Tahin helvası iyi geliyor diyorsunGebelik boyunca yiyemedim nasıl canım çekiyor.
Kakaolu cevizli olanı hele daha çok süt yapıyor dersen o mesajı favoriye atar doğumdan sonra herkese gösteririm. Rahat bıraksınlar beni kakaolu cevizli helvamı yerken
Sezeryan sonrası ağrılar çokmu şiddetli oluyor. Karın ağrısı mı kesik ağrısı mı nedir tam olarak ağrı kesici hemen kesiyor mu ağrıyı?
Slm kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara rabbim kolaylık versin biz pazartesi kavuştuk çok şükür spinal sezeryanla oğluşuma bugün 3. Günümüz henüz sütüm gelmedi üzülüyorum buyüzden mama vermek zorunda kalıyorum damla aldım eczanedn süt için rezene çayı falanda içiyorum duşta aldım hastaneden çıkınca ama henüz yok sürekli emzirmeye çalışıyorum gecede gündüzde 2 saatte bi mutlaka meme veriyorum uçları çok kötü yara oldu kalkan kullanıyorum lansinohta kullanıyorum ama yinede çok fena napcam bilmiorum sütüm gelsin die dua ediyorum
Yaaa ne güzel canım belirtin var mıydı açılman falan bebek kanalda mıydı biz bekleyenlere bi umut ol:)Kızlar selam. Dün 39+4te normal doğum yaptım. Sancılara dayananayıp yalvardım beni sezeryans alın diye. Doktor Allahtan saçmalıklarımı dinlemedi. Neticede kuş gibi hafifledim. Darısı doğum yapacakların başına inşallah
Arkadaşlar emzirme rutininiz nasıl?
Genel olarak 2saate bir emziriyorum bu saat bazen 3-4 ü buldugu oluyor özellikle geceleri...
Her dafasında 1 gögsümü 20dk civarında emiyor doyuyor...
Bi sonraki emzirmede diğer gögsümü kullanıyorum...
Yani 1 memeden emme aralığı 4-5 saat ortalama...
Peki bu aralık uzun mu?
Zamanla sütüm azalır mı?
Makinayla sağma yapmak hiç istemiyorum çünkü bebeğim emerken yeterince acıdan kıvranıyorum bide makinayla sagmak uğraşmak hem yoruyor hemde durmadan agrı cektiğim için psikolojik olarakta düşüşe geçiyorum...
Siz nası yapıyorsunuz?
Nasıl yapmam gerekiyor?
Allah hayırlı etsin canım, açılman falan var mıydı direk suni sancıyla mi başladılar nasıl oldu bnm de gelmezse haftaya suni sancıyla başlatacak doktorumKızlar çok şükür bebeğim dün akşam 18:51 de epidural normal doğumla dünyaya geldi.. saat 9 bucukta suni sancı almaya başlamiştım.. epiduralin de etkisiyle korktuğum kadar olmadı neyseki.. ikimizde iyiyiz.. kızım 3 kilo olmuş.. Allah bekleyen herkesi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Hiç iyi değilim napcam bilmiyorum bebeğimi emziremiyorum beceremiyomuyum yoksa süt yok diyemi bilmiyorum çok ağlıyo bebeğim veriyorum memeyi ama emmiyo bitürlü sonunda hasta olcak diye mama veriyorum o emmeden süt nasıl gelcek göğüslerim şiş aslında süt var gibi ama emmiyo napcam ben nezaman düzelir kendimi çok çaresiz hissediyorum sürekli ağlıyorum
Canım bn de 39+2 deyim senin gibi sancılarımi bekliyorum ama adet sancısı ve bel ağrısı dışında bsy yok 1cm açıklığım varmış, kendi sancim gelsin istiyorum yoksa suni sanci alacağım, orda ne kdr süre bekletiyorlar 40 dan sonraSelam kızlar :)
Doğumların çoğu yapılmış, kavusulmus minik meleklere. Rabbim analı babalı sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin cumlemizede.
Bende hala bekleyenlerdenim. 39+3'teyiz. Hergün sancım var, kasılmalarım var ama düzenli degil. Alt tarafa çok baskı yapıyor, 2-3 haftadır özellikle akşamları oturup kalkamıyorum bebek kanala indiği için. Dün doğum ebesiyle randevum vardı. (Yurtdışında yaşadığım icin doktoru gormuyoruz artik). Homeopati ilaçları verdi yani bitkisel ve hiç zararı olmayan. Kimisi sancıları düzene sokuyormuş kimisi açılmayı sağlıyormuş. Dünden beri kullanıyorum bakalım ise yarayacak mi.
Bu ikinci hamileliğim ilkinde 41+0 da normal doğum yapmıştım. Suni sanci verilecegi gün kızım gelmeye karar vermişti düzenli sancılarım başlamıştı ve açılma bi yerde durduğu için suni sanci+epiduralle çok kolay bi doğum olmuştu. Şimdide umarım kendisi başlar yoksa 2 kasımda suni sanci için gün verdiler yine..
