Bende ihtyac duymadim hicbirine. Bi tek kusuyo diye sonradan biraz dik bisey almistim en uygunundan. Disari cikmaZsan arabayla bile ugrasma derim:) fikrin olsun lazım olunca alırsın hemen. Şahsen ben baharı beklicem. Çnkü karlı biyerde yaşıyrm sokağa çıkılmaz burda.evimde kucuk bilmiyorum ki ana kucagi alirmiyim onu almak istesem bile simdi almam cnm bebek dogduktan sonra duruma gore bakar oyle alirim
Allah nasio ederse aralik annesi olcam icin pek de disari cikmayiz sanirim pusetli arabalarda cok pahali em iyisi gorup almak sanirim fikrim ancak oyle sabitlencek galiba
hakkimizda hayirlisi olsun bebisler saglikli olsun yeterki
masallah cnm insallah salim al bebislerini kucagina :) en kisa zamanda seni yogun bi maraton bekliyor :)Ben ikiz alcam canim:) zaten pusetli almicam. Bide dedgn gibi hafif olmasi asiri onemli.
Onun ikizi var mi bi bakarim. Litewayin vardi ama artik baska markalara bakiyrm. Hantal olmasin ve yatsin mumkunse:) bide tek elle kapaniversin. Bide uygun fiyat derken iyice daraliyo secenekler. Bide ilk kizm binmedi hic. Simdi ozenip binmek isterse diye oyle alicam.
Tabikiside oluyor. Uzun süre sabit kalınca yada hafif yorulunca. Hemen ayy kasıldım ayy sertleştm diyip yatıyorum:)) (ikisi farklı tabi)Selam kızlar karnınız da ara,ara sertleşmeler oluyormu? Bazen nefesim kesilecek gibi sertleşme oluyor ve beni cok rahatsız ediyor biraz sürüyor sonra düzeliyor.
O beşik yetecektir canım sana. İlk aylar başka bişeye gerek yok zaten. Duruma göre harekt edersin. Kucağa gerk yok zaten. Hep yatakta olcak nerdeyse ilk aylar.masallah cnm insallah salim al bebislerini kucagina :) en kisa zamanda seni yogun bi maraton bekliyor :)
ne guzel ama iki heyecan bi arada
ben goremedim ama katlanis bicimine bayildim ozellikle benim gibi arabasi evinin asansoru olmayanlar icin bence ideal
sanirim puset almicam zaten bi cok kisi sagliksiz diyo bi arkadasim evde kullaniyo ondan gormustum bende ama sagliksiz oldugunu bilmiyordum
evimde cok kucuk belki ama kucagi alamam yatak odama besik sigmiyor kucuk sepet besik almama ragmen.seneye tasincaz zatem buyuk ihtimal o zmn oda yapicam.simdilik oturma odasinda yaticaz ve hem besik hem ana kucagi odada yer kalmaz.bi sekilde idare etcez artik bilmiyorum nasil olcak.
sanirim emzirme yastigi alicam ona koyarim ki sagdan soldan dusmesin yine yastikla desteklerim ama mutfaga giderken falan napicam bilmiyorum
kis bebegi olcak zaten ev kucuk olunca da zor oluyor ya
pardon cnm saglikla alalim insallah bebiskeri kucagimiza :)O beşik yetecektir canım sana. İlk aylar başka bişeye gerek yok zaten. Duruma göre harekt edersin. Kucağa gerk yok zaten. Hep yatakta olcak nerdeyse ilk aylar.
Bu arada ikiz değiller. Kızım var 1 yaşında o yüzden ikiz araba alıcam:)))
Oda da ben 6 ay sonra yaptım ve ayırdım. İlk aylar odaya da ihtiyac yok sende dedğn gibi seneye yaparsın inş hayrlısyla
Sizin 6 gün sonra demek
Rabbim sağlıklı sıhhatli bütün uzuvları yerinde kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Ben halen inanamiyorum zaten
Rüyada gibiyim bir yandan heyecanlı bir yandan korku içindeyim
@PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
@PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
Ben de bundan alacaktım fiyatını görünce vazgeçmiştim. Önceden uygundu.Ben ikeadan aldim.Bi ust kademe bi alt kademe yuksekligi.
Ozellikle ön tarafi cikan aldim.Alt kademeye indirince ve bebek hareketlendikce cikaracagim ön tarafı.Korumalik koyup inebilecegi bi yer birakarak.Hem boyle önü cikan hem alcak baska bulamadim.
Kizimda da aynisini uyguladim ama yatagi farkliydi.
Belki fikir olur.
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx
Fiyati yukselmis simdi bakinca bende sasirdim
Hiçbir şey düşünmüyorum ben de.Kızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.
ikea alacaktım fiyatı artınca bunu aldım. bu da ikea gibi ama fiyatı uygun.Nasıl geldi bu ürün? Kaliteli mi?
Herşey çok pahalandı son birkaç haftada maalesef. Biz de erken almayalım koyacak yer yok şimdilik diyorduk (memlekette olacağız 4 ay). Hata ettik sanırım.
Odamızda yatar dediğin gibi 1 yaşına gelene kadar. Bakalım araştırıyoruz şimdilik.
Ben Geliştiren anne baba kitabını okudum. Çocuk ruh sağlığı için nasıl davranilmasi gerektiği anlatılıyorduArkadaslar burada Dogan Cuceloglunun bir kitabindan bahsedilmisti, hangisiydi hatirlayaniniz var mi?
Allah onlara sağlık size de güç versin. Herşey iyi olsun sizin için@PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
Ben de sadece cikolata alacam.Hiçbir şey düşünmüyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?