2018 Ekim Anneleri

Yikma utulume asma islemi coktan bitti. Bende cantayi hazirlicam bu ara. Tabi yeni bebisten cok buyuk icin ne koycm onu dusunuyrm. :)))

Ilkinde epiduralle sezeryab oldum ve dedigin gibi once bebegi odaya aldilar sonra da beni. Hemen emzirmistim. Oglumdan topuk kani alip kan sekerine bakmislardi ve beslendigi icin kan sekerinin iyi oldugunu mamaya gerek olmadigini soylemislerdi. Emzirme danismani gun icinde ugrayip tutus pozisyonlarini gosterip emzirtiyodu ama bana sutum gelmiyo gibi geliyodu. Emzirme danismasi ilk etapta sakir sakir sut gelmeyecegini ama gelen bir iki damlanin bile bebege yettigini soylemisti. nitekim dogumdan sonraki 4. Gun falandi sanirim sutu gozumle gordugum, damladigini :) ama o 4 gun icinde hep emzirdim bi sorun da yasamadim canim. Kuru dut suyu cok iyi sut getiriyo ben ilk gunler ondan cok icmistim.

Ben norml yaptim ama iki saat sonra emzrdim. :) yenidogandaki emis gucu kimsede yok:)))

Çok baskı yapıyor canim
Benim doktor akşam 8den sonra süt dışında herşeyi yasakladı
Bası mide ile kaburgaya baskı yapıyormuş ayaklarda idrar torbasına
Şu an anormal ağrım var mesela

Çok baskı yapıyor canim
Benim doktor akşam 8den sonra süt dışında herşeyi yasakladı
Bası mide ile kaburgaya baskı yapıyormuş ayaklarda idrar torbasına
Şu an anormal ağrım var mesela
Bende hiçbir etki yok şuan kIzım mesela baş geliş duruyordu midemde çok yanma oluyordu şşmdi hiçbiri yok herşeyi yiyorum gece gündüz farketmiyor sadece sık tuvalete öıkıyorum okadar :) ağrı da olmuyor bazen yorulunca eğilince fln sızlama oluyor anlık aradada kasılmalar oluyor

Almadm. Lazim olur olmaz pahali mahali demeden artik en yakin yerden alicam.
Bugün hemşireye de sordum. Bir tane 0-6 ay Nuk Biberon aldım. Göğüs pompası da alayım mı dedim? En iyisini yapmışsın biberon şart çünkü sana göstereceğiz an gelecek elinle sütünü sağacaksın direkt biberonun içine sağılacak dedi. Ama emzik önermiyoruz dedi. Pompa belli olmaz lazım olabilir de olmayabilir de ama elle sağman en iyisi dedi. Elle sağmayı da ilk defa duydum

Kaç gün daha kullancaksin
Bana dr şimdilik bişey demedi ama
Hematoloji dr u doğumdan sonra da 40 gün kullanacaksin dedi
Ama ben bıktım yaaa
İnsallah kullanmak zorunda kalmam
Pıhtılaşma faktörüne bağlı sanırım. Doğumdan sonra ne kadar kullanacağımi sormadım ama kullanacaksin dedi dr

Kaç gün daha kullancaksin
Bana dr şimdilik bişey demedi ama
Hematoloji dr u doğumdan sonra da 40 gün kullanacaksin dedi
Ama ben bıktım yaaa
İnsallah kullanmak zorunda kalmam
Benim de heryerim mosmor oldu artık canım yok yanıyo, dişlerimi sıkıyorum dis kalmayacak bu gidişle

Spinal de doğum sırasında çok ağrı hissediliyor mu? Skolyozum olmasına rağmen soracağım ben de. Ben de iki kez histereskopi ve iki kez kürtaj olmuştum bunların etkilediğini bilmiyordum

Amin canım herşeyin hayırlısı olsun. Benim Dr Amerika da yıllardır çalışmış ve bu konuda çok tecrübeli çok güveniyorum Dr Uma. Ama tekrar soracağım normal dogumu

Ne gibi problem yaşadım cnm neden yoğun bakimlik oldun pıhtı mi attı? Yoksa spinal anestezi ile ilgili problem mi yasadin

Aa çok sevindim canım ilk günler sütun geldiğine. 40hafta olmasının etkisi var mı acaba. Kuru dut suyunu şimdi başlasak olur mu? Epidural i tavsiye eder misin?

Selam canım. Ben de aynılarını yaşadım. Buhün kontrol vardı. Sancılar azalmış, rahim de uzamış. 1 hafta daha dinlen dedi. Sonrasında rahat edeceğiz inşallah. Hiç kalkmadan yat brnim öyle geöti. Bir de günde 2 magnezyum.

Ne gibi problem yaşadım cnm neden yoğun bakimlik oldun pıhtı mi attı? Yoksa spinal anestezi ile ilgili problem mi yasadin
Spinal hemen sonrası bütün vücüdum zangır zangır titriyodu, hemşireye bu normal mi dediğimde ameliyathane soğuk birde ilaçların etkisi falan, birazdan düzelir dedi. Ama takiplerim yapılıyordu monitördeydim herseyim normaldi. Sadece titreme O kadar titriyodumki konuşurken çenem birbirine vuruyodu. Sonra aniden ve çok şiddetli bi baş dönmesi, kocama ben bayılıyorum herhalde korkma sakın dedim sonrası bende yok hiçbişi hatırlamıyorum. Epilepsi krizine benzer bi kriz geçirmişim, sonrasında hafıza kaybı görme kaybı... bi kendime geldim 3gece 4 gündür hastane yoğun bakımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…