Kizlar karnim agriyo sag kasigimda agriyo hatta bacağımı uyusturuyo oysa daha bu sabah nst de bisey çıkmadı yalancı kasilmaysa ne yapsam geçer cok rahatsız ediyor
Suyun az olması nedenmiş söylemedi mi ? İğneden oluyo o hareket azlığı bende de oldu iğnenin ertesi gün.Geçen hafta pazar günü nst de çıkan sancılardan dolayı hastanede kaldım bir gün.kasılmalara dikkat .İğne oldum ben de iki tane.Bu sitede de her iğne olanda bebek hareketinin bir günlüğüne azaldığı anlatılmış sobra normale dönüyo ama çok gecmiş olsunCanım maalesef karıştılar ama biri banyoda klozetteydi diğeri tuvalet gideri aynı oluyormuş bilmiyordum . Ayrı odalar uzaklar ama oldu fazla solumadım dr ciğerimi dinledi boğazama baktı sıkıntı yok dedi. Sf taktı. Hamile old için hava vermedi. Kasılmalarım neden arttı bilmiyorum ama. Celeston iğneden de olabilir . Önceki gebeliğimde de yapılmıştı bebek hareketleri inanılmaz azalmıştı şimdi de azaldı. Suyuma 21 de az dediler şimdiye kadar yeterli dediler en son hoca az dedi işte
Allah sağlıkla vsktindd kucağına almak nasıl etsin çok az kaldı Allah'ın izniylePurpplee kanlanmada sıkıntı yok canım. Bende genetik galiba
Ne yaptiysam geciremedim surekli bi cisim geliyomus hissi bide ayaklarimi yukarı kaldirdim biraz yatiyorum bu çocuk durmayacak sanki icerdeWC ye git. Pozisyon değiştir canım. Su iç.
Acile mi gitsen diyorum.Gerek görürlerse Ciğer geliştiği iğne yaparlar tedbir Amaçlı ilaç filan verirler belkiNe yaptiysam geciremedim surekli bi cisim geliyomus hissi bide ayaklarimi yukarı kaldirdim biraz yatiyorum bu çocuk durmayacak sanki icerde
Sağolasin cnm inşallah iyi bı anne olurum ve inşallah lohusaligi iyi bı şekilde atlatiriz. Cevremdekilerin laflarindan çok etkileniyorum üzülüyorum bazen ağlıyorum. Sutumuz gelir inşallah hemen.39 doluyor canim benimde o tarihte.
Eger sikinti olmaz durursa degistirebilirizde.38i bile ozellikle sormustum bende 2. diye sirf oyle olmasin istedim,doktorumda gerek yok zaten dedi sagolsun.
Annelik dogumla olsa keske :) onu soyleyen bence cok ayip etmis.4 yilimin hesabini dogumumla yapamam,yapmamda.Ama kizimi cok iyi yetistirdigime ve iyi anne olduguma eminim en azindan goruyorum.Kaldi ki bunu mecbur olan binlerce insan var.Ve bence iyi anne olmanin en buyuk sarti baska anneleri alcaltmamakla baslar cunku bir anne bilir ki cocuk basli basina cok buyuk bir emek...
Neler yasayarak bir evlada sahip olanlar var onlarin yaninda hic kalir bence bu tur dusunceler.Allah sevgiden saygidan yoksun birakmasin oncelikle biz buyukleri,ki once hemcinslerimize iyi davranmayi ogrenebilelim,yapabilelim.
Ovma islemi icinde mutlaka doktorun ve hemsirenin fikri onemli.Aklinda kalorsa sorarsin.Rahim normalde de sezaryende de ayni durumda toplanmaya calisir.Sadece eskiler sezaryende pislik icinde kalir derler o kadar kotulemisler dusun :) aslinda tam tersi kanamanda daha az olabilir cunku temizlerler.
En guzel tavsiyem ilk ayaga kalktiktan sonra bidaha az az kendini yormadan ama sık sık yurumen,cok cabuk acilir toparlarsin.