Hastanede de gösterdiler okadar eğitime de gittim ama gerçeği öle olmuyomuş demekki süt gelmeyince benim bebiş sinirleniyo almıyo memeyi emmek istemiyo iki çekiyo hah siyorum olcak geri bırakıyo ağlıyo mama veriyorum diye vicdan yapıyorum eğitimde kesinlikle vermeyin demişlerdi keşke eğitime gitmeseydim diyorum şimdide konuşmak farklı uygulama farklı oluyomuş... binde ayaklarım çok fazla şişti hamilelikte hiç ödem olmamıştım şimdi davul gibiyim bu nasıl geçer acaba?Canim hastanelerde emzirme icin danisabiliyorsun ebeler yardimci oluyor.Bi yardim alsan acaba deneseniz?
Once telefonla ara bi ogren istersen.
Zaten az kaldı kızımı alıp gideceğim valla hergün hergün geliyorlar 3 kere 5 kere her gelmelerinde vır vır konuşuyorlar valla depresyona girdim ya .. emzirirken tepeme binip beni izliyorlar ne anlıyorlarsa .. 10 kişi birden çocuğun yüzüne eğiliyor delircem artık zatenİnsanlar da felaket tellalı gibiler mübarek sütünde ne olabilir ki? Bazen reflü olabiliyor bebekler mide kapakçığı kapanmadığıjdan çıkarıyorlar sorun aramaya gerek yok ki annenin de moralini bozan tipler keşke hiç yanında olmasalar bir problem olmuş bile olsa onlar olmadan başa çıkması daha kolay olur
Bende sıkıntımı sorup çıkıyorum bir iki msj okursam okuyabiliyorum uykusuzumda neyse düzene girecek inşallah veren Allaha şükürler olsunKorkma cnm bizimki bir gecede 7kez kustugu oluyor Dr normal dedi. Gaz sancısı olunca da çok kusuyo. Mahvetti bizi bu gaz sancısı. Teli kaç günde bir elime elabiliyorum
Merhaba canim benim bebegimde 12 gunluk ve gaz sancilarimiz basladi geceleri ozellikle aglama krizlerine giriyor oglusum ne yapacagimizi sasiriyoruz. Gaz icin kullandiginiz bir sey var miKorkma cnm bizimki bir gecede 7kez kustugu oluyor Dr normal dedi. Gaz sancısı olunca da çok kusuyo. Mahvetti bizi bu gaz sancısı. Teli kaç günde bir elime elabiliyorum
Bende uyanir diye tereddüt ediyorum canim.Ben kolumda biraz dik tutup deniyorum canim.
Biyogagia damla öneriliyor.bende aldimMerhaba canim benim bebegimde 12 gunluk ve gaz sancilarimiz basladi geceleri ozellikle aglama krizlerine giriyor oglusum ne yapacagimizi sasiriyoruz. Gaz icin kullandiginiz bir sey var mi
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün.2 saat çok uzun bence sık sık göğsüne tut bebek getirir sütünü.sarımsı bişey geliyordur mutlaka bebceSlm kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara rabbim kolaylık versin biz pazartesi kavuştuk çok şükür spinal sezeryanla oğluşuma bugün 3. Günümüz henüz sütüm gelmedi üzülüyorum buyüzden mama vermek zorunda kalıyorum damla aldım eczanedn süt için rezene çayı falanda içiyorum duşta aldım hastaneden çıkınca ama henüz yok sürekli emzirmeye çalışıyorum gecede gündüzde 2 saatte bi mutlaka meme veriyorum uçları çok kötü yara oldu kalkan kullanıyorum lansinohta kullanıyorum ama yinede çok fena napcam bilmiorum sütüm gelsin die dua ediyorum
Göğüslerim çok şişti zaten süt dolu belli ama ememiyo bebeğim bende elimle sağmaya çalışıorum ama gelmio bişe anlamadımki valla mamayı şırıngayla göğsümdeyken veriyorum ozaman çok güzel emiyo demekki süt olmafığı için emmiyo geri bırakıyoGözün aydın canım sağlıkla büyüsün.2 saat çok uzun bence sık sık göğsüne tut bebek getirir sütünü.sarımsı bişey geliyordur mutlaka bebce
Emzirirken izlenmeye asla tahammülüm olmaz bebeği al yatak Odasına git oraya da mi geliyorlar ilk kez mi bebek görmüşler bu insanlarZaten az kaldı kızımı alıp gideceğim valla hergün hergün geliyorlar 3 kere 5 kere her gelmelerinde vır vır konuşuyorlar valla depresyona girdim ya .. emzirirken tepeme binip beni izliyorlar ne anlıyorlarsa .. 10 kişi birden çocuğun yüzüne eğiliyor delircem artık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?