2018 Ekim Anneleri

gule gule kullanin cok tesekkurler ince dusunceniz icin :)
zatem daha arasrirma icindeyiz 6.ayimdayim biraz daha erken bi kac ay gecsin oyle alicaz insallah
hmm mesela baby2go larin travel sistemi sadece iskeleti katlaniyo o halde onlara hic yanasmayim ama hafif bi arabasi var liteeay gibi baby2go cool strello muydu meudi o da guzel gibi ama puseti yok.bende puseti olsun istiyorum evin icinde de kullanirim diye.
en iyisi kendim gidip gorsem daha iyo sanirim 10 kg da bi araba icin cok gibi geliyor bana tek basima bi yere gidemem mesela o zmn trio love la.hele bi de bebek buyucek o zmn daha da agirlascak surmesi de zor olmaz mi
e bi yandan da hafif arabalarim tekerlekleri de sanki dayaniksiz gibi bebek agirlastikca hareket kabiliyeti sinirlanir diye dusunuyorum
cok da dusunmemek mi lazim nedir hersey bi amda olmuyor demekki
hangi arabaya baksam begenmedigim biseyleri oluyor illa ki.
letgo da trio love 2 tane tertemiz buldum ama daha erken oldugunu dusundugum icin biraz beklicem bakalim
arabamizda yok o yuzden de hafiflik de onemli benim icin kafam karisik gidip gormem sart :)

Sen puseti sirf ev icin dusunuyorsan kendini hic yorma canim.Begendigin gb al arabayi.(evde puset iyi degil cok gereksiz,yatacak bi cok yeri varken,saatlerce onda uyutan duyuyorum cok sagliksiz)
Evet buyuk arabalarla bastonlarin tekerleri ayni degil ama gayet saglamlar.
Şu ön bar meseleside cok gereklilik degil.Cunku kemeri takmadan ön bara yine guvenmiyorsun zaten.O zaman bebiste buyumus oluyor 7-8 ay en az.

Ben kizima Baby2Go Pinna Deluxe kullandim buyuk arabamizi satip bi sure sonra.Hafifligi zaten tartismasiz.
Bazen insan cok takiliyor boyle seylere ama aileye hangisi uygunsa iyisi o aslinda.

aksam 7-8den sonra bisey yemezsem gece rahat uyuyabiliyorum ama aksi takdirde mide eksimesi gegirme uykusuzluk oluyor.en iyisi o vakte kadar yiyecegini yemek.bu arada ben gunde 1 ekmek yiyordum ama burda ekmek konusu cok konusulmus.hic yemeyen ya da 1-2 dilim yiyenler varmis.kilo alma acisindan mi sikinti oluyor.yoksa bebege baska turlu zarari olur diye mi ekmegi az yiyorsunuz merak ettim.ben toplamda 8 kilo aldim.ama ekmegi azaltmak gerek sanirim

Kucuk tekerlek kolay gibi gorunuyor ama pek dayanikli degil bence, kocaman tekerlegi olan arabalarsa kapaninca cok hantal oluyor o yuzden bakmadim bile. Trio love ana kucagi uzerindeyken dik bir sekilde kapanip baston seklinde duruyor ama ana kucagi cikipta iskeleti kapanan arabalar bence hic kullanisli degil. Ana kucagi elde kaliyor. Puset kesinlikle lazim cunku en az 6-8 ay o kullanilacak hastane cikisinda bile. Ayni zamanda evet evde de kullanilabilir. Biz baby mall dan aldik. İstanbulda da kesin vardir. Her 300 tl ye 100 tl hediye ceki veriliyordu 2100 e almistik yanlis hatirlamiyorsam ve 800 lira hediye ceki gelmisti. E bebekte de bu tarz kampanyalar oluyor mutlaka takip edin derim. Ama mutlaka gidip gorun deneyin oyle alin simdiden gule gule kullanin :)

Moralim bozuk

Doğum fotoğraf çekimi bazı sebeplerden iptal oldu. Çok üzgünüm o kadar da hazırlık yapmistim
Canım bozma moralini bende fotoğrafçı tutmayacaktım ama doğuma aokmuyorlar arkdşımı foto çekmesi için sadece ilk gün doğumhane için ayarladım ertesi gün arkadşım gelip fotolarımızo çekecek güzel foto pozları kaydettim instgrmdan onlaea göre pozlar vereceğizsnde öyle yapabilirsin gereksiz masraf zaten

