2018 Ekim Anneleri

Benimde ters duruyor sordum doktora nasıl duruyor diye oda kafa yukarda tarif etti ama biizm için duruşun önemi yok dedi gülümseyerek sezeryan olacağım için ..internette bence yazan şeylere çok fazla kulak asma çoğu da saçmalık oluyor ben hiç bakmıyorum bile inan sezeryan doğum için bebeğin duruşunun bir önemi olduğunu hiç sanmıyorum

Internette yazanlara bakma canim benim kizimda hamile kaldigimdan son gunune kadar ters durdu cok sukur hic bir problem yasamadik sadece kafasi kaburgama sıkıstıgi icin bingildaksiz dogdu onu da kontrollerle atlattik hic bir sey cikmadi

01.10.2018 ekimin ilk bebişi olucak desene hayırlısıyla ayın acılısını yaparsn
İnş canım hayırlısıyla o günleri beklerse bizim miniş öyle olacak gibi görünüyor. Öyle hareketli ki nedense daha erken gelecek gibi geliyor bana:)

Canım eksikleri net belirleyip yavaş yavaş halledebilirsin zaman daralıyor artık bebişler erken gelebilir diye düşünüyor insan net olursa yapacağın şeyler öncelik sıralaması yapabilirsin hem izne ayrıldığında biraz daha ağırlaşmış olacaksın o zamana da seni çok çok yormayacak ve eğlendirecek aktivitelerle ilgilenebilirsin. Ben de son olarak ebebekten gecelik sabahlık siparişi vererek alışverişimi noktaladım yavaştan yıkamaya başladım ama ütü yapılacak. Yıkamayı bitirip geçeceğim ona da inş ve çantamı hazırlayıp artık her dr kontrolüne valizimle giderim diye düşünüyorum hastanem yaşadığım yerde olmayınca mecbur böyle davranacağım. Sağlıkla gelsin inş kuzucuklar

Bu cocuk icerde ne yapiyor aklim almiyo bazen :) gece de 2 kez duydum, az evvel de yine karnimin sol kismindan bariz bir sekilde "çıt" diye bi ses geldi. Kalca kemiginen mi geliyorr nedir? Var mi boyle sesler duyan??

Kağan Hoca aciklamis :)

Son düzenleme:
Aynen canım bir de ilki kız ikincisi erkek benim hep zihnime erkek diye hızlı gelişir kızdan daha iri olur diye kodlamışım biraz ondan taktım. Sağlıklı olsunla da dediğin gibi önemli değil. Allahım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inş . Umarım kızımdaki gibi güzel anılarla doğumu hatırlarım diye dua ediyorum doğum sonrası psikolojim için önemli doğal olatak

Bende yarın ki doktor randevum da söyleyeyim

Olmaz sanırım canım ya sadece pozisyonu farklı başka türlü gelişimi engellemez gibi geliyor

Dua etmekten baska bir çare yok elim kolum baglı . Mucizesine ihtiyacım var rabbimin . Biliyorum o ona açılan elleri geri çevirmez inanıyorum düzelecek oğlum , atlatacak bu süreci hayırlsıı ile . Rabbim bütün bebeklere şifa versin . Öyle zor ki bu hastanelrde yoğun bakım kapısı önünde doktordan gelecek iyi bir haberi beklemek . Çaresizliğe çare veren de rabbim .

Allahım yardımcınız olsun canım güzel haberlerini de alacağız inş. Kızların nasıl onlar da mı hala küvözde

canım ben normal iç çamaşır satan yerden aldım lohusa takımını, ekru rengi içi belli etmiyordu, netten güvenemedim birde gecelik alacagım , geceliği kısa kollu ekru almayı düşünüyorum sabahlıgım var zaten geceliği tekli almayı düşünüyorum ... beni düşündüren şal konusu istediğim gibi birsey bulamadım

Allahım yardımcınız olsun canım güzel haberlerini de alacağız inş. Kızların nasıl onlar da mı hala küvözde
Amin inşallah . Evet onlarda hala küvezde ne yazk ki . Zaten daha istenilen kiloda bile değiller . Süreç uzun belki ama ben inanıyorum çocuklarım atlatacak bu süreci. Allahın izniyle.

canım Rabbim şifa versin tez zamanda premetüre bebekler bizim sandığımızdan daha güçlüler ... Ben inanıyorum en kısa zamanda kavuşacaksın yavrularına

Ya çok ilginç ama gezmedik çamaşırcı bırakmadım ve bulamadım .. şalıda medine ipeği düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…