Aaa evet aynıymış. Benim dün öğlen alt tarafımda baskı başladı ve oturunca ya da ayaktayken alttan sancı başladı. Dün ve bugün böyleyim. Düne kadar hiçbir şey hissetmiyordum. Şimdi şimdi sancı mı kramp mı anlamadığım bir şey başladı, böyle gaz sancısı gibi. Benim kontrolüm de yarın, bakalım ne diyecek. Sadece bir kere nst bakıldı geçen hafta perşembe günü, sancı çıkmamıştı bir hafta sonraya gel dediler. Daha alttan muayene ya da çatı muayenesi yapılmadı. Açıklık falan öyle şeylere bakılmadı bende. Bilmiyorum ki ne zaman başlıyorlar bunlara bakmaya.Merhaba sizinle Doğum tarihimiz aynı görünüoNasılsınız doktorunuz ne diyor benim bugün kontrolum var
Teşekkür ederim hepimiz sağsalim kavuşalım İnş. Sizinki sürprizli günler 40. Haftadasınız her an herşey olabilir :)Sağsalim kavuşun inşallah sayılı zaman çabuk geçer derler yA bi de benim gibi bekleyenlere geçse
Ne güzel çok sevindim ne mutlu sana. Bebeğini güzelce sağlıklı tam kilosunda kucağına almışsın. Gözünüz aydın. Uzun mutlu ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Darısı başımızaKızlar çok şükür bebeğim dün akşam 18:51 de epidural normal doğumla dünyaya geldi.. saat 9 bucukta suni sancı almaya başlamiştım.. epiduralin de etkisiyle korktuğum kadar olmadı neyseki.. ikimizde iyiyiz.. kızım 3 kilo olmuş.. Allah bekleyen herkesi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
İnşallah tez zamanda güzellikle gelirTeşekkür ederim hepimiz sağsalim kavuşalım İnş. Sizinki sürprizli günler 40. Haftadasınız her an herşey olabilir :)
Ben hic olmazsa yaz tatiline kadar kendi odamda tutcam. Ustune yatma korkum olmasa yatagimdan bile cikarmiycam. Gunduz bizim yatakta oyle huzurlu uyuyor ki. Kokumuz sinmis ya.Kesinlikle katılıyorum. Eskiden bu kadar duymazdık sanki şimdi herkesin ağzında aman kucağa alışmasın beşiğine yatır kendi kendine takılsın tavrı var. Ama bebek çok zorlu bir süreçten geçiyor. Hiç alışkın olmadığı bir ortama bir anda gelivermiş. Annesinin sıcaklığından, yatağından kopmuş, düşününce bebeğin huzursuz olması, bu durumdan hiç de memnun olmaması çok normal. Olabildiğince çok annesiyle birlikte onun kucağında memesinde kokusunda vakit geçirmeli ki yavaş yavaş dış dünyaya da alışsın.
Hele son zamanların modası bebeğe doğar doğmaz ayrı oda yapma ve bebeği orada yatırma olayına hala çok şaşırıyorum. Gerekli durumlar bazı mecburi sebepler dışında bebeğin annesinden ayrı uzak tutulması, tek başına bir odada uyutulmak istenmesi... Ne bileyim bana çok acımasızca geliyor. Sudan çıkmış balık gibi bebek, kocaman oyuncaklarla dolu rengarenk bir oda, ama o yuvasının kokusundan uzak...
İnşallah tez zamanda sütün gelir üzülme üzüldükçe hiç gelmez derler sen kafanı rahat tut bence Allah yardımcın olsunSlm kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara rabbim kolaylık versin biz pazartesi kavuştuk çok şükür spinal sezeryanla oğluşuma bugün 3. Günümüz henüz sütüm gelmedi üzülüyorum buyüzden mama vermek zorunda kalıyorum damla aldım eczanedn süt için rezene çayı falanda içiyorum duşta aldım hastaneden çıkınca ama henüz yok sürekli emzirmeye çalışıyorum gecede gündüzde 2 saatte bi mutlaka meme veriyorum uçları çok kötü yara oldu kalkan kullanıyorum lansinohta kullanıyorum ama yinede çok fena napcam bilmiorum sütüm gelsin die dua ediyorum
Canımı yakmaya baslamasa bende istemem çıkmasın daha ama dün kaburgalarimi kıracak sandım ciddi ciddi. Zamanı geldi artık çık kızım diyorum ama dinlemiyor. Doktorlar da bakmayacak gözünün yaşına yapacak bişey yokValla istediği kadar durmak istesin imkansız olduğunu söyle, durdurmazlaaaaar
Eskiden takip işleri böyle çok yokmuş ya, sancısı gelen doğumum başladı dermiş, annem alışverişe çıkıyor elinde torbalarla gayet rahat hoplaya hoplaya, şuradan geçmişken bir hastaneye de uğrayayım bakalım kalp atışlarını dinlesinler diyor, bir elinde de 4 yaşındaki ağbim var.
