malesef butcemis 700 800 arasi o yuzden trio love alirsam 2.el alirimKucuk tekerlek kolay gibi gorunuyor ama pek dayanikli degil bence, kocaman tekerlegi olan arabalarsa kapaninca cok hantal oluyor o yuzden bakmadim bile. Trio love ana kucagi uzerindeyken dik bir sekilde kapanip baston seklinde duruyor ama ana kucagi cikipta iskeleti kapanan arabalar bence hic kullanisli degil. Ana kucagi elde kaliyor. Puset kesinlikle lazim cunku en az 6-8 ay o kullanilacak hastane cikisinda bile. Ayni zamanda evet evde de kullanilabilir. Biz baby mall dan aldik. İstanbulda da kesin vardir. Her 300 tl ye 100 tl hediye ceki veriliyordu 2100 e almistik yanlis hatirlamiyorsam ve 800 lira hediye ceki gelmisti. E bebekte de bu tarz kampanyalar oluyor mutlaka takip edin derim. Ama mutlaka gidip gorun deneyin oyle alin simdiden gule gule kullanin :)
bany2go cool stroller liteway ve trio love 3 lusunde aklim takili kaldiBende liteway alcaktm ama burda arkadaşlar kötü yorum yazınca vazgeçtim. Görünce yaZarlar yine mutlaka:)
ben de evde kullanan insanlar gordugum icin pusetli alirim.heralde diyordum ama bazilari gerekli diyor bazilari gereksizPuset için yazmak istedim zaten çok rahatsız bişey. Arabada mecburen kullanyrm evde asla kullanmam. Hatta doktrm uyuya kalirsa eve gidince cikarn mutlaka demisti. Sende kullanrsan goreceksin. Ben arabada bile sikiliyrm:))) puset arabada guvenlik icin kullanilan bisy canim. Aklinda bulunsun.
Ama tabi evde kullanan coook insan var.
İyi geceler kıZlar, tırnak makası olarak hangi markayı tercih ettiniz? Tek olarak mı aldınız ? Çantalı setler var omlardan mı?
Bende çok para vermek istemiyorum ve o setlerdeki parçalar bana gereksiz gibi geldi, törpüsü fırçası vs, sizin ki güzelmiş bende nette bunun aynısı bebedor marka olana baktımBen wee nin bu tırnak makasından aldım. Tutması kolay gayet, pratik birşeye benziyor. Çevremdeki insanlar normal tırnak makaslarından kullanıp memnun kalmışlar. Çok para vermene gerek yok denildi.
Yazmayı unutmuşum onları da yapı cam inşallah sağol:)Maşallah çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Ben genelde her kuş bu tar hazırlıklar yapmaya çalışırım.Çalışan bir anne olduğum için gayet pratik oluyor.Eper yapmadıysanız menemen veya kurularla da işiniz bi hayli kolaylaşıyor .
malesef butcemis 700 800 arasi o yuzden trio love alirsam 2.el alirim
baby2go cool stroller da hosuma gidiyor askina ama puseti yok
pusete kimisi sart doyor kimisi olmasa da olur diyor kafam karisti
cok da arastirmicam sanirim artik o gun ne kafama yatarsa surusu hangisi iyiyse tasimasi rahatsa onu alicam cnm
cunku her arabanin bazi ozellikleri guzel bazilari kotu
mesela arabamiz yok eviniz asansorlu degil.seneye tasincaz ama seneye kadar Allah nasip ederse bebek 1 yasina girer bile
o yuzden trio love 10 kg olmasi dezavantaj ama kullanim alanlari cok guzel.baby2go cool stroller da kapaninca canta gibi tasinabiliyor o beni cezbetti ama puseti yok pusetsiz fiyati 700 kisur bize uyuyo fiyati.pusetsiz olmasi da baby2go nun dezanavantaji
artiķ sansimiza ne cikarsa diyorum ben
kızlar merhaba bende 3-4 gün arayla koyu jöle gibi akışkan olmayan parça geldi ama kahverengi yada pembensi değil sarımsı jöle gibiydi sizce nişan olabilir mi henüz 32. hafaya giriyorum tecrübesi olan yada böyle bir durum yaşayan varsa paylaşabilir mi
İyi geceler kıZlar, tırnak makası olarak hangi markayı tercih ettiniz? Tek olarak mı aldınız ? Çantalı setler var omlardan mı?
İnşallah atlatırsınız tez zamanda. Allah yardımcınız olsunPiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
Ilk 3-4 ay bebek arabasi icin lazim evet. Hergun cikarim dersen almalisin bencede. Ev icin ana kucaklari daha rahat seyler var. kendinden sallanan onlar daha cok isini gorur bence. Gerckten ev icin hic guzel degil. Ama normal araba icinde guvenlik acisindan gerekli. Yani bana gore disarida kullanilcak bi urun ki asil uretim amaci da o gibi:) evde burda arkadaslar yazdi bi ara salincak tipi seyler var onlar her acidan guzel oluyr. Otomtk sallaniyor falan sende rahat edersin.ben de evde kullanan insanlar gordugum icin pusetli alirim.heralde diyordum ama bazilari gerekli diyor bazilari gereksiz
hatta yeni dogan bebek ivim sakkncaliymis bile sanirim oturur pozisyonda tuttugu icin galiba
pusetsiz de bebek arabasina bindirebilirmiyiz o var iste pusetsiz binebiliyorsa ne ala
ama evde napicaz bebek hep kucakta olmazki emzirme yastigi alcam o zmn bebegin 5 6 aydan sonra oturmasi icin
puset konusu kafami karistirdi cnm acikcasi
Ben ikiz alcam canim:) zaten pusetli almicam. Bide dedgn gibi hafif olmasi asiri onemli.bany2go cool stroller liteway ve trio love 3 lusunde aklim takili kaldi
ama hantal olmamasi gerek benim ilk tercihim baby2go cool stroller bu konuda beni cezbediyo ama puseti yok bi you tube dan izle derim :)
Ilk aylar cok hassas ve ince oldugu icin ben makas kullanmistim tecrubeli bi ablamin tavsyesi uzerine ki normlde hic aklima gelmedi. 4-5 aydan sonra biraz kalinlasnca tirnak makasina gecmistim. Takim aldim o yuzden ama kucuk takimlardan bazilarinin icinde coksey vardiİyi geceler kıZlar, tırnak makası olarak hangi markayı tercih ettiniz? Tek olarak mı aldınız ? Çantalı setler var omlardan mı?
amin insallah hepimizin :)İcinize hangisi en cok sinerse o sizin olur insallah :)
amin insallah hepimizin :)İcinize hangisi en cok sinerse o sizin olur insallah :)
evimde kucuk bilmiyorum ki ana kucagi alirmiyim onu almak istesem bile simdi almam cnm bebek dogduktan sonra duruma gore bakar oyle alirimIlk 3-4 ay bebek arabasi icin lazim evet. Hergun cikarim dersen almalisin bencede. Ev icin ana kucaklari daha rahat seyler var. kendinden sallanan onlar daha cok isini gorur bence. Gerckten ev icin hic guzel degil. Ama normal araba icinde guvenlik acisindan gerekli. Yani bana gore disarida kullanilcak bi urun ki asil uretim amaci da o gibi:) evde burda arkadaslar yazdi bi ara salincak tipi seyler var onlar her acidan guzel oluyr. Otomtk sallaniyor falan sende rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?