Insallah tek isteğim bu, asfalta yapisacagiz yakında sıcaktan.Ben istanbulun sıcagından kactım resmen 20 gündür trabzondayım ama köyde şehir de değil burası da sıcak ama iki cam acınca öyle güzel esiyor ki Allah kolaylık versin inşallah biraz serinlerde rahatlarsınız.
Trabzonlu musunuz ben oralıyım da..yolları Göze alamadım bu saatten sonra gitsem dönemezdim de gittiğim yerde olurdu artık doğum.Orda mi yapacaksınız Doğumu ?Ben istanbulun sıcagından kactım resmen 20 gündür trabzondayım ama köyde şehir de değil burası da sıcak ama iki cam acınca öyle güzel esiyor ki Allah kolaylık versin inşallah biraz serinlerde rahatlarsınız.
Bayramdan önce dediklerinin tam tersini söyledi ama ben bu haftada calisip sonra ayrilacagim canim iyi nst de sanci yok durumun güzel bebekte iyi dediMasallah :) is durumunuza ne dedi dr nuz devam mi
Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
Cok iyi yapmissiniz bende dusunuyodum hep biseyler yapip koymayi anca taze fasulye koyabildim bravo size vallacok iyi olur dogum sonrası icin ama bu kadar da yormayin kendinizi bu aralar...
Ya gogus kalkanini emzirirken duruma gore alsakmi diyodum hani yara olursa belki olmaz bosuna almis olmuyirmuyuzKızlarrr bugün en sonunda lohusa pijamamı ve geceliğimi aldım şükür.Çok içime sindi.Bunun dışında göğüs kalkanımı da aldım.İlk çocukta almamıştım ama bunda çok tavsiye duyup değerlendirmek istedim bakalım.Avent aldım.
Cok gecmis olsun allah sifa versin@PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
Evet canim bende oluyor tas gibi biraz oksuyorum veya yan yatiyorum duzeliyor.nefes normaldede cikmiyor artikSelam kızlar karnınız da ara,ara sertleşmeler oluyormu? Bazen nefesim kesilecek gibi sertleşme oluyor ve beni cok rahatsız ediyor biraz sürüyor sonra düzeliyor.
Arkadasim hayirdir bu dogum ağzi bu kadar stres yapma@Atape den haber yok değil mi
Bugün doğru dürüst yazamadım da buraya çok moralim bozuktu başka şeyler de oldu herşey üst üste geliyor ya bazen
Sinirlerim çok yıprandı cook
Valla bu puset olayi banada sacma ve gereksiz geliyor zaten bebisi alip arabaya biniyorsunuz saatlerce kucakta gezmiyorki bebis bide puseti ordan oraya tasimak cok zor .ben almadim.Hastaneden anakucağı olmadan çıkarıyorlar mı? Bize mağazalarda çıkarmıyorlar, arabada da kullanmak zorunlu demişlerdi. Bana çok ağır ve gereksiz geldi de.
Arabanız varsa gerekli bebeğin güvenliği açısından. Hastane için bilmiyorum ilk defa duydum. Hafif modelleri de var.
Oy maşallah nasıl kocaman olmuş :) Az kaldığı bebişlerin boyu ve ağırlıklarından da anlaşılıyor artık :)
@Prmm inşallah en kısa zamanda tüm sıkıntılarınız gider sağlıklı bi şekilde kavuşur evinize gidersiniz. Kızların durumları nasıl?
Allah'ım ikinize de şifa versin cnm inşallah en kısa zamanda iyilesirsiniz.
Canim ben arada kaciridm mi? Nasil;oldun?
Ben kendimi unuttum bebek hareketleri arttı iğne azaltmıştı şimdi daha iyi. Ağrıdan duramıyorum hastanede kaldık ordan ora bugün sabah kalktığımda hala belim karnım ağrıyordu. Yatarken de ağrıyordu. Bi de kabız oldum tuvalet alışkanlığımı unuttum iki güne bir zorlanarak yapıyorum.
Ben bu kaburgaya baski olayini ilk gebeligimde de yasamadim simdi de yasamiyorum. Sekil olarak karnim zaten cok asagida, onla ilgisi var mi bilmiyorum ama bazen endiseleniyorum da burda okudukca. Cogunuz yaziyosunuz kaburgami sıkıstiriyo diye, benim karnim ayaktayken kaburgama 4 parmak mesafede :) iyi mi kotu mu bilemiyorum :)))
Emzirme olayi bende soyle oldu mesela. Ilk oglumda 65 kilo ile doguma gittim. Geldigimde ve ayaga kalkabildigimde yani 3. Gun 59 kilo geliyodum. Sonra tabii yogun bir emzirme sureci falan 2 hafta sonra tartiya ciktim 55 kiloya dusmusum. Aaa dedim super yaa. O kadar yiyorum falan yine de haril haril kilo veriyorum. Sonra asildim nutellaya tatliya cikolataya :) birkac hafta sonra tartildigimda bu kez 60 kilo geldim :) ama tatli krizleri geciriyodum artik ilk 6 ay saldim 60-62 arasinda gidip geldim. 6. Aydan sonra hem ise basladim hem de tatliyi hayatimdan cikardim ve oglumun 1. Yas gununde 48 kiloydum yani dogum oncesi kiloma donmustum :) yani emzirme doneminde de temel kural degismiyor: yag yapan gereksiz gida tuketimi kilo yapabiliyor. Saglikli beslenme ise kesinlikle o surecte kilo verdiriyor hic endise etmeyin o yuzden hanimlar :)
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir minik
Evet sabah aksam 2 tüp iciyorum. İsmi oligofer fol.
Valla bu puset olayi banada sacma ve gereksiz geliyor zaten bebisi alip arabaya biniyorsunuz saatlerce kucakta gezmiyorki bebis bide puseti ordan oraya tasimak cok zor .ben almadim.
Bayramdan önce dediklerinin tam tersini söyledi ama ben bu haftada calisip sonra ayrilacagim canim iyi nst de sanci yok durumun güzel bebekte iyi dedi
Takıntılı oldum iyice. Herşeye moralim bozuluyorArkadasim hayirdir bu dogum ağzi bu kadar stres yapma
Masallahh saglikla dogar bebislerimiz ins.Kizlar gunaydin dun kontrolümüz vardi oglusum 2700gr olmus boyu 47cm
Suyu da iyi hersey yolunda dedi nst ye girdim sancida çıkmadı
Bas asagi pozisyon da ama dogum icin filan bisey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?