2018 Ekim Anneleri

Doktora sormadan iki gündür kendim bıraktım takviyeleri, keşke sorsaydım.

İnşallah gece uykuları güzel olur. Gece uykusu gibisi yok. Hem bebişlere hem bizlere büyük rahatlık olur.
Evet çok doğru dedin valla gece uykusu gibi yok gerçi gündüz uykusunada razıyım şuan :) acayip geriyor beni uykusuzluk birde kızımın sıkıntısı ne anlamadım karnı tok sırtı pek :) hala huysuzluk yapıyor kucqmq alıncada uyuyor şu saat oldu kahvaltı yaptırmadı bana ya :)))

Kizlar doguma 86 gittim. Bugun 9. Gun 73 kiloyum.
Bende kilo kalacak sanmıştın doğumdan sonra çok az kilo gitmişti 76 doğuma girdim 66 yım şuan çünkü kızım birşey yedirmiyor :) sabah akşam rezene kimyon çayı içiyorum gün içindede bolca su sabah kahvaltı akşam yemek o da bazen :)

bebegim 2 haftalik oldu.normalde gunde 6-7 kez emiyordu 30ar dk. bugun sabah 5ten bu vakte kadar 5 kez emdi ve hic uyumadi.hala da meme araniyordu.emzigi taktik en son.bu kadar sık mi emecek boyle.cok yorucu degil mi
Hmm sanırım tek değiliz benim kızımda sürekli aranmaya başladı bu sabah bende emzik verdim biraz emdi çıkardım yinede alışmasınıda istemiyorum ne yapacağım bende bilemedim pertim çıktı aynaya bakacak vaktimde halimde yok :) ama şükürler olsun verene tabi şikayet etmiyorum

Bebeğe ilk giyeceklerini ve yedek 3-4 takim daha koymustum.Hemsireye vereceklerimizi ayri hazirladim.
Digerlerinide corabi,sapkasi,eldiveni,ic citcitlilari ile takim takim hazirlamistim uzerini degistirmek isteyince cantada aranmaya ugrasilmasin diye.
10-15 bebek bezi,altini silmek icin pamugunu koydum.Yedek 2 battineyede koydum.

Kendimede bi pijama takimi bi penye elbise ve spor bi sabahlik koymustum.Elbise ile sabahligi giydim cikinca.Sabahlik bayaa tutuyor sirti omuzlari usurum dersen bi hirka flnda alabilirsin.Corapta mutlaka olsun
Beli yuksek camasir,ped koydum.
Kirlenebilecekleri yedeklersen iyi olur camasir vb.
Gogus ucu kremini ve gogus kallaninida almistim.
Yastik kilifi ve tek kisilik pike almistim yanima ihtiyac olur diye.Orda da oluyor ama kizim flnda bizimle kalinca ona da lazim olur diye koymustum ben.

Ufakligin ara ara not yazdigim defterini almistim sevdiklerime not yazdirdim.
Makyaj malzemeleri (son gun cekim oldu)
Telefon sarji

Cikarkende,doguma giderken ustumde olan elbisemi giydim tekrar :)

Allah yardimcin olsun.

bebegim 2 haftalik oldu.normalde gunde 6-7 kez emiyordu 30ar dk. bugun sabah 5ten bu vakte kadar 5 kez emdi ve hic uyumadi.hala da meme araniyordu.emzigi taktik en son.bu kadar sık mi emecek boyle.cok yorucu degil mi
Normal canım birkaç gündür biz de yapışık yaşıyoruz bazen uyukluyor tam ememiyor ondan istiyor bazen gaz sancısı başka sıkıntısı oluyor onu dindirmeye çalışıyor emiyor uykuya dalmada araç olarak kullanıyor emiyor derken böyle bir döngüye giriyoruz. Birkaç gündür uyku uyuyamadığım yorgun olduğum için sütüm çok değil oğlum o yüzden sürekli emmeye çalışıyor. Bunlar da değişecek elbette gelip geçici şeyler olabiliyor

Hadi bakalım hem kolay doğum olsun hem gece annesini üzmeyen uyuyan bebek olsun inşallah :)

Gece uyumuyor mu? Bende gece uyuyacağına inanmak istiyorum şimdiden. Gündüzleri maşallahı var kök sokturecek gibi ama :)

Inanma en iyi ihtimalle 2 saatte bir emzirmeye kalkacagini dusun :) bu da en iyi ihtimal bak :) kabullenince daha kolay bari uyuyacaz diye dusunursen sonra daha zor olmasin :))))))

Cok zordur Allah yardimcin olsun

Sanirim benimki hep odemdi. Hastaneden cikarken 6 kilo gitmisti zaten. Sonra da uykusuzluk ve sarilik sebebiyle hastanelerde gezme sebep olmus olabilir.
Gunde 4 kere humana still tea iciyorum. Lohusa serbeti iciyorum. Deli gibi su iciyorum. Normalde yemegi cok severdim. Hic canim yemek istemiyor. Evdekiler ne pisirirse onu yiyorum. Dogal olarak saglikli ev yemegi oluyor.
39 numara ayakkabiya ayaklarim zor sigiyordu. Bugun 37 numarayla dolastim. Cok mutluyum

Yaaa maşallah nasıl imrendim nasılll bir bilsen.Ama benim öyle çok bariz bir yerim şişmdğine göre benimkiler bildigin Kilo yani :) Bu durumda senin kadar şanslı olamam muhtemelen

Yaaa maşallah nasıl imrendim nasılll bir bilsen.Ama benim öyle çok bariz bir yerim şişmdğine göre benimkiler bildigin Kilo yani :) Bu durumda senin kadar şanslı olamam muhtemelen
Yine de hamilelik oncesine 7, hedef kiloma 17 kilo var. Kocamdan sismanim hala.

Rabbim sağlık kucağına almayı nasip etsin yanlış anlamazsan bişey sorcam neden sezeryan kararı alındı
Aminn insaallah canim. :) Estgfirullah canim. Sezeryan olmasinin nedeni. Normalde nornal dogum olacakti ama bugun ultrasinda bebekten bagimsiz bi sey gordu doktor. Baska bir Uzman doktorun aciklamasina gore erkek bebeklerde testislerde su birikintisi olabiliyormjs. O olabilir dedi. Zarari yok bebege ama normal dogum sirasinda bebegi ya da kordonu sıkıştırabilir diye sezeryan olmaya karar verdik. Yani riske atmamak icin sezeryan olacagim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…