Kızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.
ben sadece "çikolata" alacağım kısmet olursa, şunu sipariş edecem .Kızlar selam,
Yurtdışında bunu yaptıklarını duydum.Kizlar bu arada dogumdan sonra bebeginzle 2 saat tensel temas aklnizda bulunsun doktrunuzla konusun derim:) hani tamamen anestezi yemediginz surece mumkun olabilir. Hastane ve doktora gore de degisebilir. Aklinizda bulunsun diye yazmak istedim:) iki tarafta ciplak oluyor ve inanilmaz guzel bi duygu.
benim ki de bundan. Fiyat artmış...Ben ikeadan aldim.Bi ust kademe bi alt kademe yuksekligi.
Ozellikle ön tarafi cikan aldim.Alt kademeye indirince ve bebek hareketlendikce cikaracagim ön tarafı.Korumalik koyup inebilecegi bi yer birakarak.Hem boyle önü cikan hem alcak baska bulamadim.
Kizimda da aynisini uyguladim ama yatagi farkliydi.
Belki fikir olur.
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx
Fiyati yukselmis simdi bakinca bende sasirdim
Bana da oyle dedi dr um. Halbuki somon cok severim yemedim tabii. Levrekten buyuk yeme dedi.Bana da doktorum küçük yüzey balıklarından ye dedi. Diğer balıkları yiyerek beslenen iri balıklarda civa miktarı fazla oluyormuş. Bana da somon balığından uzak dur demişti çok ilginç. Hem dondurulmuş hem iri hem de çiftlik oldukları için önermemişti. Norveç Atlantik somon diye satılanlar da oranın çiftliği imiş, doğal tutlanlardan değillermiş.
Ben ton balığı hastasıyım ama öyle konserve falan değil, gerçek kıpkırmızı ton balığı pişirince kırmızı et gibi koyu kahverengi olan, en çok civa ondaymış. Hatta hamile olduğumu öğrendiğim günden bir gün önce taze ton balığı yemiştim, şansa bak
Hamsiyi neden önermedi doktorun?
Kızlar selam,
ben sadece "çikolata" alacağım kısmet olursa, şunu sipariş edecem .
https://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-dokme-cikolata-kendin-yap.html
Bilmiyordum ,teşekkürler..Bulundugum ilde haci serifin magazasi var gidip baktim gecenlerde bu cikolatalar cok sade bilginiz olsun dis kagidi evet cok guzel ama cikolatasini begenmedik biz onun yerine antep fistikli bi cikolata modeli vardi ustune ne yazilacaksa kucuk kagida yazilip ilistiriliyor bilginiz olsun
Yurtdışında bunu yaptıklarını duydum.
benim ki de bundan. Fiyat artmış...
Uykunun yanına morali de mi eklesek acaba? Moralimiz iyi oldukça da bolca sütümüz oluyor stresli zamanlarda azalıyor. Ben incir fazla tüketmemiştim de hem bebeğin gazına iyi geldiği için hem de sütü artırdığı için bolca kuru dut tüketmiştim hatta kaynatıp suyunu içmiştim. Yediğimiz içtiğimiz her şeyde sınırımızı bilmek çok önemli mesela su konusunda da öyle. Sütü artırdığı aşikar ama sütün kıvamını sıvılaştırdığını içeriğini de seyrelttiğini söyleyenler de var. En güzeli yaşarken deneyimlemek çünkü herkesin iyi gelen gelmeyen bir şeyleri olacak mutlaka. Doğunca bol bol konuşuruz yine bu konuları:)3.maddeyi bebek uyudukca uyumak (firsat oldukca) diye degistirebilirim sahsen ben :) uyku cok sut yapar.
Tatli helva konusuna gelince tahinin sut yaptigida aşikar.Bu tur yiyecek konularinda bence tuketimin miktari cok onemli.Herseyden az az yemege devam etmek en sagliklisi.Cunku ister istemez yapiyorsun.
Bide herkeste degisen seyler var.Incir bana cok gaz yapmisti mesela.Yesillik cok yarardi.Sut icin kürler var onlardan da yaptim yarayanda cok oldu.
2.maddeyide tek gecerim ❤
Hem en guzeli❤
Genelde ilk zamanlarda sudan cikmis balik gb oluyor anneler ama sık emmeleri cok normal.Sadece doymak icinde degil.Ustelik anne icinde buyuk gereksinim dokunmak,bebegin kokusu❤
Bulundugum ilde haci serifin magazasi var gidip baktim gecenlerde bu cikolatalar cok sade bilginiz olsun dis kagidi evet cok guzel ama cikolatasini begenmedik biz onun yerine antep fistikli bi cikolata modeli vardi ustune ne yazilacaksa kucuk kagida yazilip ilistiriliyor bilginiz olsun
Ben de melodinin çikolatalarından almayı düşünüyorum. Biraz daha pahalı ama çok güzel çikolataları.