Şeker varsa eğer ekmek sakıncalı oluyor. Bende de gebelik şekeri çıktı ama ekmeği kesemiyorum. Ekmeksiz doymuyorum resmen. Yumurta ve peyniri ekmeksiz yiyemem hiç mesela, midemi bulandırır. Sulu yemeklerin yanında ekmek ya da pilav yemezsem 3 tabaktan fazla yemek yiyebilirim nerdeyse. Toplamda 5 kilo aldım şimdiye kadar ama kendime hakim olmaya çalışıyorum. Makarna ile ekmek yiyen biriyimdir normalde bu aralar onu bari kesebildim

Düşünmek güzel şey:) bende hep alcaklarımı düşünd düşüne alıyorum. Benm yaptğm kundak da yarım. Hatta hazır kundaklar var tavsye ederim. Zaten 2.5 aylıkken kızım kollarını çıkaryordu artık:) ilk 3-4 güzel oluyor. Aynı zamanda ne örtcem derdi de çok olmuyor. Tehlikesiz:)
Ve dedğn gibi bazı şeyler ihtiyç halinde alınablr ulaşılmayan dağlarda yaşamyrz sonuçta:)))))))
Bende kalkanı sonradan almıştm mesele. İnşaAllh hiç ihtiyacn olmaz. Bende yara falan öyle çok olmadı hani ilk emzrme hafifçe atlattm. Zaten düşünen anne oldğn için biliyosundr doğru emzirme bu konuda gerçktn yardmcı. Göğüs ucu şeklini bile etkiliyr. 1 hafta sonra gittğmde emzirme hemşiremle 1 saat geçirdik ve mesela sağ göğsümle yanlış emzrdğmi söylemişti. Ama benm herşydn önce düşündğüm yeter ki tutsundu. Emzirirken süreki youtube videolarını izliyodum:)))

Bende liteway alcaktm ama burda arkadaşlar kötü yorum yazınca vazgeçtim. Görünce yaZarlar yine mutlaka:)

Bende anlamadım ilk gebelğmde böyle değildi ama bu sefer benmde bulantılarm var. Çok gıcıkmış gerçkten:) ama burda da yazan arkadşlar olmuştu. Yine başka sıkıntımız olmaz inş ne diyelim

Bende yiyorum. Galiba şeker için yazmış arkadaşlar. Ekmeksiz bişey yiyemm zaten:) akşamlarıda pilav makarna varsa ekmk yemiyrm:) neyse çaktrmym yedklerimi:)) burda arkadaşlar baya sağlıklı besleniyorlar maşaAllah. Benden nasıl anne olcaksa diye bazen kendme kızıyrm.(ekmek için değil sadece)
Bu arada bu arada bndr 8 kilo aldım ve çok çok norml

Puset için yazmak istedim zaten çok rahatsız bişey. Arabada mecburen kullanyrm evde asla kullanmam. Hatta doktrm uyuya kalirsa eve gidince cikarn mutlaka demisti. Sende kullanrsan goreceksin. Ben arabada bile sikiliyrm:))) puset arabada guvenlik icin kullanilan bisy canim. Aklinda bulunsun.
Ama tabi evde kullanan coook insan var.

Ay cok sevindiiim :)
Gununuzde belli olmus.
Bizimde 26 Eylul'e belli oldu değistirmezsek.
Allah saglikla kavustursun.
Ilk yazdigin zamanlari hatirliyorum,oyle boyle derken gecti zaman :)
Sizin 6 gün sonra demek
Rabbim sağlıklı sıhhatli bütün uzuvları yerinde kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Ben halen inanamiyorum zaten
Rüyada gibiyim bir yandan heyecanlı bir yandan korku içindeyim

Moralim bozuk

Doğum fotoğraf çekimi bazı sebeplerden iptal oldu. Çok üzgünüm o kadar da hazırlık yapmistim
Dert etmeyin. Kendinize gelince arkadaşlar, aileden birileri çeker. Ben hatta birkaç saat sonra cektiririm diyorum.kendime iyice gelince etrafta kim varsa ona çektiririm diye düşünüyorum.

Sadece sabah tuketiyorum. Öğle ve akşam et, sebze yoğurt la besleniyorum. Fazla Ekmek tuketmenin bebeğe katkısı yok. Ama Bulgur pilavı vs yiyorum akşamları, onlar da karbonhidrat. Diyetisyen ekmeği sınırlı ye dedi. Hem kilo kontrolü hem aşırı tüketimin bebeğe katkısı yok dedi. Ama Bana kilo aldıran şey, meyveler oldu. Bol seker var hepsinde..Şimdi onları da az yemeye çalışıyorum..

Bende ayakta duraöıyrm kızlar,taşıyamıyorum artık küçük hanımı .yan uzanmam gerekşı sırt üstü hiç duramıyrım.
Allah yardımcın olsun inşaAllah. Hamileler birbirimize en güzel dua etmek valla:) daha var doğuma tabi tarihin belli değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…