Umarım bebişin iki gün daha bekleyebilir canım dualarımızdasın. Çok şükür ki uzun zamandır bekliyor bu haftalara gelebildin. Günlerimiz aynı ya da bir gün önceydin sanırım benden iyi yönünden bakarsak sen bebişi benden önce göreceksinKızlar günaydın. Habersiz birakmayim dedim sizi. Ağrılar büyük ölçüde azaldı ama kesilmedi. Rahim açık. Benim sıpa milim milim ilerliyor çıkış yolunda. Dün akşamdan beri bazı zamanlarda ayaklarım öyle bir ağrı giriyorki aşağı taraftan tutmaz oluyor. Yürüyemiyorum üzerine basamıyorum.berbat bir duygu. Sonra geçiyor saniyelik kramplar ve acılar. Karnimda da aynı şekilde saniyelik acı ve kramplar oluyor. Hemen geçiyor sonra. Bakalım hayırlısı ile bu süreci atlatalım inş. Soranlar olmuş genel olarak yazayım tekrar 34 +lar dayım. Dikisliyim ve evde yatarak bir hamilelik geciriyordum. Bebiş acelecici davrandı ve dikişleri patlattı rahim açıldı. Ciğer geliştiriciler ve şancı gidericiler yapılıyor. Ciğer geliştirici iğne 2 günde kendini gösteriyormuş drum en az iki gün daha durması için çabalıyor. Bugün biraz önce çekilen nst de yani saat 5.30 da çekildi bebiş uyuyordu ve kasılma çıkmadı.
yarim kollu da var sıfır kollu da var.Allah.a sukur iyiler canim. Sagol sen nasilsin?
Kizlar pijama takimi yada gecelikleri uzun kollu mu kisa kollu mu tercih ettiniz?
hersey iyi gitsin sizin icin..Kızlar günaydın. Habersiz birakmayim dedim sizi. Ağrılar büyük ölçüde azaldı ama kesilmedi. Rahim açık. Benim sıpa milim milim ilerliyor çıkış yolunda. Dün akşamdan beri bazı zamanlarda ayaklarım öyle bir ağrı giriyorki aşağı taraftan tutmaz oluyor. Yürüyemiyorum üzerine basamıyorum.berbat bir duygu. Sonra geçiyor saniyelik kramplar ve acılar. Karnimda da aynı şekilde saniyelik acı ve kramplar oluyor. Hemen geçiyor sonra. Bakalım hayırlısı ile bu süreci atlatalım inş. Soranlar olmuş genel olarak yazayım tekrar 34 +lar dayım. Dikisliyim ve evde yatarak bir hamilelik geciriyordum. Bebiş acelecici davrandı ve dikişleri patlattı rahim açıldı. Ciğer geliştiriciler ve şancı gidericiler yapılıyor. Ciğer geliştirici iğne 2 günde kendini gösteriyormuş drum en az iki gün daha durması için çabalıyor. Bugün biraz önce çekilen nst de yani saat 5.30 da çekildi bebiş uyuyordu ve kasılma çıkmadı.
Canım sağlıkla gelsin kuzucugun güzel günleriniz olsun insaallahKızlar günaydın. Habersiz birakmayim dedim sizi. Ağrılar büyük ölçüde azaldı ama kesilmedi. Rahim açık. Benim sıpa milim milim ilerliyor çıkış yolunda. Dün akşamdan beri bazı zamanlarda ayaklarım öyle bir ağrı giriyorki aşağı taraftan tutmaz oluyor. Yürüyemiyorum üzerine basamıyorum.berbat bir duygu. Sonra geçiyor saniyelik kramplar ve acılar. Karnimda da aynı şekilde saniyelik acı ve kramplar oluyor. Hemen geçiyor sonra. Bakalım hayırlısı ile bu süreci atlatalım inş. Soranlar olmuş genel olarak yazayım tekrar 34 +lar dayım. Dikisliyim ve evde yatarak bir hamilelik geciriyordum. Bebiş acelecici davrandı ve dikişleri patlattı rahim açıldı. Ciğer geliştiriciler ve şancı gidericiler yapılıyor. Ciğer geliştirici iğne 2 günde kendini gösteriyormuş drum en az iki gün daha durması için çabalıyor. Bugün biraz önce çekilen nst de yani saat 5.30 da çekildi bebiş uyuyordu ve kasılma çıkmadı.
