Sezeryanda catal yok canim. Nirmal ameliyat sedyesi. Ve komple ciplak oluyorsun . Üzerine uzun önlük giyiyorsun. Ama oprrasyon esnasında sadece bebepi alacakları bölüm açık diğer tarafların kapalı oluyor.Kaçıncı haftaya gün verdiler cnm kuzenini ben bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Ve sezeryanda çatala cikiliyomu? Alt taraf komple açık oluyo mu?
Gozun aydın cnm çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKontrolden geldim. Tam 31.hafta bitti 32.haftaya girdik. Bağırsağındaki parlaklık geçmiş. Her şeyi çok normal dedi çok şükür. Nst 37.haftada bakmaya başlıyoruz artık 2 haftada bir geleceksin dedi. 1900 gr 42 cm imiş
Çok teşekkür ederim cnm sağolasın. Spinal anestezi de doğum ağrıları çok hissediliyor mu acaba? Çünkü doğduğunu görmek ve hemen hissetmek istiyorum oglumuSezeryanda catal yok canim. Nirmal ameliyat sedyesi. Ve komple ciplak oluyorsun . Üzerine uzun önlük giyiyorsun. Ama oprrasyon esnasında sadece bebepi alacakları bölüm açık diğer tarafların kapalı oluyor.
Çoook teşekkür ederim. Kafası aşağıdaymış normal istiyorum mümkün mü dedim şu anda mümkün ama son ana kadar bir şey denilemez aniden sezaryene de dönebilir çok erken bunları konuşmak için dedi.Gozun aydın cnm çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Kaç gün daha kullancaksin@serrasul benim Dr da doğumdan sonra iğneye devam dedi
Bana 38 bittiğinde yaparız dedi çok gerilmesin krnın dedi seçtiğim tarih 38+2 oluyor daha önce sezeryan ve histereskopi olduğun için dedi ..daha önce genel anestezi olmuştum bu kez spinal olacağım doktorumada söyledim oda sadece %10luk nir kısımda baş ağrısı bel ağrısı yapabilir dedi hemen sonrasında yani okdar her ikiside eşit benim için dedi genelde spinalde.spinal olacağım bende çok heyecanlıyım buyüzdendeKızlar hemen hemen hepimiz sezeryan olacağız gibi. İlla 38e kadar mı bekleniyor sezeryan için? Bir de süt sezeryandan sonra hemen gelmiyor diyorlar gelmesi için bir çözüm var mı? Spinal anestezi yi dusunuyomusunuz, Dr tavsiye etti mi? Bende skolyoz var ama yine de soracağım ve normal doğum için tekrar soracağım haftaya gittiğimde.
Bende ilk doğumumu spinalle olmuştum, şimdi genel anesteziyle düşünüyor doktorum. Spinalde uyanıktım doğurdum odaya aldılar sonra benek geldi 10-15 dk içinde ve emzirdim. Şimdi genel anesteziyle bebeğim doğduktan sonra 15 dk içinde emzirebilecekmiyim bilmiyorum. Çünkü ilk 15 dk bebeğin emme refleksi çok güçlü oluyormuşBana 38 bittiğinde yaparız dedi çok gerilmesin krnın dedi seçtiğim tarih 38+2 oluyor daha önce sezeryan ve histereskopi olduğun için dedi ..daha önce genel anestezi olmuştum bu kez spinal olacağım doktorumada söyledim oda sadece %10luk nir kısımda baş ağrısı bel ağrısı yapabilir dedi hemen sonrasında yani okdar her ikiside eşit benim için dedi genelde spinalde.spinal olacağım bende çok heyecanlıyım buyüzdende
