- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Kocaelideyim ama istanbula anneme gittim orayı alt üst ettim doğum ekimde olacak ya inşallah bir bu takımı alayım diyorum kadife daha kalın iyi olur bir de yine 3 lü bi takım daha günlük birşey o penye olur .. bu kapıda ödeme iade ve değişim var boyunu kilonu söylüyorsun bedende yardımcı oluyorlarcnm nerde oturuyorsun ? istanbulda haznedar ve safaköyde var dı... Bende çok gezdim sonunda içime sinen birsey bulabildim
olabilir cnm zaten ağırlaştın çokta gezemezsin artık netten sipariş vermek en iyisi... İKocaelideyim ama istanbula anneme gittim orayı alt üst ettim doğum ekimde olacak ya inşallah bir bu takımı alayım diyorum kadife daha kalın iyi olur bir de yine 3 lü bi takım daha günlük birşey o penye olur .. bu kapıda ödeme iade ve değişim var boyunu kilonu söylüyorsun bedende yardımcı oluyorlar
Evet birde havalar çok bunaltıcı giyinemiyorum bile akşamı bekliyorum bu seferde bi tane mağazaya anca bakabiliyorum neyse artık şansıma :) siparişi verdim şimdi gelsin bakalım inşallah olurda uğraştırmaz beniolabilir cnm zaten ağırlaştın çokta gezemezsin artık netten sipariş vermek en iyisi... İ
Yok benimkinin üstünse tentesi vardı benzeriydi ama kalkmış aatıştan şuan
alişveriş kısmı benmde tam canım herseyi tamamlayıp beklersem zaman hiç gecmez gibi geliyorCanım eksikleri net belirleyip yavaş yavaş halledebilirsin zaman daralıyor artık bebişler erken gelebilir diye düşünüyor insan net olursa yapacağın şeyler öncelik sıralaması yapabilirsin hem izne ayrıldığında biraz daha ağırlaşmış olacaksın o zamana da seni çok çok yormayacak ve eğlendirecek aktivitelerle ilgilenebilirsin. Ben de son olarak ebebekten gecelik sabahlık siparişi vererek alışverişimi noktaladım yavaştan yıkamaya başladım ama ütü yapılacak. Yıkamayı bitirip geçeceğim ona da inş ve çantamı hazırlayıp artık her dr kontrolüne valizimle giderim diye düşünüyorum hastanem yaşadığım yerde olmayınca mecbur böyle davranacağım. Sağlıkla gelsin inş kuzucuklar
Canim indirime girmiyor zamlanmadan al bence bende cok takip ettim inmedi bi turluBüyümeye başladılar ya iyice ondan bence. Nemlendirici çok gerilmemesini sağla canım işe yarar krem olmasa da. Ben zeytinyağı ve bebek yağı da kullanıyorum. Kremi de sürüyorum dönüşümlü olarak.
Sanırım kullanmasaydim çatlamış olacaktı.
Aylardır takipteyim o ürünü bi indirime girmedi alacağım ama bekliyorum. Güle güle kullanın :)
Sancı kesildi demişsin belki ondan dolayı yollamıştır .. o kadar sancı varsa açıklığada baktı mıBu Arada bu şekilde sancısı olanlar hastanede mi kalıyor beni eve gönderdi de.
Benlm de hissetmediğim sancılarım çıkıyordu nst lerde.Hastsbede birgun kaldım.O süreçte serum takıldı kasılma Önleyici kapsüller içtim,iki tane Ciğer geliştirici iğne yapıldı.5 nst Çekildi ara ara son ikisinde Sancı Yani kasılma yarım saatt bire düşünce çıkardılar.Kasılma Önleyici ilaç kullanıyorum şimdi.Bu Arada bu şekilde sancısı olanlar hastanede mi kalıyor beni eve gönderdi de.
Yok canım bakmadıSancı kesildi demişsin belki ondan dolayı yollamıştır .. o kadar sancı varsa açıklığada baktı mı
Benlm de hissetmediğim sancılarım çıkıyordu nst lerde.Hastsbede birgun kaldım.O süreçte serum takıldı kasılma Önleyici kapsüller içtim,iki tane Ciğer geliştirici iğne yapıldı.5 nst Çekildi ara ara son ikisinde Sancı Yani kasılma yarım saatt bire düşünce çıkardılar.Kasılma Önleyici ilaç kullanıyorum şimdi.
