2018 Ekim Anneleri

Umarım öyledir Bu perşembe kaç kilo çıkacak çok merak ediyorum. Biz de çok şaşırdık bir haftada 500 gr. Doktor da tabi bu ölçümler kesin değil, duruşuna göre bile değişebiliyor dedi. Ama kilosu en son fazla çıkarsa normal yaptırmam doğumu dedi

Benimkinin gece hareketini tuvalete kalkınca yani uyanınca farkediyorum yoksa hiç uyanmiyorum. Ben mi uyanmiyorum o hareket ediyorda yoksa minigimde gece uyuyor mu acaba. O kadar şiddetli mi oluyor gece hareketleri de?

Benim de yaklaşık 2 haftadır bu şekilde. Ondan önce deliksiz uyurdum. Ama son iki haftadır bebek uyandırmaya başladı. Doktora anlattım, çok önemli olmadığını psikolojik olarak bile vücudun kendini doğum sonrasına adapte etmek için tilki uykusu gibi uyumaya başlamış olabileceğimi belirtti. Çok belirgin sayılan bir sebebi sonucu yokmuş bunun. Doğumla ilgili psikolojik ve fizyolojik açıklanamayan daha pek çok konunun olduğunu söyledi. Ama genel olarak bebeğin hareketli olmasını sağlıklı olmasına bağlıyoruz dedi. Bir de şu varmış, her zamanki hareketlerinden çok daha fazla aşırı kımıldanmalar -bunu fark edebiliyormuşuz- bebeğin çeşitli sebeplerle strese girdiğinin işaretiymiş.
Belki seninki gece uyuyor, belki de sen geceleri çok güzel uyuyorsun
İkisi de çok güzel

Kızlar bende hastaneye geldim suni sancıyla doğumu başlatıcaklar.. Allah hayırlısını nasip etsin dua edin bizim için..

Canım suyum azmış yine plesentada yaşlanmış diye bugün girişim yapildi.. aynı güne denk gelmisiz Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..

Aynı dr aynı cihazla mı ölçtü başka dr a da görün derim ben çünkü aynı gün içinde iki farklı dr randevum vardı ikisinin ölçümleri arasında 200gr oynuyordu

Bir ara üç doktora gidiyordum sonra ikiye indirdim şimdi sadece bir doktora gidiyorum. Bunun sebebi inanılmaz kafa karışıklığına sebep oluyorlar. Diğer iki doktor bana acayip felaket senaryoları çizmişti garip garip konulardan yok AC si düşük yok şurası böyle. Sonra da ama bana çok güvenme cihazın ayarlarından da olabilir deyip işin içinden çıkıyorlardı.
Bu doktorum beni hep çok rahatlattı, cihazı en yeni olan ve doktor olarak kendini en geliştirmiş ve önerileni araştırıp da başladık. Diğerleri kafamı o kadar çok karıştırmışlardı ki en son Triscreen Test yaptırdık. Ama bu doktor en başından beri benim cihazım piyasadaki en kaliteli olanı ve hiçbir şey yok demişti. Neyse içimiz rahatlamış oldu testle.
O yüzden diğer doktorlara tövbe ettim.

Oma's Kirschkernkissen diye satılıyor yurt dışında ben almıştım kendim kullanmak için.
Türkiye'de de buna benzerlerinden vardır muhakkak. Mikrodalga fırında ısıtıp da koyardım ağrıyan yerlerime.
İçinde bir sürü kiraz çekirdekleri olan ufak bir yastık. Acayip rahatlatıyor.

Hadi hayırlı olsun şimdiden gözün aydın. Bebeğini çabucak kucağına alacaksın ne güzel

İnşallah çok kolay geçer doğumunuz sağlıkla bir an önce kucağına alırsınız her ikinizinde evlatları sağlıkla gelir dünyaya

O test ne ben hiç duymadım dr um dA buna benzer bişeyden bahsetmedi benim buluğum şehirde çok kaliteli cihazlar olmadığı için merak etmiştim acaba cihazdan cihaza fark eder mi diye sizde gebeliğe bağlı diyabet var mı ?

