2018 Ekim Anneleri

Kaçıncı haftaya gün verdiler cnm kuzenini ben bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Ve sezeryanda çatala cikiliyomu? Alt taraf komple açık oluyo mu?
Sezeryanda catal yok canim. Nirmal ameliyat sedyesi. Ve komple ciplak oluyorsun . Üzerine uzun önlük giyiyorsun. Ama oprrasyon esnasında sadece bebepi alacakları bölüm açık diğer tarafların kapalı oluyor.

Kızlar hemen hemen hepimiz sezeryan olacağız gibi. İlla 38e kadar mı bekleniyor sezeryan için? Bir de süt sezeryandan sonra hemen gelmiyor diyorlar gelmesi için bir çözüm var mı? Spinal anestezi yi dusunuyomusunuz, Dr tavsiye etti mi? Bende skolyoz var ama yine de soracağım ve normal doğum için tekrar soracağım haftaya gittiğimde.

Gozun aydın cnm çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Sezeryanda catal yok canim. Nirmal ameliyat sedyesi. Ve komple ciplak oluyorsun . Üzerine uzun önlük giyiyorsun. Ama oprrasyon esnasında sadece bebepi alacakları bölüm açık diğer tarafların kapalı oluyor.
Çok teşekkür ederim cnm sağolasın. Spinal anestezi de doğum ağrıları çok hissediliyor mu acaba? Çünkü doğduğunu görmek ve hemen hissetmek istiyorum oglumu

Gozun aydın cnm çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Çoook teşekkür ederim. Kafası aşağıdaymış normal istiyorum mümkün mü dedim şu anda mümkün ama son ana kadar bir şey denilemez aniden sezaryene de dönebilir çok erken bunları konuşmak için dedi.

Bu arada ben yüzmeyi yürüyüşü 1 aydır bırakmıştım. Yürürken ayakta dikilirken alt tarafa baskı oluyordu. Doktor neden bıraktın bunlara devam et dedi. Bana yine spor yolları göründü bu sıcakta

Bana 38 bittiğinde yaparız dedi çok gerilmesin krnın dedi seçtiğim tarih 38+2 oluyor daha önce sezeryan ve histereskopi olduğun için dedi ..daha önce genel anestezi olmuştum bu kez spinal olacağım doktorumada söyledim oda sadece %10luk nir kısımda baş ağrısı bel ağrısı yapabilir dedi hemen sonrasında yani okdar her ikiside eşit benim için dedi genelde spinalde.spinal olacağım bende çok heyecanlıyım buyüzdende

Bende ilk doğumumu spinalle olmuştum, şimdi genel anesteziyle düşünüyor doktorum. Spinalde uyanıktım doğurdum odaya aldılar sonra benek geldi 10-15 dk içinde ve emzirdim. Şimdi genel anesteziyle bebeğim doğduktan sonra 15 dk içinde emzirebilecekmiyim bilmiyorum. Çünkü ilk 15 dk bebeğin emme refleksi çok güçlü oluyormuş

. Bu konuda hiç bi ortak görüş yok ben doktora doğum şeklini etkiler mi dedim yok dedi coraspini bıraktırdı iğneye devam akşamları yap iğneni dedi e yaptıktan sonra sancım başlar doğum olursa dedim yapcak bişe yok dedi herkes farklı bişe sölüyo valla ya artık Allah a emanet rabbim hayırlısını nasip etsin

Neden tekrar spinal olmuyorsunuz?

Neden tekrar spinal olmuyorsunuz?
İlk doğumda doğumdan yaklaşık bi 4-5 saat sonra problem yaşadım 3 günlük yoğun bakım sürecim oldu, bu sefer genel anesteziyle yapalım dedi, ama o çok bahsedilen spinal sonrası kalıcı baş ağrısı türünden şeyler hiç yaşamadım sonrasında

Öylemi spinalle mi alakalı peki problem
Problemin neyden olduğu tam anlaşılamadı yani sadece şundan bundan olmuş olabilir dediler, nöroloji doktoru spinalden olmuş olabilir dedi ama kesin değil, sadece tahmini... gözünüz korkmasın spinal aslında genele göre çok daha iyi bence uyanık oluyorsun ve herseye hakimsin görüyorsun neler olup bittiğini... ben bi talihsizlik yaşadım yaşayacağım varmış belkide kaderde...

Evet biraz tedirginim kan bile tutar beni yani umarım herşey güzel geçer

Ben ilk gebelgmde hindstan cevizi yagi kullanmistim. Ilk aylar cok kotuydu cnku. Ve son aylarda da ara ara kullanmisligim var.
He arada denk gelir kremde kullanrm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…