Benimde ters duruyor sordum doktora nasıl duruyor diye oda kafa yukarda tarif etti ama biizm için duruşun önemi yok dedi gülümseyerek sezeryan olacağım için ..internette bence yazan şeylere çok fazla kulak asma çoğu da saçmalık oluyor ben hiç bakmıyorum bile inan sezeryan doğum için bebeğin duruşunun bir önemi olduğunu hiç sanmıyorumTecrübeli anneler bisey sorcam
Bebeğin ters durmasının ve doğuma kadar öyle olmasının bebeğe zararı olur mu
Doktor olmaz dedi ama acaba ben stres yapmayım diye mi dedi
Internette türlü türlü şey yazıyor
Internette yazanlara bakma canim benim kizimda hamile kaldigimdan son gunune kadar ters durdu cok sukur hic bir problem yasamadik sadece kafasi kaburgama sıkıstıgi icin bingildaksiz dogdu onu da kontrollerle atlattik hic bir sey cikmadiTecrübeli anneler bisey sorcam
İnş canım hayırlısıyla o günleri beklerse bizim miniş öyle olacak gibi görünüyor. Öyle hareketli ki nedense daha erken gelecek gibi geliyor bana:)01.10.2018 ekimin ilk bebişi olucak desene hayırlısıyla ayın acılısını yaparsn
Canım eksikleri net belirleyip yavaş yavaş halledebilirsin zaman daralıyor artık bebişler erken gelebilir diye düşünüyor insan net olursa yapacağın şeyler öncelik sıralaması yapabilirsin hem izne ayrıldığında biraz daha ağırlaşmış olacaksın o zamana da seni çok çok yormayacak ve eğlendirecek aktivitelerle ilgilenebilirsin. Ben de son olarak ebebekten gecelik sabahlık siparişi vererek alışverişimi noktaladım yavaştan yıkamaya başladım ama ütü yapılacak. Yıkamayı bitirip geçeceğim ona da inş ve çantamı hazırlayıp artık her dr kontrolüne valizimle giderim diye düşünüyorum hastanem yaşadığım yerde olmayınca mecbur böyle davranacağım. Sağlıkla gelsin inş kuzucuklarkızlar bu arada hazırlıklar ne durumda ben herseyi yarım yarım yaptım sankı
kıyafetlerin bi kısmını yıkadım ütüledim ama daha yerleştirmedim hurclara koydum duruyo
doğum cantasına da 3 5 bişey koydum ama daha cok eksik bi yapıyım dıyorum sonra aman daha cok var izne cıkınca canım sıkılır o zaman yaparım dıyorum böyle arada kaldım
Aynen canım bir de ilki kız ikincisi erkek benim hep zihnime erkek diye hızlı gelişir kızdan daha iri olur diye kodlamışım biraz ondan taktım. Sağlıklı olsunla da dediğin gibi önemli değil. Allahım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inş . Umarım kızımdaki gibi güzel anılarla doğumu hatırlarım diye dua ediyorum doğum sonrası psikolojim için önemli doğal olatakCanim gozun aydin tarih de belli olmus ^_^ Ben yarin gidicem ama benim doktor daha dogumla ilgili falan hicbir sey soylemedi. Bu arada biliyosun benimki de minyon ve takilmayim desem de o hayal kirikligi bende de oluyo. Ilk oglumdaki performansi goremeyince :) Saka bi yana hep dua ediyorum sagliklari sihhatleri yerinde olsun da minikkuslarin, sutumuzle besler buyuturuz insallah ❤ Senle aramizda tam 1 hafta var sanirim, gecen hafta benim minikkusa 1900 gr. Demisti doktor bakalim 1 haftada ne kadar buyumus ben de cok meraktayim :)
Ben evde oldugum halde useniyorum :) benim de her sey yarim yamalak; bebise bir kac parca daha bi sey alayim diyorum, geceliklerimi falan da utulemedim. Ama yavastan baslasam iyi olacak sanki :)
Ben Phillips elektriklisini (pille de calisiyor) almistim ilk oglumda, memnunum.