Evdekiler dalga geçecek benimle desene Sağol canım aklıma geldikçe durmayacağım artık
Insallah sınıra takılmaz belki fazla ölçmüştür hic belli olmaz. Bazı doktorlar böyle olunca takviyeleri biraktiriyordu sanki sor istersen bi dahaki sefere.

Ben geceleri uyanıyorum ya tuvalet ihtiyacı için ya ağrı sizi oluyor diye ama bebise uyanmadım belki de o uyandırıyor farkında değilim bilemedim. Insallah uyuyordur da geceleri rahat ederiz.

Triscreen Test anneden kan örneği alıp yurt dışına gönderilmesi. Oradan bebeğin dna'sı çıkarılıp inceleniyor. Bebekteki kromozom ve cinsiyet anomalilerine kısaca hastalıklarına bakılıyor.
Gebelik diyabeti çıkmadı. Şeker ve tansiyonum hep düşük ve aynı sayılar çıkıyor. Ancak gebelik boyunca bana çok fazla takviye verildi. Zaten çok dikkatli besleniyorum, esasında o kadar takviyeye ihtiyacım yoktu. Ama o üç doktora da gitmek kafaları karıştırdı, her gittiğim bir takviye verdi. En son karar kıldığım doktor da kullanmaya devam et hepsini diyince ben de bırakmadım. Günde 6 tane alıyorum. Evet enerjim hiç düşmedi kendimi iyi hissettim, ama bebek kilosunu etkilemiş olabilir mi acaba, aklımda soru işareti kaldı. İki gündür takviyeleri azalttım. Bakalım perşembe ne çıkacak.

Doktora sormadan iki gündür kendim bıraktım takviyeleri, keşke sorsaydım.

İnşallah gece uykuları güzel olur. Gece uykusu gibisi yok. Hem bebişlere hem bizlere büyük rahatlık olur.

Kizlar doguma 86 gittim. Bugun 9. Gun 73 kiloyum.
Oooooo maşallah Çok güzel ya darısı bizlerin başına. Özellikle de benim başıma
9 gün sonra 13 kilo versem nasıl mutlu olurdum
Bize şimdiden vereceğin taktikler var mı? Özel bir şey yaptın mı?

Muhtemelen etkilemiştir takviyeler inşallah güzel çıkar kilosu sende rahat Doğum yaparsın. Bana doktor hiç bişey vermedi sadece bu sağlık ocaklarının verdiği decavit i kullandırdı en başından beri

Muhtemelen etkilemiştir takviyeler inşallah güzel çıkar kilosu sende rahat Doğum yaparsın. Bana doktor hiç bişey vermedi sadece bu sağlık ocaklarının verdiği decavit i kullandırdı en başından beri
Ne güzel sana bir tane vermişler. imom, demir hapı, d vitamini ve günde 3 defa b12 verdiler bana. Amin inşallah rahatça normal doğum yaparım, hem ben hem de doğum yapacak diğer üyeler bu heyecanlı süreci güzelce atlatırız inşallah.

Yeni Doğum yapacak annişler dualarımız sizinle inş.

Kızlar geceden beri iki kere oldu ama bir anda ter boşanması yaşıyorum ama bildiginiz su gibi oluyorum ve üstüne de acayip bir midem bulanıyor.Böyle birşey yaşayan var mı?

Ben de iki gündür böyleyim doğum belirtisi mi acaba

bebegim 2 haftalik oldu.normalde gunde 6-7 kez emiyordu 30ar dk. bugun sabah 5ten bu vakte kadar 5 kez emdi ve hic uyumadi.hala da meme araniyordu.emzigi taktik en son.bu kadar sık mi emecek boyle.cok yorucu degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…