- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Hayirli olsun:) Allah anali babali buyutsun insaallah❤Kızlar ben spinal sezeryan oldum bu sabah, rahat geçti çok şükür. İlki genel anesteziydi, spinal daha iyi geçti. Bebişim de ben de iyiyiz. Darısı tüm bebişlerini bekleyen annelerin başına
Aynen bebekten bagimsiz olmasi beni de rahatlatti ama iste normal beklerken bi anda sezeryan olacak olmam, hazirliksiz yakalanmam, en onemlisi biz plan yaparken rabbimizin bizim icin yazdiklarinin gerceklesmesi. Herseyde bir hayr varmis :) amin insaallah hepimize sag salim kavusmak nasip olur ❤l bebeğe zararı olmaması çok güzel inşallah birbirinize sağsalim kavuşursunuz darısı benim gibi bekleyen tüm anne adaylarının başına
Benim de saat 1 de olacak Allah nasip ederse :) insaallah sen de ben de saglikla kavusuruz bebeklerimize ❤Bizim oglanlar ayni gun bebisi olucak yarin saat 10 da sezeryana alicaklar benide
Canım bize eğitimde 3 lt den fazla içilen suyun sütün kalitesini düşürdüğü söylenmiştiKizlar merhaba
Dun kontrol vardi malesef zeynep 2830 dogmasina ragmen 10.gununde 2550 gr olmus
Doktor bu günlerde doğum kilosunu yakalamalıydı dedi her emzirme arkasindan mama verilecek dedi
Sanırım sütüm az emiyor ama yetmiyor suyu cok iciyorum ama olfugu kadar artık
Az sarilik vardi o gecti sukur
Ve 2.topuk kanini aldırmamak icin imza atmaya gittim ama ikna ettiler kan verdik sagolsun ebe cocugu uyandirmadan igneti batirdigi için sesi cikana kadar mosmor kalfi cocugum korktuda
Ilk sonuclar temiz cikmis bence gerek yoktu ama
Ben bazen eşime bile diyorum 5 dk seversin sonra alırım diye şakasına :) Anne kokusunu, aradaki bağı kimse ile karıştırmaz hiç sanmıyorum kocaman bi bağ var arada 9 aylık süreçte oluşan.
Çok sağol canım. Açıkçası dün çatı muayenesinde korkmadım değil nasıl dogurucam diye hatta acıya dayanamayıp sezeryan istiyorum diyen birine şahit oldum o yüzden diretmiyorum aslında akışına göre gelsin, bizi artık meraktan catlatmasin yeter :) Normal olursa ve güzel geçerse çok mutlu olurum ama mecbur kalırsak sezaryene yapacak bişey yok doğum şeklini kızım belirleyecek ben elimden geleni yapayım da hayırlısı olsun :)
Bi gun bendende et parcasi gibi bisey geldi icimiz temizleniyor heraldeSağolasin cnm niye öyle oldu acaba?
Canım uzman görüşü değil belki ama daha kötü olmasın diye bir süre sağman rahatlatabilir. Biriktikçe mastit olma ihtimali artıyor seni rahatsız eder bebek de ememiyor çok dolu olduğunda. Benim birkaç gün çok şişmişti onu sağdım sonrasında emzirmeye de devam ettim çok aşırı dolmadı bir dahaKızlar bu memedeki şişlikler ne zaman iniyor?? Çok süt geliyo çocuk ememiyor pompa ile sagmak ta istemiyorum çünlü zamanla çocugun emdiği miktara göre üretiliyor muş yoksa sagıp fazlasını alsam mı siz neler yapıyorsunuz??
