kızlar bu arada hazırlıklar ne durumda ben herseyi yarım yarım yaptım sankı
kıyafetlerin bi kısmını yıkadım ütüledim ama daha yerleştirmedim hurclara koydum duruyo
doğum cantasına da 3 5 bişey koydum ama daha cok eksik bi yapıyım dıyorum sonra aman daha cok var izne cıkınca canım sıkılır o zaman yaparım dıyorum böyle arada kaldım
Bizim tek ilişki olmuştu canim ilişkiden 5 gün sonra döllenme olmuş diyordu ilk zamanlar zaten o ara yumurtlama zamanım değildiCanim bunlar dollenmelerlede alakali olabiliyor.Gelisimlede.Genetik faktorlerlede.Cok normal inan.
Nst'ye girdikce durumunuzda belli olacak o yuzden ekstra cagirmamistir.Zaten yine gidersen istesende
Merhaba, Göğüs pompasında hangi markaları aldınız?
Onunda etkisi vardır illa bizde öyleyiz hemen hemen. Eşim 60 kilo anca vardır ben 50yi geçmezdim derken bebeğin kocaman ve tombiş olmasını beklersek haksızlık olur sanki
Letgoya herşey için baktım da çöp kovası aklıma gelmemişti daha mantıklı bakayım bi :)
Avent manuel aldım ben el altında bulunsun diye.
Bence şart değil, ama her ihtimale karşı almıştım ben çevremde ilk başta almayıp doğumdan sonra ihtiyacı olunca alanda oldu.Göğüs pompası şart mı? Almak gerekiyorsa şu iyi mi sizce?
https://urun.n11.com/gogus-pompalari/wee-baby-pratik-manuel-gogus-pompasi-752-P227841520
Günaydın canım geçmiş olsun.Geçrnlerde benim de midem ekşiyordu leblebi yedim geçti.Mide asidini alıyorGünaydın güzel annisler mutlu bir gün dilerim hepimizebenim mide ekşimesi haddini aştı uyutmuyo gaviscon da faydasız bugün eşim doktoruma götürecek lancor verir belki oğlum da da gecmeyince vermişti son aylarda hemen kesiyo
Güzel görünüyor bende bu tarz almayı düşünüyorum bondigo diye bi marka var o da benziyor bunahttps://www.oyuncakdunyasi.com/Fisher-Price-ilk-Arkadaslar-Anakucagi_8306.html
Bunlar iş görür hem ucuz
Markaya karar vereyim dedim. ihtiyaç olunduğunda hemen alınır. evime yakın e-bebek mağazası var.Onunda etkisi vardır illa bizde öyleyiz hemen hemen. Eşim 60 kilo anca vardır ben 50yi geçmezdim derken bebeğin kocaman ve tombiş olmasını beklersek haksızlık olur sanki
Letgoya herşey için baktım da çöp kovası aklıma gelmemişti daha mantıklı bakayım bi :)
Avent manuel aldım ben el altında bulunsun diye.
Benim doktorum 5. Ayda coraspirini bıraktırdı etkisi devam ediyo dedi ilk oğlumda bıraktırmadı aynı doktorumdu iğneyi kullanıyorum halaGunaydin herkese arkadaslar....
Acaba kan sulandirici igne kullanan yada ecopirin kullanan arkadaslar doktoeunun ozellikle hapi ne zaman kesti...benim doktor ecoprini bir kac gun sonra kesecek...yani 34 haftaya girerken...
Valla korkuyorum bebegime bir sey olacak diye
Ama.dogum yaklasiyor siye kesiyor galiba...
Birde bu ilaclari kullananlar doktorunun dogum sekli hakkkinda konistu mu...ilaclarin dogum uzerinde bir etkisi var mi...
Acaba sezaryan olmak daha mi iyi ve saglikli bu durumda
Dogumda herhangi bir sorun olmasin diye
ben bunu aldim.oyle pek de arastirmadim ama kutusunda yazanlar falan tatmin edici geldi.bakalim belki de lazim olmaz.cok para vermek istemedim simdiden :)Göğüs pompası şart mı? Almak gerekiyorsa şu iyi mi sizce?
https://urun.n11.com/gogus-pompalari/wee-baby-pratik-manuel-gogus-pompasi-752-P227841520
Günaydın canım geçmiş olsun.Geçrnlerde benim de midem ekşiyordu leblebi yedim geçti.Mide asidini alıyo
Teşekkür ederim canım leblebide alıp deniycem ama doktoruma bi gideyim yine de ilacım dursun bi köşede çok fenayım çünkü gece uyanıyorum kaç defa
Normalde doktorum 33 hafta sonuna kadar devam edelim diyodu ama 31. Haftada cok agrim olmustu ayaga kalkamamistim. Duzensiz de olsa kasilmalarim vardi. o zaman birakalim dedi coraspini. Bildigim kadariyla 100mg. Coraspin'in vucuttaki etkilerinin gecmesi 1 haftayi buluyor o nedenle dogumdan en gec 1 hafta oncesinde kesilmesi grrekiyor. Aksi halde dogumda anne icin kan kaybi tehlikesi oluyor.
