2018 Ekim Anneleri

Ben dun gittim 31+4 de 1920 gr dedi ama iri bebek gozuyle bakıyor doktor

Benimki 1800 dü

Eki Görüntüle 2183784 Eki Görüntüle 2183785

Kızlar sizce hangisini yaptırayım küçük hanıma. Internette buldum bunları.
Ikisi de güzel ama ikincisi pembe daha mı şeker olurmuş acaba. Ilki daha kibar gibi bu haliyle, pembe olursa ikinci :)

Bende kokulu taş yapıyorum hastane için. Etiket bastırmam lazım bir an önce bitsin de kaldırayım kenara.
Geçtiyse şükür, aman dikkatli olmak lazım sıcakta var erkenden gelmesin bebisler. En ufak bi hareket yoruyor ağrıyı tetikliyor artık bence.
Kıyamam ufaklığa da geçmiş olsun dış çıkartıyorsa zor olur senin için hem kendini dinle hem onunla uğraş :/

Doktor normal dediyse sıkıntı yapma. Benim 32. haftada 1500 çıktı, doktor endişelendi takviye verdi 2 gün sonra 1700e ulaşmıştı tamam sorun yok gayet iyi dedi. Fena panik yapmıştım ama çok şükür zayıfla olsa sağlıklı dedikten sonra doktor takmamak gerek.

Ayy iyi bari. Geçtiği sürece sıkıntı değil zaten:) ben düznli haliyle bile 32 saat beklemştm:) kanama su bunlar daha acil durum tabi

SaskinAnne hemşerim sana sabah cevap yazarken şarjım bitmişti. Kazım hocaya gidiyorum bende takiplisin artık dedi zaten öncekini de onda doğurmuştum. Ali hocayı gördüm perinatolojide bir sürü gebe hastası vardı onları takip ediyordu. Ya sana bi şey sorcam hastane taşındı ya kadın doğumun taşınması ekimi bulurmuş ve taşınırken hasta yatışı kabul edilmezmiş başka hastanelere sevk edilirmişiz. Napcaz canım bi bilgin var mı

Bizimde o haftalarda 1650 flndi canim.
2 haftada daha da almisti.
Artik daha cok alir merak etme❤

geranio iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Çocuğum çok kötü ya kusması da var acile gittik sf taktı tahlil istedi gelen kusma ishal ile geliyor Allahtan izne ayrıldım ayakta zor duruyorum İnan çok da sıcak kendimden geçtim çoçuğum bi iyileşşe

Gecmis olaun canim hemende suzuluyorlar.Insallah cabucak toparlar.

Yok ya ciddi mi bana ekime kadar taşınır dediler ama
Ali hoca selçuklu hastanesinde de yapıyormuş doğumu olmadı orada yapacağım artık tüh ya
Benim pzt günü randevum var muayenehanesinde gidince bi sorayim bakiim

Çok geçmiş olsun

İyi akşamlar hanımlar.Bugün sonunda fırsat buldum dur gideyim eksikleri alalım dedik ama ne mümkün,gördükçe tenş eksikler gözüme çarptı ve bu sefer yorgunluktan tamamlayamadan alışverişi.Afedersiniz bikini bölgesinin hemen üstü kemiklerime bir agrı girdi mağaza da ne yapacağımı bilemesim.Bira dinlenince hafifledi ama eşim bugünlük yeter dedi ve alışveriş gene yarım kaldı :)
Bu arada bebek bakım çantası olarak ne aldınız?Ben lequeen marka sırt çantası şeklinde olanı istiyordum baştan beri ama bugün baktığım sitelerin bazılarında tükenmiş bazılarında da 120 den 200 e kadar nerdeyse çıkmış fiyatlar! O kadar vermek istemiyorum ne yazık ki.Sizlerin fikri nedir?

Oy kıyamam inşallah bir an önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…