2018 Ekim Anneleri

Link acilmadi goremedim ama etiket icin fikir olur belki dedim.Yapistirmalida yaptirabilirsinizYa da kucuk boy zimba ile de tutturulabilir.

Ben de hemfikirim :) bu kadar bile uğraşmak istemiyorum öyle diyim :)
yapışkan etiket olsun direk yapıştırayım istiyorum. Çok pahalı olacağını düşünmüyorum etiketlerin.

Degiller.
Ugrastim ben bi sure canim.
Istedigin gb yaptirabiliyorsun.
Kucuk matbaa gb yerlerde de cok uygun oluyor,kirtasiyelerin yakinlarinda oluyorlar mutlaka.

Tekrar idrar testi verdim
Yine aynı çıktı
Dr enfeksiyondan olabilir dedi
İlaç verdi tansiyonu takip et yüksek çıkarsa hemen gel dedi tansiyon normal çıkıyor
Demekki enfeksiyondan çıktı +pozitif
Son 3 hafta

Insallah baska bisy cikmaz,cikmamasinada sevindim.Umarim rahatlamissindir biraz.
Sezaryen mi olacaksin?

Kızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.
Kapı süsü ve takı yastığını kendim yapıyorum süs olarak onları götüreceğim sadece.
Dagitmalikta evde malzemelerim vardı onlarda bitsin işe yarasın diye kokulu taş yapıyorum. Yanına bide çikolata ya da lokum bide kolonya tutarız o kadar.

Insallah baska bisy cikmaz,cikmamasinada sevindim.Umarim rahatlamissindir biraz.
Sezaryen mi olacaksin?
Eh işte rahatladım biraz
Sağ salim kavusuruz insallah.
Evet sezeryan olacağım bir aksilik cikmazsa 20.09.2018
13 yıllık yoldan gelicek allahın izni ile inşallah oğluşum

Ben rahatım o konuda ya doktorumada güveniyorum haftada 2 gün mutlaka balık yerim çok severim ilk gebelipimdede yemiştim bol bol balık ton balığı ve midye yemedim ama sevmem zaten ama diğer balıkları affetmem ..ülkemizde neden fazla balık yenmesin bence aksine balık oldukça tükelitiliyor ..zararı olsa mutlaka söylerdi alanında yeterince uzman bir doktor kendisi 6 yıldırda hastasıyım pişmiş olduğu sürece sorun yok benim için oda zaten bu fikirde ..her doktor aynı fikirde olmuyor zaten ..internette yazan zaten hiçbir bilgiyede bakmam çoğu saçmalık oluyor genelde:)

Kızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.
Ben yaptırmayacağım çikolata lokum badem çikolatası alacağım hastahane şerbet veriyoe birde başka bişey düşünmüyorum gereksiz zaten mevlüt yaptığımda belki dağıtabilirim ama

Ben park yatak istiyordum ama gezip baktıkça soğudum resmen. 6-7 ay idare edebileceğimiz küçük bir beşik alıp sonra ahşap bir beşiğe geçeriz diye düşünüyorum.

aynen bende öyle düşündüm büyüyünce büyük yatak alırım dedim zaten nerdeyse 1 yaşına kadar yanımızda uyur beşiğinde

Nasıl geldi bu ürün? Kaliteli mi?

Herşey çok pahalandı son birkaç haftada maalesef. Biz de erken almayalım koyacak yer yok şimdilik diyorduk (memlekette olacağız 4 ay). Hata ettik sanırım.

aynen bende öyle düşündüm büyüyünce büyük yatak alırım dedim zaten nerdeyse 1 yaşına kadar yanımızda uyur beşiğinde

Odamızda yatar dediğin gibi 1 yaşına gelene kadar. Bakalım araştırıyoruz şimdilik.

Biz de gecen sene handsvik modelini 350 liraya almistik. Simdi aynisi yok ama aynisinin cok az degisigi 600 lira olmus.

Bizde sunny baby anne yani var bakalim gittigi yere kadar bununla gidicek sonrasi Allah kerim
Bu besik portatif salona gotur gerekirse

Allah'ım ikinize de şifa versin cnm inşallah en kısa zamanda iyilesirsiniz.

Teşekkür ederim

Sana bunu kim söyledi

Drlar konuşurken duydum

Kan ilacı olarak ne içiyorsunuz günde 2 tane mi

Ayy 25 gun ne guzel. Saglikla gelsinler insallah. Ben de cok heyecanlaniyorum.

Çikolata konusunda ben de hacı Şerif’ten yaptırmayı düşünüyorum.Memnun kalan epey kişi var etrafta.İlk başlarda çok hevesliydim oda işine de şimdilerde değiştim sanırım.Bi lohusa şerbeti bi çikolata düşünüyorum artık.Millet bana getirsin ya :))

Bu arada hastane çantaları hazırlanıyordur bi yandan aklıma gelen ekstra şeyleri size de söyleyim belki unutan vardır: Lohusalık İçin bizde hep kırmızı bişeyler atarlar anneye; kırmızı tülbent,kırmızı toka,kırmızı taç vb.Çocuk İçin de sarı tülbent (sarılık olmasın veya kolay atlatsın diye :)) Ama arkadaşımın asıl tavsiyesi ise üstünüze şal olması oldu hanımlar.Haziranda Doğum yapmasına rağmen en çok omuz üşümüş.Üstüne bebek battaniyesi almış artık siz düşünün.Tabi bunlar tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…