2018 Ekim Anneleri

malesef butcemis 700 800 arasi o yuzden trio love alirsam 2.el alirim
baby2go cool stroller da hosuma gidiyor askina ama puseti yok
pusete kimisi sart doyor kimisi olmasa da olur diyor kafam karisti
cok da arastirmicam sanirim artik o gun ne kafama yatarsa surusu hangisi iyiyse tasimasi rahatsa onu alicam cnm
cunku her arabanin bazi ozellikleri guzel bazilari kotu
mesela arabamiz yok eviniz asansorlu degil.seneye tasincaz ama seneye kadar Allah nasip ederse bebek 1 yasina girer bile
o yuzden trio love 10 kg olmasi dezavantaj ama kullanim alanlari cok guzel.baby2go cool stroller da kapaninca canta gibi tasinabiliyor o beni cezbetti ama puseti yok pusetsiz fiyati 700 kisur bize uyuyo fiyati.pusetsiz olmasi da baby2go nun dezanavantaji
artiķ sansimiza ne cikarsa diyorum ben

Bende liteway alcaktm ama burda arkadaşlar kötü yorum yazınca vazgeçtim. Görünce yaZarlar yine mutlaka:)
bany2go cool stroller liteway ve trio love 3 lusunde aklim takili kaldi
ama hantal olmamasi gerek benim ilk tercihim baby2go cool stroller bu konuda beni cezbediyo ama puseti yok bi you tube dan izle derim :)

İyi geceler kıZlar, tırnak makası olarak hangi markayı tercih ettiniz? Tek olarak mı aldınız ? Çantalı setler var omlardan mı?

ben de evde kullanan insanlar gordugum icin pusetli alirim.heralde diyordum ama bazilari gerekli diyor bazilari gereksiz
hatta yeni dogan bebek ivim sakkncaliymis bile sanirim oturur pozisyonda tuttugu icin galiba
pusetsiz de bebek arabasina bindirebilirmiyiz o var iste pusetsiz binebiliyorsa ne ala
ama evde napicaz bebek hep kucakta olmazki emzirme yastigi alcam o zmn bebegin 5 6 aydan sonra oturmasi icin
puset konusu kafami karistirdi cnm acikcasi

İyi geceler kıZlar, tırnak makası olarak hangi markayı tercih ettiniz? Tek olarak mı aldınız ? Çantalı setler var omlardan mı?

Ben wee nin bu tırnak makasından aldım. Tutması kolay gayet, pratik birşeye benziyor. Çevremdeki insanlar normal tırnak makaslarından kullanıp memnun kalmışlar. Çok para vermene gerek yok denildi.

Eklentiler

• 1F6DAA56-F244-4E26-A79E-3E18372C6D32.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 27
Ben wee nin bu tırnak makasından aldım. Tutması kolay gayet, pratik birşeye benziyor. Çevremdeki insanlar normal tırnak makaslarından kullanıp memnun kalmışlar. Çok para vermene gerek yok denildi.
Bende çok para vermek istemiyorum ve o setlerdeki parçalar bana gereksiz gibi geldi, törpüsü fırçası vs, sizin ki güzelmiş bende nette bunun aynısı bebedor marka olana baktım

Yazmayı unutmuşum onları da yapı cam inşallah sağol:)

İcinize hangisi en cok sinerse o sizin olur insallah :)

Nisan parca parca gelmez diye biliyorum.
Hafifte olsa bi renk oluyor bide tıkaç gorevi gordugunden.
Doktoruna danisman en sagliklisi olur.Enfeksiyon vs bakilir.

Ben chicconunkini almistim kizimda.
Cok yumusak ve kucucuk cok rahat canim.Hafif kivrimli.

Kizlar evde puset tabii ki kullanmayin.
Yani o kadar herseyini dusunurken sirf onda uyuyor diye birakilmaz cocuk.
Yatak odasinda yatakta aralarina cocugu pusetle alanlari biliyorum,yazık cidden.
Disarda bile 'en fazla' 2 saat mumkunse daha kisa surelerde kullanilmali.Arada alinmali.

Ilk 3-4 ay bebek arabasi icin lazim evet. Hergun cikarim dersen almalisin bencede. Ev icin ana kucaklari daha rahat seyler var. kendinden sallanan onlar daha cok isini gorur bence. Gerckten ev icin hic guzel degil. Ama normal araba icinde guvenlik acisindan gerekli. Yani bana gore disarida kullanilcak bi urun ki asil uretim amaci da o gibi:) evde burda arkadaslar yazdi bi ara salincak tipi seyler var onlar her acidan guzel oluyr. Otomtk sallaniyor falan sende rahat edersin.

bany2go cool stroller liteway ve trio love 3 lusunde aklim takili kaldi
ama hantal olmamasi gerek benim ilk tercihim baby2go cool stroller bu konuda beni cezbediyo ama puseti yok bi you tube dan izle derim :)
Ben ikiz alcam canim:) zaten pusetli almicam. Bide dedgn gibi hafif olmasi asiri onemli.
Onun ikizi var mi bi bakarim. Litewayin vardi ama artik baska markalara bakiyrm. Hantal olmasin ve yatsin mumkunse:) bide tek elle kapaniversin. Bide uygun fiyat derken iyice daraliyo secenekler. Bide ilk kizm binmedi hic. Simdi ozenip binmek isterse diye oyle alicam.

Ilk aylar cok hassas ve ince oldugu icin ben makas kullanmistim tecrubeli bi ablamin tavsyesi uzerine ki normlde hic aklima gelmedi. 4-5 aydan sonra biraz kalinlasnca tirnak makasina gecmistim. Takim aldim o yuzden ama kucuk takimlardan bazilarinin icinde coksey vardi

Selam kızlar karnınız da ara,ara sertleşmeler oluyormu? Bazen nefesim kesilecek gibi sertleşme oluyor ve beni cok rahatsız ediyor biraz sürüyor sonra düzeliyor.

evimde kucuk bilmiyorum ki ana kucagi alirmiyim onu almak istesem bile simdi almam cnm bebek dogduktan sonra duruma gore bakar oyle alirim
Allah nasio ederse aralik annesi olcam icin pek de disari cikmayiz sanirim pusetli arabalarda cok pahali em iyisi gorup almak sanirim fikrim ancak oyle sabitlencek galiba
hakkimizda hayirlisi olsun bebisler saglikli olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…