Eh işte rahatladım biraz
Sağ salim kavusuruz insallah.
Evet sezeryan olacağım bir aksilik cikmazsa 20.09.2018
13 yıllık yoldan gelicek allahın izni ile inşallah oğluşum
Ben de öyle hayal ediyordum canım sancısı eşimle başbaşa geçiririz doğuma girerken aileye haber veririz dedik. Ama iki gün önce sezeryan olacağımı öğrendik. Cumbur cemaat gideriz artık. Hatta bizde kalacak olanlar var doğuma gitmeden hep beraber gideriz diyorlar, döndüğümüz gün de evde kutlama yapılacakmış toplanilip. Allah'tan hastanede geceleri eşimle ikimiz kalmayı düşünüyoruz o zaman sakinleşir ortam. Emzirmeyi de öyle yapmak lazım dediğin gibi
Evet cnm ben de sezeryan olacağım için doğumda eşime dedim göğsüne alıp ten temasinda bulunursun diye. Eğitimde çok bahsetmislerdi. Bebek 4ay kucağa alışmıyormus sevgi sıcaklık istermiş ve anne baba ile göğüste kalmak
Bende sizlerle aynı düşüncedeyim ikramlık ve süsleme konusunda daha yeni bu akşam görümcem sordu süsleme istiyormusun diye bizzat kendi ilgilenecekmiş çok abartılı herşeye karşı olduğum için çok birşey yapmayı düşünüyorum dedim bir çikolata bir lokum birde şerbet yeterli dedim süsleme olarakda sadece kapı süsü olur dedim garipsedi biraz beni biz 13 senedir bekliyoruz onları da anlıyorum çok hevesliler ama zevk meselesi işte ve çok beklenilen olduğu için ziyaretçide çok olur birde onları yiyip içirmeyi düşenemem ben başka alemde onlar yeme içme olayında:) neyse baktım çok hevesli abartılı olmamak şartıyla ufak tefek süsleme yaparsın dedim
Hastaneye getirilecek listelerine bakıyorumda çok abartılı listeler var ama şu listeyi gerçekten yaşayan bir anne yazsa mesela:)
Peki çoğumuz ilk defa emzirme olayını yaşayacağız bazılarımızın ameliyat dikişleri olacak ben ihtiyaç duyarım diye emzirme yastığını getirmeyi düşünüyorum tecrübeli anneler ne dersiniz
mrb ben de aralik annesi olucam insallah ve biraz goz gezdirdim ekim annelerine insallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi :)
siz chicco trio love aldiginizi yazmissiniz hantal bisey mi acaba bende liteway ve trio love arasinda gidip geliyorum
rica ederim aciklayici anlatmaniz daha hos oldu cok tesekkurler :)Merhaba, oncelikle hayirli olsun sag salim kucaginiza almak nasip olsun gebeligin balayindasiniz ne guzel :) biz internetten arastirmalarimiz uzerine iste hafif pratik zaten asansor yok merdivenle en kolayi liteway deyip magazaya oyle gittik ama gorduk ki aslinda cokta pratik bi araba ama bebek icin uygun degil misal tentesi cok kisa illa ki bi muslin bez atilmasi gerekir, ön koruma bari yok nereden aliriz diye sorduk hani magazadan extra alsan tamam ama alakasiz bi yer soylediler pek guven vermedi bize cocuk icin evet olabilir ama bizce bebege uygun gelmedi aklimizda trio love hic yoktu onu orada inceledik ne yorum baktik ne video izledik tamamen kendimiz cozduk gayet guvenli geldi tentesi olsun arabanin kendisi olsun hatta canta yaninda hediyeydi ama termossuz canta bilginiz olsun. Biz port bebe olmayan modelini aldik. Yani puset ana kucagi ve araca sabitlemek icin alt kismi. Sizde canli canli gidip bakabilirsiniz ozellikle kapaninca baston seklinde olanlar daha kolay yerlere kadar egilmemis oluyosunuz.
