- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Çok canim sıkıldı mecburiyetten öyle oldu ama şu an çözüm üretemiyorumGüzel çekim yapabilen bir arkadaşınız falan çekse..
gule gule kullanin cok tesekkurler ince dusunceniz icin :)Bizim haftalara geldiginizde havalar daha serinlemis olur sansiniza insallah kolay gecirirsiniz bizler tam sicagin gobeginde en zorlu haftalara denk geldik ama cok sukur diyelim yinede :) tesekkur ederim sizede nasip olur insallah sag salim bir dogum :) sizde farketmissiniz liteway modelinin oyle oldugunu, yinede gidip magazada gorun derim. Acikcasi hamile oldugum icin acip kapama islemini yaptim ama kaldirmadim ama esimin dedigine gore pek zorlanmazmisim yani diger model bebek arabalarina nazaran bi tik daha hafif demisti saticida. Soyle bir sey de var, hangi model alirsaniz alin su cocugun oturdugu yeri cikarip kapananlardan almayin ona dikkat edin cunku o kismi cikarip iskeleti katliyorsunuz sadece oturulur kismi elinizde kaliyor trio love puset icindeyken kapaniyordu. Keske aramizdaki vakit uygun olsaydida bizden temin etseydiniz yardimci olmak cok isterdim.
Benim bulantılar da sanırım 17 haftalıkken falan kesilmişti ama son 1 haftadır başladı yine.. Ilk kızımda hiç böyle olmamıştı.
gule gule kullanin cok tesekkurler ince dusunceniz icin :)
zatem daha arasrirma icindeyiz 6.ayimdayim biraz daha erken bi kac ay gecsin oyle alicaz insallah
hmm mesela baby2go larin travel sistemi sadece iskeleti katlaniyo o halde onlara hic yanasmayim ama hafif bi arabasi var liteeay gibi baby2go cool strello muydu meudi o da guzel gibi ama puseti yok.bende puseti olsun istiyorum evin icinde de kullanirim diye.
en iyisi kendim gidip gorsem daha iyo sanirim 10 kg da bi araba icin cok gibi geliyor bana tek basima bi yere gidemem mesela o zmn trio love la.hele bi de bebek buyucek o zmn daha da agirlascak surmesi de zor olmaz mi
e bi yandan da hafif arabalarim tekerlekleri de sanki dayaniksiz gibi bebek agirlastikca hareket kabiliyeti sinirlanir diye dusunuyorum
cok da dusunmemek mi lazim nedir hersey bi amda olmuyor demekki
hangi arabaya baksam begenmedigim biseyleri oluyor illa ki.
letgo da trio love 2 tane tertemiz buldum ama daha erken oldugunu dusundugum icin biraz beklicem bakalim
arabamizda yok o yuzden de hafiflik de onemli benim icin kafam karisik gidip gormem sart :)
gule gule kullanin cok tesekkurler ince dusunceniz icin :)
zatem daha arasrirma icindeyiz 6.ayimdayim biraz daha erken bi kac ay gecsin oyle alicaz insallah
hmm mesela baby2go larin travel sistemi sadece iskeleti katlaniyo o halde onlara hic yanasmayim ama hafif bi arabasi var liteeay gibi baby2go cool strello muydu meudi o da guzel gibi ama puseti yok.bende puseti olsun istiyorum evin icinde de kullanirim diye.