Agri sizi mutlaka olacak oyle basit bisy bekleme bide.Rahim toplandikcada agri oluyor kasiliyor.Insallah saglikla atlatirsiniz
Geçmiş olsun cnm ılık duş da iyi gelebilir ve sola dönük yatmakNe yaptiysam geciremedim surekli bi cisim geliyomus hissi bide ayaklarimi yukarı kaldirdim biraz yatiyorum bu çocuk durmayacak sanki icerde
Siledeyim suan tatil diye annemin yanins geldim guya burda acildekilerin biseyden anladığı yokAcile mi gitsen diyorum.Gerek görürlerse Ciğer geliştiği iğne yaparlar tedbir Amaçlı ilaç filan verirler belki
Geçmiş olsun canimCanım maalesef karıştılar ama biri banyoda klozetteydi diğeri tuvalet gideri aynı oluyormuş bilmiyordum . Ayrı odalar uzaklar ama oldu fazla solumadım dr ciğerimi dinledi boğazama baktı sıkıntı yok dedi. Sf taktı. Hamile old için hava vermedi. Kasılmalarım neden arttı bilmiyorum ama. Celeston iğneden de olabilir . Önceki gebeliğimde de yapılmıştı bebek hareketleri inanılmaz azalmıştı şimdi de azaldı. Suyuma 21 de az dediler şimdiye kadar yeterli dediler en son hoca az dedi işte
Gercktn sadece dogurmakla anne olunmadigini haberlerde bile goruyoruz. Daha anne karnindayken basliyor annelik. Normal olan hersy cok guzel tabi ama o bi kenara anne ölünceye kadar analığına devam ediyor. Hayrlı evlat yetştrmek nasip olsun hepimize inşaAllah. Burda bazen kısa cevaplardan anlaşımda farklılılar olabiliyor aslında ama herkes en başta sağlıkla kavuşmayı ister tabi. Sonrada iyi bi anne olabilmeyi.39 doluyor canim benimde o tarihte.
Eger sikinti olmaz durursa degistirebilirizde.38i bile ozellikle sormustum bende 2. diye sirf oyle olmasin istedim,doktorumda gerek yok zaten dedi sagolsun.
Annelik dogumla olsa keske :) onu soyleyen bence cok ayip etmis.4 yilimin hesabini dogumumla yapamam,yapmamda.Ama kizimi cok iyi yetistirdigime ve iyi anne olduguma eminim en azindan goruyorum.Kaldi ki bunu mecbur olan binlerce insan var.Ve bence iyi anne olmanin en buyuk sarti baska anneleri alcaltmamakla baslar cunku bir anne bilir ki cocuk basli basina cok buyuk bir emek...
Neler yasayarak bir evlada sahip olanlar var onlarin yaninda hic kalir bence bu tur dusunceler.Allah sevgiden saygidan yoksun birakmasin oncelikle biz buyukleri,ki once hemcinslerimize iyi davranmayi ogrenebilelim,yapabilelim.
Ovma islemi icinde mutlaka doktorun ve hemsirenin fikri onemli.Aklinda kalorsa sorarsin.Rahim normalde de sezaryende de ayni durumda toplanmaya calisir.Sadece eskiler sezaryende pislik icinde kalir derler o kadar kotulemisler dusun :) aslinda tam tersi kanamanda daha az olabilir cunku temizlerler.
En guzel tavsiyem ilk ayaga kalktiktan sonra bidaha az az kendini yormadan ama sık sık yurumen,cok cabuk acilir toparlarsin.
