Bence ustteki :)Eki Görüntüle 2183784 Eki Görüntüle 2183785
Kızlar sizce hangisini yaptırayım küçük hanıma. Internette buldum bunları.
Ben dun gittim 31+4 de 1920 gr dedi ama iri bebek gozuyle bakıyor doktorDun kontrolum vardi....31 haftalik 6 gunluk oldum bu gun sukurler olsun ki..
Bizim doktor cins oldugu icin boyunu soylemedi ama kilosu 1539 gr olmus..
Bana biraz kilosu az gibi geldi....
Ama artik ona da takilmiyorum..
Haftasinda dogsun da kilosunu hayirlisi ile dogduktan sonrada alir buyur diyorum...
Bir yandan erken dogum tehlikem oldugu icin erken dogsada kilosu fazla olsun ki kuveze girmez diye dusunuyorum......
Sizin bu haftalarda kilonun ne kadardi sizce normal ni kilosu
Bence İlki daha güzel
Ikisini de çok beğendim acaba ikisinden de yaptırsam miBence ustteki :)
Ikincisi kac liraymis? Ikisi de cok guzel. Instagramdaki seylere de bayiliyorum ama fiyat icin illa dm atin diyorlar. Neden yazmazlar anlamiyorum.Eki Görüntüle 2183784 Eki Görüntüle 2183785
3.5 sanirimIkincisi kac liraymis? Ikisi de cok guzel. Instagramdaki seylere de bayiliyorum ama fiyat icin illa dm atin diyorlar. Neden yazmazlar anlamiyorum.
Benimki 1800 düDun kontrolum vardi....31 haftalik 6 gunluk oldum bu gun sukurler olsun ki..
Haftasinda dogsun da kilosunu hayirlisi ile dogduktan sonrada alir buyur diyorum...
Bir yandan erken dogum tehlikem oldugu icin erken dogsada kilosu fazla olsun ki kuveze girmez diye dusunuyorum......
1. kucuk olanEki Görüntüle 2183784 Eki Görüntüle 2183785
o zaman da cok yaptirin ki birinciden alan ikinciden de almak ister belki...Ikisini de çok beğendim acaba ikisinden de yaptırsam mi
Ikisi de güzel ama ikincisi pembe daha mı şeker olurmuş acaba. Ilki daha kibar gibi bu haliyle, pembe olursa ikinci :)Eki Görüntüle 2183784 Eki Görüntüle 2183785
Geçtiyse şükür, aman dikkatli olmak lazım sıcakta var erkenden gelmesin bebisler. En ufak bi hareket yoruyor ağrıyı tetikliyor artık bence.geranio canım atlattıgımı düşünüyorum kasılmalar bel ağrısı oluyor ama düzenli değil. Dinleniyorum karnımın genelinde bi ağrı var o da geçecek diye bekliyorum . Çocuğum da ishal o da hasta diş çıkartıyor beraber yatıyoruz
Dun kontrolum vardi....31 haftalik 6 gunluk oldum bu gun sukurler olsun ki..
Ayy iyi bari. Geçtiği sürece sıkıntı değil zaten:) ben düznli haliyle bile 32 saat beklemştm:) kanama su bunlar daha acil durum tabiDoktor bugün saydi sunlar sunlar olabilir artik öyle olursa direk gel diye ama saydigi gibi degil bide panik zaten annem söylesem maaile istanbula giderdik artik. Yattigim sekilde uyuya kalmisim simdi bisey yok bakalim benim bidik rahat durmuyor
Dun kontrolum vardi....31 haftalik 6 gunluk oldum bu gun sukurler olsun ki..
Eki Görüntüle 2183784 Eki Görüntüle 2183785
Geçmiş olsun.geranio iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Çocuğum çok kötü ya kusması da var acile gittik sf taktı tahlil istedi gelen kusma ishal ile geliyor Allahtan izne ayrıldım ayakta zor duruyorum İnan çok da sıcak kendimden geçtim çoçuğum bi iyileşşe
geranio iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Çocuğum çok kötü ya kusması da var acile gittik sf taktı tahlil istedi gelen kusma ishal ile geliyor Allahtan izne ayrıldım ayakta zor duruyorum İnan çok da sıcak kendimden geçtim çoçuğum bi iyileşşe
Yok ya ciddi mi bana ekime kadar taşınır dediler amaSaskinAnne hemşerim sana sabah cevap yazarken şarjım bitmişti. Kazım hocaya gidiyorum bende takiplisin artık dedi zaten öncekini de onda doğurmuştum. Ali hocayı gördüm perinatolojide bir sürü gebe hastası vardı onları takip ediyordu. Ya sana bi şey sorcam hastane taşındı ya kadın doğumun taşınması ekimi bulurmuş ve taşınırken hasta yatışı kabul edilmezmiş başka hastanelere sevk edilirmişiz. Napcaz canım bi bilgin var mı
Çok geçmiş olsungeranio iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Çocuğum çok kötü ya kusması da var acile gittik sf taktı tahlil istedi gelen kusma ishal ile geliyor Allahtan izne ayrıldım ayakta zor duruyorum İnan çok da sıcak kendimden geçtim çoçuğum bi iyileşşe
Oy kıyamam inşallah bir an önce iyileşirgeranio iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Çocuğum çok kötü ya kusması da var acile gittik sf taktı tahlil istedi gelen kusma ishal ile geliyor Allahtan izne ayrıldım ayakta zor duruyorum İnan çok da sıcak kendimden geçtim çoçuğum bi iyileşşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?