2018 Ekim Anneleri

Aynen canm.... benimde tek duam vaktinde zamaninda gelmesi..
Hayirlisi ile şu kiritik haftalari atlatsaydik gerisi onemli degil...
Bu arada benim bebegim kiz...
Cinsiyet ile kilonun bir baglantisi var mi bilmiyorum ama benim de esimin boyuda cok uzun sayilmaz....o yuzden cok uzun boylu beklemiyorum....

Ben dun gittim 31+4 de 1920 gr dedi ama iri bebek gozuyle bakıyor doktor

Hey masalllah...allalah nazarlardan korusun..sagsaglim gelsin...

Doktor normal her sey yolunda dedi ama bilmiyorum ki...
Senin doktorun ne gibi bir takviye verdi acaba....

Bizimde o haftalarda 1650 flndi canim.
2 haftada daha da almisti.
Artik daha cok alir merak etme❤

Ayyy insallah.....ben 15 gun bir gidiyorum.doktora..gecen 15 gunde 300 gr almis bakalim bu 15 gunde kac gram alacak..
Seker diyetinde oldugum icin her seyi de yiyemiyorum belkide o yuzden yeteri kadae kilo alamiyor...

Teşekkür ederim sağ olun

Gecmis olaun canim hemende suzuluyorlar.Insallah cabucak toparlar.

Teşekkür ederim canım amin inşallah bir an önce iyileşsin

Çok düşünüyorum napcaz bilmem Allahım hayırlı zamanda hayırlı yerde doğum nasip etsin inşallah. Beni de bilgilendir canım sorunca

Çok geçmiş olsun

Sağ ol canım benim

Oy kıyamam inşallah bir an önce iyileşir

İnşallah canım

Hava sıcak ve benimki şuan sağ alt kaburgamı yerinden sökmekte kararlı epey artık sona yaklaştık epey Hayırlısıyla da doğursak İnşallah
İnşallah canım hayırlısıyla. benim de sağ ve sol ön alt kaburgalarim 5. Aydan beri çok ağrıyor uyuyamiyodum ağrıdan, şimdi de sağ yan kaburgam ağrıyo çok fena donemiyorum

Allah'ım ikinize de şifa versin cnm inşallah en kısa zamanda iyilesirsiniz.

Ben de wee go allstar anne çantasını takipteyim indirim için burdan bı arkadaş almış ve çok memnun kalmıştı. Hepsi burada da 105e kadar düşmüştü. Kasım da Black friday i belki beklerim bazı önceliği olmayan eşyalar icin

Evet o modelin bikac markasi var.Sunveno fln.Ilk baslarda alsaymissin keske :) Artik Aliekspress'te de uctu fiyatlar orda daha ucuzdu instagram sayfalarindan ilk zamanlarda.
Benim kizimdan sebep sirt cantalarim var o yuzden hic almadim.Bolmeli bisy isini gorebilir.Sonradan sıkılıp renk model degisiklik olsun istiyor insan yine alirsin kullandikca.

Sekerden sebep gereksiz kilo alacagina boyle ilerlemesi daha saglikli canim ikiniz icinde,en guzelini yapiyorsun.
Gor bak bu 15 gunde daha da alacak buyuyecek annesi,insallah

Bugün ablamla annem goguslerin çok küçük senin sütun nasıl olacak nasıl gelecek dedi ya. Ben de demeyin öyle şeyler moralimi bozmayinn dedim

Sutun kucuk memeyle buyuk memeyle alakasi yok canim.Sut kanallari sonucta ayni :) Sut doldukca buyuyebilirlerde hatta emzirirken daha cok buyur memeler hamileliktekinden
Kafana takma,ve cidden olumsuz seyleri konusmamalarini iste
Sende takmamayi ogren,herkes konusur ama bi sen takarsan bu sana ve bebegine zarar.Takma hiiiiccc

Sana bunu kim söyledi

Bugün ablamla annem goguslerin çok küçük senin sütun nasıl olacak nasıl gelecek dedi ya. Ben de demeyin öyle şeyler moralimi bozmayinn dedim
Çevremde ne kadar küçük göğüslü varsa foşur foşur süt verdi. Benim memeler kocaman ama ilk bebisimde fos çıktı. Gelir yani endişelenme

Canım ben bunu kullanıyrm çok da memnunum. Aliexpress ebay falan oralardan da bakablrsn.

Eklentiler

• 9F1AFB35-0B8F-46D8-8929-35F7440FA739.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 63

Doktor iyi dediyse takma hiç bence, benimki de kız sanırım küçük hanımlar narin olacak :) Omega3 verdi canım günde 2 kere alıyorum. Hem normal vitamin ve demir ilacını devam ediyorum hem onu kullanıyorum. Beslenmemi de değiştirdim biraz kendimi zorluyorum sadece sağlıklı ve ona yararlı şeyler yemeye. Hemen toparlanmaya başladı bizim kız.

Iş yapmayı da bırakıyorum büyük ölçüde evde, çalışmaya devam ama Bakalım yine iyi gelmezse işi de erken bırakacağım sanırım ama şimdilik yolunda dedi doktor toparlandigini görünce ılk muayenede oda panik yaptı beni de yaptırmıştı.

Evet canım artık öyle yapmam lazım çevremde o kadar çok olumsuz konuşan var ki anlatamam

Weego allstar aldım ben indirime girdiğinde 109du yanlış hatırlamıyorsam. Memnunum hoşuma gitti.
Hastane için acil durum çantası olarak hazırlayacağım onu sancım vs olursa valizi tasimayalim her seferinde diye oldukça geniş içi.

Black friday hiç aklıma gelmemişti çok mantıklı. Ev tipi anakucagi falan bakıyordum ama indirime girmeden almam dedim çok acil degil diye. Hepsini Black friday'e saklayayım en iyisi:)

Bu alerji beni mahvetti tüm gece hapsuruyorum burnum çok akıyor, her sene ilaç kullanıyodum şimdi alamıyorum. Uyuyamıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…