en iyisi kendim gidip gorsem daha iyo sanirim 10 kg da bi araba icin cok gibi geliyor bana tek basima bi yere gidemem mesela o zmn trio love la.hele bi de bebek buyucek o zmn daha da agirlascak surmesi de zor olmaz mi
e bi yandan da hafif arabalarim tekerlekleri de sanki dayaniksiz gibi bebek agirlastikca hareket kabiliyeti sinirlanir diye dusunuyorum
letgo da trio love 2 tane tertemiz buldum ama daha erken oldugunu dusundugum icin biraz beklicem bakalim
arabamizda yok o yuzden de hafiflik de onemli benim icin kafam karisik gidip gormem sart :)
Canım bozma moralini bende fotoğrafçı tutmayacaktım ama doğuma aokmuyorlar arkdşımı foto çekmesi için sadece ilk gün doğumhane için ayarladım ertesi gün arkadşım gelip fotolarımızo çekecek güzel foto pozları kaydettim instgrmdan onlaea göre pozlar vereceğizMoralim bozuk
Doğum fotoğraf çekimi bazı sebeplerden iptal oldu. Çok üzgünüm o kadar da hazırlık yapmistim
Şeker varsa eğer ekmek sakıncalı oluyor. Bende de gebelik şekeri çıktı ama ekmeği kesemiyorum. Ekmeksiz doymuyorum resmen. Yumurta ve peyniri ekmeksiz yiyemem hiç mesela, midemi bulandırır. Sulu yemeklerin yanında ekmek ya da pilav yemezsem 3 tabaktan fazla yemek yiyebilirim nerdeyse. Toplamda 5 kilo aldım şimdiye kadar ama kendime hakim olmaya çalışıyorum. Makarna ile ekmek yiyen biriyimdir normalde bu aralar onu bari kesebildimaksam 7-8den sonra bisey yemezsem gece rahat uyuyabiliyorum ama aksi takdirde mide eksimesi gegirme uykusuzluk oluyor.en iyisi o vakte kadar yiyecegini yemek.bu arada ben gunde 1 ekmek yiyordum ama burda ekmek konusu cok konusulmus.hic yemeyen ya da 1-2 dilim yiyenler varmis.kilo alma acisindan mi sikinti oluyor.yoksa bebege baska turlu zarari olur diye mi ekmegi az yiyorsunuz merak ettim.ben toplamda 8 kilo aldim.ama ekmegi azaltmak gerek sanirim
Düşünmek güzel şey:) bende hep alcaklarımı düşünd düşüne alıyorum. Benm yaptğm kundak da yarım. Hatta hazır kundaklar var tavsye ederim. Zaten 2.5 aylıkken kızım kollarını çıkaryordu artık:) ilk 3-4 güzel oluyor. Aynı zamanda ne örtcem derdi de çok olmuyor. Tehlikesiz:)Doğumum sezeryan olacak ama bu hiç aklıma gelmemişti dediğiniz gibi sonrası için kullanacağım birşey gibi duruyor
Çok isterim ten tene ilk buluşma ilk kavuşma :)
Dün akşam eşimle konuştuk bu konuyu odada senden başka erkek istemiyorum dedim hee tabiki dedeler gelip görecek erkek kardeşim v.s. onlarda saatlerce durmasın birde özellikle ilk emzirmede annelerimde istemiyorum sadece hemşire ve sen ol lütfen bu bizim yaşayacağımız en özel anlardan biri dedim mantıklı karşıladı öyle yaparız dedi.
Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler tecrübeli anne :)
En korktuğum şey göğüs ucu yarası ama şimdiden öyle kalkanmış silikon ucuymuş filan almayı düşünmüyorum eğerki gerekli olursa hemen temin edilecek şeyler birde çok yara olursa gümüş kapaklardan düşünüyorum memnun olan çok çünkü bir kere iyileşme sürecini çok kısaltıyor
Emzik kullanmayı düşünüyorum gereklilik durumunda tabiki, biberon konusunda genelde eğerki meme almazsa kaşık veya şırıngayı tavsiye eden çok ama yinede bulunsun diye Dr browns biberon almayı düşünüyorum özellikle gazlı bebeklerde çok memnun olan var önce hastanemizle bir konuşalım çoğu liste bile veriyor bu arada yarım olacak şekilde bende kundak düşünüyorum
Ne kadar çok düşünüyorum demişim :) inşaallah düşündüklerimizi yaşarız birçok şeyi yaşayarak öğreneceğiz sanırım
Bende liteway alcaktm ama burda arkadaşlar kötü yorum yazınca vazgeçtim. Görünce yaZarlar yine mutlaka:)mrb ben de aralik annesi olucam insallah ve biraz goz gezdirdim ekim annelerine insallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi :)
siz chicco trio love aldiginizi yazmissiniz hantal bisey mi acaba bende liteway ve trio love arasinda gidip geliyorum
Bende anlamadım ilk gebelğmde böyle değildi ama bu sefer benmde bulantılarm var. Çok gıcıkmış gerçkten:) ama burda da yazan arkadşlar olmuştu. Yine başka sıkıntımız olmaz inş ne diyelimMerhaba kızlar, sürekli okuyorum sizi ama yazmaya da pek mecalim yok... 1 haftadır bulantılarım geri geldi artık delirmek üzereyim, çok rahatsız oluyorum. Mide yanmam falan da çok değil, sadece uzanınca oluyor ama bulantı mahvediyor beni. Benim gibi olan var mı?
