2018 Ekim Anneleri

Eh işte rahatladım biraz
Sağ salim kavusuruz insallah.
Evet sezeryan olacağım bir aksilik cikmazsa 20.09.2018
13 yıllık yoldan gelicek allahın izni ile inşallah oğluşum

Ay cok sevindiiim :)
Gununuzde belli olmus.
Bizimde 26 Eylul'e belli oldu değistirmezsek.
Allah saglikla kavustursun.
Ilk yazdigin zamanlari hatirliyorum,oyle boyle derken gecti zaman :)

Bence sezaryen icinde ayni sakinligi koruyabilirsin.Soyleme canim gununu istemiyorsan.Ama gececek gidecek diyorsan baska tabii.Ama unutma kimseyi takmak yok :)

Sende yapabilirsin hemen.Odanda da.

Evet alismiyorlar canim.Herseyin donemi var.
Biraz kucuk oluyor kokunu istiyor.
Biraz buyuyor seni istiyor.
Hareketleniyor elini tutmak istiyor.
Annelik..
Varsin tutsun,istesin,sonra kosturmaya bi basliyor anne cocugun pesinde bu kez :) Sonra gelip kucagina oturmuyor zaten.
Herseyin tadini cikar.

Sezaryen olacaksa bebek cok zorlamiyor canim ama emzirme yastigi fazlalik gb gelebilir ustunde :) Eger yastik kullanmak istersen normal yastikta is gorecektir.Hic hastane ortamina goturme derim ben sahsen.

Merhaba, oncelikle hayirli olsun sag salim kucaginiza almak nasip olsun gebeligin balayindasiniz ne guzel :) biz internetten arastirmalarimiz uzerine iste hafif pratik zaten asansor yok merdivenle en kolayi liteway deyip magazaya oyle gittik ama gorduk ki aslinda cokta pratik bi araba ama bebek icin uygun degil misal tentesi cok kisa illa ki bi muslin bez atilmasi gerekir, ön koruma bari yok nereden aliriz diye sorduk hani magazadan extra alsan tamam ama alakasiz bi yer soylediler pek guven vermedi bize cocuk icin evet olabilir ama bizce bebege uygun gelmedi aklimizda trio love hic yoktu onu orada inceledik ne yorum baktik ne video izledik tamamen kendimiz cozduk gayet guvenli geldi tentesi olsun arabanin kendisi olsun hatta canta yaninda hediyeydi ama termossuz canta bilginiz olsun. Biz port bebe olmayan modelini aldik. Yani puset ana kucagi ve araca sabitlemek icin alt kismi. Sizde canli canli gidip bakabilirsiniz ozellikle kapaninca baston seklinde olanlar daha kolay yerlere kadar egilmemis oluyosunuz.
Baya uzun oldu kusura bakmayin :)

rica ederim aciklayici anlatmaniz daha hos oldu cok tesekkurler :)
ah keske ben de sizin haftalara gelebilsem de kurtulsam diye 4 gozle bekliyorum zira bulanti kusmalar bitmedi benim hamilelikteki balayi evresini hic yasayamadim malesef saglikla dunyaya gelsinler de napalim cekiyoruz mecbur :)
bana da liteway sanki elimde kalacakmis gibi izlenim birakti cok hafif olusu ve pusetsiz bebek binemez izlenini bende de vardi ama emin degildim emin olmus oldum sayenizde
ben de nette vjdeoda izledim trio love u bayavi kullanisli geldi hantal mi agir mi onu merak ediyorum en cok arabamiz yok ve istanbulda yasiyoruz rahatca otobuse minibuse binebilirmiyiz o konuda sadece teredduttdeyim.ykksa cok guzel bi araba bence nette 10kg oldugu yaziyo ama sizce bi bayan olarak agirligi iyi mi ?
bu arada ben alirsam letgodan almayi dusunuyorum bakalim bayagi pahali bi arabaymis 2.eli 950 kusurdu o rakama kadar alabiliriz
gule gule kullanin insallah saglikla bi an once kucaginiza alirsiniz siz ve tum ane adaylari

Sinirlerim bozuldu kızlar. Gebelik şekeri çıkmıştı bende. Tam buğday ekmeğini hiç tüketmediğimde kahvaltıdan sonraki şekerim normal çıkıyor. İnat etmiş eşim ye diye. Sanki ekmek yemeyince çocuk aç kalacakmış gibi. Yedim ben de tokluk 158 çıktı. Çok moralim bozuldu. Yemeyeyim ekmek diyorum dinlemiyor. Azaltırsın diyor. Azaltmak ne anlamadım 1,5 dilim yedim zaten. Yemek zorundaymışım gibi davranıyor bıktım. Ben hamileliğimden önce kahvaltıda hiç ekmek yemedim ki, haftasonu kahvaltıda simit alıp yerdim o kadar. Yani ekmek yeme alışkanlığım yok. Gebelik şekerim çıktı çıkalı tam buğday ekmeğine takmış durumda 2 dilim yemek zorundaymışım gibi. Yemesem olmazmış gibi. Çok sinirim bozuldu ya.

