2018 Ekim Anneleri

Yaaa deme oylee bende ise geri doneceklerdenim simdiden tasasi tuttu bile nasil birakip gidicem diye zaten Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar merhaba, panikle ilk size yazıyorum nişanım geldi ve bu ikinci sezeryanım olacak. Normalde cumaydı doğumum, napmalıyım gitmeli miyim hastaneye? Sabah da zaten kontrolüm vardı. Herkes uyuyor evde kimseye söyleyemedim

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş

Canım sabah kontrolün varmış zaten telaş yapmana gerek yok şimdilik nişan gelir gelmez doğum başlamıyormuş genelde. Birkaç gün aradan geçip hala doğum yapmayan arkadaşlar vardı dr un sabah en güzel bilgilendirmeyi yapacaktır

Hayirli olsunn. Rabbim anali,babali saglicakla buyutmeyi nasip etsin insaallah ❤

Bende aynı durumdayım kollarımı hareket ettireniyırun sağıyprum olmadı sürkeli emziriyorum olmadı birtürlü normal seviyeye düşmedi napacağjmı şaşırdım bende açıkçası ona yetecek kadar olsun yeterli özellikle gece felakat yan yatamıyorum kesinlijle :/

Sariliktan dolayi cocugu iki saatte bir emzir dediler. Asiri beslenmeden bayilacak yavrum. Zar zor 10 dk emdi demin. Itiyor kendini. Gece ben de uyuyakalmisim. 2den 3e kadar zorla emzirdim. 4te yine kalkcaktim 6ya kadar uyumusum. O da hic ses cikarmadi.
Bi de gece gobegi dusmus. Temiz gozukuyor ama bayagi panik yaptim.

Bizim topuk kanını ayaktan değil elinin üzerinden aldılar hala morluk gitmedi.Bir de bizi 5.gün değşl 8.günde çağırdılar topuk Kanı için.Doğru sonuç çıkar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…