Bir de coraspinin gebeligin son 3 ayinda kullaniminij bebegin kalp sagligina olumsuz yonde etki ettigine yonelik bulgular var bazi calismalarda. Ancak doktorunuz fayda/zarar durumlarini degerlendirip en uygun zamani belirler diye dusunuyorum.
Dogum sekliyle ilgili bir bilgim yok zaten sezaryen olacagim icin :)
kızlar bu arada hazırlıklar ne durumda ben herseyi yarım yarım yaptım sankı
kıyafetlerin bi kısmını yıkadım ütüledim ama daha yerleştirmedim hurclara koydum duruyo
doğum cantasına da 3 5 bişey koydum ama daha cok eksik bi yapıyım dıyorum sonra aman daha cok var izne cıkınca canım sıkılır o zaman yaparım dıyorum böyle arada kaldım
Göğüs pompası şart mı? Almak gerekiyorsa şu iyi mi sizce?
Benim doktorum 5. Ayda coraspirini bıraktırdı etkisi devam ediyo dedi ilk oğlumda bıraktırmadı aynı doktorumdu iğneyi kullanıyorum halailk oğlum dönmedi sezeryan oldum ve hemsireyi mutlaka uyar coraspirin ve claxan kullandığını yoksa kanamayı durduramayız demişti inşallah rabb'im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Canim gozun aydin tarih de belli olmus ^_^ Ben yarin gidicem ama benim doktor daha dogumla ilgili falan hicbir sey soylemedi. Bu arada biliyosun benimki de minyon ve takilmayim desem de o hayal kirikligi bende de oluyo. Ilk oglumdaki performansi goremeyince :) Saka bi yana hep dua ediyorum sagliklari sihhatleri yerinde olsun da minikkuslarin, sutumuzle besler buyuturuz insallah ❤ Senle aramizda tam 1 hafta var sanirim, gecen hafta benim minikkusa 1900 gr. Demisti doktor bakalim 1 haftada ne kadar buyumus ben de cok meraktayim :)Günaydınlar hanımlar ne güzel tarihler gelmeye başladı bizim de nasipse 01.10.18 olacak. Oğlumu çok merak ediyorum perşembe gideceğim ben de inş kilo almıştır dr minyon olacakmış gibi söyledi annelik güdüsü işte o da kızım gibi doğsun istiyorum biraz moralim bozuldu haliyle. Umarım iyidir her şeyden önemlisi bu tabi. Hepimize kolaylıklar diliyorum mutlu günler
Ben evde oldugum halde useniyorum :) benim de her sey yarim yamalak; bebise bir kac parca daha bi sey alayim diyorum, geceliklerimi falan da utulemedim. Ama yavastan baslasam iyi olacak sanki :)kızlar bu arada hazırlıklar ne durumda ben herseyi yarım yarım yaptım sankı
Ben Phillips elektriklisini (pille de calisiyor) almistim ilk oglumda, memnunum.Merhaba, Göğüs pompasında hangi markaları aldınız?
tarihler belli olmaya baslamis ne heyecanli. benim bebek de gecen hafta ters duruyordu bakalim yarin gidicem doktora 35arti2de dogumla ilgili bisey diycek mi. :)
Acilma yok normal olmayacak bebegim buyuk benim 34.haftada 37 haftalikti ve 49 cm 3100 gr di sol kasikta duruyor heran donebilir dedi haftalik nst bakilcak ve dogarsa sorun yasamaz ama ciger icin beklemeliyiz dedi bakalim cumaya nediyecek ona gore sezaryan gunu belirleyecekGunaydin, aciklik var mi sizde de? Bana suanda da dogsa normal alirim ama belki 1 hafta kuvez olabilir o da kesin diyemem ama haftaya kadar durursa cok daha iyi olur dedi. Sordum egzersiz, yuruyus, merdiven yapayim mi diye su 1 hafta yapma haftayadan itibaren yap dedi. Dogum jeli, cati muayenemde normal doguma cok elverisli oldugumu ve bu jel sayesinde eger bebekte cok irilesmezse epizyosuz dogum yapabilecegim icin almam cantama koymami soyledi.
Yok benimkinin üstünse tentesi vardı benzeriydi ama kalkmış aatıştan şuanGüzel görünüyor bende bu tarz almayı düşünüyorum bondigo diye bi marka var o da benziyor buna
Fiyatı da uygunmus siz bu modeli mi kullandınız
Oh masallah saglikla gelsin o zaman diyelim :)Acilma yok normal olmayacak bebegim buyuk benim 34.haftada 37 haftalikti ve 49 cm 3100 gr di sol kasikta duruyor heran donebilir dedi haftalik nst bakilcak ve dogarsa sorun yasamaz ama ciger icin beklemeliyiz dedi bakalim cumaya nediyecek ona gore sezaryan gunu belirleyecek
Aminnn cumlemizinkiiOh masallah saglikla gelsin o zaman diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?