Sağınca sütüm azalır mı diye endişelendiğim için sormuştumFazlasini sagip dondurucuda saklamaya ne dersin?
Dogdugunda annesinin gogsune yatirilinca memeyi bulabilen,ilk haftalarda annesinin kokusunu taniyan,ilk anne yuzunu kesfeden,hatta annesinin sutunun kokusunu bile ayirt edebilen ve daha cok seven bebisler bunlar :) Allah'in bi mucizesi.
O kadar cabuk baskasina alismazlar.
Alissalar bile ki calisanlar olaca aramizda gorecekler annenin yeri her zaman daha farkli❤
Yok yok tam tersi artiyor bile.Sağınca sütüm azalır mı diye endişelendiğim için sormuştum
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşKızlar selam. Dün 39+4te normal doğum yaptım. Sancılara dayananayıp yalvardım beni sezeryans alın diye. Doktor Allahtan saçmalıklarımı dinlemedi. Neticede kuş gibi hafifledim. Darısı doğum yapacakların başına inşallah
Canım sabah kontrolün varmış zaten telaş yapmana gerek yok şimdilik nişan gelir gelmez doğum başlamıyormuş genelde. Birkaç gün aradan geçip hala doğum yapmayan arkadaşlar vardı dr un sabah en güzel bilgilendirmeyi yapacaktırKızlar merhaba, panikle ilk size yazıyorum nişanım geldi ve bu ikinci sezeryanım olacak. Normalde cumaydı doğumum, napmalıyım gitmeli miyim hastaneye? Sabah da zaten kontrolüm vardı. Herkes uyuyor evde kimseye söyleyemedim
Hayirli olsunn. Rabbim anali,babali saglicakla buyutmeyi nasip etsin insaallah ❤Kızlar selam. Dün 39+4te normal doğum yaptım. Sancılara dayananayıp yalvardım beni sezeryans alın diye. Doktor Allahtan saçmalıklarımı dinlemedi. Neticede kuş gibi hafifledim. Darısı doğum yapacakların başına inşallah
Bende aynı durumdayım kollarımı hareket ettireniyırun sağıyprum olmadı sürkeli emziriyorum olmadı birtürlü normal seviyeye düşmedi napacağjmı şaşırdım bende açıkçası ona yetecek kadar olsun yeterli özellikle gece felakat yan yatamıyorum kesinlijle :/Kızlar bu memedeki şişlikler ne zaman iniyor?? Çok süt geliyo çocuk ememiyor pompa ile sagmak ta istemiyorum çünlü zamanla çocugun emdiği miktara göre üretiliyor muş yoksa sagıp fazlasını alsam mı siz neler yapıyorsunuz??
Ben evlendiğimden beridir kocamdan şişmanımYine de hamilelik oncesine 7, hedef kiloma 17 kilo var. Kocamdan sismanim hala.
Ben de ya Pazar’da ya da kitap fuarında doğuracak zaten :))Sali pazarinda geziyorum heyecanimi atamadim baska turlu
Merhaba sizinle Doğum tarihimiz aynı görünüoHayırlı olsun yarın bebişini kucağına alacaksın ne güzel gözün aydın. Uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömrü olsun
Hadi Allah kurtarsin.Ben de bugün doğuruyorum :)) doktor alalım dedi şimdi hastanede hazırlıklar yapılıyor, dualarınızı esirgemeyin. .
Hadi bakalim benim sancida cikti serum taktilar bekliyorumBen de bugün doğuruyorum :)) doktor alalım dedi şimdi hastanede hazırlıklar yapılıyor, dualarınızı esirgemeyin. .
Sağsalim kavuşursunuz inşallahBen de bugün doğuruyorum :)) doktor alalım dedi şimdi hastanede hazırlıklar yapılıyor, dualarınızı esirgemeyin. .
Bizim topuk kanını ayaktan değil elinin üzerinden aldılar hala morluk gitmedi.Bir de bizi 5.gün değşl 8.günde çağırdılar topuk Kanı için.Doğru sonuç çıkar inşMama takviyesiyle yakalar umarım canım çabucak zeynep hanım sonuçta yeterli beslenemediyse diretmemek en güzeli oluyor. Topuk kanı için de ne kadar doğrudur bilmiyorum hastaneden çıktıktan sonra sanırım 5. Gündeydi verilen kan daha doğru sonuçlar çıkarıyormuş. Tahminim birbirini doğrular niteliktedir testler. Canlarının acımasını hiçbirimiz istemeyiz ama aşı gibi değil bu sonuçta tahlil yapıyorlar geçmiş gitmiş olsun acısı. Bizim sıkmaktan topuğu morardı kuzumun kaç günden sonra geçti morluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?