2018 Ekim Anneleri

Kızlar ben spinal sezeryan oldum bu sabah, rahat geçti çok şükür. İlki genel anesteziydi, spinal daha iyi geçti. Bebişim de ben de iyiyiz. Darısı tüm bebişlerini bekleyen annelerin başına
Hayirli olsun:) Allah anali babali buyutsun insaallah❤

l bebeğe zararı olmaması çok güzel inşallah birbirinize sağsalim kavuşursunuz darısı benim gibi bekleyen tüm anne adaylarının başına
Aynen bebekten bagimsiz olmasi beni de rahatlatti ama iste normal beklerken bi anda sezeryan olacak olmam, hazirliksiz yakalanmam, en onemlisi biz plan yaparken rabbimizin bizim icin yazdiklarinin gerceklesmesi. Herseyde bir hayr varmis :) amin insaallah hepimize sag salim kavusmak nasip olur ❤

Kizlar merhaba
Dun kontrol vardi malesef zeynep 2830 dogmasina ragmen 10.gununde 2550 gr olmus
Doktor bu günlerde doğum kilosunu yakalamalıydı dedi her emzirme arkasindan mama verilecek dedi

Sanırım sütüm az emiyor ama yetmiyor suyu cok iciyorum ama olfugu kadar artık

Az sarilik vardi o gecti sukur

Ve 2.topuk kanini aldırmamak icin imza atmaya gittim ama ikna ettiler kan verdik sagolsun ebe cocugu uyandirmadan igneti batirdigi için sesi cikana kadar mosmor kalfi cocugum korktuda

Ilk sonuclar temiz cikmis bence gerek yoktu ama

Canım bize eğitimde 3 lt den fazla içilen suyun sütün kalitesini düşürdüğü söylenmişti

Kızlar bu memedeki şişlikler ne zaman iniyor?? Çok süt geliyo çocuk ememiyor pompa ile sagmak ta istemiyorum çünlü zamanla çocugun emdiği miktara göre üretiliyor muş yoksa sagıp fazlasını alsam mı siz neler yapıyorsunuz??

Karistirmaz demi ya bazen kolumu kaldurcak halim kalmiyor ben veriyorum anneme sonrada vicdan yapiyorum plojovic bizi bu konuda bilgilerinden mahrum birakma :)
Ama esime karsi oyle degilim aksine bende degilse babasinda olsun istiyorum onunda sesi kokusu..

Aynen canim dogum seklini bebegin belirleyecek sen kendini dr una birak hayirlisi neyse o olsun

Canım uzman görüşü değil belki ama daha kötü olmasın diye bir süre sağman rahatlatabilir. Biriktikçe mastit olma ihtimali artıyor seni rahatsız eder bebek de ememiyor çok dolu olduğunda. Benim birkaç gün çok şişmişti onu sağdım sonrasında emzirmeye de devam ettim çok aşırı dolmadı bir daha

Kizlar bebeginiz ne siklik ta kusuyor hem mama hemde meme veriyorum kusuyor
Canım oğlum kusma gibi değil de sütün fazlasını çıkarır gibi bazen az süt bazen kesik süt kıvamında az miktar geliyor çok emdiyse. Bugünden sonra artarsa bilmiyorum. Senin bebeğin çok mu kusuyor fışkırır gibi falan mı? Bu dönem reflü de ortaya çıkabiliyor ondan soruyorum kızımda 5. Aya kadar fena yaşamıştık reflüyü emdikten sonra resmen yıkıyordu bizi

Fazlasini sagip dondurucuda saklamaya ne dersin?

Mama takviyesiyle yakalar umarım canım çabucak zeynep hanım sonuçta yeterli beslenemediyse diretmemek en güzeli oluyor. Topuk kanı için de ne kadar doğrudur bilmiyorum hastaneden çıktıktan sonra sanırım 5. Gündeydi verilen kan daha doğru sonuçlar çıkarıyormuş. Tahminim birbirini doğrular niteliktedir testler. Canlarının acımasını hiçbirimiz istemeyiz ama aşı gibi değil bu sonuçta tahlil yapıyorlar geçmiş gitmiş olsun acısı. Bizim sıkmaktan topuğu morardı kuzumun kaç günden sonra geçti morluğu

Canim fazlasini atar gibi kesik geliyor oluk oluk degil.aman insallah reflu olmaz cok minnak henuz

Canim fazlasini atar gibi kesik geliyor oluk oluk degil.aman insallah reflu olmaz cok minnak henuz
O normal diye biliyorum canım çok sorun yaratan bir durum değil geçen hafta gittiğimiz dr a söyledim fazla geliyordur içtiği süt ya da mama fazlasını çıkarıyordur ne kadar doğrudur bilmiyorum

Yok yok karıştırır mi hiç senin kokun apayridir onun için merak etme :)

Amin inşallah hayırlısı ile doğsa bi. Doktorum 40+ 10 gün daha bekleriz dedi bakalım o kadar bekletmezse miniğim çok güzel olacak :)

Yapilacak bicok sey olabiliyor canim sut icin.Ama en basta senin inanman gerekiyor.Streste etkili.
Tahin helvasi deneyebilirsin.
Hipp'in cayini ya da Humana'yi deneyebilirsin.
Eczanelerde damla oluyor emziren anneler icin Galactago,icerigi bitkisel istersen ona da bi goz gezdirebilirsin.
Yani bicok sey var.Hepsini birden denemeden,kendinide zorlamadan
Evet su etkili ama onu da beslenmeyle desteklemek gerekiyor.

Ilk zamanlar cok gelebiliyor canim.
Sonra azaliyor yavas yavas.
Ama beslenmeyle alakali yine artislarda olabilir.
Rahatsiz oluyorsan mutlaka sağ.
Sonra sadece sut kanallarinin dolu oldugunu anlarsin parmak uclarinla.Zamanla onlarda azaliyor oturuyor tamamen.

Dogdugunda annesinin gogsune yatirilinca memeyi bulabilen,ilk haftalarda annesinin kokusunu taniyan,ilk anne yuzunu kesfeden,hatta annesinin sutunun kokusunu bile ayirt edebilen ve daha cok seven bebisler bunlar :) Allah'in bi mucizesi.
O kadar cabuk baskasina alismazlar.
Alissalar bile ki calisanlar olaca aramizda gorecekler annenin yeri her zaman daha farkli❤

Doğum yapan arkadaşları çok tebrik ederim. Sağlıkla büyütürsünüz inşallah. Biz bekleyenlere de allahım kolaylıklar versin. Benim geçen Pazartesi nişan geldi, Çarşamba doktara gittim 2cm açıklık vardı. Sancın olursa, suyun gelirse gelirsin dedi, gelmezse Cuma günü gel dedi 39 hafta olucak Cuma günü. Sağlıkla gelsin ama beklemekte çok yoruyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…