- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Evet canim benim ilk oglum gec dogdu 41+2 gorunuyodu. 32-37 arasinda tam 5 hafta calismis olmama ragmen dogum sonrasinda 3 hafta 5 gun aktarildiBenim de merak ettiğim geç doğarsa ne olacak? Her yerde erken doğarsa aktarılır sonrasında diyor da, ya bebek normal doğumla 41.haftada gelirse mesela o zaman nasıl olacak? Doğum sonrası izinden 1 hafta düşecek mi? Yoksa doğduktan sonra yine 8+5 (3-4 hafta izne bağlı olarak) kullanabilecek miyiz?
2015 yilinda tam tersi uygulanmisti banaGeç doğum halinde analık izni
a) Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülmeyecektir.
Maşallah bak ne güzel kilo almış minnoş:) bizimkide 10.10.18 olacak inşallahGüzel kızım masaallah çok iyi teyzeleri
Ayakları ile mesaneye baskı yapıyormuş. Bebekte sorun yok sadece sana sıkıntı dedi
44 cm. 1950 gr. Beni kimse tutamaz sekerim de iyi gidiyor pekmeze başlayacağım:)
Veeee doğum tarihimiz 08.10.2018 Allahın izni ile :)
Doktor ilk 5.10 dedi ben 8 istedim :) uyumlu olsun diye :)Maşallah bak ne güzel kilo almış minnoş:) bizimkide 10.10.18 olacak inşallah
Evet canım kasılmalar cok oluyor dinlenmek iyi geliyor hayırlısı saglıkla dogsunlar inşallahAllah yardimcin olsun canim, bebeklerine ve sana guc kuvvet versin insallah... oglusuna da acil sifalar versin. Insallah en kisa zamanda toparlanirlar ve saglikla kavusursun yavrularina...
Ahh o kasilmalarbazi gunler cok bazi gunler daha seyrek oluyo ama hergun oluyor artik. Agrilarim da var o yuzden doktor calisabilir raporu verme taraftari olmadi. Iznimi aldim evde oturuyorum. Yuruyup ayakta kaldikca kasilmalarim artiyo, evde dinlenmek iyi geldi cok sukur...
Oncelikle hayirli olsun. Bebeginiz insallah kisa surede toparlar. Size onerim sutum az geliyor diye sagma isini aksatmamaniz. Az da gelse duzenli bir sekilde (gece de dahil) 2 saatte bir en az 10-15dk goguslerinizi sagin. Insallah sutunuz artar ve bebeginize sifa olur...
A Atape canim hayirli olsun. Masallah subhanallah oglusuna kilosu gayet guzel dogmus. Insallah solunum sorununun da ustesinden gelir cabucak. Saglikla kavusup evinize donersiniz insallah ^_^
@takata61 canim kasilmam var demissin. Rahimde yumusama var ama aciklik yokmus Allah tan. Bebis icin akciger gelistirici igne yapip sana da sanci onleyici ilac takviyesi verirler belki. Bu sekilde birkac hafta daha saglikla durur ve saglikla gelir insallah bebegin...
Benimde durum neredeyse ayni senle daha dogum iznine bile ayrilmamistim haftalik bakcam nst de dedi ve 2 hafta kalirsa cok iyi ciger icin dedi bu dogum jeli nedir tatlimUltrasonda bakarken yerlesmis resmen kafasi girmis yola dedi alttan bakmam gerekiyor dedi. 35+2 yim sata gore ama gelisim 37 hafta gorunuyor. Bu yuzden yapti canim. Nstde sancim cikmadi 1hafta sonra yine cagirdi. Ayrica bu cati muayenesi dedikleri sey bu muymus dedim anlamadim bile saniye surdu surmedi. 1 hafta daha dursun sonra ne yaparsa yapsin dedi :) magnezyum, imom biraktirdi. Bu arada bazi kan tahlilleri yapti. Olurda gece gelirsen aneztezi uzmani bu tahlilleri yapip sonuc bekleyecek trombosit sayina gore ilac verecek ama biz her seyi hazir edelim adini yazdiklarinda sonuclarin ciksin bosuna beklememis olursun dedi. Birde dogum jeli aldirdi dogum cantana koy dedi
Düşer sanıyordum ama düşmüyormuş :)Benim de merak ettiğim geç doğarsa ne olacak? Her yerde erken doğarsa aktarılır sonrasında diyor da, ya bebek normal doğumla 41.haftada gelirse mesela o zaman nasıl olacak? Doğum sonrası izinden 1 hafta düşecek mi? Yoksa doğduktan sonra yine 8+5 (3-4 hafta izne bağlı olarak) kullanabilecek miyiz?
Maşallah, sağlıkla büyüsün bir an önce kavuşun.
Yönetmelikten Filan mi okuyup paylaştın bunu Canım ? Ay hadi inşallahBeklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içinde erken doğum yapması halinde doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi, kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.
Ekleniyor yani...
Maşallah canım bebeğine, anladığım kadarıyla sezeryan günü verilmiş neden sezeryan olacaksin bı sorunmu varGüzel kızım masaallah çok iyi teyzeleri
Ayakları ile mesaneye baskı yapıyormuş. Bebekte sorun yok sadece sana sıkıntı dedi
44 cm. 1950 gr. Beni kimse tutamaz sekerim de iyi gidiyor pekmeze başlayacağım:)
Veeee doğum tarihimiz 08.10.2018 Allahın izni ile :)
merhaba arkadaşlar aranızda devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen varmı. veya anadolu yakasında özelde
İyice heyecanlandır böyle beni:)))) bakalım merla ettim bende
Aynen baksana ona rağmen özlem ve heyecan var. İlkleri ve sizin gibiyi zaman girenleri hiç düşünemiyorum:) herşeyleri çok güzel. Hele hafta hafta büyüdklerini. Yavaş yavaş öğrendklerini görmek harika bişey:))Ayyyy minis miniss bebiisssssss
Heyecan yapalim tabii ya!
Gerci senin evdekide bi bebis ne tatlidir kimbilir mini mini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?