2018 Ekim Anneleri

Bende nedense hep eve gelmis halimizi hayal ediyorum.Oyle istiyorum....
Insallah saglikla atlatirsin canim.
Bende spinal olmustum hic sikayetim olmamisti ilkinde.

Tahlil ne için ?spinalle alakalı tahlil yapılıyormu öncesinde?

Tahlil ne için ?spinalle alakalı tahlil yapılıyormu öncesinde?

Kan tahlilleri,tam idrar tahlili vs yapildi canim.Anesteziye gittim sonuclarla.Gorustuk.Dosya hazirladi.Takibi yapilacaklarida not aldi dosyaya

Sağlıkla esenlikle sorunsuz olur inşaallah herşey Biz henüz bu aşamalara geçemedik nerdeyse ekin sonu olduğumuz için

Kanın kaç çıktı
Benim de ilaç kullanmama rağmen 9
Geçen ay 10 du
Bu ay da günde 2 sefer içmeye basladim
İnsallah faydası olur
Ve Şafak 17 gün kaldı

Sağlıkla esenlikle sorunsuz olur inşaallah herşey Biz henüz bu aşamalara geçemedik nerdeyse ekin sonu olduğumuz için

Amin insallah❤
Zaman oyle cabuk geciyor ki sizi okuyacaz yakinda da :)

Merhaba, sizin kan degerleriniz neden düşük ve yukselmiyordu? Serum olarak da demir serumu mu taktılar acaba?

Kan tahlilleri,tam idrar tahlili vs yapildi canim.Anesteziye gittim sonuclarla.Gorustuk.Dosya hazirladi.Takibi yapilacaklarida not aldi dosyaya
Ben dün sordum anesteziye gideyimmi diye gerek yok sabah 7.30 da ac gek dedi

Yok cnm ya onu da kim dedi.özeldeki doktorlarda devletten geçme zaten.acıbademler misal şahane bnm bulunduğum şehşrde olsa bir dakka dğşğnmem,şahane giriyorsun ve çıkıyorsun

Teşekkur ederim cnm

Evet cnm bugün eğitimdeki ebelere de sordum bol temasta bulun dediler. Benim ilaçları birakmayla ilgili galiba doğum haftası. Sen spinal mi olacaksın?

Teşekkür ederim cnm sağlıklı hayirli doğumlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…