- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Benim de asagi yukari o haftada 1600 gr. Demisti doktor. Sizinki de erkek mi? Erkek bebek icin biraz dusuk gibi geliyo kilo ama ben de takilmiyorum artik. Dogdugunda kuvoze girmemesi kiloya degil aslinda akciger gelisimine bagli. Eger bebek solunumunu kendi idame ettirebiliyorsa o zaman destege ihtiyac duymuyolar. O yuzden kilosundan ziyade organ ve beyin gelisiminin tam olmasi icin dua ediyorum. Insallah vaktini beklerler ve organlari guzelce gelisir. Varsin azicik minyon olsunlar napalim...
Ben dun gittim 31+4 de 1920 gr dedi ama iri bebek gozuyle bakıyor doktor
Doktor normal dediyse sıkıntı yapma. Benim 32. haftada 1500 çıktı, doktor endişelendi takviye verdi 2 gün sonra 1700e ulaşmıştı tamam sorun yok gayet iyi dedi. Fena panik yapmıştım ama çok şükür zayıfla olsa sağlıklı dedikten sonra doktor takmamak gerek.
Bizimde o haftalarda 1650 flndi canim.
2 haftada daha da almisti.
Artik daha cok alir merak etme❤
Geçmiş olsun.
Gecmis olaun canimhemende suzuluyorlar.Insallah cabucak toparlar.
Yok ya ciddi mi bana ekime kadar taşınır dediler ama
Ali hoca selçuklu hastanesinde de yapıyormuş doğumu olmadı orada yapacağım artık tüh ya
Benim pzt günü randevum var muayenehanesinde gidince bi sorayim bakiim
Çok geçmiş olsun
Oy kıyamam inşallah bir an önce iyileşir
Bugün ablamla annem goguslerin çok küçük senin sütun nasıl olacak nasıl gelecek dedi ya. Ben de demeyin öyle şeyler moralimi bozmayinn dedimBenim kendi eşim bana kızdığında senden anne olmaz diyor bana düşün. Herkesi dinlersek oooo
İnşallah canım hayırlısıyla. benim de sağ ve sol ön alt kaburgalarim 5. Aydan beri çok ağrıyor uyuyamiyodum ağrıdan, şimdi de sağ yan kaburgam ağrıyo çok fena donemiyorumHava sıcak ve benimki şuan sağ alt kaburgamı yerinden sökmekte kararlı epey artık sona yaklaştık epey Hayırlısıyla da doğursak İnşallah
Allah'ım ikinize de şifa versin cnm inşallah en kısa zamanda iyilesirsiniz.geranio iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Çocuğum çok kötü ya kusması da var acile gittik sf taktı tahlil istedi gelen kusma ishal ile geliyor Allahtan izne ayrıldım ayakta zor duruyorum İnan çok da sıcak kendimden geçtim çoçuğum bi iyileşşe
Ben de wee go allstar anne çantasını takipteyim indirim için burdan bı arkadaş almış ve çok memnun kalmıştı. Hepsi burada da 105e kadar düşmüştü. Kasım da Black friday i belki beklerim bazı önceliği olmayan eşyalar icinİyi akşamlar hanımlar.Bugün sonunda fırsat buldum dur gideyim eksikleri alalım dedik ama ne mümkün,gördükçe tenş eksikler gözüme çarptı ve bu sefer yorgunluktan tamamlayamadan alışverişi.Afedersiniz bikini bölgesinin hemen üstü kemiklerime bir agrı girdi mağaza da ne yapacağımı bilemesim.Bira dinlenince hafifledi ama eşim bugünlük yeter dedi ve alışveriş gene yarım kaldı :)
Bu arada bebek bakım çantası olarak ne aldınız?Ben lequeen marka sırt çantası şeklinde olanı istiyordum baştan beri ama bugün baktığım sitelerin bazılarında tükenmiş bazılarında da 120 den 200 e kadar nerdeyse çıkmış fiyatlar! O kadar vermek istemiyorum ne yazık ki.Sizlerin fikri nedir?
İyi akşamlar hanımlar.Bugün sonunda fırsat buldum dur gideyim eksikleri alalım dedik ama ne mümkün,gördükçe tenş eksikler gözüme çarptı ve bu sefer yorgunluktan tamamlayamadan alışverişi.Afedersiniz bikini bölgesinin hemen üstü kemiklerime bir agrı girdi mağaza da ne yapacağımı bilemesim.Bira dinlenince hafifledi ama eşim bugünlük yeter dedi ve alışveriş gene yarım kaldı :)
Bu arada bebek bakım çantası olarak ne aldınız?Ben lequeen marka sırt çantası şeklinde olanı istiyordum baştan beri ama bugün baktığım sitelerin bazılarında tükenmiş bazılarında da 120 den 200 e kadar nerdeyse çıkmış fiyatlar! O kadar vermek istemiyorum ne yazık ki.Sizlerin fikri nedir?
Aynen canm.... benimde tek duam vaktinde zamaninda gelmesi..