Baya uzun oldu kusura bakmayin :)
Takma kafana.. o gördü mü yedikten sonra şekerinin çıktığını? Gorduyse de gormediyse de ona " bebegimin sağligi cok daha onemli de, ekmek yemezsem hicbirsey olmaz ama şekerim yükselirse, Allah korusun bebegi etkiler bunun vebali de senin boynuna" de. Bazen etraf bu dilden anliyor ne yazikki.. ama sinirlerini bozma, zorla agzina tikacak hali yok. Yemeyecegim de geç..Sinirlerim bozuldu kızlar. Gebelik şekeri çıkmıştı bende. Tam buğday ekmeğini hiç tüketmediğimde kahvaltıdan sonraki şekerim normal çıkıyor. İnat etmiş eşim ye diye. Sanki ekmek yemeyince çocuk aç kalacakmış gibi. Yedim ben de tokluk 158 çıktı. Çok moralim bozuldu. Yemeyeyim ekmek diyorum dinlemiyor. Azaltırsın diyor. Azaltmak ne anlamadım 1,5 dilim yedim zaten. Yemek zorundaymışım gibi davranıyor bıktım. Ben hamileliğimden önce kahvaltıda hiç ekmek yemedim ki, haftasonu kahvaltıda simit alıp yerdim o kadar. Yani ekmek yeme alışkanlığım yok. Gebelik şekerim çıktı çıkalı tam buğday ekmeğine takmış durumda 2 dilim yemek zorundaymışım gibi. Yemesem olmazmış gibi. Çok sinirim bozuldu ya.
Evet bu sıcaklar çok fena vücudumdan ateş fışkırıyor adeta. Yangın yeriyim. Kimse yanmıyor, ama bana çook sicakAynen hiç bi şekilde rahatlayamıyorum nolcak böyle bilmiyorum dayanılır gibi değil artık bu sıcak
Ekmek yerine ceviz verdi diyetisyen bana. Eğer canım o gün ekmek isterse sadece ince 1 dilim yiyorum o da kahvaltida. Diğer öğünler ekmek yemiyorum ben hiç.Sinirlerim bozuldu kızlar. Gebelik şekeri çıkmıştı bende. Tam buğday ekmeğini hiç tüketmediğimde kahvaltıdan sonraki şekerim normal çıkıyor. İnat etmiş eşim ye diye. Sanki ekmek yemeyince çocuk aç kalacakmış gibi. Yedim ben de tokluk 158 çıktı. Çok moralim bozuldu. Yemeyeyim ekmek diyorum dinlemiyor. Azaltırsın diyor. Azaltmak ne anlamadım 1,5 dilim yedim zaten. Yemek zorundaymışım gibi davranıyor bıktım. Ben hamileliğimden önce kahvaltıda hiç ekmek yemedim ki, haftasonu kahvaltıda simit alıp yerdim o kadar. Yani ekmek yeme alışkanlığım yok. Gebelik şekerim çıktı çıkalı tam buğday ekmeğine takmış durumda 2 dilim yemek zorundaymışım gibi. Yemesem olmazmış gibi. Çok sinirim bozuldu ya.
Yok artik geri mi geliyor mide bulantilari?? Ben de 16. Haftaya kadar surmustu.Merhaba kızlar, sürekli okuyorum sizi ama yazmaya da pek mecalim yok... 1 haftadır bulantılarım geri geldi artık delirmek üzereyim, çok rahatsız oluyorum. Mide yanmam falan da çok değil, sadece uzanınca oluyor ama bulantı mahvediyor beni. Benim gibi olan var mı?
Bu arada ilk nstyi 34+6 da çektirdik, şükür sıkıntı yoktu. Artık dr. kontrolüm her hafta olacak. Sezaryen sonrası normal doğum yapacağım için süreç çok uzasın istemiyorum. 37 haftalıkken doğursam ne güzel olur :)
Benim bulantılar da sanırım 17 haftalıkken falan kesilmişti ama son 1 haftadır başladı yine.. Ilk kızımda hiç böyle olmamıştı.Yok artik geri mi geliyor mide bulantilari?? Ben de 16. Haftaya kadar surmustu.
rica ederim aciklayici anlatmaniz daha hos oldu cok tesekkurler :)
ah keske ben de sizin haftalara gelebilsem de kurtulsam diye 4 gozle bekliyorum zira bulanti kusmalar bitmedi benim hamilelikteki balayi evresini hic yasayamadim malesefsaglikla dunyaya gelsinler de napalim cekiyoruz mecbur :)
bana da liteway sanki elimde kalacakmis gibi izlenim birakti cok hafif olusu ve pusetsiz bebek binemez izlenini bende de vardi ama emin degildim emin olmus oldum sayenizde
ben de nette vjdeoda izledim trio love u bayavi kullanisli geldi hantal mi agir mi onu merak ediyorum en cok arabamiz yok ve istanbulda yasiyoruz rahatca otobuse minibuse binebilirmiyiz o konuda sadece teredduttdeyim.ykksa cok guzel bi araba bence nette 10kg oldugu yaziyo ama sizce bi bayan olarak agirligi iyi mi ?
