33hafta çıkmış. Dr önemli değil bu haftalarda iki hafta önde yada geride olabilir dedi. Kilosu da biraz geride. Sizde de öyle olursa hiç kafaya takmayin. Normalmiş.

Bana Demişti ki hemşire ara ara yükselmesinden korkmayız,hep Yükseklerde ya da hep alçaklarda seyretmesinden korkarız.Seninkiler inişli çıkışlı mı
Arada bi kafami cevirip ekrana baktigim 170 180 160 195 gibi falan gordum. Dr biraz hizliyiz dedi. Cuma ya tekrar nst istedi. Tedirgin oldum ben de

Evet hatirliyorum canim.
Olmayinca olmuyor :) Biliyordum boyle olacaginida.Yedigime ictigimede dikkat ederim bide zaten aliskanlik oluyor artik hep ugrasinca kan isiyle.En iyisi bazen takviye.
Amiiinn tesekkur ederiimm,cumlemiz saglikla kavusalim❤

A Atape Canım geçmiş olsun.Bakalım kuzucuk daha ne kadar içeriye dayanabilecek:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en uygun vakitte inşallah..

39 doluyor canim benimde o tarihte.
Eger sikinti olmaz durursa degistirebilirizde.38i bile ozellikle sormustum bende 2. diye sirf oyle olmasin istedim,doktorumda gerek yok zaten dedi sagolsun.
Annelik dogumla olsa keske :) onu soyleyen bence cok ayip etmis.4 yilimin hesabini dogumumla yapamam,yapmamda.Ama kizimi cok iyi yetistirdigime ve iyi anne olduguma eminim en azindan goruyorum.Kaldi ki bunu mecbur olan binlerce insan var.Ve bence iyi anne olmanin en buyuk sarti baska anneleri alcaltmamakla baslar cunku bir anne bilir ki cocuk basli basina cok buyuk bir emek...
Neler yasayarak bir evlada sahip olanlar var onlarin yaninda hic kalir bence bu tur dusunceler.Allah sevgiden saygidan yoksun birakmasin oncelikle biz buyukleri,ki once hemcinslerimize iyi davranmayi ogrenebilelim,yapabilelim.

Ovma islemi icinde mutlaka doktorun ve hemsirenin fikri onemli.Aklinda kalorsa sorarsin.Rahim normalde de sezaryende de ayni durumda toplanmaya calisir.Sadece eskiler sezaryende pislik icinde kalir derler o kadar kotulemisler dusun :) aslinda tam tersi kanamanda daha az olabilir cunku temizlerler.
En guzel tavsiyem ilk ayaga kalktiktan sonra bidaha az az kendini yormadan ama sık sık yurumen,cok cabuk acilir toparlarsin.
Agri sizi mutlaka olacak oyle basit bisy bekleme bide.Rahim toplandikcada agri oluyor kasiliyor.Insallah saglikla atlatirsiniz

Ben de bir sürü takviye ilaç alıyorum ama yine de yeterli gelmiyor. Kan ile bir yükseliyor bir süre sonra hop 7lere yine düşüyor. Allah beterlerinden saklasın cnm.

Pazartesi izne ayrıldım. Suyum sınırdaymış hocaya gidiyorum artık. Ciğer geliştirici iğne oldum. Dün temizlik yaparken zehirlendim. Arada kasılmalarım oluyor. Dua edin arkadaşlar
Allah korusun canım çamaşır suyuyla porçözü karıştırdım deme ! Geçmiş olsun.Suyun ilk hamileliğinde de azalıyordu senin.Plasentada kan akışına baktı mi doktorun suyun azalma sebebi hakkında bir tahmini var mıymış ?

Canım maalesef karıştılar ama biri banyoda klozetteydi diğeri tuvalet gideri aynı oluyormuş bilmiyordum . Ayrı odalar uzaklar ama oldu fazla solumadım dr ciğerimi dinledi boğazama baktı sıkıntı yok dedi. Sf taktı. Hamile old için hava vermedi. Kasılmalarım neden arttı bilmiyorum ama. Celeston iğneden de olabilir . Önceki gebeliğimde de yapılmıştı bebek hareketleri inanılmaz azalmıştı şimdi de azaldı. Suyuma 21 de az dediler şimdiye kadar yeterli dediler en son hoca az dedi işte

Merhaba rapor 32+0 da alınması gerekiyor diye biliyorum.. aksi taktirde iş yeri çalıştıramaz diye biliyorum doğru mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…