Onuda dediler hani aşırı heyecan... ama o teoride kriz sonrası oluşan hafıza kaybı ve görme kaybı yla çürüdü. Ayyy bilmiyorum ki vallahi ilk doğum probleminden dolayı aynı şeyi yine yaşarmıyım diye tedirginim, sadece Saglıkla doğum yapıp bebeğimide kucağıma alıp, biranönce evde olmak istiyorum,
Tahlil ne için ?spinalle alakalı tahlil yapılıyormu öncesinde?Bende bugun kontroldeydim kizlar.
Kanim cok dusuktu dusmeye devam etti malum.
1 hafta hic fark olmamis bebisimde.
Kan ilaci olarak 4 tane ilac yazdi doktor serumla veriliyor.Bugun biri takildi acilde.3 gun arayla kalan 3 tane de takilacak gidecem hep.
Kontrollere gore duruma bakacaz.
Kansizliktan kaynaklanan bir durum olabilir eger boyle devam ederse 39a kadar beklemeyiz,disarda daha cok gelisir dedi.
Anestezi ile de gorustum,tahlilleri vermistim,dosya hazirlandi.
Anestezi ile gorusunce apayri bi heyecan sardı.2.olunca daha rahatsindir dedi ama hic degilim dedim ilkinde bilmiyordum denileni yaptim,simdi butun asamalari biliyorum,anestezi uzmanida güldü :)
Suan gunumuz belli degil yani degisebilir.
Kanin toparlar,dogumda da kan takilir dedi duruma gore.
Allah hepimize saglikla atlatmayi nasip etsin.
Tahlil ne için ?spinalle alakalı tahlil yapılıyormu öncesinde?
Bende bugun kontroldeydim kizlar.
Kan ilaci olarak 4 tane ilac yazdi doktor serumla veriliyor.Bugun biri takildi acilde.3 gun arayla kalan 3 tane de takilacak gidecem hep.
Kansizliktan kaynaklanan bir durum olabilir eger boyle devam ederse 39a kadar beklemeyiz,disarda daha cok gelisir dedi.
Anestezi ile gorusunce apayri bi heyecan sardı.2.olunca daha rahatsindir dedi ama hic degilim dedim ilkinde bilmiyordum denileni yaptim,simdi butun asamalari biliyorum,anestezi uzmanida güldü :)
Kanın kaç çıktıBende bugun kontroldeydim kizlar.
17 günKanın kaç çıktı
Benim de ilaç kullanmama rağmen 9
Geçen ay 10 du
Bu ay da günde 2 sefer içmeye basladim
İnsallah faydası olur
Ve Şafak 17 gün kaldı
Sağlıkla esenlikle sorunsuz olur inşaallah herşey Biz henüz bu aşamalara geçemedik nerdeyse ekin sonu olduğumuz için
Amiin inşaallah sizin mutlu haberlerinizle bizde motive oluyoruz rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunAmin insallah❤
Zaman oyle cabuk geciyor ki sizi okuyacaz yakinda da :)
Merhaba, sizin kan degerleriniz neden düşük ve yukselmiyordu? Serum olarak da demir serumu mu taktılar acaba?Bende bugun kontroldeydim kizlar.
Ben dün sordum anesteziye gideyimmi diye gerek yok sabah 7.30 da ac gek dediKan tahlilleri,tam idrar tahlili vs yapildi canim.Anesteziye gittim sonuclarla.Gorustuk.Dosya hazirladi.Takibi yapilacaklarida not aldi dosyaya
Cnm 2 gün 2 gündğr daha iyi olmaz mı?bşrde sen tercihen mi sezeryan zorunlu mu?Doktor ilk 5.10 dedi ben 8 istedim :) uyumlu olsun diye :)
Hay Allah'im. Bir daha tekrarladı mı nöbet?İşte sebep bilinmezlikle kaldı. Spinal sebepli olabilir dendi, genetik epilepsiye yatkınlık olabilir dendi amauzaktan yakından hiçbir akrabamda yada soygecmişimde epilepsi hastası yakınım yok,
Yok cnm ya onu da kim dedi.özeldeki doktorlarda devletten geçme zaten.acıbademler misal şahane bnm bulunduğum şehşrde olsa bir dakka dğşğnmem,şahane giriyorsun ve çıkıyorsunOrasi bana baya uzakta .. bende cok kararsizim genelde cevremdeki ozel hastanelere hemen sezeryana aliyorlar frlan diyorlar konttollerede hep devlete gittim yeni hastabe oldugundan doktorlari cok iyi bu yuzden orda mi yapsam diye dusunuyorum özelden maddi anlamda kacmiyorumda bana daha korkunc geliyor sadece para icin kendi zevklerine gore doguma aliyorlar diyorlar
Süper bir haber bu benim için:)arkadasim 2 ay once sezaryen oldu. ilk gunden itibaren sutu geldi..
Teşekkur ederim cnmTam tarihi belli degil onun Kasim basi nasipse.
Sezaryende catala cikilmiyor canim.
Önlukle giriyorsun igneni vuruyorlar sen uzaninca uzerine baska ortuler konuyor kesi yerinin yapildigi yer acik kaliyor.Kesi yerinin yapildigi yer de karnin tam alti yani nasi desem karin bitimiyle afedersin seyinin tam ustu,kılların basladigi yer.yani normal camasir giyince bile icinde kaliyor oyle asagida diyeyim
Gözün aydın canım sevincin daim olsun inşallahHuuu huuuuu tatlislarrrr güzel haberlerim var size. Bugün kanguru bakımı için çağırdılar hastaneden. Minnak kizimi kucagima aldim. Agladim sevinçten . Sizlerle de paylasmak istedim
Evet cnm bugün eğitimdeki ebelere de sordum bol temasta bulun dediler. Benim ilaçları birakmayla ilgili galiba doğum haftası. Sen spinal mi olacaksın?Skolyoz icin mutlaka konusmalisin.
Anestezi ile gorusurkende mutlaka belirtmelisin.
Illa 38 degil 39 da olur ilk dogumlarda daha da beklenebilir duruma bagli.
38-42 arasi normal sayildigindan genelde oyle konusulur ya da tarih uydurur genelde aileler :)
Sut meseleside kafaya takmamakla alakali.
Hemen geliyor canim.Kisisel.Dogum seklinden ziyade.Bebeginle bol bol temas
Teşekkür ederim cnm sağlıklı hayirli doğumlar olsunBen histereskopi olduktan 3 ay sonra hamile kaldım belki rahim çok büyümeden gerilmeden riske atmak istememiştir benimde 2 kürtajımda var düşükten dolayı sezeryan sonrası malesef.ben spinal olmadım daha önce genel olmuştum bu kez spinal olaxağım ama ağrı olmuyor dedi doktorım 2-3 saat ağrı hissetmiyorsun dedi sonrasında %10lık bir kesimde baş ,bel ağrısı olabiliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?