Takma kafana.. o gördü mü yedikten sonra şekerinin çıktığını? Gorduyse de gormediyse de ona " bebegimin sağligi cok daha onemli de, ekmek yemezsem hicbirsey olmaz ama şekerim yükselirse, Allah korusun bebegi etkiler bunun vebali de senin boynuna" de. Bazen etraf bu dilden anliyor ne yazikki.. ama sinirlerini bozma, zorla agzina tikacak hali yok. Yemeyecegim de geç..

Ekmek yerine ceviz verdi diyetisyen bana. Eğer canım o gün ekmek isterse sadece ince 1 dilim yiyorum o da kahvaltida. Diğer öğünler ekmek yemiyorum ben hiç.

Merhaba kızlar, sürekli okuyorum sizi ama yazmaya da pek mecalim yok... 1 haftadır bulantılarım geri geldi artık delirmek üzereyim, çok rahatsız oluyorum. Mide yanmam falan da çok değil, sadece uzanınca oluyor ama bulantı mahvediyor beni. Benim gibi olan var mı?
Bu arada ilk nstyi 34+6 da çektirdik, şükür sıkıntı yoktu. Artık dr. kontrolüm her hafta olacak. Sezaryen sonrası normal doğum yapacağım için süreç çok uzasın istemiyorum. 37 haftalıkken doğursam ne güzel olur :)

Yok artik geri mi geliyor mide bulantilari?? Ben de 16. Haftaya kadar surmustu.

Bizim haftalara geldiginizde havalar daha serinlemis olur sansiniza insallah kolay gecirirsiniz bizler tam sicagin gobeginde en zorlu haftalara denk geldik ama cok sukur diyelim yinede :) tesekkur ederim sizede nasip olur insallah sag salim bir dogum :) sizde farketmissiniz liteway modelinin oyle oldugunu, yinede gidip magazada gorun derim. Acikcasi hamile oldugum icin acip kapama islemini yaptim ama kaldirmadim ama esimin dedigine gore pek zorlanmazmisim yani diger model bebek arabalarina nazaran bi tik daha hafif demisti saticida. Soyle bir sey de var, hangi model alirsaniz alin su cocugun oturdugu yeri cikarip kapananlardan almayin ona dikkat edin cunku o kismi cikarip iskeleti katliyorsunuz sadece oturulur kismi elinizde kaliyor trio love puset icindeyken kapaniyordu. Keske aramizdaki vakit uygun olsaydida bizden temin etseydiniz yardimci olmak cok isterdim.

Benim bulantılar da sanırım 17 haftalıkken falan kesilmişti ama son 1 haftadır başladı yine.. Ilk kızımda hiç böyle olmamıştı.
Şasirdim simdi acaba mideye baski oldugu için falan mi bulaniyor? Ama bi dk bi yerde okumustum. Bazi kisilerde son haftalarda yine mide bulantisi olabilir diye.. az kalmış sizin ilk haftalarda nasil gecirdiyseniz oyke gecirmeyi deneyin yine. Benim dr hic ilac vermedi, habire limon, eksi elma, ayva yiyerek gecirmeye calisiyordum.

Benimde bulantim var ve benim ilk haftalar bulantı olmamıştı
Sabah rahatsız etti

Canim yeme ekmeği her yazanı yemek zorunda değilsin. Benimde gebelik şekeri 33.haftada cıktı 2 gündür toklugum 120 ile126 arası gidip geliyor. Ama stres olursa yükseliyor malesef. Eşine durumu anlat ekmek bebeğe faydalı değil mi şekerinin yükselmesi bebek için daha sıkıntı

Moralim bozuk

Doğum fotoğraf çekimi bazı sebeplerden iptal oldu. Çok üzgünüm o kadar da hazırlık yapmistim

Ben ilk haftalarda da hiç ilaç kullanmadım şimdi de kullanmayı düşünmüyorum. Ilk aylar 11 hafta kadar bulantı-kusma yaşadım ama şimdi süre okadar uzun da değil, dayanırım.
Benimde bulantim var ve benim ilk haftalar bulantı olmamıştı
Sabah rahatsız etti
Inşallah devamı gelmez, çok rahatsız edici bir his. Özellikle birşeyler yiyince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…