Ben kilo kontrolü için 2 aydır yemiyorum. Ekmek yediğim zamanlarda müthiş bir ödem vardı ve ekmeği bıraktığımın daha 2.gününde ödem gitmişti. Ekmekle birlikte tuzu da bırakınca baya rahatladım, ödem sorunum yok çok şükür. Bu arada 2 aydır kilo da almıyorum.aksam 7-8den sonra bisey yemezsem gece rahat uyuyabiliyorum ama aksi takdirde mide eksimesi gegirme uykusuzluk oluyor.en iyisi o vakte kadar yiyecegini yemek.bu arada ben gunde 1 ekmek yiyordum ama burda ekmek konusu cok konusulmus.hic yemeyen ya da 1-2 dilim yiyenler varmis.kilo alma acisindan mi sikinti oluyor.yoksa bebege baska turlu zarari olur diye mi ekmegi az yiyorsunuz merak ettim.ben toplamda 8 kilo aldim.ama ekmegi azaltmak gerek sanirim
Sezeryan canım.İlkş de normal başlayıp sezeryN bitmişti.Arada da başka ameliyatlarım oldu bu sürede o yüzden.Sezeryan mi normal mi?
Ya benim senle haftam uzak aslında ama 3 gündür bende de mide bulantısı özellikle akşamları oluyor hatta 2 gün önce bi kere çıkardım.Ama ben sıcaklara bağlıyorum aslında n kadar sıcaklanıraam o kadar bulanıyorum sankiMerhaba kızlar, sürekli okuyorum sizi ama yazmaya da pek mecalim yok... 1 haftadır bulantılarım geri geldi artık delirmek üzereyim, çok rahatsız oluyorum. Mide yanmam falan da çok değil, sadece uzanınca oluyor ama bulantı mahvediyor beni. Benim gibi olan var mı?
Bu arada ilk nstyi 34+6 da çektirdik, şükür sıkıntı yoktu. Artık dr. kontrolüm her hafta olacak. Sezaryen sonrası normal doğum yapacağım için süreç çok uzasın istemiyorum. 37 haftalıkken doğursam ne güzel olur :)
Tarihim belli değil cnm.bebekler içimde ediyrm tüm anne adaylarımıziçimde.sağlıklı doğumlar olsun inşAllah yardımcın olsun inşaAllah. Hamileler birbirimize en güzel dua etmek valla:) daha var doğuma tabi tarihin belli değilse
Benimki de ilk akşamları başladı. Sanırım midem hazmedemiyor yediklerimi dedim ama artık tüm güne yayıldı.Ya benim senle haftam uzak aslında ama 3 gündür bende de mide bulantısı özellikle akşamları oluyor hatta 2 gün önce bi kere çıkardım.Ama ben sıcaklara bağlıyorum aslında n kadar sıcaklanıraam o kadar bulanıyorum sanki
tam bilmiyorum ama bu donemlerde akıntı olabiliyormuş.. nisan renkli oluyormus..kızlar merhaba bende 3-4 gün arayla koyu jöle gibi akışkan olmayan parça geldi ama kahverengi yada pembensi değil sarımsı jöle gibiydi sizce nişan olabilir mi henüz 32. hafaya giriyorum tecrübesi olan yada böyle bir durum yaşayan varsa paylaşabilir mi
daha önce açılmış bir konuda buna benzer soru sorulmuş nişan olabilir demişler benimde ilk gebeliğim daha önce bu tarz bi akıntımda olmamıştı o yüzden kafama takıldıtam bilmiyorum ama bu donemlerde akıntı olabiliyormuş.. nisan renkli oluyormus..
cok iyi olur dogum sonrası icin ama bu kadar da yormayin kendinizi bu aralar...Anneler ben doğumdan sonrası için hazırlığa başladım. Sezaryen olucam ve doğum sonrası evde yardımcı kimse olmayacak o yüzden buzluğu yiyeceklerle dodurmaya karar verdim. Kurbanlık kıymaları köfte yapıp koydum.bi pişirmesi . Bugünde etlerin tamamını kavurmalık soğrayıp kavurup poşetledim. 4 paket bamya aldım onları da temizleyip haşlayıp buzluğa atıcam.Doğuma yakın topalak, taze fasülye, karnıyarık, peynirli ve patatesli börek da koymayı düşünüyorum. Böylelikle doğum sonrası mutfakta yemek işim bir hayli pratikleşecek inşallah.
Daha neredeyse iki ayım var zaten yavaş yavaş birer inşallah.cok iyi olur dogum sonrası icin ama bu kadar da yormayin kendinizi bu aralar...
Maşallah çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Ben genelde her kuş bu tar hazırlıklar yapmaya çalışırım.Çalışan bir anne olduğum için gayet pratik oluyor.Eper yapmadıysanız menemen veya kurularla da işiniz bi hayli kolaylaşıyor .Anneler ben doğumdan sonrası için hazırlığa başladım. Sezaryen olucam ve doğum sonrası evde yardımcı kimse olmayacak o yüzden buzluğu yiyeceklerle dodurmaya karar verdim. Kurbanlık kıymaları köfte yapıp koydum.bi pişirmesi . Bugünde etlerin tamamını kavurmalık soğrayıp kavurup poşetledim. 4 paket bamya aldım onları da temizleyip haşlayıp buzluğa atıcam.Doğuma yakın topalak, taze fasülye, karnıyarık, peynirli ve patatesli börek da koymayı düşünüyorum. Böylelikle doğum sonrası mutfakta yemek işim bir hayli pratikleşecek inşallah.
Nişan renkli oluyo canım. Renkli olmadığı zaman umursama derim. Zaten nişan bile olsa hemen doğum olmuyor yada sancı falan da.kızlar merhaba bende 3-4 gün arayla koyu jöle gibi akışkan olmayan parça geldi ama kahverengi yada pembensi değil sarımsı jöle gibiydi sizce nişan olabilir mi henüz 32. hafaya giriyorum tecrübesi olan yada böyle bir durum yaşayan varsa paylaşabilir mi
Ablamin iki dogumu da nisan gelmesiyle basladi. Pembe ya da kirmizi oluyo diye biliyorum. Sizinki normal akinti gibi ama enfeksiyon falan olmasin Allah korusun? Gerci son aylarda akinti miktarinda artisin oldugu da soyleniyi sanirim. Endiseniz varsa doktorunuzla bi sorsaniz?daha önce açılmış bir konuda buna benzer soru sorulmuş nişan olabilir demişler benimde ilk gebeliğim daha önce bu tarz bi akıntımda olmamıştı o yüzden kafama takıldı
çok aörım falan yok arada sızlama oluyor sadece doktoruda rahatsız etmek istemedim hemen merakta ettiğimden burada paylaştlm enfeksiyon olduğunu sanmıyorum kaşıntı yada peynirimsi gibi değil böyle katı jöle gibiAblamin iki dogumu da nisan gelmesiyle basladi. Pembe ya da kirmizi oluyo diye biliyorum. Sizinki normal akinti gibi ama enfeksiyon falan olmasin Allah korusun? Gerci son aylarda akinti miktarinda artisin oldugu da soyleniyi sanirim. Endiseniz varsa doktorunuzla bi sorsaniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?