Anladım canım sen yinede dikkat et çok ayakta falan kalmaYok canım bakmadı
Cnm ben geçen hafta muayeneden sonra yazmıştım. 36. Haftada coraspin bırak dedi. Bir hafta daha kullanacağım. iğneyi de doğumdan bir iki gün önce bırak dedi. Pıhtılaşma riskini göze alamam dedi ve o yüzden 37-38 arası sezeryan için önümüzdeki hafta gittiğimizde gün verecek ve ayrıntıları konuşacağız. İlaçları planlı biraktiracagim o yüzden sezeryan dedi bana. Senin Dr ne soylediGunaydin herkese arkadaslar....
Acaba kan sulandirici igne kullanan yada ecopirin kullanan arkadaslar doktoeunun ozellikle hapi ne zaman kesti...benim doktor ecoprini bir kac gun sonra kesecek...yani 34 haftaya girerken...
Valla korkuyorum bebegime bir sey olacak diye
Ama.dogum yaklasiyor siye kesiyor galiba...
Birde bu ilaclari kullananlar doktorunun dogum sekli hakkkinda konistu mu...ilaclarin dogum uzerinde bir etkisi var mi...
Acaba sezaryan olmak daha mi iyi ve saglikli bu durumda
Dogumda herhangi bir sorun olmasin diye
Cnm bu haftalarda bir iki hafta ileri geri olması çok normalmis benim Dr soylediCanım çok şükür. Doktora kız bebek olduğu için mi zayıf dedim zayıf değil dedi normal dedi bana. Ama ölçümlerde biraz geride çıkıyorplojovic demistin sanırm ileriki haftalarda geride kalır diye. Eğer gelişiminde gerilim olsaydı doktor söylerdi dimi
Ters duruyorsa sezeryan olursun zaten canim. Öncelik tabiki normal doğum Allah gönlüne göre versin insaallah
Kaçıncı haftaya gün verdiler cnm kuzenini ben bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Ve sezeryanda çatala cikiliyomu? Alt taraf komple açık oluyo mu?Kuzenimde kullaniyor canim.
Onceki kayiplarindanda sebep sezaryen karari aldilar.
Igne 1 gun once birakilacak sonra devam edilecek sanirim.Normal ameliyatlarda da bu uygulaniyormus.
Cnm sen de ilaçlardan dolayı mı sezeryan olacaksın?Normalde doktorum 33 hafta sonuna kadar devam edelim diyodu ama 31. Haftada cok agrim olmustu ayaga kalkamamistim. Duzensiz de olsa kasilmalarim vardi. o zaman birakalim dedi coraspini. Bildigim kadariyla 100mg. Coraspin'in vucuttaki etkilerinin gecmesi 1 haftayi buluyor o nedenle dogumdan en gec 1 hafta oncesinde kesilmesi grrekiyor. Aksi halde dogumda anne icin kan kaybi tehlikesi oluyor.
Bir de coraspinin gebeligin son 3 ayinda kullaniminij bebegin kalp sagligina olumsuz yonde etki ettigine yonelik bulgular var bazi calismalarda. Ancak doktorunuz fayda/zarar durumlarini degerlendirip en uygun zamani belirler diye dusunuyorum.
Dogum sekliyle ilgili bir bilgim yok zaten sezaryen olacagim icin :)
Benim kan degerim normal sinira cikmadigi ve kendimi asiri yorgun ve halsiz hissettigim icin ikiye cikarmistik. İsyerseniz yine de dr unuzla gorusup 2 ye cikarinSağ ol canım oğlum daha iyi şükür olsun 1 gün hastane de yattık
Daha iyi çok şükür Allah’ıma o iyi olunca ben de iyi oluyorum dinleniyorum en azından
Ben de sabah aksam içeöeğim o zaman 2 ay düzenli kullandım çünkü şimdi tekrar başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?