Canım çok şükür. Doktora kız bebek olduğu için mi zayıf dedim zayıf değil dedi normal dedi bana. Ama ölçümlerde biraz geride çıkıyorplojovic demistin sanırm ileriki haftalarda geride kalır diye. Eğer gelişiminde gerilim olsaydı doktor söylerdi dimi
Ters duruyorsa sezeryan olursun zaten canim. Öncelik tabiki normal doğum Allah gönlüne göre versin insaallah
Benimde durum neredeyse ayni senle daha dogum iznine bile ayrilmamistim haftalik bakcam nst de dedi ve 2 hafta kalirsa cok iyi ciger icin dedi bu dogum jeli nedir tatlim
Mesela bas cevresi baska haftaya,karin cevresi baska haftaya tekabul edebilir canim.Gebelikte 'geri' olarak tanimlamak cok baska bi durum.Gelisimiyle alakali olsa tabii doktorun soyler ki bence de gayet iyi bebisin kilosu boyu❤
Onlarda bizler gb baska baskalar :)
Kuzenimde kullaniyor canim.
Onceki kayiplarindanda sebep sezaryen karari aldilar.
Igne 1 gun once birakilacak sonra devam edilecek sanirim.Normal ameliyatlarda da bu uygulaniyormus.
Ben coraspin kullandım 32 bitince kesti doktorum ama dopum şeklini etkilermş bilmiyorum benim ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak
Normalde doktorum 33 hafta sonuna kadar devam edelim diyodu ama 31. Haftada cok agrim olmustu ayaga kalkamamistim. Duzensiz de olsa kasilmalarim vardi. o zaman birakalim dedi coraspini. Bildigim kadariyla 100mg. Coraspin'in vucuttaki etkilerinin gecmesi 1 haftayi buluyor o nedenle dogumdan en gec 1 hafta oncesinde kesilmesi grrekiyor. Aksi halde dogumda anne icin kan kaybi tehlikesi oluyor.Gunaydin herkese arkadaslar....
Acaba kan sulandirici igne kullanan yada ecopirin kullanan arkadaslar doktoeunun ozellikle hapi ne zaman kesti...benim doktor ecoprini bir kac gun sonra kesecek...yani 34 haftaya girerken...
Valla korkuyorum bebegime bir sey olacak diye
Ama.dogum yaklasiyor siye kesiyor galiba...
Birde bu ilaclari kullananlar doktorunun dogum sekli hakkkinda konistu mu...ilaclarin dogum uzerinde bir etkisi var mi...
Acaba sezaryan olmak daha mi iyi ve saglikli bu durumda
Dogumda herhangi bir sorun olmasin diye
Kremi ekledim alışveriş listemeEvet evet kremi al canim hemen. Sonrada cantaya at mutlaka. Ins hicbirine gerek kalmaz. Ben o kucuck tupu bile bitirememstm:)) ama ilk emzrmeden sonra hemen surmeye basladim
Vazelin var ama burada vazelin için iyi yorum yapılmamıştı onu kullanmayı bıraktım.Catlaklar basladiysa hemen baslamalisin. Illa o krem olmasa da olur zeytinyagi hindstan cevizi yagi evde ne varsa:)
5 gün küçük dedi sadece suyu kan akımı iyi dedi. Hatta nst ye düzenli gir doğuma kadar gelmene gerek yok dedi bisey olsa çağırırdı birşey olsa dimiMesela bas cevresi baska haftaya,karin cevresi baska haftaya tekabul edebilir canim.Gebelikte 'geri' olarak tanimlamak cok baska bi durum.Gelisimiyle alakali olsa tabii doktorun soyler ki bence de gayet iyi bebisin kilosu boyu❤
Onlarda bizler gb baska baskalar :)
Eşim 168 ben 160 boyundayım ikimizde minyonuz belki ondandirTabi söylerdi ona göre takip ederdi bence daha yakından. Doktor iyi dedikten sonra hiç takılma narin kızlar olacak bunlar minik minik :)
Son zamanlarda genetiksel olarak farklılıklar artiyormus karakterleri olusuyormus zaten boyu kilosu ondan farklı farklı oluyormuş bebeklerin.
01.10.2018 ekimin ilk bebişi olucak desene hayırlısıyla ayın acılısını yaparsnGünaydınlar hanımlar ne güzel tarihler gelmeye başladı bizim de nasipse 01.10.18 olacak. Oğlumu çok merak ediyorum perşembe gideceğim ben de inş kilo almıştır dr minyon olacakmış gibi söyledi annelik güdüsü işte o da kızım gibi doğsun istiyorum biraz moralim bozuldu haliyle. Umarım iyidir her şeyden önemlisi bu tabi. Hepimize kolaylıklar diliyorum mutlu günler
o ürün letgo gibi ikinci el sitelerinde mevcut.Büyümeye başladılar ya iyice ondan bence. Nemlendirici çok gerilmemesini sağla canım işe yarar krem olmasa da. Ben zeytinyağı ve bebek yağı da kullanıyorum. Kremi de sürüyorum dönüşümlü olarak.
Sanırım kullanmasaydim çatlamış olacaktı.
Aylardır takipteyim o ürünü bi indirime girmedi alacağım ama bekliyorum. Güle güle kullanın :)
Evet canim benim ilk oglum gec dogdu 41+2 gorunuyodu. 32-37 arasinda tam 5 hafta calismis olmama ragmen dogum sonrasinda 3 hafta 5 gun aktarildi
Düşer sanıyordum ama düşmüyormuş :)
Merhaba kızlar. Çok oldu yazamadım. Geçen pazartesi doktordan raporu alıp insan kaynaklarına teslim ettim. E devletten baktım ama göremedim. Nerden takip edebilirim ? Bu arada yoğun bakımda olduğumdan çalışabilir raporu almayı düşünmedim hiç. Zaten geçen hafta abimin nikahı kinasi düğünü derken çok yorulduk. Üstüne de kedilerimden biri hiç beklenmedik bir şekilde operasyon geçirdi. 3 gündür onunla uğraşıyoruz. Hem psikolojik olarak çok korktum üzüldüm hem de bedenen çok yoruluyorum. Inşallah bu yorucu günler erken doğumu tetiklemez korkuyorum
5 gün küçük dedi sadece suyu kan akımı iyi dedi. Hatta nst ye düzenli gir doğuma kadar gelmene gerek yok dedi bisey olsa çağırırdı birşey olsa dimi
Onunda etkisi vardır illa bizde öyleyiz hemen hemen. Eşim 60 kilo anca vardır ben 50yi geçmezdim derken bebeğin kocaman ve tombiş olmasını beklersek haksızlık olur sankiEşim 168 ben 160 boyundayım ikimizde minyonuz belki ondandir
Letgoya herşey için baktım da çöp kovası aklıma gelmemişti daha mantıklı bakayım bi :)o ürün letgo gibi ikinci el sitelerinde mevcut.
Avent manuel aldım ben el altında bulunsun diye.Merhaba, Göğüs pompasında hangi markaları aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?