İnşallah dayanır biraz daha. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Allah yardımcınz olsunKızlar günaydın. Habersiz birakmayim dedim sizi. Ağrılar büyük ölçüde azaldı ama kesilmedi. Rahim açık. Benim sıpa milim milim ilerliyor çıkış yolunda. Dün akşamdan beri bazı zamanlarda ayaklarım öyle bir ağrı giriyorki aşağı taraftan tutmaz oluyor. Yürüyemiyorum üzerine basamıyorum.berbat bir duygu. Sonra geçiyor saniyelik kramplar ve acılar. Karnimda da aynı şekilde saniyelik acı ve kramplar oluyor. Hemen geçiyor sonra. Bakalım hayırlısı ile bu süreci atlatalım inş. Soranlar olmuş genel olarak yazayım tekrar 34 +lar dayım. Dikisliyim ve evde yatarak bir hamilelik geciriyordum. Bebiş acelecici davrandı ve dikişleri patlattı rahim açıldı. Ciğer geliştiriciler ve şancı gidericiler yapılıyor. Ciğer geliştirici iğne 2 günde kendini gösteriyormuş drum en az iki gün daha durması için çabalıyor. Bugün biraz önce çekilen nst de yani saat 5.30 da çekildi bebiş uyuyordu ve kasılma çıkmadı.
Kaburgadan ayağını çekmesi için orayı hafif masaj yapıyo gibi okşayabilirsinHava sıcak ve benimki şuan sağ alt kaburgamı yerinden sökmekte kararlı epey artık sona yaklaştık epey Hayırlısıyla da doğursak İnşallah
Geçmiş olsun, aman dikkat et kimyasallar daha çok etkiler bu dönemde.Pazartesi izne ayrıldım. Suyum sınırdaymış hocaya gidiyorum artık. Ciğer geliştirici iğne oldum. Dün temizlik yaparken zehirlendim. Arada kasılmalarım oluyor. Dua edin arkadaşlar
Hala devam ediyor mu? Bi acile mi gitsen en azından sanki aşağıdan bişey geliyor hissi bebeğin gelme niyeti olduğunda oluyordu.Ne yaptiysam geciremedim surekli bi cisim geliyomus hissi bide ayaklarimi yukarı kaldirdim biraz yatiyorum bu çocuk durmayacak sanki icerde
Canım senin de eşine kulaklarını tıkaman lazım zaten. Kimsenin haddine değil anneliğini sorgulamak.Benim kendi eşim bana kızdığında senden anne olmaz diyor bana düşün. Herkesi dinlersek oooo
Bende yanıyorum. Etrafımdakilere gore sıcaklık iyi ama ateşler çıkıyor benden. Hava serinlemek artık rahat etsek.Sıcaktan delirmek üzereyim kızlar. Şu an salonda halının üstünde yatıyorum. Oğlum da sırılsıklam olmuş yazık. Atletini degiştirdim. Bu arada bi çoğumuzda ufak tefek sorunlar cıkmaya başlamış. Ben dahil. Umarım sağlıkla hepsini bertaraf edip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Birbirimize dua edelim.
Kızlar günaydın. Habersiz birakmayim dedim sizi. Ağrılar büyük ölçüde azaldı ama kesilmedi. Rahim açık. Benim sıpa milim milim ilerliyor çıkış yolunda. Dün akşamdan beri bazı zamanlarda ayaklarım öyle bir ağrı giriyorki aşağı taraftan tutmaz oluyor. Yürüyemiyorum üzerine basamıyorum.berbat bir duygu. Sonra geçiyor saniyelik kramplar ve acılar. Karnimda da aynı şekilde saniyelik acı ve kramplar oluyor. Hemen geçiyor sonra. Bakalım hayırlısı ile bu süreci atlatalım inş. Soranlar olmuş genel olarak yazayım tekrar 34 +lar dayım. Dikisliyim ve evde yatarak bir hamilelik geciriyordum. Bebiş acelecici davrandı ve dikişleri patlattı rahim açıldı. Ciğer geliştiriciler ve şancı gidericiler yapılıyor. Ciğer geliştirici iğne 2 günde kendini gösteriyormuş drum en az iki gün daha durması için çabalıyor. Bugün biraz önce çekilen nst de yani saat 5.30 da çekildi bebiş uyuyordu ve kasılma çıkmadı.