Bu arada ilk nstyi 34+6 da çektirdik, şükür sıkıntı yoktu. Artık dr. kontrolüm her hafta olacak. Sezaryen sonrası normal doğum yapacağım için süreç çok uzasın istemiyorum. 37 haftalıkken doğursam ne güzel olur :)
Tanıdık birisins yada hemşireye çektirrsn canım şmdi dert etme böyle şeyleri. Yada kameranız varsa otomatğe ayarlarsın çekereMoralim bozuk
Doğum fotoğraf çekimi bazı sebeplerden iptal oldu. Çok üzgünüm o kadar da hazırlık yapmistim
Al benden de o kadr. Resmen yemekten sonra yemekle kavga ediyorum:))) bi trip bende sorma niyeed yedimm diyeBenim de basta olan rahatsizliklar geri döndü.Yenek yedigime pisman oluyorum cogu zaman.
Bende yiyorum. Galiba şeker için yazmış arkadaşlar. Ekmeksiz bişey yiyemm zaten:) akşamlarıda pilav makarna varsa ekmk yemiyrm:) neyse çaktrmym yedklerimi:)) burda arkadaşlar baya sağlıklı besleniyorlar maşaAllah. Benden nasıl anne olcaksa diye bazen kendme kızıyrm.(ekmek için değil sadece)aksam 7-8den sonra bisey yemezsem gece rahat uyuyabiliyorum ama aksi takdirde mide eksimesi gegirme uykusuzluk oluyor.en iyisi o vakte kadar yiyecegini yemek.bu arada ben gunde 1 ekmek yiyordum ama burda ekmek konusu cok konusulmus.hic yemeyen ya da 1-2 dilim yiyenler varmis.kilo alma acisindan mi sikinti oluyor.yoksa bebege baska turlu zarari olur diye mi ekmegi az yiyorsunuz merak ettim.ben toplamda 8 kilo aldim.ama ekmegi azaltmak gerek sanirim
Puset için yazmak istedim zaten çok rahatsız bişey. Arabada mecburen kullanyrm evde asla kullanmam. Hatta doktrm uyuya kalirsa eve gidince cikarn mutlaka demisti. Sende kullanrsan goreceksin. Ben arabada bile sikiliyrm:))) puset arabada guvenlik icin kullanilan bisy canim. Aklinda bulunsun.gule gule kullanin cok tesekkurler ince dusunceniz icin :)
Sizin 6 gün sonra demekAy cok sevindiiim :)
Gununuzde belli olmus.
Bizimde 26 Eylul'e belli oldu değistirmezsek.
Allah saglikla kavustursun.
Ilk yazdigin zamanlari hatirliyorum,oyle boyle derken gecti zaman :)
Dert etmeyin. Kendinize gelince arkadaşlar, aileden birileri çeker. Ben hatta birkaç saat sonra cektiririm diyorum.kendime iyice gelince etrafta kim varsa ona çektiririm diye düşünüyorum.Moralim bozuk
Sadece sabah tuketiyorum. Öğle ve akşam et, sebze yoğurt la besleniyorum. Fazla Ekmek tuketmenin bebeğe katkısı yok. Ama Bulgur pilavı vs yiyorum akşamları, onlar da karbonhidrat. Diyetisyen ekmeği sınırlı ye dedi. Hem kilo kontrolü hem aşırı tüketimin bebeğe katkısı yok dedi. Ama Bana kilo aldıran şey, meyveler oldu. Bol seker var hepsinde..Şimdi onları da az yemeye çalışıyorum..aksam 7-8den sonra bisey yemezsem gece rahat uyuyabiliyorum ama aksi takdirde mide eksimesi gegirme uykusuzluk oluyor.en iyisi o vakte kadar yiyecegini yemek.bu arada ben gunde 1 ekmek yiyordum ama burda ekmek konusu cok konusulmus.hic yemeyen ya da 1-2 dilim yiyenler varmis.kilo alma acisindan mi sikinti oluyor.yoksa bebege baska turlu zarari olur diye mi ekmegi az yiyorsunuz merak ettim.ben toplamda 8 kilo aldim.ama ekmegi azaltmak gerek sanirim
Allah yardımcın olsun inşaAllah. Hamileler birbirimize en güzel dua etmek valla:) daha var doğuma tabi tarihin belli değilseBende ayakta duraöıyrm kızlar,taşıyamıyorum artık küçük hanımı .yan uzanmam gerekşı sırt üstü hiç duramıyrım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?