2018 Ekim Anneleri

Oy maşallah 1 haftada o kadar aldıysa ama bugün doktorum açıklama yaparken 100-200 gr civaridir haftalık kilo alımı son ayda, ölçme sıklığı artınca aradaki değişim yanlışta olabilir bi hafta biraz fazla öteki hafta biraz az ya da tam tersi de ölçülebilir dedi. Belki öyle bişey olmuştur sende de. Kilosu iyiymiş maşallah çok atmazsa sıkıntı olmaz sanırım.

Benimkinin gece hareketini tuvalete kalkınca yani uyanınca farkediyorum yoksa hiç uyanmiyorum. Ben mi uyanmiyorum o hareket ediyorda yoksa minigimde gece uyuyor mu acaba. O kadar şiddetli mi oluyor gece hareketleri de?

Benimkinin gece hareketini tuvalete kalkınca yani uyanınca farkediyorum yoksa hiç uyanmiyorum. Ben mi uyanmiyorum o hareket ediyorda yoksa minigimde gece uyuyor mu acaba. O kadar şiddetli mi oluyor gece hareketleri de?
ben gece hic hareket hissetmiyorum ya benim uykum agir yada bebek gece uyuyor 2 gune teyit etmis oluruz

Merhaba kızlar..
Meme yaralarım hala duruyor ama acısı çok azaldı. Silikon meme ucu kullandım 1-2 gün ve baya faydasını gördüm. Şimdi sadece ilk kavradiginda acı var. Ha bir de Memelyn kullanıyorum, yaraya pek faydası yok ama geri kalan kısmı güzel koruyor. Kızım güzel güzel uyuyor. Günde 1-2 defa uyanık kalıyor toplam 1 saat kadar, gerisi Uyku,meme, bez değişiminde. Ilk 2 gün bizi çok yormuştu ama şükür uzun sürmedi. Sezaryen ağrılarım yeni yeni hafiflemeye başladı fakat ilk sezaryene göre çok çok iyiyim. Hastanede 2 gün kaldık ve taburcu olduğumuz zamandan beri hiç yatmadım.
Pompa tavsiyesi soran arkadaşlar için Ameda diyorum ama biraz pahalı. Ameda dışında Medelanin pompaları da çok güzel, ilk kızımda Medelanin hastane tipine kadar 4-5 modelini kullandım.
Meme ucu yaralarında açık yara varsa kesinlikle kalkan kullanmayın derim. Yara nemli kaldıkça iyileşemiyor malesef.

Merhaba lohusa sendromu gibi geldi bana.. profesyonel destek almaya ne dersin ?

Benimki de oyleydi. Benimle uyur benimle uyanirdi. Ben de uslu olacak sanmistim. Gercek dunyada bayagi zip zip hareketli bir sey cikti.

ben gece hic hareket hissetmiyorum ya benim uykum agir yada bebek gece uyuyor 2 gune teyit etmis oluruz

Hadi bakalım hem kolay doğum olsun hem gece annesini üzmeyen uyuyan bebek olsun inşallah :)

Benimki de oyleydi. Benimle uyur benimle uyanirdi. Ben de uslu olacak sanmistim. Gercek dunyada bayagi zip zip hareketli bir sey cikti.
Gece uyumuyor mu? Bende gece uyuyacağına inanmak istiyorum şimdiden. Gündüzleri maşallahı var kök sokturecek gibi ama :)

Evdekiler seni cok uzuyor strese sokuyorsa sadece bu huzursuzluk bile bebege geciyor olabilir inan.
Ben de öyle düşünüyorum cnm. Çocuk doktorları nin yazılarında da öyle yazıyor kolik bebekler için. Huzurlu, sakin ve sevgi dolu ortamda büyütmek istiyorum oglumu ama evde gergin bagrismali ortam var nerdeyse hergun ağlıyorum

Canım squat hareketi gebe okulunda bize uzman duvara yaslanarak gösterdi öyle yap bence öteki türlü yapabilsende allah korusun dengeni falan sağlayamazsın bi de ...En azından arkanı güvenceye almış olursun bu sekilde

Cevap geldi mi okuyamdim hepsini? Benm kizimda bazen cok zorlaniyor. Yuzustu yatrp siritni sivazliyorm anca oyle sakinliyor.

Çok teşekkür ederim cevabınız için size bişey daha sorabilir miyim sizin bebeğiniz doğumdan önceki günlerde sanki çıkacakmış gibi aşağıya basıp kasıklara sancı veriyor muydu ?

Aynı dr aynı cihazla mı ölçtü başka dr a da görün derim ben çünkü aynı gün içinde iki farklı dr randevum vardı ikisinin ölçümleri arasında 200gr oynuyordu

Böyle daha iyi yapabilirim aynen. Desteksiz pek mümkün değil gibi görünüyordu 1 - 2 yapıp yigilirdim :)

Hadi bakalım hem kolay doğum olsun hem gece annesini üzmeyen uyuyan bebek olsun inşallah :)

Gece uyumuyor mu? Bende gece uyuyacağına inanmak istiyorum şimdiden. Gündüzleri maşallahı var kök sokturecek gibi ama :)
Karni toksa gece gunduz uyuyor ama yaramaz olacak belli. Eli kolu durmuyor uyanikken.

Ne kadar nasıl yaptın? :) Dizlerim ağrıyor agirlastigim için sanırım çömelip kalkmak çok zorluyor beni. Ama ise yarayacaksa öyle böyle yaparım
Petekten tutundum bacaklarımı iki yamna açtım afedersiniz ama wc oturur gibi ama daha geniş omuz hizasında açtım o şekilde durabildiğim kadar durup kalktım çünkü bende bacaklarımdan otur kalk yapamamıştım :) bir de koridorum baya uzun orda ayaklarımı bi sağa bi sola açarak yürüdüm hep sabahtan akşama kadar aklıma geldikçe kalktım yaptım diyebilirim :))

Cevap geldi mi okuyamdim hepsini? Benm kizimda bazen cok zorlaniyor. Yuzustu yatrp siritni sivazliyorm anca oyle sakinliyor.
Bütün gece yine huzursuzdu sürekli kıvrandı bende onun başında kıvrandım bi yerde gördüm kiraz çekirdeği ısıtıp koyuyorlarmış karnına onu şimdi bulamamda onun yerine ütüyle havlu ısıtıp koysak rahatlatırmı acaba birde bir arkadaşım zeytinyağı koyuyormuş mamasına dr u demiş ama ben napcamı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…