2018 Ekim Anneleri

Çok yararlı olmuş mesajınız favorilerime attım. Çok teşekkürler

devamlı kaşınıyor benim kaşımadan duramıyorum. Kaşıyınca da üzeri kabuk kabuk oluyor, acımaya başlıyor

Çengelkoyde özel Medivia Hastanesi'nde yapicam insallah,Doktorum Sema hnm. En basindan beri ona gidiyorum..
Devlet hastanelerinde doğum yapmaya cesaretim yok
Orasi bana baya uzakta .. bende cok kararsizim genelde cevremdeki ozel hastanelere hemen sezeryana aliyorlar frlan diyorlar konttollerede hep devlete gittim yeni hastabe oldugundan doktorlari cok iyi bu yuzden orda mi yapsam diye dusunuyorum özelden maddi anlamda kacmiyorumda bana daha korkunc geliyor sadece para icin kendi zevklerine gore doguma aliyorlar diyorlar

Selam kızlar, uzun zaman oldu yazmayalı.. bende Çarşamba çalışma raporu için gideceğim doktora.. benim başım sıcaklarla ve kaşıntı ile dertte.. benim gibi kaşınan var mı ?

Selam kızlar, uzun zaman oldu yazmayalı.. bende Çarşamba çalışma raporu için gideceğim doktora.. benim başım sıcaklarla ve kaşıntı ile dertte.. benim gibi kaşınan var mı ?
Evet kasinti bendede var malesef her yerimde var.ama gogus ucumu kasimiyorum iyi degilmis diyorlar

O ozge87 L Lawinya34 benimde kaşıntılarım çoktu. Doktoruma söyleyince korktu kan tahlili istedi. Gebelik sarılığından şüphelendi. Tahliller temiz çıktı. Cildiyeye git dedi. Gitmeden bioderma atopi vücut nemlendiricisi aldım devamlı sürüyorum ve kaşıntım bitti. Ama hala bazı besinler kaşıntı yapıyo ona engel olamadık henüz ama alerjiden olan kalıntı çok uzyn sürmüyor bende

Kizlar bu gun ebebekten korbel bebek bezi cop kovasi aldim cok harika bi urun kirli bezleri icine atiyoruz asla koku yapmiyor bir arkadasim kullaniyordu cok memnun bende onda test ettim
Onu çok duydum . Poşetleri de özelmiş sanırım. Ayrı almak gerekiyormus

Maşallah canım bebeğine, anladığım kadarıyla sezeryan günü verilmiş neden sezeryan olacaksin bı sorunmu var
Canım benim rahimden bi ameliyatım var uzun yıllar bebek tedavisi de gördüm geç oldu çocuğum riske atmak istemiyorlar. Birde ayakları aşağıda tam oturmuş zor doner dedi. Üşengeç bu kız ya :)

devamlı kaşınıyor benim kaşımadan duramıyorum. Kaşıyınca da üzeri kabuk kabuk oluyor, acımaya başlıyor
Büyümeye başladılar ya iyice ondan bence. Nemlendirici çok gerilmemesini sağla canım işe yarar krem olmasa da. Ben zeytinyağı ve bebek yağı da kullanıyorum. Kremi de sürüyorum dönüşümlü olarak.

Sanırım kullanmasaydim çatlamış olacaktı.

Kizlar bu gun ebebekten korbel bebek bezi cop kovasi aldim cok harika bi urun kirli bezleri icine atiyoruz asla koku yapmiyor bir arkadasim kullaniyordu cok memnun bende onda test ettim

Aylardır takipteyim o ürünü bi indirime girmedi alacağım ama bekliyorum. Güle güle kullanın :)

Günaydın :)

Doğum tarihleri belli olmaya başladı ne güzel bizim henüz doğum şeklimiz belli değil normal istiyorum inşallah çatlıyorum meraktan :)

SaskinAnne hafi gözün aydın hem büyümüş küçük hanım hem tarih belli artık geri sayım başladı :) Bizimde haftaya kontrol inşallah 2 kusur olmuştur.

Canım benim rahimden bi ameliyatım var uzun yıllar bebek tedavisi de gördüm geç oldu çocuğum riske atmak istemiyorlar. Birde ayakları aşağıda tam oturmuş zor doner dedi. Üşengeç bu kız ya :)

Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk

Benim bebeğim de ters pozisyonda şuanda bakalım son haftalarda donecekmi,dönmez ise bende sezeryani düşünmek zorunda kalicam Hakkımızda hayırlısı inşallah az kaldı yavrularimizi kucagimiza almamiza
Rabbim bebeklerimize saglikli bı sekilde kavuştursun insallah

Evett❤
Asıl yaşamak cocukla birlikte basliyor sanki.Onun penceresinden bakiyormus gb oluyor insan hayata.Cok baskalar

Gunaydin herkese arkadaslar....
Acaba kan sulandirici igne kullanan yada ecopirin kullanan arkadaslar doktoeunun ozellikle hapi ne zaman kesti...benim doktor ecoprini bir kac gun sonra kesecek...yani 34 haftaya girerken...
Valla korkuyorum bebegime bir sey olacak diye
Ama.dogum yaklasiyor siye kesiyor galiba...

Birde bu ilaclari kullananlar doktorunun dogum sekli hakkkinda konistu mu...ilaclarin dogum uzerinde bir etkisi var mi...
Acaba sezaryan olmak daha mi iyi ve saglikli bu durumda
Dogumda herhangi bir sorun olmasin diye

Canım çok şükür. Doktora kız bebek olduğu için mi zayıf dedim zayıf değil dedi normal dedi bana. Ama ölçümlerde biraz geride çıkıyor plojovic demistin sanırm ileriki haftalarda geride kalır diye. Eğer gelişiminde gerilim olsaydı doktor söylerdi dimi
Ters duruyorsa sezeryan olursun zaten canim. Öncelik tabiki normal doğum Allah gönlüne göre versin insaallah

Kuzenimde kullaniyor canim.
Onceki kayiplarindanda sebep sezaryen karari aldilar.
Igne 1 gun once birakilacak sonra devam edilecek sanirim.Normal ameliyatlarda da bu uygulaniyormus.

Ben coraspin kullandım 32 bitince kesti doktorum ama dopum şeklini etkilermş bilmiyorum benim ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak

Tabi söylerdi ona göre takip ederdi bence daha yakından. Doktor iyi dedikten sonra hiç takılma narin kızlar olacak bunlar minik minik :)

Son zamanlarda genetiksel olarak farklılıklar artiyormus karakterleri olusuyormus zaten boyu kilosu ondan farklı farklı oluyormuş bebeklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…