2018 Ekim Anneleri

Benim daha yikanmadi hic :) Cantada yok meydanda :) Bu hafta yavas yavas baslayacagim.

Canim bunlar dollenmelerlede alakali olabiliyor.Gelisimlede.Genetik faktorlerlede.Cok normal inan.
Nst'ye girdikce durumunuzda belli olacak o yuzden ekstra cagirmamistir.Zaten yine gidersen istesende
Bizim tek ilişki olmuştu canim ilişkiden 5 gün sonra döllenme olmuş diyordu ilk zamanlar zaten o ara yumurtlama zamanım değildi

Göğüs pompası şart mı? Almak gerekiyorsa şu iyi mi sizce?
https://urun.n11.com/gogus-pompalari/wee-baby-pratik-manuel-gogus-pompasi-752-P227841520

Bence şart değil, ama her ihtimale karşı almıştım ben çevremde ilk başta almayıp doğumdan sonra ihtiyacı olunca alanda oldu.
Benimki de bu tarz ama markadan markaya değişir mi bilmiyorum hiç yanlış yönlendirmeyeyim. Yorumlara göre almıştım ben biraz araştırıp ya da şimdi alma ihtiyaç olursa direk elektrikli alırsın.

Günaydın canım geçmiş olsun.Geçrnlerde benim de midem ekşiyordu leblebi yedim geçti.Mide asidini alıyor

Markaya karar vereyim dedim. ihtiyaç olunduğunda hemen alınır. evime yakın e-bebek mağazası var.

Benim doktorum 5. Ayda coraspirini bıraktırdı etkisi devam ediyo dedi ilk oğlumda bıraktırmadı aynı doktorumdu iğneyi kullanıyorum halailk oğlum dönmedi sezeryan oldum ve hemsireyi mutlaka uyar coraspirin ve claxan kullandığını yoksa kanamayı durduramayız demişti inşallah rabb'im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Tesekkur ederim bu yararli bilgiler icin...ilacin etkisinin bu kadar uzun sure devam ettihini bilmiuordum...o zaman benim birakma zamanim gelmis...

Valla ben hepsini gecen hafta sonu yikadim utuledim hepsini bir valize koydum ama daha cantalari yapmadim..bende senin gibi daha var biraz daha brkliyim diyorum..sanki her seyi yapsam dogacak gibi bir korkuyorum....

Gerci hala bir kac parca eksigim var
..en onemlisi daha ben besigi almadim bu hafta sonu bakacagim begendigim bir model.bulursam.alacam hayirlisi ile

Valla benim abimin esinin bu tarz manuel bir pombasi var ben ondan odunc alacagim..masallah onun sutu ilk gunlerde gelmedi bir kac hafta anca kullanmistir..sutu de boldu bilmiyorum belki ondan ama o cok rahat kullanmisti...
Bende yenisini almaya hic gerek gotmedim..sirkeli suda bir kaynatirim diyorum temiz olsun diye..
Aldigim emzik ve biberonu da sirkwli suda cok olmasa da bir kaynatir yikar oyle cantaya eklerim...

Evet bu kan durdurmama olayini biliyorum...etrafimda ki herkese de soylemek lazim uyarsinlar habardar etsinler..dogum aninda nasil olacagini bilemiyorum..belkide acil gidecem kombilir

Hayirlisi ile rabbim bizi ve evlatlarimizi korusun...

Canim gozun aydin tarih de belli olmus ^_^ Ben yarin gidicem ama benim doktor daha dogumla ilgili falan hicbir sey soylemedi. Bu arada biliyosun benimki de minyon ve takilmayim desem de o hayal kirikligi bende de oluyo. Ilk oglumdaki performansi goremeyince :) Saka bi yana hep dua ediyorum sagliklari sihhatleri yerinde olsun da minikkuslarin, sutumuzle besler buyuturuz insallah ❤ Senle aramizda tam 1 hafta var sanirim, gecen hafta benim minikkusa 1900 gr. Demisti doktor bakalim 1 haftada ne kadar buyumus ben de cok meraktayim :)

Ben evde oldugum halde useniyorum :) benim de her sey yarim yamalak; bebise bir kac parca daha bi sey alayim diyorum, geceliklerimi falan da utulemedim. Ama yavastan baslasam iyi olacak sanki :)

Merhaba, Göğüs pompasında hangi markaları aldınız?
Ben Phillips elektriklisini (pille de calisiyor) almistim ilk oglumda, memnunum.

Acilma yok normal olmayacak bebegim buyuk benim 34.haftada 37 haftalikti ve 49 cm 3100 gr di sol kasikta duruyor heran donebilir dedi haftalik nst bakilcak ve dogarsa sorun yasamaz ama ciger icin beklemeliyiz dedi bakalim cumaya nediyecek ona gore sezaryan gunu belirleyecek

Oh masallah saglikla gelsin o zaman diyelim :)

Tecrübeli anneler bisey sorcam
Bebeğin ters durmasının ve doğuma kadar öyle olmasının bebeğe zararı olur mu
Doktor olmaz dedi ama acaba ben stres yapmayım diye mi dedi
Internette türlü türlü şey yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…