. Bu konuda hiç bi ortak görüş yok ben doktora doğum şeklini etkiler mi dedim yok dedi coraspini bıraktırdı iğneye devam akşamları yap iğneni dedi e yaptıktan sonra sancım başlar doğum olursa dedim yapcak bişe yok dedi herkes farklı bişe sölüyo valla ya artık Allah a emanet rabbim hayırlısını nasip etsinCnm ben geçen hafta muayeneden sonra yazmıştım. 36. Haftada coraspin bırak dedi. Bir hafta daha kullanacağım. iğneyi de doğumdan bir iki gün önce bırak dedi. Pıhtılaşma riskini göze alamam dedi ve o yüzden 37-38 arası sezeryan için önümüzdeki hafta gittiğimizde gün verecek ve ayrıntıları konuşacağız. İlaçları planlı biraktiracagim o yüzden sezeryan dedi bana. Senin Dr ne soyledi
Neden tekrar spinal olmuyorsunuz?Bende ilk doğumumu spinalle olmuştum, şimdi genel anesteziyle düşünüyor doktorum. Spinalde uyanıktım doğurdum odaya aldılar sonra benek geldi 10-15 dk içinde ve emzirdim. Şimdi genel anesteziyle bebeğim doğduktan sonra 15 dk içinde emzirebilecekmiyim bilmiyorum. Çünkü ilk 15 dk bebeğin emme refleksi çok güçlü oluyormuş
İlk doğumda doğumdan yaklaşık bi 4-5 saat sonra problem yaşadım 3 günlük yoğun bakım sürecim oldu, bu sefer genel anesteziyle yapalım dedi, ama o çok bahsedilen spinal sonrası kalıcı baş ağrısı türünden şeyler hiç yaşamadım sonrasındaNeden tekrar spinal olmuyorsunuz?
Öylemi spinalle mi alakalı peki problemİlk doğumda doğumdan yaklaşık bi 4-5 saat sonra problem yaşadım 3 günlük yoğun bakım sürecim oldu, bu sefer genel anesteziyle yapalım dedi, ama o çok bahsedilen spinal sonrası kalıcı baş ağrısı türünden şeyler hiç yaşamadım sonrasında
Problemin neyden olduğu tam anlaşılamadı yani sadece şundan bundan olmuş olabilir dediler, nöroloji doktoru spinalden olmuş olabilir dedi ama kesin değil, sadece tahmini... gözünüz korkmasın spinal aslında genele göre çok daha iyi bence uyanık oluyorsun ve herseye hakimsin görüyorsun neler olup bittiğini... ben bi talihsizlik yaşadım yaşayacağım varmış belkide kaderde...Öylemi spinalle mi alakalı peki problem
Evet biraz tedirginim kan bile tutar beni yani umarım herşey güzel geçerProblemin neyden olduğu tam anlaşılamadı yani sadece şundan bundan olmuş olabilir dediler, nöroloji doktoru spinalden olmuş olabilir dedi ama kesin değil, sadece tahmini... gözünüz korkmasın spinal aslında genele göre çok daha iyi bence uyanık oluyorsun ve herseye hakimsin görüyorsun neler olup bittiğini... ben bi talihsizlik yaşadım yaşayacağım varmış belkide kaderde...
Ben ilk gebelgmde hindstan cevizi yagi kullanmistim. Ilk aylar cok kotuydu cnku. Ve son aylarda da ara ara kullanmisligim var.Vazelin var ama burada vazelin için iyi yorum yapılmamıştı onu kullanmayı bıraktım.
Badem yağı, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı var. Göğüs ucuma hiç sürmemiştim bunları. Bu yağlardan süreyim o zaman.
Ilk bebegimde mecburen sezeyan olmustu canim bebek iriydi ve kakasini yapmisti. 40 hafta dolmasina ragmen hic belirtim yoktu. Simdi de sezeryani kendim istiyorum bakalim doktor ne diycek tabii...Cnm sen de ilaçlardan dolayı mı sezeryan olacaksın?
Aynen canim. Benm drda ilk gebelgmde kilo icin sizden bundan fazlasi cikmaz demisti:)) ikinzde ayniysaniz cok normal.Eşim 168 ben 160 boyundayım ikimizde minyonuz belki ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?