2018 Ekim Anneleri

Kızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.

Hastanede eger bir sikinti cikmazsa 1 gece kalinacagi icin zaten cok yakinlar disindaki insanlarin gelecegini sanmiyorum. Bu yuzden soguk icecekler, lokum ve kapi susu zaten onuda hastane yapiyor yeterli bence. Mevlut yapmaya niyetim var 40 tan sonra onda da kucuk yasin kitabi ve tesbih dagitmayi cikolotayla beraber dusunuyorum cikolata icin haci seriftekileri begendim

Yurtdışında bunu yaptıklarını duydum.

benim ki de bundan. Fiyat artmış...

Bana da oyle dedi dr um. Halbuki somon cok severim yemedim tabii. Levrekten buyuk yeme dedi.

Kızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.

Ben hediyelik dusunmuyorum.Seker siparisi verdim sadece :)

Bilmiyordum ,teşekkürler..

Yurtdışında bunu yaptıklarını duydum.

Aslinda burda da insnalarin istemesiyle alakali.
Ama gelen gidenle,fotografla susle,birinin bebegi surekli annede emzirmeye calisip sonra alip bebek yatagina birakmasiyla engellenen seyler.
O yuzden dogumda da,odaya gecildiginde de devam edilebilecek bisy.Hatta evde de ozellikle baba ile de yapilmali

Uykunun yanına morali de mi eklesek acaba? Moralimiz iyi oldukça da bolca sütümüz oluyor stresli zamanlarda azalıyor. Ben incir fazla tüketmemiştim de hem bebeğin gazına iyi geldiği için hem de sütü artırdığı için bolca kuru dut tüketmiştim hatta kaynatıp suyunu içmiştim. Yediğimiz içtiğimiz her şeyde sınırımızı bilmek çok önemli mesela su konusunda da öyle. Sütü artırdığı aşikar ama sütün kıvamını sıvılaştırdığını içeriğini de seyrelttiğini söyleyenler de var. En güzeli yaşarken deneyimlemek çünkü herkesin iyi gelen gelmeyen bir şeyleri olacak mutlaka. Doğunca bol bol konuşuruz yine bu konuları:)

Ben de melodinin çikolatalarından almayı düşünüyorum. Biraz daha pahalı ama çok güzel çikolataları.
Yalnız isim etiket filan yapıştırmıyorlar. Etiket yapacak bir yerler biliyor musunuz? Çikolatayı alır etiketleri kendim yapıştırırım diye düşünüyorum.

Benim dusuncem su yönde, ne kadar suslu olursa olsun dusunsenize kim saklar ki cikolata kagidini? İnsanlar kagidina bakacak ay ne guzel masallah sonra icini acip yiyecek ve kagitlar hoop cope..bu haci serif cikolatalarini bende cok begeniyorum hatta ustunde emzikli bi model vardi ama sonra dusundum ne olacak acip yenecek sonra cöp ustelik tanesi 3,5 liraya geliyor kilo ile satiliyor baya da tuzlu bu yuzden dis kagidina degilde cikolatasina onem verip tadi damakta kalsin istiyorum begendigim modelin goruntusunu gostereyim bu etiketi sizde yapabilirsiniz cikti alip minik minik kesip cengelli igne ile hatta nazar boncuklu cengelli igne olabilir

https://www.google.com.tr/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwi0jK6UvZfdAhWFjqQKHfdsClAQjhx6BAgBEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.cikolatakosesi.com.tr%2F%3Fsayfa%3Durunler%26anaKategoriId%3D8&psig=AOvVaw18MblkX9V3-

=1535811263096829

Ben de hemfikirim :) bu kadar bile uğraşmak istemiyorum öyle diyim :)
yapışkan etiket olsun direk yapıştırayım istiyorum. Çok pahalı olacağını düşünmüyorum etiketlerin.

Ben de hemfikirim :) bu kadar bile uğraşmak istemiyorum öyle diyim :)
yapışkan etiket olsun direk yapıştırayım istiyorum. Çok pahalı olacağını düşünmüyorum etiketlerin.

Sanmam, bi kirtasiyeye gitseniz onlar bile yardimci olur size. Cikolatadan bitane ornek goturursunuz olculere gore yazip basarlar bence

Gecmis olsun canim.
Takip edilir diye biliyorum.Yasamadim ama.
Streste etkili doktorunla konusmadan cok korkutma kendini❤

Tekrar idrar testi verdim
Yine aynı çıktı
Dr enfeksiyondan olabilir dedi
İlaç verdi tansiyonu takip et yüksek çıkarsa hemen gel dedi tansiyon normal çıkıyor
Demekki enfeksiyondan çıktı +pozitif
Son 3 hafta

Ay bilmiyrm canim. Yani beni afyon rahatsiz etmedgi icin. Havasal olark bisyi yok. Ama gitmedgm icin bilmyrm hic

Safak memlektim erzurum desene:))

Tekrar idrar testi verdim
Yine aynı çıktı
Dr enfeksiyondan olabilir dedi
İlaç verdi tansiyonu takip et yüksek çıkarsa hemen gel dedi tansiyon normal çıkıyor
Demekki enfeksiyondan çıktı +pozitif
Son 3 hafta

Tansiyonunuzu surekli ölcün, enfeksiyon icinde bol bol su icmistim ben aklinizda bulunsun. Hadi sag salim insallah

O da en onemlisi,psikolojik hersey :)
Zincir gb aslinda.

Incir'i bende kür gb yapmistim canim kaynatip 1 haftalik,ama 2.gun ciddi zorladi biraktim :) evet deneyim tecrube hersey.
Suda hep yavan icilmiyor dedigin gb.Insanin ici cekiliyor zaten acikiyor.
Insallah o levele atlayalim hepimiz saglikla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…