Allah.a sukur iyiler canim. Sagol sen nasilsin?Benim de kaç gündur aklimdasin cnm nasıl gidiyo ikizler nasıl?
Ben uzun kollu aldim ama aklima sonra damar yolu falan acilmasi gerekirse rahat olmaz gibi geldi.Allah.a sukur iyiler canim. Sagol sen nasilsin?
Kizlar pijama takimi yada gecelikleri uzun kollu mu kisa kollu mu tercih ettiniz?
Amin canım inşallah. Ben normal doğumu çok istiyordum onun için eğitime gittim sancilarla basetmek için, yogaya gittim kolay doğum olsun diye hatta hurmaları son haftalara sakladım açılma için. Tadayim dedim normal doğumu. Herkes annelik öyle yaşanıyor oteki türlü yanına veriyorlar bebeği hicbisey anlamıyorsun sezeryanda diyorlar. Nasip artık bundan sonrası. Hayirlisiyla belden aşağı uyustururlar da görürüm oğlumu ten temasinda bulunurum inşallah emziririm. Sezeryandan önce ve sonrası tavsiyen var mı canım? Karın ovma sezeryan için de mi geçerli? İnşallah bu dogumunda sıkıntı yaşamazsınız. Umdugun gibi olur herşey. Daha bugün sana seviniyordum 3haftam kaldı diyince aynısı bana da oldu:) seninkisi niye 39+larda olmuyor, niye yapmıyorlar sezeryani kalabildiği kadar kalsa keskeAslinda zamaninda dogdu.39+5'te.Ama benim kız 39 haftayi doldurdugu gece ters döndü canim.Yani baş gelişti aslinda normal bekliyorduk,makat gelişe döndü zoru basarip doktor bile sasirmisti cunku 2 gun once kontroldeydik.
Biraz beklemistik sancilarla durumun degismesine yonelik.5 gun daha durdum.Iste sonra karar verdik artik baska sorunlarda yasaninca.
Masallah minigine❤Kuzenimde kullaniyor igne Allah yardimciniz olsun.Zor.Onunda doktoru kayiplardan sebep riske atmiyor.Sezaryen olacak nasipse.Insallah saglikla kavusunda❤
Çok şükür cnm heyecanla bekliyorum oğlumu. Ben uzun kollu aldım tesettürlü olduğum icin. Gecelik hiç almadım umarım pişman olmam sezeryan olacak çünküAllah.a sukur iyiler canim. Sagol sen nasilsin?
Kizlar pijama takimi yada gecelikleri uzun kollu mu kisa kollu mu tercih ettiniz?
Bana Demişti ki hemşire ara ara yükselmesinden korkmayız,hep Yükseklerde ya da hep alçaklarda seyretmesinden korkarız.Seninkiler inişli çıkışlı mıKizlar selam. Nst de bebegin kalp atislari hizli cikti. Dr cuma tekrar cagirdi nst icin. Bisi olur mu ki hizli olunca acaba?
Herkes otribebeden memnunsa onu aliyim o zaman. Ben de her ihtimale karsi bulunsun dedim. Bu arada Allah korumus kiziniz sezeni
Arada bi kafami cevirip ekrana baktigim 170 180 160 195 gibi falan gordum. Dr biraz hizliyiz dedi. Cuma ya tekrar nst istedi. Tedirgin oldum ben deBana Demişti ki hemşire ara ara yükselmesinden korkmayız,hep Yükseklerde ya da hep alçaklarda seyretmesinden korkarız.Seninkiler inişli çıkışlı mı
Cnm maşallah hiçbirşey kalmamış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Daha öncede senin ile konuşmuştuk hatırlarsan. Ben 3 ünite takviye aldım. Ya doğumda ya da doğumdan önce 2 ünite daha takviye alacağım. Senin ve bebişin için hakkınızda hayırlısı olsun
Cnm Allah bebişini sağlıkla sıhatle vakti saatinde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah. Ben normal doğumu çok istiyordum onun için eğitime gittim sancilarla basetmek için, yogaya gittim kolay doğum olsun diye hatta hurmaları son haftalara sakladım açılma için. Tadayim dedim normal doğumu. Herkes annelik öyle yaşanıyor oteki türlü yanına veriyorlar bebeği hicbisey anlamıyorsun sezeryanda diyorlar. Nasip artık bundan sonrası. Hayirlisiyla belden aşağı uyustururlar da görürüm oğlumu ten temasinda bulunurum inşallah emziririm. Sezeryandan önce ve sonrası tavsiyen var mı canım? Karın ovma sezeryan için de mi geçerli? İnşallah bu dogumunda sıkıntı yaşamazsınız. Umdugun gibi olur herşey. Daha bugün sana seviniyordum 3haftam kaldı diyince aynısı bana da oldu:) seninkisi niye 39+larda olmuyor, niye yapmıyorlar sezeryani kalabildiği kadar kalsa keske
Eksiklerimiz varyalansindunya @yadegarim @Gamsizbaykus @suzansu @gokbulutt @Helinnnnn @svqi gibı gibi...
Inşallah sonraki nst ler doktorun dikkatini çekecek cinsten olmaz canım.Arada bi kafami cevirip ekrana baktigim 170 180 160 195 gibi falan gordum. Dr biraz hizliyiz dedi. Cuma ya tekrar nst istedi. Tedirgin oldum ben de
Evet hatirliyorum canim.
Olmayinca olmuyor :) Biliyordum boyle olacaginida.Yedigime ictigimede dikkat ederim bide zaten aliskanlik oluyor artik hep ugrasinca kan isiyle.En iyisi bazen takviye.
Amiiinn tesekkur ederiimm,cumlemiz saglikla kavusalim❤
Gecmis olsun. Dikkat edin.Pazartesi izne ayrıldım. Suyum sınırdaymış hocaya gidiyorum artık. Ciğer geliştirici iğne oldum. Dün temizlik yaparken zehirlendim. Arada kasılmalarım oluyor. Dua edin arkadaşlar
Allah korusun canım çamaşır suyuyla porçözü karıştırdım deme ! Geçmiş olsun.Suyun ilk hamileliğinde de azalıyordu senin.Plasentada kan akışına baktı mi doktorun suyun azalma sebebi hakkında bir tahmini var mıymış ?Pazartesi izne ayrıldım. Suyum sınırdaymış hocaya gidiyorum artık. Ciğer geliştirici iğne oldum. Dün temizlik yaparken zehirlendim. Arada kasılmalarım oluyor. Dua edin arkadaşlar
Gecmis olsun. Dikkat edin.
Allah korusun canım çamaşır suyuyla porçözü karıştırdım deme ! Geçmiş olsun.Suyun ilk hamileliğinde de azalıyordu senin.Plasentada kan akışına baktı mi doktorun suyun azalma sebebi hakkında bir tahmini var mıymış ?
Merhaba rapor 32+0 da alınması gerekiyor diye biliyorum.. aksi taktirde iş yeri çalıştıramaz diye biliyorum doğru mu ?Günaydınlar hanımlar hepimize mutlu bir gün diliyorum. Bugün çalışabilir raporumu almaya gideceğim inş oğlumu da göreceğim. Baya özledim ne kadar oldu boyu kilosu merak ediyorum en son üç hafta önce görmüştüm. Umarım her şey yolundadır. Herkese kolaylıklar diliyorum görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?