2018 Ekim Anneleri

Ben kilo kontrolü için 2 aydır yemiyorum. Ekmek yediğim zamanlarda müthiş bir ödem vardı ve ekmeği bıraktığımın daha 2.gününde ödem gitmişti. Ekmekle birlikte tuzu da bırakınca baya rahatladım, ödem sorunum yok çok şükür. Bu arada 2 aydır kilo da almıyorum.

Ya benim senle haftam uzak aslında ama 3 gündür bende de mide bulantısı özellikle akşamları oluyor hatta 2 gün önce bi kere çıkardım.Ama ben sıcaklara bağlıyorum aslında n kadar sıcaklanıraam o kadar bulanıyorum sanki

Benimki de ilk akşamları başladı. Sanırım midem hazmedemiyor yediklerimi dedim ama artık tüm güne yayıldı.

kızlar merhaba bende 3-4 gün arayla koyu jöle gibi akışkan olmayan parça geldi ama kahverengi yada pembensi değil sarımsı jöle gibiydi sizce nişan olabilir mi henüz 32. hafaya giriyorum tecrübesi olan yada böyle bir durum yaşayan varsa paylaşabilir mi

tam bilmiyorum ama bu donemlerde akıntı olabiliyormuş.. nisan renkli oluyormus..

Son düzenleme:
tam bilmiyorum ama bu donemlerde akıntı olabiliyormuş.. nisan renkli oluyormus..
daha önce açılmış bir konuda buna benzer soru sorulmuş nişan olabilir demişler benimde ilk gebeliğim daha önce bu tarz bi akıntımda olmamıştı o yüzden kafama takıldı

Anneler ben doğumdan sonrası için hazırlığa başladım. Sezaryen olucam ve doğum sonrası evde yardımcı kimse olmayacak o yüzden buzluğu yiyeceklerle dodurmaya karar verdim. Kurbanlık kıymaları köfte yapıp koydum.bi pişirmesi . Bugünde etlerin tamamını kavurmalık soğrayıp kavurup poşetledim. 4 paket bamya aldım onları da temizleyip haşlayıp buzluğa atıcam.Doğuma yakın topalak, taze fasülye, karnıyarık, peynirli ve patatesli börek da koymayı düşünüyorum. Böylelikle doğum sonrası mutfakta yemek işim bir hayli pratikleşecek inşallah.

cok iyi olur dogum sonrası icin ama bu kadar da yormayin kendinizi bu aralar...

Maşallah çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Ben genelde her kuş bu tar hazırlıklar yapmaya çalışırım.Çalışan bir anne olduğum için gayet pratik oluyor.Eper yapmadıysanız menemen veya kurularla da işiniz bi hayli kolaylaşıyor .

Nişan renkli oluyo canım. Renkli olmadığı zaman umursama derim. Zaten nişan bile olsa hemen doğum olmuyor yada sancı falan da.

daha önce açılmış bir konuda buna benzer soru sorulmuş nişan olabilir demişler benimde ilk gebeliğim daha önce bu tarz bi akıntımda olmamıştı o yüzden kafama takıldı
Ablamin iki dogumu da nisan gelmesiyle basladi. Pembe ya da kirmizi oluyo diye biliyorum. Sizinki normal akinti gibi ama enfeksiyon falan olmasin Allah korusun? Gerci son aylarda akinti miktarinda artisin oldugu da soyleniyi sanirim. Endiseniz varsa doktorunuzla bi sorsaniz?

çok aörım falan yok arada sızlama oluyor sadece doktoruda rahatsız etmek istemedim hemen merakta ettiğimden burada paylaştlm enfeksiyon olduğunu sanmıyorum kaşıntı yada peynirimsi gibi değil böyle katı jöle gibi

Arkadaslar burada Dogan Cuceloglunun bir kitabindan bahsedilmisti, hangisiydi hatirlayaniniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…