- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Bilmiyorum ki daha erken benim için ama.Tansiyonum düşmüş gibi tüm enerjim bitti bi anda ölçtüm ama normal.20 dk da anca topladım vallaBen de iki gündür böyleyim doğum belirtisi mi acaba
Evet çok doğru dedin valla gece uykusu gibi yok gerçi gündüz uykusunada razıyım şuan :) acayip geriyor beni uykusuzluk birde kızımın sıkıntısı ne anlamadım karnı tok sırtı pek :) hala huysuzluk yapıyor kucqmq alıncada uyuyor şu saat oldu kahvaltı yaptırmadı bana ya :)))Doktora sormadan iki gündür kendim bıraktım takviyeleri, keşke sorsaydım.
İnşallah gece uykuları güzel olur. Gece uykusu gibisi yok. Hem bebişlere hem bizlere büyük rahatlık olur.
Bende kilo kalacak sanmıştın doğumdan sonra çok az kilo gitmişti 76 doğuma girdim 66 yım şuan çünkü kızım birşey yedirmiyor :) sabah akşam rezene kimyon çayı içiyorum gün içindede bolca su sabah kahvaltı akşam yemek o da bazen :)Kizlar doguma 86 gittim. Bugun 9. Gun 73 kiloyum.
Hmm sanırım tek değiliz benim kızımda sürekli aranmaya başladı bu sabah bende emzik verdim biraz emdi çıkardım yinede alışmasınıda istemiyorum ne yapacağım bende bilemedim pertim çıktı aynaya bakacak vaktimde halimde yok :) ama şükürler olsun verene tabi şikayet etmiyorumbebegim 2 haftalik oldu.normalde gunde 6-7 kez emiyordu 30ar dk. bugun sabah 5ten bu vakte kadar 5 kez emdi ve hic uyumadi.hala da meme araniyordu.emzigi taktik en son.bu kadar sık mi emecek boyle.cok yorucu degil mi
Arkadaşlar doğum çantamı hazirlicam . Bebeğim ve kendim için neler koymaliyim çantama ?
Bu sorumu özellikle doğum yapanlar cevaplarsa sevinirim . Gereksiz bir şey koymak istemiyorum.
Doğum seklim sezeryan.
Bir gün kalicam sanırım. Bir gün için neler yeterli ?
kaç bez gitti bebeğe? her şeyi yazarsanız çok sevinirim
Normal canım birkaç gündür biz de yapışık yaşıyoruz bazen uyukluyor tam ememiyor ondan istiyor bazen gaz sancısı başka sıkıntısı oluyor onu dindirmeye çalışıyor emiyor uykuya dalmada araç olarak kullanıyor emiyor derken böyle bir döngüye giriyoruz. Birkaç gündür uyku uyuyamadığım yorgun olduğum için sütüm çok değil oğlum o yüzden sürekli emmeye çalışıyor. Bunlar da değişecek elbette gelip geçici şeyler olabiliyorbebegim 2 haftalik oldu.normalde gunde 6-7 kez emiyordu 30ar dk. bugun sabah 5ten bu vakte kadar 5 kez emdi ve hic uyumadi.hala da meme araniyordu.emzigi taktik en son.bu kadar sık mi emecek boyle.cok yorucu degil mi
Hadi bakalım hem kolay doğum olsun hem gece annesini üzmeyen uyuyan bebek olsun inşallah :)
Gece uyumuyor mu? Bende gece uyuyacağına inanmak istiyorum şimdiden. Gündüzleri maşallahı var kök sokturecek gibi ama :)
Ben de öyle düşünüyorum cnm. Çocuk doktorları nin yazılarında da öyle yazıyor kolik bebekler için. Huzurlu, sakin ve sevgi dolu ortamda büyütmek istiyorum oglumu ama evde gergin bagrismali ortam varnerdeyse hergun ağlıyorum
Sanirim benimki hep odemdi. Hastaneden cikarken 6 kilo gitmisti zaten. Sonra da uykusuzluk ve sarilik sebebiyle hastanelerde gezme sebep olmus olabilir.Oooooo maşallahÇok güzel ya darısı bizlerin başına. Özellikle de benim başıma
9 gün sonra 13 kilo versem nasıl mutlu olurdum
Bize şimdiden vereceğin taktikler var mı? Özel bir şey yaptın mı?
Allah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip etsinSelam hanimlar. Ben yarin spinal anestezi ile sezeryan olacagim. Bugun kontrolde kesinlesti. Dualarinizi bekliyorum. Insaallah oglumla sag salim kavusuruz. ❤
Yaaa maşallah nasıl imrendim nasılll bir bilsen.Ama benim öyle çok bariz bir yerim şişmdğine göre benimkiler bildigin Kilo yani :) Bu durumda senin kadar şanslı olamam muhtemelenSanirim benimki hep odemdi. Hastaneden cikarken 6 kilo gitmisti zaten. Sonra da uykusuzluk ve sarilik sebebiyle hastanelerde gezme sebep olmus olabilir.
Gunde 4 kere humana still tea iciyorum. Lohusa serbeti iciyorum. Deli gibi su iciyorum. Normalde yemegi cok severdim. Hic canim yemek istemiyor. Evdekiler ne pisirirse onu yiyorum. Dogal olarak saglikli ev yemegi oluyor.
39 numara ayakkabiya ayaklarim zor sigiyordu. Bugun 37 numarayla dolastim. Cok mutluyum
Hadi hayırlısıyla kurtul inşallah sen de canım.Darısı bizlereSelam hanimlar. Ben yarin spinal anestezi ile sezeryan olacagim. Bugun kontrolde kesinlesti. Dualarinizi bekliyorum. Insaallah oglumla sag salim kavusuruz. ❤
Yine de hamilelik oncesine 7, hedef kiloma 17 kilo var. Kocamdan sismanim hala.Yaaa maşallah nasıl imrendim nasılll bir bilsen.Ama benim öyle çok bariz bir yerim şişmdğine göre benimkiler bildigin Kilo yani :) Bu durumda senin kadar şanslı olamam muhtemelen
Allah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip etsin
InsaAllahh❤ Aminn cok tesekkur ederim :)Hadi hayırlısıyla kurtul inşallah sen de canım.Darısı bizlere
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallahCanım memelerim yumuşadı artık sertleşince sağarım. Buğün kızım çok güzel emdi 300 ml sağdığım sütüm var onu buzluğa attım ihtiyacım olursa kullanırım
Rabbim sağlık kucağına almayı nasip etsin yanlış anlamazsan bişey sorcam neden sezeryan kararı alındıSelam hanimlar. Ben yarin spinal anestezi ile sezeryan olacagim. Bugun kontrolde kesinlesti. Dualarinizi bekliyorum. Insaallah oglumla sag salim kavusuruz. ❤
Aminn insaallah canim. :) Estgfirullah canim. Sezeryan olmasinin nedeni. Normalde nornal dogum olacakti ama bugun ultrasinda bebekten bagimsiz bi sey gordu doktor. Baska bir Uzman doktorun aciklamasina gore erkek bebeklerde testislerde su birikintisi olabiliyormjs. O olabilir dedi. Zarari yok bebege ama normal dogum sirasinda bebegi ya da kordonu sıkıştırabilir diye sezeryan olmaya karar verdik. Yani riske atmamak icin sezeryan olacagim insaallahRabbim sağlık kucağına almayı nasip etsin yanlış anlamazsan bişey sorcam neden sezeryan kararı alındı
Yine de hamilelik oncesine 7, hedef kiloma 17 kilo var. Kocamdan sismanim hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?