Bende çok para vermek istemiyorum ve o setlerdeki parçalar bana gereksiz gibi geldi, törpüsü fırçası vs, sizin ki güzelmiş bende nette bunun aynısı bebedor marka olana baktım
PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
ikea alacaktım fiyatı artınca bunu aldım. bu da ikea gibi ama fiyatı uygun.
iki kademeli yüksekliği ayarlanıyor, yan tarafı istersen çıkıyor.
tekerleği var odadan odaya taşımak için ve tekerleklerini yana alınca sallanma özelliği var, böyle.
yatağını da isabella ortopedik yatak aldım 100 tl, toplam 400 tl tuttu.
Ben kızımda normal tırnak makası almıştım nuk halda onu kullanıyoruz oğlum içinde yine öyle alaxağım diğerleri gereksiz bana göredeİyi geceler kıZlar, tırnak makası olarak hangi markayı tercih ettiniz? Tek olarak mı aldınız ? Çantalı setler var omlardan mı?
Gereksiz değil tabikide eğer arabanız varsa güvenlik için şart o ayrı bi konu.Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
Çıkarırlar tabi ama arabanız varsa güvenlik için gereklidir otokoltuğu olarak kullanılıyor anakucağı 1 yaşa kadar ..sonrasındada kilosuna göre alıyorsunuz bebeğin güvenliği için yani ağır oluyor evet ama elde taşımıyorsunuz zaten çok fazla araç varsa yada bebek arabanıza uyumlu oluncaHastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
yurtdisinda zorunlu diye duydum, evet ağır ama bence gerekli.Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
AynenBen de sadece cikolata alacam.
Kendi tırnağımı bile yeri geliyor törpülemiyorum, bebek için o setlerin tamamı kullanılmıyordur bence de.
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsunlar.
Teşekkür ederim canım. Ebebekte stoklarda tükenmiş dün baktım da. Jokerde bir benzeri var. Ona bakacağım.
Selam kızlar karnınız da ara,ara sertleşmeler oluyormu? Bazen nefesim kesilecek gibi sertleşme oluyor ve beni cok rahatsız ediyor biraz sürüyor sonra düzeliyor.
Allah şifa versin, tez vakitte sağlıklarına kavuşsunlar bu günleri unuttursun inşallahPiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
Öyle bşLEy mi var , bende almadım, kucağımıza alıp çıkarız diyordukHastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
Arabanız varsa gerekli bebeğin güvenliği açısından. Hastane için bilmiyorum ilk defa duydum. Hafif modelleri de var.Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
Oy maşallah nasıl kocaman olmuş :) Az kaldığı bebişlerin boyu ve ağırlıklarından da anlaşılıyor artık :)Kizlar gunaydin dun kontrolümüz vardi oglusum 2700gr olmus boyu 47cm
Suyu da iyi hersey yolunda dedi nst ye girdim sancida çıkmadı
Bas asagi pozisyon da ama dogum icin filan bisey demedi
Evet yürüyünce geciyor ama o kadar uzun süreli olmadı ara,ara olup 2 dakika kadar sürüp geciyor.Evet bende oluyor canim onlar rahim kasılmasıymis dr saatte 4ten fazla olursa gel dedi.
Uzanınca su icince yada kalkip yürüyünce geçiyor
Merdiven cıkınca bende cok oluyor biraz da fazla yürüyünce aslında oğluma hamileyken de oluyordu ama son ayda diye hatırlıyorumTabikiside oluyor. Uzun süre sabit kalınca yada hafif yorulunca. Hemen ayy kasıldım ayy sertleştm diyip yatıyorum:)) (ikisi farklı tabi)
Ben istanbulun sıcagından kactım resmen 20 gündür trabzondayım ama köyde şehir de değil burası da sıcak ama iki cam acınca öyle güzel esiyor ki Allah kolaylık versin inşallah biraz serinlerde rahatlarsınız.Selamlar,
Ben artık erimeye başladım sıcaktan. Eylüle girdik azıcık serinlese artık diye umut ediyorum ama yok yaktıkça yakıyor mübarek. Ayaklarımdan ateş çıkıyor resmen
Sen diyince bi bakayım dedim de şu galiba https://www.joker.com.tr/urun/agashi-sallanan-moduler-besik-kelebekli-60x120-81440
Ben bunu bilmiyordum bilsem bunu alırdım bak tüh :)
Fiyatı daha uygun bunun ve bendekinin aynısı bence kaçırma
Kizlar gunaydin dun kontrolümüz vardi oglusum 2700gr olmus boyu 47cm
Suyu da iyi hersey yolunda dedi nst ye girdim sancida çıkmadı
Bas asagi pozisyon da ama dogum icin filan bisey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?