2018 Ekim Anneleri

Mesela bas cevresi baska haftaya,karin cevresi baska haftaya tekabul edebilir canim.Gebelikte 'geri' olarak tanimlamak cok baska bi durum.Gelisimiyle alakali olsa tabii doktorun soyler ki bence de gayet iyi bebisin kilosu boyu
Onlarda bizler gb baska baskalar :)

Benimde durum neredeyse ayni senle daha dogum iznine bile ayrilmamistim haftalik bakcam nst de dedi ve 2 hafta kalirsa cok iyi ciger icin dedi bu dogum jeli nedir tatlim

Gunaydin, aciklik var mi sizde de? Bana suanda da dogsa normal alirim ama belki 1 hafta kuvez olabilir o da kesin diyemem ama haftaya kadar durursa cok daha iyi olur dedi. Sordum egzersiz, yuruyus, merdiven yapayim mi diye su 1 hafta yapma haftayadan itibaren yap dedi. Dogum jeli, cati muayenemde normal doguma cok elverisli oldugumu ve bu jel sayesinde eger bebekte cok irilesmezse epizyosuz dogum yapabilecegim icin almam cantama koymami soyledi.

Dediginiz durum bizde de var, kafa olcumu 2 hafta onde cikarken bacak ve gobek haftasiyla uyumlu cikiyor. Ve sistem buna gore ortalama bir tarih alip size gelisimde hangi asamada oldugunu cikartiyor.

Kuzenimde kullaniyor canim.
Onceki kayiplarindanda sebep sezaryen karari aldilar.
Igne 1 gun once birakilacak sonra devam edilecek sanirim.Normal ameliyatlarda da bu uygulaniyormus.

Evet sanirim.bazilari igneyi dogumdan sonra bir ay kadar daha kullaniyormus...
Bakalim.benim doktorum ne diyecek bu konu hakkinda...her defasinda sormayi unutuyorum..bebegi gorunce aklim da ucup gidiuor sanirim..

Bebinse iki kaybim var..gerxi ikisi de farkli sebeblerden oturu ama bilemiyorum.sonuc ne olaval...en son normal dogum seklindeydi ama daha cok erken tabi tekrar donmus olabilir..
Umarim sorunsuz bir normal dogum gerceklesir....

Ben coraspin kullandım 32 bitince kesti doktorum ama dopum şeklini etkilermş bilmiyorum benim ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak

Benimkise 33 bitince kes dedi.....benim ilk gebeligim oldugu icin sonuc ne olacak bilmiyorjm...
Hayirlisi ile sagsaglim yavrularimizi kucagimza alalim da gerisi onemli degil tabi...
Ben doktorumun ozel muayenesine gidiyorum 15 gunde bir.dogumu yine ozel bir hastanede yapiyor ama oyle buyuk bir hastane degil
Benimdr aklim cok karisik
Daha onceki dusuklerimi medipol ozel hasta esinde yaptim ve memnun kaldim ilgiden
Hem buyuk unuversite hastanesi hem memnun kaldigim icin acaba doguma direk oraya mi gitsem diyorum
Ama sonra beni takip eden doktorun doguma girmesi daha mantikli geliyor
Ne olursa olsun sonucta normal bir gebelik
Sureci degil bizimkistakip eden doktorun doguma girmesi daha iyi olur diyorum
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

tarihler belli olmaya baslamis ne heyecanli. benim bebek de gecen hafta ters duruyordu bakalim yarin gidicem doktora 35arti2de dogumla ilgili bisey diycek mi. :)

Normalde doktorum 33 hafta sonuna kadar devam edelim diyodu ama 31. Haftada cok agrim olmustu ayaga kalkamamistim. Duzensiz de olsa kasilmalarim vardi. o zaman birakalim dedi coraspini. Bildigim kadariyla 100mg. Coraspin'in vucuttaki etkilerinin gecmesi 1 haftayi buluyor o nedenle dogumdan en gec 1 hafta oncesinde kesilmesi grrekiyor. Aksi halde dogumda anne icin kan kaybi tehlikesi oluyor.

Bir de coraspinin gebeligin son 3 ayinda kullaniminij bebegin kalp sagligina olumsuz yonde etki ettigine yonelik bulgular var bazi calismalarda. Ancak doktorunuz fayda/zarar durumlarini degerlendirip en uygun zamani belirler diye dusunuyorum.

