2018 Ekim Anneleri

Insallah tek isteğim bu, asfalta yapisacagiz yakında sıcaktan.

Bizde bu sene gidemedik bi yere azıcık kacabilseydim iyiydi. Seneye acısını çıkarttız artık. Tadını çıkartın :)

Trabzonlu musunuz ben oralıyım da..yolları Göze alamadım bu saatten sonra gitsem dönemezdim de gittiğim yerde olurdu artık doğum.Orda mi yapacaksınız Doğumu ?

Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.

Cikarirlar canim.
Ben bebek arabasi almadim,aracimda yok mesela kim ne diyebilir ki?
Ama arac varsa zaten alinmis olmasi gerek.

Ya gogus kalkanini emzirirken duruma gore alsakmi diyodum hani yara olursa belki olmaz bosuna almis olmuyirmuyuz

Selam kızlar karnınız da ara,ara sertleşmeler oluyormu? Bazen nefesim kesilecek gibi sertleşme oluyor ve beni cok rahatsız ediyor biraz sürüyor sonra düzeliyor.
Evet canim bende oluyor tas gibi biraz oksuyorum veya yan yatiyorum duzeliyor.nefes normaldede cikmiyor artik

Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
Valla bu puset olayi banada sacma ve gereksiz geliyor zaten bebisi alip arabaya biniyorsunuz saatlerce kucakta gezmiyorki bebis bide puseti ordan oraya tasimak cok zor .ben almadim.

İnsallah saglikla kucagimiza almak nasip olur canim :) aynen büyüdü masallah

Allah'ım ikinize de şifa versin cnm inşallah en kısa zamanda iyilesirsiniz.

Sağ ol canım oğlum daha iyi şükür olsun 1 gün hastane de yattık

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir minik

Daha iyi çok şükür Allah’ıma o iyi olunca ben de iyi oluyorum dinleniyorum en azından

Evet sabah aksam 2 tüp iciyorum. İsmi oligofer fol.

Ben de sabah aksam içeöeğim o zaman 2 ay düzenli kullandım çünkü şimdi tekrar başlayacağım

Bayramdan önce dediklerinin tam tersini söyledi ama ben bu haftada calisip sonra ayrilacagim canim iyi nst de sanci yok durumun güzel bebekte iyi dedi

Vallahi bu doktorlar iyice sasirdi artik bi kontrolde soyledikleriyle oteki kontrolde soyledikleri tutmuyor olan bize oluyor :) iyi bari cok sukur sevindim

Kızlar göbek deliğim acıyor gerildikçe mi oluyor acı?

Kizlar gunaydin dun kontrolümüz vardi oglusum 2700gr olmus boyu 47cm
Suyu da iyi hersey yolunda dedi nst ye girdim sancida çıkmadı
Bas asagi pozisyon da ama dogum icin filan bisey demedi
Masallahh saglikla dogar bebislerimiz ins.

Bu puset konusu baya konusulmus acikcasi benim bildigim eger ailenin arabasi mevcutsa puset sart. Cunku arka koltuga ve belli bir aya gelesiye kadar bebegin yuzu ters bakacak sekilde ozellikle isofix var ise arabanin koltuguna sabitleniyor yani Allah korusun bir kaza aninda bebek kucaginizda gidip gelmek cok tehlikeli. Bunu araba var ama zaten havalar soguyacak nereye cikaracagiz diye dusunmeyin en basiti saglik ocagina yada dr kontrolleri var. Ha ailenin araci mevcut degilse yine bildigim duydugum bebek arabasina koyulup en az 8 ay bu sekilde kullanilmasi. Ama sart mi yani 8 aya kadar yalnizca dr a gidecekken bile bebek ana kucagina konulur mu veya orada guvenli mi acikcasi bilmiyorum. Cevremde gordugum hep bebegin iriliginede bagli olarak 6-8 ay arasi puset sonrasinda ana kucagi yani bildigimiz bebek arabasi. Evde nasil kullanilir ne yapilir acikcasi bilmiyorum onu yasayip gorecegiz. Ben reflu yastigi aldim, besiginin icinede atiyorum koltuga falanda onunda yatirmayi planliyorum. Sonrasinda da ev tipi ana kucagi ile mutfaga salona yanima tasirim emekleyene ayaklanana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…