Doktor kontrolden sonra naaaptın hemşiiire demiş, bu çocuk çoktan doğmalıydı, en az 1 hafta gecikmiş (burada karnında rahat rahat takılan benim), hemen seslenmiş içeriye doğuma hazırlayın sancı vereceğiz. Annem başlamış ağlamaya. Daha oğluma ayakkabısını almadım, söz vermiştim, gidip ayakkabı alayım hemen gelir doğururum ama yok. Doktor salmamış annemiZorla çıkarmışlar beni
Senin bebek de benim hesap yerinde gayet mutlu huzurlu bırakın bebişin rahatını bozmayın
Kızlar çok şükür bebeğim dün akşam 18:51 de epidural normal doğumla dünyaya geldi.. saat 9 bucukta suni sancı almaya başlamiştım.. epiduralin de etkisiyle korktuğum kadar olmadı neyseki.. ikimizde iyiyiz.. kızım 3 kilo olmuş.. Allah bekleyen herkesi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Korkma cnm bizimki bir gecede 7kez kustugu oluyor Dr normal dedi. Gaz sancısı olunca da çok kusuyo. Mahvetti bizi bu gaz sancısı. Teli kaç günde bir elime elabiliyorumKızlar sayfaların hiçbirine bakamadım direkt bir şey soracağım kızım akşam 3 4 kere kustu şimdi yine kusuyor neden olabilir ? Dr fazlasını kusar demişti ama sanki fazla kusmaya başladı gibi
Cnm ben günde 1 defa sağıp fazlasını alıyorum . Yoksa gögüsüm taş gibi oluyor bebek ememiyor. Hem sağınca gögüs ucu da çıkmış oluyor .Kızlar bu memedeki şişlikler ne zaman iniyor?? Çok süt geliyo çocuk ememiyor pompa ile sagmak ta istemiyorum çünlü zamanla çocugun emdiği miktara göre üretiliyor muş yoksa sagıp fazlasını alsam mı siz neler yapıyorsunuz??
Oy masallah yavruya. Saglikla daha da buyusun insallah.Sonunda ben de bebişi e kavuştum kızlar, spinal sezeryan ile doğum yaptım. 3500 gr olmuş Deniz im...
Gozunuz aydin. Insallah kisa zamanda sut de gelir. Yavru annesini emmeye baslar.Slm kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara rabbim kolaylık versin biz pazartesi kavuştuk çok şükür spinal sezeryanla oğluşuma bugün 3. Günümüz henüz sütüm gelmedi üzülüyorum buyüzden mama vermek zorunda kalıyorum damla aldım eczanedn süt için rezene çayı falanda içiyorum duşta aldım hastaneden çıkınca ama henüz yok sürekli emzirmeye çalışıyorum gecede gündüzde 2 saatte bi mutlaka meme veriyorum uçları çok kötü yara oldu kalkan kullanıyorum lansinohta kullanıyorum ama yinede çok fena napcam bilmiorum sütüm gelsin die dua ediyorum
İnsanlar da felaket tellalı gibiler mübarek sütünde ne olabilir ki? Bazen reflü olabiliyor bebekler mide kapakçığı kapanmadığıjdan çıkarıyorlar sorun aramaya gerek yok ki annenin de moralini bozan tipler keşke hiç yanında olmasalar bir problem olmuş bile olsa onlar olmadan başa çıkması daha kolay olurAy batsın canım sağlık açısından bir şey olmasında :) bi de malum her kafadan bir ses yok sen kendini üşütmüşün kusuyor yok efendim ev çok sıcak çocuk terliyor hasta oldu ondan kusuyor biri diyor sütünde bir şey var :) valla herkes doktor :)))
Teşekkür ederim inşallah. 7 yıldır bu anı bekledik çok kayıplar verdik ama nasip olacak inşallah bu sefer.İnşallah tez zamanda güzellikle gelir
Kaçıncı gününüz bugün bizim tam bir hafta oldu gündüz artık ortalama saat başı netedeyse emziriyırum ama gece ancak 2-3 saatte bir sabah felaket şişmiş oluyorBen az bişey ikisinin de üstünden sagdım yatmadan 2 gün sonrasında da sürekli emzirdim ikisini de bugün normale döndü çok şükür
Kizlar bebeginiz göğsünuzu emerken uyursa gazini çikariyor musunuz yoksa yatagaina mi birakiyorsunuz öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?