2018 Ekim Anneleri

Güzel kızım masaallah çok iyi teyzeleri
Ayakları ile mesaneye baskı yapıyormuş. Bebekte sorun yok sadece sana sıkıntı dedi
44 cm. 1950 gr. Beni kimse tutamaz sekerim de iyi gidiyor pekmeze başlayacağım:)
Veeee doğum tarihimiz 08.10.2018 Allahın izni ile :)

Evet canim benim ilk oglum gec dogdu 41+2 gorunuyodu. 32-37 arasinda tam 5 hafta calismis olmama ragmen dogum sonrasinda 3 hafta 5 gun aktarildi

Maşallah bak ne güzel kilo almış minnoş:) bizimkide 10.10.18 olacak inşallah

İyi akşamlar hanımlar.Benim de bugün kontrolüm vardı.Çok şükür bizim prensin de keyfi yerinde şimdilik.Maşallah herşey yolunda. Allah nasip ederse 20-25 ekim civarlarında gibi olur doğum dedi.Forumda en son ben doğurcam sanırım :))
Doktoruma lansinoh kullanmaya erken başlayın mı diye sordum ilerde çatlama veya yara oluşumunu engellemek için; ben tavsiye etmiyorum dedi.Evet faydası oluyor ama erken doğumu tetikleyebiliyor hormonların yapısına göre dedi.O yüzden şimdiden başlamayın dedi.Aklınızda bulunsun sizin de..

A Atape canım ben görmedim bi türlü paylaşımını.Sanırım doğum gerçekleşmiş.Rabbim sağlıkla evinize gideceğiniz günleri de göstersin inş..

Evet canım kasılmalar cok oluyor dinlenmek iyi geliyor hayırlısı saglıkla dogsunlar inşallah

Benimde durum neredeyse ayni senle daha dogum iznine bile ayrilmamistim haftalik bakcam nst de dedi ve 2 hafta kalirsa cok iyi ciger icin dedi bu dogum jeli nedir tatlim

Düşer sanıyordum ama düşmüyormuş :)

Son düzenleme:
Yönetmelikten Filan mi okuyup paylaştın bunu Canım ? Ay hadi inşallah

İyi akşamlar kızlar.. Bugün 32+3 üz ve ben hastaneye 37 e kadar çalışabilir raporu almaya gittim. Okul müdürü seminere gel derslere hiç başlama dedi, sonrasına sömestr bitmesine iki hafta kalıyor onda da rapor alırsın ya da idare ederim dedi sağolsun. Bu arada 19.10.2018 de bizim doğum tarihimiz olacak inşallah :) 38 oluyorum o zaman. Kalan 2 hafta da doğum sonrasına erteleniyormus.
Zaman azaldıkça heyecan çoğalıyor kızlar :)

Kızlar bu arada yazmayı unuttum doktorum bacağımdaki kramplara magnesium oil diye bi yag verdi. Bubkeser agrini dedi

Maşallah canım bebeğine, anladığım kadarıyla sezeryan günü verilmiş neden sezeryan olacaksin bı sorunmu var

Merhaba kızlar. Çok oldu yazamadım. Geçen pazartesi doktordan raporu alıp insan kaynaklarına teslim ettim. E devletten baktım ama göremedim. Nerden takip edebilirim ? Bu arada yoğun bakımda olduğumdan çalışabilir raporu almayı düşünmedim hiç. Zaten geçen hafta abimin nikahı kinasi düğünü derken çok yorulduk. Üstüne de kedilerimden biri hiç beklenmedik bir şekilde operasyon geçirdi. 3 gündür onunla uğraşıyoruz. Hem psikolojik olarak çok korktum üzüldüm hem de bedenen çok yoruluyorum. Inşallah bu yorucu günler erken doğumu tetiklemez korkuyorum

merhaba arkadaşlar aranızda devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen varmı. veya anadolu yakasında özelde

merhaba arkadaşlar aranızda devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen varmı. veya anadolu yakasında özelde

Çengelkoyde özel Medivia Hastanesi'nde yapicam insallah,Doktorum Sema hnm. En basindan beri ona gidiyorum..
Devlet hastanelerinde doğum yapmaya cesaretim yok

Ohh tarihler geliyor bir bir :)
Genelde 38 baz aliniyor galiba.
Bende durursa 40ın pesindeyim :))))))
Hayirlisiyla saglikla kavussun insallah herkes❤
Yarın kontrol,artık haftalık zaten gecen hafta gitmistim ama sabah olmaz 35+5

Ayyyy minis miniss bebiisssssss
Heyecan yapalim tabii ya!
Gerci senin evdekide bi bebis ne tatlidir kimbilir mini mini :)
Aynen baksana ona rağmen özlem ve heyecan var. İlkleri ve sizin gibiyi zaman girenleri hiç düşünemiyorum:) herşeyleri çok güzel. Hele hafta hafta büyüdklerini. Yavaş yavaş öğrendklerini görmek harika bişey:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…