2018 Ekim Anneleri

Bizim topuk kanını ayaktan değil elinin üzerinden aldılar hala morluk gitmedi.Bir de bizi 5.gün değşl 8.günde çağırdılar topuk Kanı için.Doğru sonuç çıkar inş
Bana hastaneden verdikleri kagitta topuk kani icin 7-10. Gun saglik ocagina gidin diyordu. Biz 9. Gun gittik.

Lansinoh krem surun her emzirmeden sonra.. lansinoh gogus pedi de çok iyi

Bende hastahanede 2.gün aldım ilk duşumu sonrasındada gün aşırı alabilirsin dedi doktorum alıyorum su geçirmeyen bant yapıştırdılar dikişime size yapıştırılmadımı?

Ciddi misin 10 gün mü? Sezaryen için mi 10 gün? Normal doğumda da duş alınamıyor mu? Anam anam deyim... Her gün sabah akşam yıkanırım nasıl yapacağız bakalım

Neden 10 gun canim bana ayni gun bile alabilirsin dus demisti sezeyan olmama ramen
10 gün beklermiyim aldım tabiki :)
Bu arada bant yapıştırmışlar, göbegimden göremeyince bi el attım evet ordaki bant :)
Bu arada doktor gögüs çatlakları için bepanten krem önerdi ama normal olanından değil onarıcı bakım kremi olanını...
Eldeki kesilerine kullanmış hemen iyileştirmiş öyle dedi valla
İlk kkllanımda agrımın bayagı bi hafifletti ama bakalım kullanmaya devam edicem
Dikiş yerinede tekrar pansuman yap ve o banttan yapıştır dedi

Kızlar sayfaların hiçbirine bakamadım direkt bir şey soracağım kızım akşam 3 4 kere kustu şimdi yine kusuyor neden olabilir ? Dr fazlasını kusar demişti ama sanki fazla kusmaya başladı gibi

Kesinlikle katılıyorum. Eskiden bu kadar duymazdık sanki şimdi herkesin ağzında aman kucağa alışmasın beşiğine yatır kendi kendine takılsın tavrı var. Ama bebek çok zorlu bir süreçten geçiyor. Hiç alışkın olmadığı bir ortama bir anda gelivermiş. Annesinin sıcaklığından, yatağından kopmuş, düşününce bebeğin huzursuz olması, bu durumdan hiç de memnun olmaması çok normal. Olabildiğince çok annesiyle birlikte onun kucağında memesinde kokusunda vakit geçirmeli ki yavaş yavaş dış dünyaya da alışsın.

Hele son zamanların modası bebeğe doğar doğmaz ayrı oda yapma ve bebeği orada yatırma olayına hala çok şaşırıyorum. Gerekli durumlar bazı mecburi sebepler dışında bebeğin annesinden ayrı uzak tutulması, tek başına bir odada uyutulmak istenmesi... Ne bileyim bana çok acımasızca geliyor. Sudan çıkmış balık gibi bebek, kocaman oyuncaklarla dolu rengarenk bir oda, ama o yuvasının kokusundan uzak...

Ozellikle bisy yapmamistimda aslinda alirkende.10 aldim toplamda.
Minyonum ondan sanirim.Zaten alsam bayaa yuvarlanirim heralde :)))))

Ama cocukla kostururken sonradan bayaa toplaniyor vucut.Simdi 2 taneyle kosturmacada fazla :)
Siz bu tempoyla artık eskisinden de zayıf olursunuz ne güzel

Gececek rahat ol. Magaza magaza dolasip ayakkabi icin agladigimi bilirim.
Niye Allah kurtarsin diyorlarmis anladim o gun.
Darisi basiniza.
Amin. Umarım havalar çok soğumaz çünkü gebeliğimi parmak arası terliklerimle geçirdim, hiç bir ayakkabı olmuyor ve yine o terliklerle geçirmem gerekiyor bu son günleri

Kızlar sayfaların hiçbirine bakamadım direkt bir şey soracağım kızım akşam 3 4 kere kustu şimdi yine kusuyor neden olabilir ? Dr fazlasını kusar demişti ama sanki fazla kusmaya başladı gibi
Ilk kizim cok kusuyordu. Yaklasik 9 aya kadar kustu. Ins oyle olmaz. Ama bi sikinti degil bu merak etme. Druna gidince tekrar sorarsin. Fazlasini kusuyordur dedgi gibi. Sadece heryer batiyo:) ama saglik acisindan bisy olmuyo.

Valla istediği kadar durmak istesin imkansız olduğunu söyle, durdurmazlaaaaar
Eskiden takip işleri böyle çok yokmuş ya, sancısı gelen doğumum başladı dermiş, annem alışverişe çıkıyor elinde torbalarla gayet rahat hoplaya hoplaya, şuradan geçmişken bir hastaneye de uğrayayım bakalım kalp atışlarını dinlesinler diyor, bir elinde de 4 yaşındaki ağbim var.
Doktor kontrolden sonra naaaptın hemşiiire demiş, bu çocuk çoktan doğmalıydı, en az 1 hafta gecikmiş (burada karnında rahat rahat takılan benim), hemen seslenmiş içeriye doğuma hazırlayın sancı vereceğiz. Annem başlamış ağlamaya. Daha oğluma ayakkabısını almadım, söz vermiştim, gidip ayakkabı alayım hemen gelir doğururum ama yok. Doktor salmamış annemi Zorla çıkarmışlar beni

Senin bebek de benim hesap yerinde gayet mutlu huzurlu bırakın bebişin rahatını bozmayın

Ben az bişey ikisinin de üstünden sagdım yatmadan 2 gün sonrasında da sürekli emzirdim ikisini de bugün normale döndü çok şükür

Ilk kizim cok kusuyordu. Yaklasik 9 aya kadar kustu. Ins oyle olmaz. Ama bi sikinti degil bu merak etme. Druna gidince tekrar sorarsin. Fazlasini kusuyordur dedgi gibi. Sadece heryer batiyo:) ama saglik acisindan bisy olmuyo.
Ay batsın canım sağlık açısından bir şey olmasında :) bi de malum her kafadan bir ses yok sen kendini üşütmüşün kusuyor yok efendim ev çok sıcak çocuk terliyor hasta oldu ondan kusuyor biri diyor sütünde bir şey var :) valla herkes doktor :)))

Kızlar çok şükür bebeğim dün akşam 18:51 de epidural normal doğumla dünyaya geldi.. saat 9 bucukta suni sancı almaya başlamiştım.. epiduralin de etkisiyle korktuğum kadar olmadı neyseki.. ikimizde iyiyiz.. kızım 3 kilo olmuş.. Allah bekleyen herkesi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Hayırlı olsun Allah ANneli babalı büyütsün İnş.

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyütün

Tahin helvası iyi geliyor diyorsun Gebelik boyunca yiyemedim nasıl canım çekiyor.
Kakaolu cevizli olanı hele daha çok süt yapıyor dersen o mesajı favoriye atar doğumdan sonra herkese gösteririm. Rahat bıraksınlar beni kakaolu cevizli helvamı yerken

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin. Amin inşallah bizde kavuşuruz tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…