Doktor bugün saydi sunlar sunlar olabilir artik öyle olursa direk gel diye ama saydigi gibi degil bide panik zaten annem söylesem maaile istanbula giderdik artik. Yattigim sekilde uyuya kalmisim simdi bisey yok bakalim benim bidik rahat durmuyorKanama sancı su bu tarz şeyler yok demi? Bide hala geçmedi mi? Harekt değişikliğinn iyi gelmesi lazım. Kasılmalarını kaydet canım mutlaka sıklığını falan. Bide kendi hastaneni araybliyorsan arayp sorsan mı?
Cnm doktorlar dio zaten hiç doğum yapmamış bir kadın ve vajşnadan koskoca bebek çıkan bir kadın vajinası elbette aynı olamaz.bu eşler arasında malesef sorun olabşliyor.estetikde orjinal olmuyo.yani bem normal yapıp hava atanlar çok çevremde doğru bulmuyorum.her kdının ,bebeğin ve doktorun vereceği bir karardır.bak bnm ilkşndr sağın solun aklına uydum.normal başladı .suni sancı filan bebek başı dayandı ama daatlerce çıkmadı.alttan bakanın haddi hesabınyok.canım acıdı stres .doktorum itti bebeği eşimle konuştu acip sezeryanla 20 dakkada alındı.kader kısmet işte.dayatmanın snlamı yok yani.Evet bunu doktorumda ilk gebelipimde anlatmıştı normal doğumdada sınırlama var diye zaten 2 üstü düşünmediğim için normal doğum 3 doğumdan sonrası ileri yaşlarda idrar torbası sarkmaları görülüyor demişti ve ondada aynı şekilde dikişler oluyor içten ben kendi isteğimle sezeryan olmuştum ve hiçbir sıkıntısınıda yaşamadım çok şükür ..benim için doğum şekli değil doğum sonrası bebeğimle gwçireceğim sağlıklı vakit önemli karındaki dikiş çok etkilemiyor yani hayatımızı alttaki daha fazla etkiliyor muhakkak
Yapıyorum ama anlık çekiyo maksimum 5 dk sora yenidenKaburgadan ayağını çekmesi için orayı hafif masaj yapıyo gibi okşayabilirsin
Rahatına pek bir düşkün olacak o zaman annesiYapıyorum ama anlık çekiyo maksimum 5 dk sora yeniden
Benim de asagi yukari o haftada 1600 gr. Demisti doktor. Sizinki de erkek mi? Erkek bebek icin biraz dusuk gibi geliyo kilo ama ben de takilmiyorum artik. Dogdugunda kuvoze girmemesi kiloya degil aslinda akciger gelisimine bagli. Eger bebek solunumunu kendi idame ettirebiliyorsa o zaman destege ihtiyac duymuyolar. O yuzden kilosundan ziyade organ ve beyin gelisiminin tam olmasi icin dua ediyorum. Insallah vaktini beklerler ve organlari guzelce gelisir. Varsin azicik minyon olsunlar napalim...Dun kontrolum vardi....31 haftalik 6 gunluk oldum bu gun sukurler olsun ki..
Bizim doktor cins oldugu icin boyunu soylemedi ama kilosu 1539 gr olmus..
Bana biraz kilosu az gibi geldi....
Ama artik ona da takilmiyorum..8
Haftasinda dogsun da kilosunu hayirlisi ile dogduktan sonrada alir buyur diyorum...
Bir yandan erken dogum tehlikem oldugu icin erken dogsada kilosu fazla olsun ki kuveze girmez diye dusunuyorum......
Sizin bu haftalarda kilonun ne kadardi sizce normal ni kilosu
Bence İlki daha güzelEki Görüntüle 2183784 Eki Görüntüle 2183785
Kızlar sizce hangisini yaptırayım küçük hanıma. Internette buldum bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?