Hayirlisi ile şu kiritik haftalari atlatsaydik gerisi onemli degil...
Bu arada benim bebegim kiz...
Cinsiyet ile kilonun bir baglantisi var mi bilmiyorum ama benim de esimin boyuda cok uzun sayilmaz....o yuzden cok uzun boylu beklemiyorum....
Hey masalllah...allalah nazarlardan korusun..sagsaglim gelsin...
Doktor normal her sey yolunda dedi ama bilmiyorum ki...
Senin doktorun ne gibi bir takviye verdi acaba....
Ayyy insallah.....ben 15 gun bir gidiyorum.doktora..gecen 15 gunde 300 gr almis bakalim bu 15 gunde kac gram alacak..
Seker diyetinde oldugum icin her seyi de yiyemiyorum belkide o yuzden yeteri kadae kilo alamiyor...
Bugün ablamla annem goguslerin çok küçük senin sütun nasıl olacak nasıl gelecek dedi ya. Ben de demeyin öyle şeyler moralimi bozmayinn dedim
Sana bunu kim söylediTeşekkür ederim sağ olun
Teşekkür ederim canım amin inşallah bir an önce iyileşsin
Çok düşünüyorum napcaz bilmem Allahım hayırlı zamanda hayırlı yerde doğum nasip etsin inşallah. Beni de bilgilendir canım sorunca
Sağ ol canım benim
İnşallah canım
Çevremde ne kadar küçük göğüslü varsa foşur foşur süt verdi. Benim memeler kocaman ama ilk bebisimde fos çıktı. Gelir yani endişelenmeBugün ablamla annem goguslerin çok küçük senin sütun nasıl olacak nasıl gelecek dedi ya. Ben de demeyin öyle şeyler moralimi bozmayinn dedim
Canım ben bunu kullanıyrm çok da memnunum. Aliexpress ebay falan oralardan da bakablrsn.İyi akşamlar hanımlar.Bugün sonunda fırsat buldum dur gideyim eksikleri alalım dedik ama ne mümkün,gördükçe tenş eksikler gözüme çarptı ve bu sefer yorgunluktan tamamlayamadan alışverişi.Afedersiniz bikini bölgesinin hemen üstü kemiklerime bir agrı girdi mağaza da ne yapacağımı bilemesim.Bira dinlenince hafifledi ama eşim bugünlük yeter dedi ve alışveriş gene yarım kaldı :)
Doktor normal her sey yolunda dedi ama bilmiyorum ki...
Senin doktorun ne gibi bir takviye verdi acaba....
Ayyy insallah.....ben 15 gun bir gidiyorum.doktora..gecen 15 gunde 300 gr almis bakalim bu 15 gunde kac gram alacak..
Seker diyetinde oldugum icin her seyi de yiyemiyorum belkide o yuzden yeteri kadae kilo alamiyor...
Evet canım artık öyle yapmam lazım çevremde o kadar çok olumsuz konuşan var ki anlatamamSutun kucuk memeyle buyuk memeyle alakasi yok canim.Sut kanallari sonucta ayni :) Sut doldukca buyuyebilirlerde hatta emzirirken daha cok buyur memeler hamileliktekinden
Kafana takma,ve cidden olumsuz seyleri konusmamalarini iste
Sende takmamayi ogren,herkes konusur ama bi sen takarsan bu sana ve bebegine zarar.Takma hiiiiccc
Sağol cnm inşallah Allah'im bebeklerimizin rızkını da verirÇevremde ne kadar küçük göğüslü varsa foşur foşur süt verdi. Benim memeler kocaman ama ilk bebisimde fos çıktı. Gelir yani endişelenme
Weego allstar aldım ben indirime girdiğinde 109du yanlış hatırlamıyorsam. Memnunum hoşuma gitti.İyi akşamlar hanımlar.Bugün sonunda fırsat buldum dur gideyim eksikleri alalım dedik ama ne mümkün,gördükçe tenş eksikler gözüme çarptı ve bu sefer yorgunluktan tamamlayamadan alışverişi.Afedersiniz bikini bölgesinin hemen üstü kemiklerime bir agrı girdi mağaza da ne yapacağımı bilemesim.Bira dinlenince hafifledi ama eşim bugünlük yeter dedi ve alışveriş gene yarım kaldı :)
Black friday hiç aklıma gelmemişti çok mantıklı. Ev tipi anakucagi falan bakıyordum ama indirime girmeden almam dedim çok acil degil diye. Hepsini Black friday'e saklayayım en iyisi:)Ben de wee go allstar anne çantasını takipteyim indirim için burdan bı arkadaş almış ve çok memnun kalmıştı. Hepsi burada da 105e kadar düşmüştü. Kasım da Black friday i belki beklerim bazı önceliği olmayan eşyalar icin
Bakıyorum şimdi fiyatı çok uygun hem de %100 pamuk diyor. Kaliteli mi acaba? Çok iyiymişLoya'da nbb'nin vardi hatta indirimde vardi galiba 1 alana 1 bedava bir goz gezdir istersen canim sitesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?