2018 Ekim Anneleri

Haklısın canım ama kimseye de git diyemem ki. El yikama mevzusu bile sorun oldu, yazmıştım burda. Sabredecegiz artık. Sağlıkla kucağımiza alalım da hepimiz inşallah

Göğüs ölçüsüyle alakalı olması çok saçma. Ama moral bozmakla, vıdı vıdıyla çok alakalı sütün gelip gelmemesi Bir daha böyle şeyler söylemezler umarım.
Umarım cnm ama çok fazla olumlu düşünen insanlar yok çevremde. Burda sizlerle teselli buluyorum

Ben de öyle hayal ediyordum canım sancısı eşimle başbaşa geçiririz doğuma girerken aileye haber veririz dedik. Ama iki gün önce sezeryan olacağımı öğrendik. Cumbur cemaat gideriz artık. Hatta bizde kalacak olanlar var doğuma gitmeden hep beraber gideriz diyorlar, döndüğümüz gün de evde kutlama yapılacakmış toplanilip. Allah'tan hastanede geceleri eşimle ikimiz kalmayı düşünüyoruz o zaman sakinleşir ortam. Emzirmeyi de öyle yapmak lazım dediğin gibi

O cumbur cemaati simdiden azaltmaya calisIn bence. Arkadaslarimdan oyle pisman olanlar var. seviyorsaniz ayri yada gercktn sizi dusunup kisa kesceklerse o da baska tabi. Siz cevreninizi daha iyi bilirsiniz. Aklinizda bulunsun diye yazmak istedm sadece

Umarım cnm ama çok fazla olumlu düşünen insanlar yok çevremde. Burda sizlerle teselli buluyorum
Ya aslında biz sustukça daha çok tepemize çıkıyorlar .Benim konudaki tepkim artık sakince dinliyorum aaa öyle mi falan diyorum ama bildiğimi okuyorum.Sen de öyle yap fanın ne kendini üzmüş olursun n başkasını böylelikle

Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah öyle olur

Aaa 5 kasim mi :) benm dogum tarihim simdi dikkatimi cekti.
Sustukca ve fikir sordukca daha fena:) aa iyimis aa dogrudur diyip gecyrm. Cnku itiraz bile etsek bu sefer ispatlama calismasina giriyorlar

Çok sevindim cnm bebeğin inşallah sağlıcakla doğar kucağına alırsın

Eğitimde bunlarin yanında sık emzirmek, lohusayken de şekersiz komposto ve kemik suyuyla yapılan yemekleri tavsiye ettiler.

Evet cnm ben de sezeryan olacağım için doğumda eşime dedim göğsüne alıp ten temasinda bulunursun diye. Eğitimde çok bahsetmislerdi. Bebek 4ay kucağa alışmıyormus sevgi sıcaklık istermiş ve anne baba ile göğüste kalmak

Bende arastirdim, epey video seyrettim uzmanlar diyor ki; dogum, bebek icin bir travmaymış, ilk 3 ay kim ne derse desin bol bol kucağa alin deniyor...uyku eğitimi 3 aydan sonra oluyormus.

Bence de etrafınız cok kalabalık olmamali, cunku sakin olmanız gerekiyor, her kafadan ayrı ses olmasın..

evet, ben artık evde yemek yaparken bile uzmanların bilgilendiririci videolarını dinliyorum; bebek uyku eğitimi vs vs..
Tracy hog, kim west duymussunuzdur mutlaka. Smdiden bakip dinleyeblrsnz yada kitaplarini alabilirsinz.
Yani kitapla yetistiremiyrz tabikide ama yinede kafamizda yapilmamasi gereknleri bilmek yada yapilabilcekleri bilmk rahat hissettiriyor.

Teşekkur ederim cnm ama kimseye bişey denmiyor kirilirlar bişey söylesem kalabalıkta çok rahat edeceğimi sanmıyorum

Evet canım en doğrusu. Bir de benim beğendiğimi beğenmeyip kendi beğendiklerini uygulamaya çalışanlar var sürekli etrafimda. Ekim'de nasipse 35yasinda olacağım diyorum, 8yildir beklemisim bugünü diyorum önemli olan benim beğenmem diyorum ama empati kuran anlayan nerde! Ve yıllardır hayallerim var kimsenin önemsemedigi.

Bence de etrafınız cok kalabalık olmamali, cunku sakin olmanız gerekiyor, her kafadan ayrı ses olmasın..
Elimde olsa canım keşke. Napim artık bu da böyle geçer. Ayy sağlıkla oğlumu alayım da insallah gerisi önemli değil diyorum artık kafaya tak tak nereye kadar. Ben üzülüyorum kimsenin umrunda olmuyo. Çok heyecanlıyım 30dan sonrası çok çabuk geçti. Bazen inanamıyorum rüyada gibiyim. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah anneligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…