Çok yararlı olmuş mesajınız favorilerime attım. Çok teşekkürlerDogru emzirmek,gunluk temizligi aksatmamak,emzirmeden sutunle nemlendirmek (cunku kuru kuru tutturmak cok acitir),emzirdikten sonra sutunle yine bi nemlendirip birakmak ama camasirin ya da gogus pedinin yapismamasini saglamak onemli canim.Yoksa sekil ve surekli emme oldugu icin evet cok degisiklik ucta.
Kremlerinde hayri var tabii.Kotu olmadan yapmak lazim ne yapilacaksa.Gecirmekle ugrasmak daha zor.Tahin yagida iyi geliyor.
Bir de 1 cay bardagina 1 cay kasiginin ucuyla karbonatli su yapip bazen pamukla silip temizligini saglamak mantari vs onler mikrobuda onler.
devamlı kaşınıyor benim kaşımadan duramıyorum. Kaşıyınca da üzeri kabuk kabuk oluyor, acımaya başlıyorLansinoh meme ucu kremini 1-2 aydır kullanıyorum ben. İnanılmaz kaşıntı vardı sanırım çatlayacaktı onu sürdüğümden beri yok bişey. Bi kaç gün arayla sürüyorum bayağı iyi geliyor unutursam başlıyor yine kaşınmaya.
Orasi bana baya uzakta .. bende cok kararsizim genelde cevremdeki ozel hastanelere hemen sezeryana aliyorlar frlan diyorlar konttollerede hep devlete gittim yeni hastabe oldugundan doktorlari cok iyi bu yuzden orda mi yapsam diye dusunuyorum özelden maddi anlamda kacmiyorumda bana daha korkunc geliyor sadece para icin kendi zevklerine gore doguma aliyorlar diyorlarÇengelkoyde özel Medivia Hastanesi'nde yapicam insallah,Doktorum Sema hnm. En basindan beri ona gidiyorum..
Devlet hastanelerinde doğum yapmaya cesaretim yok
Evet kasinti bendede var malesef her yerimde var.ama gogus ucumu kasimiyorum iyi degilmis diyorlarSelam kızlar, uzun zaman oldu yazmayalı.. bende Çarşamba çalışma raporu için gideceğim doktora.. benim başım sıcaklarla ve kaşıntı ile dertte.. benim gibi kaşınan var mı ?
Personel TebliğiYönetmelikten Filan mi okuyup paylaştın bunu Canım ? Ay hadi inşallah
Onu çok duydum . Poşetleri de özelmiş sanırım. Ayrı almak gerekiyormusKizlar bu gun ebebekten korbel bebek bezi cop kovasi aldim cok harika bi urun kirli bezleri icine atiyoruz asla koku yapmiyor bir arkadasim kullaniyordu cok memnun bende onda test ettim
Canım benim rahimden bi ameliyatım var uzun yıllar bebek tedavisi de gördüm geç oldu çocuğum riske atmak istemiyorlar. Birde ayakları aşağıda tam oturmuş zor doner dedi. Üşengeç bu kız ya :)Maşallah canım bebeğine, anladığım kadarıyla sezeryan günü verilmiş neden sezeryan olacaksin bı sorunmu var
Büyümeye başladılar ya iyice ondan bence. Nemlendirici çok gerilmemesini sağla canım işe yarar krem olmasa da. Ben zeytinyağı ve bebek yağı da kullanıyorum. Kremi de sürüyorum dönüşümlü olarak.devamlı kaşınıyor benim kaşımadan duramıyorum. Kaşıyınca da üzeri kabuk kabuk oluyor, acımaya başlıyor
Kizlar bu gun ebebekten korbel bebek bezi cop kovasi aldim cok harika bi urun kirli bezleri icine atiyoruz asla koku yapmiyor bir arkadasim kullaniyordu cok memnun bende onda test ettim
Canım benim rahimden bi ameliyatım var uzun yıllar bebek tedavisi de gördüm geç oldu çocuğum riske atmak istemiyorlar. Birde ayakları aşağıda tam oturmuş zor doner dedi. Üşengeç bu kız ya :)
