Benim dusuncem su yönde, ne kadar suslu olursa olsun dusunsenize kim saklar ki cikolata kagidini? İnsanlar kagidina bakacak ay ne guzel masallah sonra icini acip yiyecek ve kagitlar hoop cope..bu haci serif cikolatalarini bende cok begeniyorum hatta ustunde emzikli bi model vardi ama sonra dusundum ne olacak acip yenecek sonra cöp ustelik tanesi 3,5 liraya geliyor kilo ile satiliyor baya da tuzlu bu yuzden dis kagidina degilde cikolatasina onem verip tadi damakta kalsin istiyorum begendigim modelin goruntusunu gostereyim bu etiketi sizde yapabilirsiniz cikti alip minik minik kesip cengelli igne ile hatta nazar boncuklu cengelli igne olabilir
https://www.google.com.tr/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwi0jK6UvZfdAhWFjqQKHfdsClAQjhx6BAgBEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.cikolatakosesi.com.tr%2F%3Fsayfa%3Durunler%26anaKategoriId%3D8&psig=AOvVaw18MblkX9V3-
=1535811263096829
Ben de hemfikirim :) bu kadar bile uğraşmak istemiyorum öyle diyim :)
yapışkan etiket olsun direk yapıştırayım istiyorum. Çok pahalı olacağını düşünmüyorum etiketlerin.
Tekrar idrar testi verdim
Yine aynı çıktı
Dr enfeksiyondan olabilir dedi
İlaç verdi tansiyonu takip et yüksek çıkarsa hemen gel dedi tansiyon normal çıkıyor
Demekki enfeksiyondan çıktı +pozitif
Son 3 hafta
tuzla civarında bildiğiniz bir yer var mı? hiç gözüme çarpmadı buralarda ama bir bakınayım.Degiller.
Ugrastim ben bi sure canim.
Istedigin gb yaptirabiliyorsun.
Kucuk matbaa gb yerlerde de cok uygun oluyor,kirtasiyelerin yakinlarinda oluyorlar mutlaka.
Safak memlektim erzurum desene:))
tuzla civarında bildiğiniz bir yer var mı? hiç gözüme çarpmadı buralarda ama bir bakınayım.
Kapı süsü ve takı yastığını kendim yapıyorum süs olarak onları götüreceğim sadece.Kızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.
Eh işte rahatladım birazInsallah baska bisy cikmaz,cikmamasinada sevindim.Umarim rahatlamissindir biraz.
Sezaryen mi olacaksin?
Öyle yapicam artikTansiyonunuzu surekli ölcün, enfeksiyon icinde bol bol su icmistim ben aklinizda bulunsun. Hadi sag salim insallah
Öyle yapicam artik
Allah razı olsun
Öyle yapicam artik
Allah razı olsun
Ben rahatım o konuda ya doktorumada güveniyorum haftada 2 gün mutlaka balık yerim çok severim ilk gebelipimdede yemiştim bol bol balık ton balığı ve midye yemedim ama sevmem zaten ama diğer balıkları affetmem ..ülkemizde neden fazla balık yenmesin bence aksine balık oldukça tükelitiliyor ..zararı olsa mutlaka söylerdi alanında yeterince uzman bir doktor kendisi 6 yıldırda hastasıyım pişmiş olduğu sürece sorun yok benim için oda zaten bu fikirde ..her doktor aynı fikirde olmuyor zaten ..internette yazan zaten hiçbir bilgiyede bakmam çoğu saçmalık oluyor genelde:)sen yine de civa miktarlarına bakarak yemeye bak. dip balıklarından uzak dur. ülkemizde fazla balık yenmediği için öyle demiştir o.
midye kılıç ton balığı devamlı yerdim ama kesmek zorunda kaldım. hatta hamileliğim ilk ayı bilmeden bunları devamlı yedim durdum, hiç bilmiyordum hamile olduğumusomonlar da hep çiftlik doğalını bulamazsın burada dedi. norveç somonu diye getirilenler de norveçin çiftliğinden dondurulmuş balık. her hafta bir gün somon yerdik. onu da kestik.
Ben yaptırmayacağım çikolata lokum badem çikolatası alacağım hastahane şerbet veriyoe birde başka bişey düşünmüyorum gereksiz zaten mevlüt yaptığımda belki dağıtabilirim amaKızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.
Ben park yatak istiyordum ama gezip baktıkça soğudum resmen. 6-7 ay idare edebileceğimiz küçük bir beşik alıp sonra ahşap bir beşiğe geçeriz diye düşünüyorum.
Nasıl geldi bu ürün? Kaliteli mi?
Ben ikeadan aldim.Bi ust kademe bi alt kademe yuksekligi.
Ozellikle ön tarafi cikan aldim.Alt kademeye indirince ve bebek hareketlendikce cikaracagim ön tarafı.Korumalik koyup inebilecegi bi yer birakarak.Hem boyle önü cikan hem alcak baska bulamadim.
Kizimda da aynisini uyguladim ama yatagi farkliydi.
Belki fikir olur.
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx
Fiyati yukselmis simdi bakinca bende sasirdim
aynen bende öyle düşündüm büyüyünce büyük yatak alırım dedim zaten nerdeyse 1 yaşına kadar yanımızda uyur beşiğinde
Ben ikeadan aldim.Bi ust kademe bi alt kademe yuksekligi.
Ozellikle ön tarafi cikan aldim.Alt kademeye indirince ve bebek hareketlendikce cikaracagim ön tarafı.Korumalik koyup inebilecegi bi yer birakarak.Hem boyle önü cikan hem alcak baska bulamadim.
Kizimda da aynisini uyguladim ama yatagi farkliydi.
Belki fikir olur.
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx
Fiyati yukselmis simdi bakinca bende sasirdim
Allah'ım ikinize de şifa versin cnm inşallah en kısa zamanda iyilesirsiniz.
Sana bunu kim söyledi
Kilo almaya ben de yavas basladim. Sonra hizlandi. Gunde 2 tüp kan ilaci iciyorum. Onun da etkisi oldu mu bilmiyorum. Bugun kendi dr um yoktu asistan dr a sordum. Cok degil. Dogana kadar 3-4 kilo daha alsan normal dedi. Gelunce de netten baktim. 34.haftada 11-12 almadi beklenir yaziyordu. Gerci bu cok kisisel bi durum.
Ayy 25 gun ne guzel. Saglikla gelsinler insallah. Ben de cok heyecanlaniyorum.Bu kilolar cok ortalama zaten.Eger saglikla ilgili bi problem teskil etmiyorsa.25lerde 30larda belki gorunce ooo kilo belli olur :)
Onlar bile veriliyor.
Sorma bende takvimide gordukce ayri heyecan yapiyorum :) gun degismezse 25 gunumuz kaldi.Bide uzun sure yuzunu gostermemisti bu hafta oyle de gorunce yumuk yumuk iyice heyecan basti :)
Evet sabah aksam 2 tüp iciyorum. İsmi oligofer fol.Teşekkür ederim
Drlar konuşurken duydum
Kan ilacı olarak ne içiyorsunuz günde 2 tane mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?