Yalnız isim etiket filan yapıştırmıyorlar. Etiket yapacak bir yerler biliyor musunuz? Çikolatayı alır etiketleri kendim yapıştırırım diye düşünüyorum.
Ben de hemfikirim :) bu kadar bile uğraşmak istemiyorum öyle diyim :)Benim dusuncem su yönde, ne kadar suslu olursa olsun dusunsenize kim saklar ki cikolata kagidini? İnsanlar kagidina bakacak ay ne guzel masallah sonra icini acip yiyecek ve kagitlar hoop cope..bu haci serif cikolatalarini bende cok begeniyorum hatta ustunde emzikli bi model vardi ama sonra dusundum ne olacak acip yenecek sonra cöp ustelik tanesi 3,5 liraya geliyor kilo ile satiliyor baya da tuzlu bu yuzden dis kagidina degilde cikolatasina onem verip tadi damakta kalsin istiyorum begendigim modelin goruntusunu gostereyim bu etiketi sizde yapabilirsiniz cikti alip minik minik kesip cengelli igne ile hatta nazar boncuklu cengelli igne olabilir
https://www.google.com.tr/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwi0jK6UvZfdAhWFjqQKHfdsClAQjhx6BAgBEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.cikolatakosesi.com.tr%2F%3Fsayfa%3Durunler%26anaKategoriId%3D8&psig=AOvVaw18MblkX9V3-
=1535811263096829
Ben de hemfikirim :) bu kadar bile uğraşmak istemiyorum öyle diyim :)
yapışkan etiket olsun direk yapıştırayım istiyorum. Çok pahalı olacağını düşünmüyorum etiketlerin.
Tansiyon seyriniz nedir hic olcer miydiniz duzenli bir sekilde?
Gebelik zehirlenmesi diye bir durum var ama bu yalnizca idrarda protein kacagiyla teshisi konulan bir sey mi dr nuz en dogru bilgiyi verir.
Benim 29.hafta kontrolumde ayaklarimdaki sisligi gorup istemisti bu kan tahlilini ve 1 hafta boyunca her gun tansiyonumu olcmemi istemisti ayaklarimda ve ayak bileklerim davul gibi olmustu ama cikmamisti bir sey cok sukur.
İnsallah sizde de panikleyecek bir durum cikmaz.
Gecmis olsun canim.
Takip edilir diye biliyorum.Yasamadim ama.
Streste etkili doktorunla konusmadan cok korkutma kendini❤
Ay bilmiyrm canim. Yani beni afyon rahatsiz etmedgi icin. Havasal olark bisyi yok. Ama gitmedgm icin bilmyrm hicAfyonu hiç beğenmedim çok kokuyordu. Benim ciğerleri mahvetti orası, kükürt kokusu çok fena. Kızılcahamam'da da kükürt kokusu var mı? Gerçi astıma önerdiklerine göre o yoğun ağır kokusu olmamalı.
Safak memlektim erzurum desene:))Bu kilolar cok ortalama zaten.Eger saglikla ilgili bi problem teskil etmiyorsa.25lerde 30larda belki gorunce ooo kilo belli olur :)
Onlar bile veriliyor.
Sorma bende takvimide gordukce ayri heyecan yapiyorum :) gun degismezse 25 gunumuz kaldi.Bide uzun sure yuzunu gostermemisti bu hafta oyle de gorunce yumuk yumuk iyice heyecan basti :)
Tekrar idrar testi verdim
Yine aynı çıktı
Dr enfeksiyondan olabilir dedi
İlaç verdi tansiyonu takip et yüksek çıkarsa hemen gel dedi tansiyon normal çıkıyor
Demekki enfeksiyondan çıktı +pozitif
Son 3 hafta
Uykunun yanına morali de mi eklesek acaba? Moralimiz iyi oldukça da bolca sütümüz oluyor stresli zamanlarda azalıyor. Ben incir fazla tüketmemiştim de hem bebeğin gazına iyi geldiği için hem de sütü artırdığı için bolca kuru dut tüketmiştim hatta kaynatıp suyunu içmiştim. Yediğimiz içtiğimiz her şeyde sınırımızı bilmek çok önemli mesela su konusunda da öyle. Sütü artırdığı aşikar ama sütün kıvamını sıvılaştırdığını içeriğini de seyrelttiğini söyleyenler de var. En güzeli yaşarken deneyimlemek çünkü herkesin iyi gelen gelmeyen bir şeyleri olacak mutlaka. Doğunca bol bol konuşuruz yine bu konuları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?