Canım oğlum kusma gibi değil de sütün fazlasını çıkarır gibi bazen az süt bazen kesik süt kıvamında az miktar geliyor çok emdiyse. Bugünden sonra artarsa bilmiyorum. Senin bebeğin çok mu kusuyor fışkırır gibi falan mı? Bu dönem reflü de ortaya çıkabiliyor ondan soruyorum kızımda 5. Aya kadar fena yaşamıştık reflüyü emdikten sonra resmen yıkıyordu biziKizlar bebeginiz ne siklik ta kusuyor hem mama hemde meme veriyorum kusuyor
Fazlasini sagip dondurucuda saklamaya ne dersin?Kızlar bu memedeki şişlikler ne zaman iniyor?? Çok süt geliyo çocuk ememiyor pompa ile sagmak ta istemiyorum çünlü zamanla çocugun emdiği miktara göre üretiliyor muş yoksa sagıp fazlasını alsam mı siz neler yapıyorsunuz??
Mama takviyesiyle yakalar umarım canım çabucak zeynep hanım sonuçta yeterli beslenemediyse diretmemek en güzeli oluyor. Topuk kanı için de ne kadar doğrudur bilmiyorum hastaneden çıktıktan sonra sanırım 5. Gündeydi verilen kan daha doğru sonuçlar çıkarıyormuş. Tahminim birbirini doğrular niteliktedir testler. Canlarının acımasını hiçbirimiz istemeyiz ama aşı gibi değil bu sonuçta tahlil yapıyorlar geçmiş gitmiş olsun acısı. Bizim sıkmaktan topuğu morardı kuzumun kaç günden sonra geçti morluğuKizlar merhaba
Doktor bu günlerde doğum kilosunu yakalamalıydı dedi her emzirme arkasindan mama verilecek dedi
Ve 2.topuk kanini aldırmamak icin imza atmaya gittim ama ikna ettiler kan verdik sagolsun ebe cocugu uyandirmadan igneti batirdigi için sesi cikana kadar mosmor kalfi cocugum korktuda
Canim fazlasini atar gibi kesik geliyor oluk oluk degil.aman insallah reflu olmaz cok minnak henuzCanım oğlum kusma gibi değil de sütün fazlasını çıkarır gibi bazen az süt bazen kesik süt kıvamında az miktar geliyor çok emdiyse. Bugünden sonra artarsa bilmiyorum. Senin bebeğin çok mu kusuyor fışkırır gibi falan mı? Bu dönem reflü de ortaya çıkabiliyor ondan soruyorum kızımda 5. Aya kadar fena yaşamıştık reflüyü emdikten sonra resmen yıkıyordu bizi
Ne güzel maşallah Allah anali babalı büyütsün darısı bana olsunEvet canim normal yaptim bekledim bekledim sancim geldi gittim 6cm aciklik vardi dogumhaneye alindim
O normal diye biliyorum canım çok sorun yaratan bir durum değil geçen hafta gittiğimiz dr a söyledim fazla geliyordur içtiği süt ya da mama fazlasını çıkarıyordur ne kadar doğrudur bilmiyorumCanim fazlasini atar gibi kesik geliyor oluk oluk degil.aman insallah reflu olmaz cok minnak henuz
Yok yok karıştırır mi hiç senin kokun apayridir onun için merak etme :)Karistirmaz demi ya bazen kolumu kaldurcak halim kalmiyor ben veriyorum anneme sonrada vicdan yapiyorumplojovic bizi bu konuda bilgilerinden mahrum birakma :)
Ama esime karsi oyle degilim aksine bende degilse babasinda olsun istiyorum onunda sesi kokusu..
Aynen canim dogum seklini bebegin belirleyecek sen kendini dr una birak hayirlisi neyse o olsun
Kizlar merhaba
Kızlar bu memedeki şişlikler ne zaman iniyor?? Çok süt geliyo çocuk ememiyor pompa ile sagmak ta istemiyorum çünlü zamanla çocugun emdiği miktara göre üretiliyor muş yoksa sagıp fazlasını alsam mı siz neler yapıyorsunuz??
Karistirmaz demi ya bazen kolumu kaldurcak halim kalmiyor ben veriyorum anneme sonrada vicdan yapiyorumplojovic bizi bu konuda bilgilerinden mahrum birakma :)
Ama esime karsi oyle degilim aksine bende degilse babasinda olsun istiyorum onunda sesi kokusu..
Aynen canim dogum seklini bebegin belirleyecek sen kendini dr una birak hayirlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?