bu arada ben alirsam letgodan almayi dusunuyorum bakalim bayagi pahali bi arabaymis 2.eli 950 kusurdu o rakama kadar alabiliriz
gule gule kullanin insallah saglikla bi an once kucaginiza alirsiniz siz ve tum ane adaylari
Şasirdim simdi acaba mideye baski oldugu için falan mi bulaniyor? Ama bi dk bi yerde okumustum. Bazi kisilerde son haftalarda yine mide bulantisi olabilir diye.. az kalmış sizin ilk haftalarda nasil gecirdiyseniz oyke gecirmeyi deneyin yine. Benim dr hic ilac vermedi, habire limon, eksi elma, ayva yiyerek gecirmeye calisiyordum.Benim bulantılar da sanırım 17 haftalıkken falan kesilmişti ama son 1 haftadır başladı yine.. Ilk kızımda hiç böyle olmamıştı.
Benimde bulantim var ve benim ilk haftalar bulantı olmamıştıMerhaba kızlar, sürekli okuyorum sizi ama yazmaya da pek mecalim yok... 1 haftadır bulantılarım geri geldi artık delirmek üzereyim, çok rahatsız oluyorum. Mide yanmam falan da çok değil, sadece uzanınca oluyor ama bulantı mahvediyor beni. Benim gibi olan var mı?
Bu arada ilk nstyi 34+6 da çektirdik, şükür sıkıntı yoktu. Artık dr. kontrolüm her hafta olacak. Sezaryen sonrası normal doğum yapacağım için süreç çok uzasın istemiyorum. 37 haftalıkken doğursam ne güzel olur :)
Canim yeme ekmeği her yazanı yemek zorunda değilsin. Benimde gebelik şekeri 33.haftada cıktı 2 gündür toklugum 120 ile126 arası gidip geliyor. Ama stres olursa yükseliyor malesef. Eşine durumu anlat ekmek bebeğe faydalı değil mi şekerinin yükselmesi bebek için daha sıkıntıSinirlerim bozuldu kızlar. Gebelik şekeri çıkmıştı bende. Tam buğday ekmeğini hiç tüketmediğimde kahvaltıdan sonraki şekerim normal çıkıyor. İnat etmiş eşim ye diye. Sanki ekmek yemeyince çocuk aç kalacakmış gibi. Yedim ben de tokluk 158 çıktı. Çok moralim bozuldu. Yemeyeyim ekmek diyorum dinlemiyor. Azaltırsın diyor. Azaltmak ne anlamadım 1,5 dilim yedim zaten. Yemek zorundaymışım gibi davranıyor bıktım. Ben hamileliğimden önce kahvaltıda hiç ekmek yemedim ki, haftasonu kahvaltıda simit alıp yerdim o kadar. Yani ekmek yeme alışkanlığım yok. Gebelik şekerim çıktı çıkalı tam buğday ekmeğine takmış durumda 2 dilim yemek zorundaymışım gibi. Yemesem olmazmış gibi. Çok sinirim bozuldu ya.
Ben ilk haftalarda da hiç ilaç kullanmadım şimdi de kullanmayı düşünmüyorum. Ilk aylar 11 hafta kadar bulantı-kusma yaşadım ama şimdi süre okadar uzun da değil, dayanırım.Şasirdim simdi acaba mideye baski oldugu için falan mi bulaniyor? Ama bi dk bi yerde okumustum. Bazi kisilerde son haftalarda yine mide bulantisi olabilir diye.. az kalmış sizin ilk haftalarda nasil gecirdiyseniz oyke gecirmeyi deneyin yine. Benim dr hic ilac vermedi, habire limon, eksi elma, ayva yiyerek gecirmeye calisiyordum.
Inşallah devamı gelmez, çok rahatsız edici bir his. Özellikle birşeyler yiyince..Benimde bulantim var ve benim ilk haftalar bulantı olmamıştı
Sabah rahatsız etti
Güzel çekim yapabilen bir arkadaşınız falan çekse..Moralim bozuk
Doğum fotoğraf çekimi bazı sebeplerden iptal oldu. Çok üzgünüm o kadar da hazırlık yapmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?