Aynen baksana ona rağmen özlem ve heyecan var. İlkleri ve sizin gibiyi zaman girenleri hiç düşünemiyorum:) herşeyleri çok güzel. Hele hafta hafta büyüdklerini. Yavaş yavaş öğrendklerini görmek harika bişey:))
Evet banada 8 i dedi ben 10 istedim uyumlu olsun ve kızımda 10 haziran doğumlu diye ikiside 10 u olsun istedim :)Doktor ilk 5.10 dedi ben 8 istedim :) uyumlu olsun diye :)
Canım çok şükür. Doktora kız bebek olduğu için mi zayıf dedim zayıf değil dedi normal dedi bana. Ama ölçümlerde biraz geride çıkıyorGünaydın :)
Doğum tarihleri belli olmaya başladı ne güzel bizim henüz doğum şeklimiz belli değil normal istiyorum inşallah çatlıyorum meraktan :)
SaskinAnne hafi gözün aydın hem büyümüş küçük hanım hem tarih belli artık geri sayım başladı :) Bizimde haftaya kontrol inşallah 2 kusur olmuştur.
Ters duruyorsa sezeryan olursun zaten canim. Öncelik tabiki normal doğum Allah gönlüne göre versin insaallahSağlıkla gelsin inşallah kuzucuk
Benim bebeğim de ters pozisyonda şuanda bakalım son haftalarda donecekmi,dönmez ise bende sezeryani düşünmek zorunda kalicam Hakkımızda hayırlısı inşallah az kaldı yavrularimizi kucagimiza almamiza
Rabbim bebeklerimize saglikli bı sekilde kavuştursun insallah
Gunaydin herkese arkadaslar....
Acaba kan sulandirici igne kullanan yada ecopirin kullanan arkadaslar doktoeunun ozellikle hapi ne zaman kesti...benim doktor ecoprini bir kac gun sonra kesecek...yani 34 haftaya girerken...
Valla korkuyorum bebegime bir sey olacak diye
Ama.dogum yaklasiyor siye kesiyor galiba...
Birde bu ilaclari kullananlar doktorunun dogum sekli hakkkinda konistu mu...ilaclarin dogum uzerinde bir etkisi var mi...
Acaba sezaryan olmak daha mi iyi ve saglikli bu durumda
Dogumda herhangi bir sorun olmasin diye
Ben coraspin kullandım 32 bitince kesti doktorum ama dopum şeklini etkilermş bilmiyorum benim ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacakGunaydin herkese arkadaslar....
Acaba kan sulandirici igne kullanan yada ecopirin kullanan arkadaslar doktoeunun ozellikle hapi ne zaman kesti...benim doktor ecoprini bir kac gun sonra kesecek...yani 34 haftaya girerken...
Valla korkuyorum bebegime bir sey olacak diye
Ama.dogum yaklasiyor siye kesiyor galiba...
Birde bu ilaclari kullananlar doktorunun dogum sekli hakkkinda konistu mu...ilaclarin dogum uzerinde bir etkisi var mi...
Acaba sezaryan olmak daha mi iyi ve saglikli bu durumda
Dogumda herhangi bir sorun olmasin diye
Tabi söylerdi ona göre takip ederdi bence daha yakından. Doktor iyi dedikten sonra hiç takılma narin kızlar olacak bunlar minik minik :)Canım çok şükür. Doktora kız bebek olduğu için mi zayıf dedim zayıf değil dedi normal dedi bana. Ama ölçümlerde biraz geride çıkıyorplojovic demistin sanırm ileriki haftalarda geride kalır diye. Eğer gelişiminde gerilim olsaydı doktor söylerdi dimi
Ters duruyorsa sezeryan olursun zaten canim. Öncelik tabiki normal doğum Allah gönlüne göre versin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?