Dogum sekliyle ilgili bir bilgim yok zaten sezaryen olacagim icin :)

Günaydınlar hanımlar ne güzel tarihler gelmeye başladı bizim de nasipse 01.10.18 olacak. Oğlumu çok merak ediyorum perşembe gideceğim ben de inş kilo almıştır dr minyon olacakmış gibi söyledi annelik güdüsü işte o da kızım gibi doğsun istiyorum biraz moralim bozuldu haliyle. Umarım iyidir her şeyden önemlisi bu tabi. Hepimize kolaylıklar diliyorum mutlu günler

Evet evet kremi al canim hemen. Sonrada cantaya at mutlaka. Ins hicbirine gerek kalmaz. Ben o kucuck tupu bile bitirememstm:)) ama ilk emzrmeden sonra hemen surmeye basladim
Kremi ekledim alışveriş listeme Bir de mesajlarda bahsedilen bebedor tırnak makası setini ekledim Çok teşekkürler.

Catlaklar basladiysa hemen baslamalisin. Illa o krem olmasa da olur zeytinyagi hindstan cevizi yagi evde ne varsa:)
Vazelin var ama burada vazelin için iyi yorum yapılmamıştı onu kullanmayı bıraktım.
Badem yağı, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı var. Göğüs ucuma hiç sürmemiştim bunları. Bu yağlardan süreyim o zaman.

5 gün küçük dedi sadece suyu kan akımı iyi dedi. Hatta nst ye düzenli gir doğuma kadar gelmene gerek yok dedi bisey olsa çağırırdı birşey olsa dimi

Eşim 168 ben 160 boyundayım ikimizde minyonuz belki ondandir

Günaydın güzel annisler mutlu bir gün dilerim hepimizebenim mide ekşimesi haddini aştı uyutmuyo gaviscon da faydasız bugün eşim doktoruma götürecek lancor verir belkioğlum da da gecmeyince vermişti son aylarda hemen kesiyo

01.10.2018 ekimin ilk bebişi olucak desene hayırlısıyla ayın acılısını yaparsn

o ürün letgo gibi ikinci el sitelerinde mevcut.

kızlar bu arada hazırlıklar ne durumda ben herseyi yarım yarım yaptım sankı
kıyafetlerin bi kısmını yıkadım ütüledim ama daha yerleştirmedim hurclara koydum duruyo
doğum cantasına da 3 5 bişey koydum ama daha cok eksik bi yapıyım dıyorum sonra aman daha cok var izne cıkınca canım sıkılır o zaman yaparım dıyorum böyle arada kaldım

günaydın kızlar ne güzel doğum tarihleri belirlenmeye başlamış :) benim bebiş baş aşağı ama genede doğum tarihi vermedi dr

Günaydın hanımlar, güzel bir gün olsun hepinize. Bazılarında ilk haftalardaki bulantıların geri dönmesi gibi bende de uykularım geri döndü Çok zor uyanıyorum sabahları yetmiyor uyku resmen. Son uykular diye herhalde

Evet canim benim ilk oglum gec dogdu 41+2 gorunuyodu. 32-37 arasinda tam 5 hafta calismis olmama ragmen dogum sonrasinda 3 hafta 5 gun aktarildi

Ya kötü olmuş sizinki. Değişti sanırım 2016da, doğum izinleri ile ilgili düzenlemeler yapıldı.

Düşer sanıyordum ama düşmüyormuş :)

Öyleymiş. Ben de düşer diye bekliyordum. Eşime de dün anlatamadım bi türlü akşam baya uğraştık izin hesaplaması yaparken

Geçmiş olsun kedinize, nasıl şimdi iyi mi?

5 gün küçük dedi sadece suyu kan akımı iyi dedi. Hatta nst ye düzenli gir doğuma kadar gelmene gerek yok dedi bisey olsa çağırırdı birşey olsa dimi

Canim bunlar dollenmelerlede alakali olabiliyor.Gelisimlede.Genetik faktorlerlede.Cok normal inan.
Nst'ye girdikce durumunuzda belli olacak o yuzden ekstra cagirmamistir.Zaten yine gidersin istesende

Eşim 168 ben 160 boyundayım ikimizde minyonuz belki ondandir
Onunda etkisi vardır illa bizde öyleyiz hemen hemen. Eşim 60 kilo anca vardır ben 50yi geçmezdim derken bebeğin kocaman ve tombiş olmasını beklersek haksızlık olur sanki

o ürün letgo gibi ikinci el sitelerinde mevcut.
Letgoya herşey için baktım da çöp kovası aklıma gelmemişti daha mantıklı bakayım bi :)
Merhaba, Göğüs pompasında hangi markaları aldınız?
Avent manuel aldım ben el altında bulunsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…