2018 Ekim Anneleri

Bende ihtyac duymadim hicbirine. Bi tek kusuyo diye sonradan biraz dik bisey almistim en uygunundan. Disari cikmaZsan arabayla bile ugrasma derim:) fikrin olsun lazım olunca alırsın hemen. Şahsen ben baharı beklicem. Çnkü karlı biyerde yaşıyrm sokağa çıkılmaz burda.
Aynen sağlıklı olsunlar bunlar tatlı telaşlar. Bizim son aylar. Sende inş hayrla gelirsin bu günlere:)

masallah cnm insallah salim al bebislerini kucagina :) en kisa zamanda seni yogun bi maraton bekliyor :)
ne guzel ama iki heyecan bi arada
ben goremedim ama katlanis bicimine bayildim ozellikle benim gibi arabasi evinin asansoru olmayanlar icin bence ideal
sanirim puset almicam zaten bi cok kisi sagliksiz diyo bi arkadasim evde kullaniyo ondan gormustum bende ama sagliksiz oldugunu bilmiyordum
evimde cok kucuk belki ama kucagi alamam yatak odama besik sigmiyor kucuk sepet besik almama ragmen.seneye tasincaz zatem buyuk ihtimal o zmn oda yapicam.simdilik oturma odasinda yaticaz ve hem besik hem ana kucagi odada yer kalmaz.bi sekilde idare etcez artik bilmiyorum nasil olcak.
sanirim emzirme yastigi alicam ona koyarim ki sagdan soldan dusmesin yine yastikla desteklerim ama mutfaga giderken falan napicam bilmiyorum
kis bebegi olcak zaten ev kucuk olunca da zor oluyor ya

Selam kızlar karnınız da ara,ara sertleşmeler oluyormu? Bazen nefesim kesilecek gibi sertleşme oluyor ve beni cok rahatsız ediyor biraz sürüyor sonra düzeliyor.
Tabikiside oluyor. Uzun süre sabit kalınca yada hafif yorulunca. Hemen ayy kasıldım ayy sertleştm diyip yatıyorum:)) (ikisi farklı tabi)

O beşik yetecektir canım sana. İlk aylar başka bişeye gerek yok zaten. Duruma göre harekt edersin. Kucağa gerk yok zaten. Hep yatakta olcak nerdeyse ilk aylar.
Bu arada ikiz değiller. Kızım var 1 yaşında o yüzden ikiz araba alıcam:)))
Oda da ben 6 ay sonra yaptım ve ayırdım. İlk aylar odaya da ihtiyac yok sende dedğn gibi seneye yaparsın inş hayrlısyla

pardon cnm saglikla alalim insallah bebiskeri kucagimiza :)
aynen zaten sepet besigi de 2.el almak istedim 5 6 ay kullanir sonra bende satarim tasininca bastan oda yaparim

Sizin 6 gün sonra demek
Rabbim sağlıklı sıhhatli bütün uzuvları yerinde kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Ben halen inanamiyorum zaten
Rüyada gibiyim bir yandan heyecanlı bir yandan korku içindeyim

Evet canim 19-20 tam 38 doluyor.
Beklerse 39 doldurunca olacak nasipse.

Amiiinnn❤ Dogunca iyice saka gb gelir o guzellik❤

@PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .

Allah yardimciniz olsuunn❤
Insallah en kisa surede en guzel haberlerini alirsiniz❤

A Atape den haber yok değil mi

Bugün doğru dürüst yazamadım da buraya çok moralim bozuktu başka şeyler de oldu herşey üst üste geliyor ya bazen

Sinirlerim çok yıprandı cook

Eridim galiba artik :)
Dusa girmeninde bi faydasi sadece suyun altindayken.
Uyutmuyorda hanimefendi,ayaklarini kaydirip ittiriyor,kaburgadan nefesimi kesip taa asagidan kastirip ziplatiyor.
Buyugude korkmus yanimiza geldi :)
Onu izliyorum ❤
Ne kadar buyusede insana bebek gb geliyor❤
Allah kimseyi evladiyla,evlat hasretiyle sinamasin.

A Atape den haber yok değil mi

Bugün doğru dürüst yazamadım da buraya çok moralim bozuktu başka şeyler de oldu herşey üst üste geliyor ya bazen

Sinirlerim çok yıprandı cook

Cok kasma kendini canim.
Biraz daha detayli ve duygusal dusunuyoruz bide,daha agir geliyor hersey.

Ben de bundan alacaktım fiyatını görünce vazgeçmiştim. Önceden uygundu.

Kızlar selam,
malum çok az vakit kaldı :) Hastane odası için hediyelik vs yaptırıcak mısınız?
Ben şimdilik bir şey düşünmüyorum ama ara ara aklıma geliyor yaptırsam mı diye.
Hiçbir şey düşünmüyorum ben de.

ikea alacaktım fiyatı artınca bunu aldım. bu da ikea gibi ama fiyatı uygun.
iki kademeli yüksekliği ayarlanıyor, yan tarafı istersen çıkıyor.
tekerleği var odadan odaya taşımak için ve tekerleklerini yana alınca sallanma özelliği var, böyle.
yatağını da isabella ortopedik yatak aldım 100 tl, toplam 400 tl tuttu.

Günaydın hanımlar mutlu pazarlar... Prmm canım geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsun yavrucakların inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…