2018 Ekim Anneleri

Bende çok para vermek istemiyorum ve o setlerdeki parçalar bana gereksiz gibi geldi, törpüsü fırçası vs, sizin ki güzelmiş bende nette bunun aynısı bebedor marka olana baktım

Kendi tırnağımı bile yeri geliyor törpülemiyorum, bebek için o setlerin tamamı kullanılmıyordur bence de.

PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsunlar.

Teşekkür ederim canım. Ebebekte stoklarda tükenmiş dün baktım da. Jokerde bir benzeri var. Ona bakacağım.

Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.

Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
Gereksiz değil tabikide eğer arabanız varsa güvenlik için şart o ayrı bi konu.
Her hastane aynı değildir diye biliyorum. Yeni yeni bazı hastanelerde kural olduysa ne güzel. Eğer almayacksanz hastanedeki drunuza bi sorum derim. Sonuçta herkesin arabası yok:)

Çıkarırlar tabi ama arabanız varsa güvenlik için gereklidir otokoltuğu olarak kullanılıyor anakucağı 1 yaşa kadar ..sonrasındada kilosuna göre alıyorsunuz bebeğin güvenliği için yani ağır oluyor evet ama elde taşımıyorsunuz zaten çok fazla araç varsa yada bebek arabanıza uyumlu olunca

Sen diyince bi bakayım dedim de şu galiba https://www.joker.com.tr/urun/agashi-sallanan-moduler-besik-kelebekli-60x120-81440
Ben bunu bilmiyordum bilsem bunu alırdım bak tüh :)
Fiyatı daha uygun bunun ve bendekinin aynısı bence kaçırma

Selam kızlar karnınız da ara,ara sertleşmeler oluyormu? Bazen nefesim kesilecek gibi sertleşme oluyor ve beni cok rahatsız ediyor biraz sürüyor sonra düzeliyor.

Evet bende oluyor canim onlar rahim kasılmasıymis dr saatte 4ten fazla olursa gel dedi.
Uzanınca su icince yada kalkip yürüyünce geçiyor

Öyle bşLEy mi var , bende almadım, kucağımıza alıp çıkarız diyorduk

Arabanız varsa gerekli bebeğin güvenliği açısından. Hastane için bilmiyorum ilk defa duydum. Hafif modelleri de var.
Kizlar gunaydin dun kontrolümüz vardi oglusum 2700gr olmus boyu 47cm
Suyu da iyi hersey yolunda dedi nst ye girdim sancida çıkmadı
Bas asagi pozisyon da ama dogum icin filan bisey demedi
Oy maşallah nasıl kocaman olmuş :) Az kaldığı bebişlerin boyu ve ağırlıklarından da anlaşılıyor artık :)

Prmm inşallah en kısa zamanda tüm sıkıntılarınız gider sağlıklı bi şekilde kavuşur evinize gidersiniz. Kızların durumları nasıl?

Evet bende oluyor canim onlar rahim kasılmasıymis dr saatte 4ten fazla olursa gel dedi.
Uzanınca su icince yada kalkip yürüyünce geçiyor
Evet yürüyünce geciyor ama o kadar uzun süreli olmadı ara,ara olup 2 dakika kadar sürüp geciyor.

Selamlar,

Ben artık erimeye başladım sıcaktan. Eylüle girdik azıcık serinlese artık diye umut ediyorum ama yok yaktıkça yakıyor mübarek. Ayaklarımdan ateş çıkıyor resmen

Tabikiside oluyor. Uzun süre sabit kalınca yada hafif yorulunca. Hemen ayy kasıldım ayy sertleştm diyip yatıyorum:)) (ikisi farklı tabi)
Merdiven cıkınca bende cok oluyor biraz da fazla yürüyünce aslında oğluma hamileyken de oluyordu ama son ayda diye hatırlıyorum

Selamlar,

Ben artık erimeye başladım sıcaktan. Eylüle girdik azıcık serinlese artık diye umut ediyorum ama yok yaktıkça yakıyor mübarek. Ayaklarımdan ateş çıkıyor resmen
Ben istanbulun sıcagından kactım resmen 20 gündür trabzondayım ama köyde şehir de değil burası da sıcak ama iki cam acınca öyle güzel esiyor ki Allah kolaylık versin inşallah biraz serinlerde rahatlarsınız.

Kizlar gunaydin dun kontrolümüz vardi oglusum 2700gr olmus boyu 47cm
Suyu da iyi hersey yolunda dedi nst ye girdim sancida çıkmadı
Bas asagi pozisyon da ama dogum icin filan bisey demedi

Masallah :) is durumunuza ne dedi dr nuz devam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…