2018 Ekim Anneleri

Kizlar karnim agriyo sag kasigimda agriyo hatta bacağımı uyusturuyo oysa daha bu sabah nst de bisey çıkmadı yalancı kasilmaysa ne yapsam geçer cok rahatsız ediyor

Suyun az olması nedenmiş söylemedi mi ? İğneden oluyo o hareket azlığı bende de oldu iğnenin ertesi gün.Geçen hafta pazar günü nst de çıkan sancılardan dolayı hastanede kaldım bir gün.kasılmalara dikkat .İğne oldum ben de iki tane.Bu sitede de her iğne olanda bebek hareketinin bir günlüğüne azaldığı anlatılmış sobra normale dönüyo ama çok gecmiş olsun

Ne yaptiysam geciremedim surekli bi cisim geliyomus hissi bide ayaklarimi yukarı kaldirdim biraz yatiyorum bu çocuk durmayacak sanki icerde
Acile mi gitsen diyorum.Gerek görürlerse Ciğer geliştiği iğne yaparlar tedbir Amaçlı ilaç filan verirler belki

Sağolasin cnm inşallah iyi bı anne olurum ve inşallah lohusaligi iyi bı şekilde atlatiriz. Cevremdekilerin laflarindan çok etkileniyorum üzülüyorum bazen ağlıyorum. Sutumuz gelir inşallah hemen.

Geçmiş olsun canim
Hangi hocaya gidiyorsun
Iyimisin şimdi ciddi bisey yoktur insaallah

Gercktn sadece dogurmakla anne olunmadigini haberlerde bile goruyoruz. Daha anne karnindayken basliyor annelik. Normal olan hersy cok guzel tabi ama o bi kenara anne ölünceye kadar analığına devam ediyor. Hayrlı evlat yetştrmek nasip olsun hepimize inşaAllah. Burda bazen kısa cevaplardan anlaşımda farklılılar olabiliyor aslında ama herkes en başta sağlıkla kavuşmayı ister tabi. Sonrada iyi bi anne olabilmeyi.
Güzel annelerimizzz sağlıkla huzurla kavuşalım inş. Gerisi tatlı heyecan ufak tefek başlayan ama bütün hayatımızı güzlleştiren farklılaştıran huzurum olsun inş.
Bu sabah aklıma geldi beni dünyaya bağlayan yegane şey galiba kızlarım. Yoksa herşeyle bağını biyerde kesebiliyosun ama evlat olunca iştee orda durrr!! Çok şükür Rabbm isteyenlerede versin

Siledeyim suan tatil diye annemin yanins geldim guya burda acildekilerin biseyden anladığı yok
Kanama sancı su bu tarz şeyler yok demi? Bide hala geçmedi mi? Harekt değişikliğinn iyi gelmesi lazım. Kasılmalarını kaydet canım mutlaka sıklığını falan. Bide kendi hastaneni araybliyorsan arayp sorsan mı?

Sağolasin cnm inşallah iyi bı anne olurum ve inşallah lohusaligi iyi bı şekilde atlatiriz. Cevremdekilerin laflarindan çok etkileniyorum üzülüyorum bazen ağlıyorum. Sutumuz gelir inşallah hemen.
Benim kendi eşim bana kızdığında senden anne olmaz diyor bana düşün. Herkesi dinlersek oooo

Çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin İnşallah

Şuan tam kaç haftalıksın benim arkdaşın 34 te bebek gelmeye çalıştı ciğer geliştiiriciler falan derken onlarda tedirgindi 38 de doğdu Allah hayırlısıyla gelmesini nasip etsin İnşallah sen içini ferah tut yeter ki

Inşallah sonraki nst ler doktorun dikkatini çekecek cinsten olmaz canım.
Amin insallah canim. İlk de erken dogunca yuregim pır pır edip duruyor şimdi. Bi de bugün biraz yorulmuştum. Buzdolabını fırını falan temizlemiştik eşimle. Ben yorulduğumdan olur mu acaba dedim.

Sıcaktan delirmek üzereyim kızlar. Şu an salonda halının üstünde yatıyorum. Oğlum da sırılsıklam olmuş yazık. Atletini degiştirdim. Bu arada bi çoğumuzda ufak tefek sorunlar cıkmaya başlamış. Ben dahil. Umarım sağlıkla hepsini bertaraf edip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Birbirimize dua edelim.

Hava sıcak ve benimki şuan sağ alt kaburgamı yerinden sökmekte kararlı epey artık sona yaklaştık epey Hayırlısıyla da doğursak İnşallah

Serin bi duş alsana rahatlarsın biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…