Çok geçmiş olsun cnm fazla mı verdiler acaba anestezi yi. İnşallah bir daha aynısını yasamazsin. Gönlüne göre olsun cnmSpinal hemen sonrası bütün vücüdum zangır zangır titriyodu, hemşireye bu normal mi dediğimde ameliyathane soğuk birde ilaçların etkisi falan, birazdan düzelir dedi. Ama takiplerim yapılıyordu monitördeydim herseyim normaldi. Sadece titreme O kadar titriyodumki konuşurken çenem birbirine vuruyodu. Sonra aniden ve çok şiddetli bi baş dönmesi, kocama ben bayılıyorum herhalde korkma sakın dedim sonrası bende yok hiçbişi hatırlamıyorum. Epilepsi krizine benzer bi kriz geçirmişim, sonrasında hafıza kaybı görme kaybı... bi kendime geldim 3gece 4 gündür hastane yoğun bakımdayım
İşte sebep bilinmezlikle kaldı. Spinal sebepli olabilir dendi, genetik epilepsiye yatkınlık olabilir dendi amauzaktan yakından hiçbir akrabamda yada soygecmişimde epilepsi hastası yakınım yok,Çok geçmiş olsun cnm fazla mı verdiler acaba anestezi yi. İnşallah bir daha aynısını yasamazsin. Gönlüne göre olsun cnm
gozlerim doldu, yazınızi okuyunca. Allah siz ve orda bekleyen tüm annelere yardimci olsun, yavrularinizi evinize goturup mutlu mesut büyüteceğiniz günler gelsin bir an once...Dua etmekten baska bir çare yok elim kolum baglı . Mucizesine ihtiyacım var rabbimin . Biliyorum o ona açılan elleri geri çevirmez inanıyorum düzelecek oğlum , atlatacak bu süreci hayırlsıı ile . Rabbim bütün bebeklere şifa versin . Öyle zor ki bu hastanelrde yoğun bakım kapısı önünde doktordan gelecek iyi bir haberi beklemek . Çaresizliğe çare veren de rabbim .
Çok baskı yapıyor canim
Benim doktor akşam 8den sonra süt dışında herşeyi yasakladı
Bası mide ile kaburgaya baskı yapıyormuş ayaklarda idrar torbasına
Şu an anormal ağrım var mesela
Haa unutmadan birde dedilerki serum yetersiz verilmiş vücut dehidratasyona girmişÇok geçmiş olsun cnm fazla mı verdiler acaba anestezi yi. İnşallah bir daha aynısını yasamazsin. Gönlüne göre olsun cnm
Ayy ya evet eskiden elle sagarlarmis duymustum da pompa daha kolaydr heralde:) biberonda dursun cantanda ins lazim olmaz diyelim. Boyle sartlamasinlar ya. Belki hic ihtyacn olmicak.Bugün hemşireye de sordum. Bir tane 0-6 ay Nuk Biberon aldım. Göğüs pompası da alayım mı dedim? En iyisini yapmışsın biberon şart çünkü sana göstereceğiz an gelecek elinle sütünü sağacaksın direkt biberonun içine sağılacak dedi. Ama emzik önermiyoruz dedi. Pompa belli olmaz lazım olabilir de olmayabilir de ama elle sağman en iyisi dedi. Elle sağmayı da ilk defa duydum
arkadasim 2 ay once sezaryen oldu. ilk gunden itibaren sutu geldi..Kızlar hemen hemen hepimiz sezeryan olacağız gibi. İlla 38e kadar mı bekleniyor sezeryan için? Bir de süt sezeryandan sonra hemen gelmiyor diyorlar gelmesi için bir çözüm var mı? Spinal anestezi yi dusunuyomusunuz, Dr tavsiye etti mi? Bende skolyoz var ama yine de soracağım ve normal doğum için tekrar soracağım haftaya gittiğimde.
Kaçıncı haftaya gün verdiler cnm kuzenini ben bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Ve sezeryanda çatala cikiliyomu? Alt taraf komple açık oluyo mu?
Kızlar hemen hemen hepimiz sezeryan olacağız gibi. İlla 38e kadar mı bekleniyor sezeryan için? Bir de süt sezeryandan sonra hemen gelmiyor diyorlar gelmesi için bir çözüm var mı? Spinal anestezi yi dusunuyomusunuz, Dr tavsiye etti mi? Bende skolyoz var ama yine de soracağım ve normal doğum için tekrar soracağım haftaya gittiğimde.
sevindim cok, saglikla buyusun insallah tatlı kuzunuz :)))Huuu huuuuu tatlislarrrr güzel haberlerim var size. Bugün kanguru bakımı için çağırdılar hastaneden. Minnak kizimi kucagima aldim. Agladim sevinçten . Sizlerle de paylasmak istedim
Bugün hemşireye de sordum. Bir tane 0-6 ay Nuk Biberon aldım. Göğüs pompası da alayım mı dedim? En iyisini yapmışsın biberon şart çünkü sana göstereceğiz an gelecek elinle sütünü sağacaksın direkt biberonun içine sağılacak dedi. Ama emzik önermiyoruz dedi. Pompa belli olmaz lazım olabilir de olmayabilir de ama elle sağman en iyisi dedi. Elle sağmayı da ilk defa duydum
İşte sebep bilinmezlikle kaldı. Spinal sebepli olabilir dendi, genetik epilepsiye yatkınlık olabilir dendi amauzaktan yakından hiçbir akrabamda yada soygecmişimde epilepsi hastası yakınım yok,
Huuu huuuuu tatlislarrrr güzel haberlerim var size. Bugün kanguru bakımı için çağırdılar hastaneden. Minnak kizimi kucagima aldim. Agladim sevinçten . Sizlerle de paylasmak istedim
Ben histereskopi olduktan 3 ay sonra hamile kaldım belki rahim çok büyümeden gerilmeden riske atmak istememiştir benimde 2 kürtajımda var düşükten dolayı sezeryan sonrası malesef.ben spinal olmadım daha önce genel olmuştum bu kez spinal olaxağım ama ağrı olmuyor dedi doktorım 2-3 saat ağrı hissetmiyorsun dedi sonrasında %10lık bir kesimde baş ,bel ağrısı olabiliyor dediSpinal de doğum sırasında çok ağrı hissediliyor mu? Skolyozum olmasına rağmen soracağım ben de. Ben de iki kez histereskopi ve iki kez kürtaj olmuştum bunların etkilediğini bilmiyordum
Onuda dediler hani aşırı heyecan... ama o teoride kriz sonrası oluşan hafıza kaybı ve görme kaybı yla çürüdü. Ayyy bilmiyorum ki vallahi ilk doğum probleminden dolayı aynı şeyi yine yaşarmıyım diye tedirginim, sadece Saglıkla doğum yapıp bebeğimide kucağıma alıp, biranönce evde olmak istiyorum,Cok gerginlikten olabilir mi ki?
Titreme oluyor mesela ama geciyor.Senin devam etmeside garip olmus.
Usumek flnda degil o hatirliyorum,sanki insanin kendini salmisliginin verdigi bi tepki gb.
Onuda dediler hani aşırı heyecan... ama o teoride kriz sonrası oluşan hafıza kaybı ve görme kaybı yla çürüdü. Ayyy bilmiyorum ki vallahi ilk doğum probleminden dolayı aynı şeyi yine yaşarmıyım diye tedirginim, sadece Saglıkla doğum yapıp bebeğimide kucağıma alıp, biranönce evde olmak istiyorum,
Allah razı olsun... hepimiz inşallah...İnşallah güzel deneyimlerle bir an önce sağlıkla evinizde olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?