Ondan bende aldım :)Kizlar bu gun ebebekten korbel bebek bezi cop kovasi aldim cok harika bi urun kirli bezleri icine atiyoruz asla koku yapmiyor bir arkadasim kullaniyordu cok memnun bende onda test ettim
Bende yarın ki doktor randevum da söyleyeyimO ozge87 @Lawinya34 benimde kaşıntılarım çoktu. Doktoruma söyleyince korktu kan tahlili istedi. Gebelik sarılığından şüphelendi. Tahliller temiz çıktı. Cildiyeye git dedi. Gitmeden bioderma atopi vücut nemlendiricisi aldım devamlı sürüyorum ve kaşıntım bitti. Ama hala bazı besinler kaşıntı yapıyo ona engel olamadık henüz ama alerjiden olan kalıntı çok uzyn sürmüyor bende
Olmaz sanırım canım ya sadece pozisyonu farklı başka türlü gelişimi engellemez gibi geliyorTecrübeli anneler bisey sorcam
Dua etmekten baska bir çare yok elim kolum baglı . Mucizesine ihtiyacım var rabbimin . Biliyorum o ona açılan elleri geri çevirmez inanıyorum düzelecek oğlum , atlatacak bu süreci hayırlsıı ile . Rabbim bütün bebeklere şifa versin . Öyle zor ki bu hastanelrde yoğun bakım kapısı önünde doktordan gelecek iyi bir haberi beklemek . Çaresizliğe çare veren de rabbim .Üzülme merak etme canim. Unutma!! Bu sözümü sakin ha unutma ALLAHIN YARATTIĞI HERŞEY YA BIZZAT GÜZELDIR YA DA SONUÇLARI İTİBARİYLE GÜZELDİR. Herşey guzel olacak merak etme. Zor günler dua zamanidir. Firsattir. Bol dua et arkadasim. Bu günler geçip mutlu günler de gelecek ama o güzel günler gelmeden firsat bu firsat bol boooll dua edelim. Allahtan saglik huzur cennet iman para bereket mutluluk sevdiklerimize uzun ömür dileyelim. .. cenem düştü kusura bakma. Ben cok umutluyum. Sen de sıkma canını her gecenin bir sabahı vardir
Allahım yardımcınız olsun canım güzel haberlerini de alacağız inş. Kızların nasıl onlar da mı hala küvözdeDua etmekten baska bir çare yok elim kolum baglı . Mucizesine ihtiyacım var rabbimin . Biliyorum o ona açılan elleri geri çevirmez inanıyorum düzelecek oğlum , atlatacak bu süreci hayırlsıı ile . Rabbim bütün bebeklere şifa versin . Öyle zor ki bu hastanelrde yoğun bakım kapısı önünde doktordan gelecek iyi bir haberi beklemek . Çaresizliğe çare veren de rabbim .
Amin inşallah . Evet onlarda hala küvezde ne yazk ki . Zaten daha istenilen kiloda bile değiller . Süreç uzun belki ama ben inanıyorum çocuklarım atlatacak bu süreci. Allahın izniyle.Allahım yardımcınız olsun canım güzel haberlerini de alacağız inş. Kızların nasıl onlar da mı hala küvözde
canım Rabbim şifa versin tez zamandaDua etmekten baska bir çare yok elim kolum baglı . Mucizesine ihtiyacım var rabbimin . Biliyorum o ona açılan elleri geri çevirmez inanıyorum düzelecek oğlum , atlatacak bu süreci hayırlsıı ile . Rabbim bütün bebeklere şifa versin . Öyle zor ki bu hastanelrde yoğun bakım kapısı önünde doktordan gelecek iyi bir haberi beklemek . Çaresizliğe çare veren de rabbim .
Ya çok ilginç ama gezmedik çamaşırcı bırakmadım ve bulamadım .. şalıda medine ipeği düşünüyorum ..canım ben normal iç çamaşır satan yerden aldım lohusa takımını, ekru rengi içi belli etmiyordu, netten güvenemedim birde gecelik alacagım , geceliği kısa kollu ekru almayı düşünüyorum sabahlıgım var zaten geceliği tekli almayı düşünüyorum ... beni düşündüren şal konusu istediğim gibi birsey bulamadım
İnşallah amin herkese teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için .canım Rabbim şifa versin tez zamandapremetüre bebekler bizim sandığımızdan daha güçlüler ... Ben inanıyorum en kısa zamanda kavuşacaksın yavrularına
Canım Allah şafi ismiyle şifa versin bebişlerine tez zamanda kavuştursun inşallahİnşallah amin herkese teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için .
cnm nerde oturuyorsun ? istanbulda haznedar ve safaköyde var dı... Bende çok gezdim sonunda içime sinen birsey bulabildimYa çok ilginç ama gezmedik çamaşırcı bırakmadım ve bulamadım .. şalıda medine ipeği düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?