Agri sizi mutlaka olacak oyle basit bisy bekleme bide.Rahim toplandikcada agri oluyor kasiliyor.Insallah saglikla atlatirsiniz
Kanama sancı su bu tarz şeyler yok demi? Bide hala geçmedi mi? Harekt değişikliğinn iyi gelmesi lazım. Kasılmalarını kaydet canım mutlaka sıklığını falan. Bide kendi hastaneni araybliyorsan arayp sorsan mı?Siledeyim suan tatil diye annemin yanins geldim guya burda acildekilerin biseyden anladığı yok
Benim kendi eşim bana kızdığında senden anne olmaz diyor bana düşün. Herkesi dinlersek ooooSağolasin cnm inşallah iyi bı anne olurum ve inşallah lohusaligi iyi bı şekilde atlatiriz. Cevremdekilerin laflarindan çok etkileniyorum üzülüyorum bazen ağlıyorum. Sutumuz gelir inşallah hemen.
Offff bu eşler bazen fazla haddini aşıyo ağızlarından çıkanı kulakları duymuyo ciddenBenim kendi eşim bana kızdığında senden anne olmaz diyor bana düşün. Herkesi dinlersek oooo
Çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin İnşallahKızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepimizin bebislerini allahım korusun.
Benim yaramaz dikişleri patlatmış. Doğum yoluna girmiş iyicene zaten aşağıdaydı biliyorsunuz artık her an doğum olabilir diye drum salmıyor. Hastahanedeyim bebiş doğana kadar. Ciğer geliştirici iğne 2 yada 3 günde etki ediyormuş tam anlamıyla o yüzden 2 yada 3 gün bebisi içeride tutmamız lazım diyor. Nst ye giriyorum sıklıkla kasılmalar devam ediyor. Bakalım 2 yada 3 güne doğuracağım bole giderse kızlar... ayağa kalkma dedi drum. Ayağa kalktığımda ve oturduğumda müthiş bir ağrı hissediyorum.bnde şimdilik vaziyet bu kızlar
Şuan tam kaç haftalıksın benim arkdaşın 34 te bebek gelmeye çalıştı ciğer geliştiiriciler falan derken onlarda tedirgindi 38 de doğdu Allah hayırlısıyla gelmesini nasip etsin İnşallah sen içini ferah tut yeter kiKasiklarımda pazar gününden beri bir farklılık hissediyordum zaten bir baskı bir ağrı... wc 'ye girdiğimde tuvaletimi çok zor yapıyordum bir gariplik vardı zaten anlamıştım... nitekim bugün sabah wc 'ye girdim kan boşaldı kan boşalırken hafif bir sizi dışında hiçbirşey hissetmedim. Ne ağrı ne hiçbirşey yok. Sonra wc den kalkarken kasılmalar başladı. Alt tarafta ama baya kasiklar kasiliyor.sanki ikinsam bisey çıkacak bende rahat edeceğim. Karnım toplanmaya başladı sonra... ve sikliklar artmaya başladı. Sonra hastahaneye geldik ve ilaçlar verilmeye başladı zaten şu anda kasılmaların arası açıldı ama dinmedi...
Amin insallah canim. İlk de erken dogunca yuregim pır pır edip duruyor şimdi. Bi de bugün biraz yorulmuştum. Buzdolabını fırını falan temizlemiştik eşimle. Ben yorulduğumdan olur mu acaba dedim.Inşallah sonraki nst ler doktorun dikkatini çekecek cinsten olmaz canım.
Hava sıcak ve benimki şuan sağ alt kaburgamı yerinden sökmekte kararlı epey artık sona yaklaştık epey Hayırlısıyla da doğursak İnşallahSıcaktan delirmek üzereyim kızlar. Şu an salonda halının üstünde yatıyorum. Oğlum da sırılsıklam olmuş yazık. Atletini degiştirdim. Bu arada bi çoğumuzda ufak tefek sorunlar cıkmaya başlamış. Ben dahil. Umarım sağlıkla hepsini bertaraf edip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Birbirimize dua edelim.
Serin bi duş alsana rahatlarsın biraz?Sıcaktan delirmek üzereyim kızlar. Şu an salonda halının üstünde yatıyorum. Oğlum da sırılsıklam olmuş yazık. Atletini degiştirdim. Bu arada bi çoğumuzda ufak tefek sorunlar cıkmaya başlamış. Ben dahil. Umarım sağlıkla hepsini bertaraf edip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Birbirimize dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?