2018 Ekim Anneleri

cnm nerde oturuyorsun ? istanbulda haznedar ve safaköyde var dı... Bende çok gezdim sonunda içime sinen birsey bulabildim
Kocaelideyim ama istanbula anneme gittim orayı alt üst ettim doğum ekimde olacak ya inşallah bir bu takımı alayım diyorum kadife daha kalın iyi olur bir de yine 3 lü bi takım daha günlük birşey o penye olur .. bu kapıda ödeme iade ve değişim var boyunu kilonu söylüyorsun bedende yardımcı oluyorlar

olabilir cnm zaten ağırlaştın çokta gezemezsin artık netten sipariş vermek en iyisi... İ

olabilir cnm zaten ağırlaştın çokta gezemezsin artık netten sipariş vermek en iyisi... İ
Evet birde havalar çok bunaltıcı giyinemiyorum bile akşamı bekliyorum bu seferde bi tane mağazaya anca bakabiliyorum neyse artık şansıma :) siparişi verdim şimdi gelsin bakalım inşallah olurda uğraştırmaz beni

alişveriş kısmı benmde tam canım herseyi tamamlayıp beklersem zaman hiç gecmez gibi geliyor sıcaklar uykusuzluk zaman gecsın vakıt gelsın artık istiyorum

Selam kızlar bayadır yazamıyorum hala çalışıyorum. Dün kontrolüm vardı çok yüksek sancım çıktı ilk defa nts ye girmiştim. Hemen büyük serum takıldı bide Ağrı kesici iğne oldum sancı kesildi ama ben hiç sancı hissetmedim o an. Çok korktum gerçekten. 34 haftadayız ama yinede erken. Bu arada kızımın kilosu çok iyi 2 buçuk kilo olmuş maşallah suphanallah. Sabahtan beri az az gelip giden sancılarım var. Büyük ihtimalle bu hafta son çalışacağım 37 ye kadar dayanamayacağım evde dinlenmem lazım yani Doğumdan sonraya sadece 2 hafta aktarmış oldum

Canim indirime girmiyor zamlanmadan al bence bende cok takip ettim inmedi bi turlu

Bu Arada bu şekilde sancısı olanlar hastanede mi kalıyor beni eve gönderdi de.
Benlm de hissetmediğim sancılarım çıkıyordu nst lerde.Hastsbede birgun kaldım.O süreçte serum takıldı kasılma Önleyici kapsüller içtim,iki tane Ciğer geliştirici iğne yapıldı.5 nst Çekildi ara ara son ikisinde Sancı Yani kasılma yarım saatt bire düşünce çıkardılar.Kasılma Önleyici ilaç kullanıyorum şimdi.

Bana ciğer geliştirici iğne yapılmadı sen özel hastane miydi gittiğin

Cnm ben geçen hafta muayeneden sonra yazmıştım. 36. Haftada coraspin bırak dedi. Bir hafta daha kullanacağım. iğneyi de doğumdan bir iki gün önce bırak dedi. Pıhtılaşma riskini göze alamam dedi ve o yüzden 37-38 arası sezeryan için önümüzdeki hafta gittiğimizde gün verecek ve ayrıntıları konuşacağız. İlaçları planlı biraktiracagim o yüzden sezeryan dedi bana. Senin Dr ne soyledi

Cnm bu haftalarda bir iki hafta ileri geri olması çok normalmis benim Dr soyledi

Kuzenimde kullaniyor canim.
Onceki kayiplarindanda sebep sezaryen karari aldilar.
Igne 1 gun once birakilacak sonra devam edilecek sanirim.Normal ameliyatlarda da bu uygulaniyormus.
Kaçıncı haftaya gün verdiler cnm kuzenini ben bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Ve sezeryanda çatala cikiliyomu? Alt taraf komple açık oluyo mu?

Cnm sen de ilaçlardan dolayı mı sezeryan olacaksın?

Benim kan degerim normal sinira cikmadigi ve kendimi asiri yorgun ve halsiz hissettigim icin ikiye cikarmistik. İsyerseniz yine de dr unuzla gorusup 2 ye cikarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…