2018 Ekim Anneleri

Canım göğsünün dolu olduğunu düşünüyorsan acaba duşta biraz masaj mı yapsan internette falan masaj videoları var ilk doğumumda benim de gelmemiş gibiydi duşta suyun altında masaj yaptıkça gelmişti. Çok doluysa bazen bebek ememiyor ondan da geriye çekiyordur kendini

Onun midesi şimdi nohut kadar daha..günde bir tatlı kaşığı onu doyurur.

Pompa almadın mı ben onunls uyarmıştım göğüsleri..havlu ısıtıp koymak da Kanalları açarmış bilmiyorum hiç uygulamadım.

@poga canım ben spinal oldum ilk olarak şiddetli adet ağrım oldu(epidural olan ark bu ağrıyı çekmemiş) anestezi etkisi geçince de dikişler..ikisi ayni anda olmuyor..yürümek iyi geçiyor bi de bebeği kucağımda tuttuğum süreçte Ağrı sizi olmadığını farkettim ya da öyle geldi bilmiyorum

tmm buna bi bakayım bugün duşta deniycem cnm çok saol

pompa da var aslında göğüs ucumu çıkarmak için hastanede aldırdılar onla çekiyorum göğsümü ucu da çıkıyo zten kalkan kullanıyorum içine kaçmıyo oyüzden geri ama nebilim korkuyorum hasta olcak sarılık olcak doymuyo diye öyle bi ağlıyoki bitürlü tutturamıyorum memeyi bnde oturup ağlıyorum sonra:) inşallah geçecek bu günlerde bn çok takıyorum sanırım

Aynen benimde 1 cm açıklığım var devamı yok ama. Adet ağrısı sancıları bende de oluyor. Ilk dogumumdaki gibi tamam başlayacak diyorum ama yok devamı malesef..
41+5''te suni sanci için randevu verdiler yani 42 ye kadar bekletiyorlar.
Sen ne zaman alcaksın suni sancıyı?

Sarılık çoğu bebek oluyo olmaz inşallah yine..yüz rengine dikkat et.Geçecek bugünler inş :)

Merhaba canim benim bebegimde 12 gunluk ve gaz sancilarimiz basladi geceleri ozellikle aglama krizlerine giriyor oglusum ne yapacagimizi sasiriyoruz. Gaz icin kullandiginiz bir sey var mi
Bizim çok erken bbaslaadi. Biogaio veriyorum her gün . Karnına saat yönünde ve aşağı doğru masaj yapıyorum bir saat sürüyor nerdeyse masaj. Kolik bebek müziği açıyorum. Ve göğsümde sakinlesiyo. Çok sancısı oluyor. Hiç uyumuyoruz

Bende bugun basladim biogaia insallah iyi gelir bende ayni yontemleri denedim ama pek ise yaramadi bir tek emerken sakin aglarken katiliyor o oyle olunca da ben perisan oluyorum. Karnina masaj yapmayi bende deneyim bi insallah cabuk gecerbu surec

Bebeklerinizi yıkadınız mı Göbek bağı olduğundan dolayı tırsıyorum. Doktorumuz göbek bağını güzelce kurutun dedi. Sizler ne yaptınız

Biyogagia damla öneriliyor.bende aldim
Umarim kullanmama gerek kalmaz.bizimki daha 1 haftalik.
Benimde 10. gununde basladi. 10 gune kadar cok rahattim hatta ne kolaymis diyordum taaki gaz sancilarimiz baslayana kadar. Ozellikle geceleri tutuyor ve hicbir sekilde sakinlesmiyor. insallah sizin hic olmaz. Bugun biogaia basladik ins ise yara

Bebeklerinizi yıkadınız mı Göbek bağı olduğundan dolayı tırsıyorum. Doktorumuz göbek bağını güzelce kurutun dedi. Sizler ne yaptınız
Biz yikadiktan sonra gobegini alkolle sildik. Hastanede bebek hemsiresi oyle gosterdi. Simdi dustu gobegi. Kapaniyor da. Temiz masallah.

Canım işte daha tam konuşmadık doktorumla ama söylediğinden anladığım kadarıyla çok fazla beklemek istemiyor 40+5 e kdr en fazla bekler sanırım

Merhaba kızlar Pazartesi günü bebişimi kucağıma aldım ben de 38+6da Bir önceki gün suyumun gelmesiyle yatışım yapıldı ama hiç açılmam olmadığı için suni sancı verdiler toplamda 16 saat sürdü bu süreç. Zor oldu ama miniğimle tanıştım sonunda ya her şey geçti bile. Onun o ilk ağladığındaki sesi hala kulaklarımda. Aklıma gelince gözlerim doluyor
Allahım bekleyen herkese kolay doğumlar nasip eylesin

Gozun aydin. Saglikla mutlulukla buyutun insallah.

Canım işte daha tam konuşmadık doktorumla ama söylediğinden anladığım kadarıyla çok fazla beklemek istemiyor 40+5 e kdr en fazla bekler sanırım

Hayırlısı olsun inşallah şu durumda 1 haftan kalmış kavuşmaya en kötü ihtimalle :) yurtdışında misin sende? Turkiyede bu kadar beklemiyorlar gördüğüm kadarıyla..

Benimde 10. gununde basladi. 10 gune kadar cok rahattim hatta ne kolaymis diyordum taaki gaz sancilarimiz baslayana kadar. Ozellikle geceleri tutuyor ve hicbir sekilde sakinlesmiyor. insallah sizin hic olmaz. Bugun biogaia basladik ins ise yara
Cok tsk edrrim iyi dileklerin icin.ins olmaz ya.ben zaten 2 gecedir uyku uyumuyorum.korkuluk gibi oldum.sürekli de mizırdaniyor.kucagima alinca susuyor.kucağa alisti.gaz sancisi da olursa benim pilim biter.ins olmaz ya.
Ins biogaiga sizin bebise yarar.ins gaz sancisi son bulur.Rabbim tüm bebeklere
Rahatlik versin.anne babalarina da ayni sekilde.çocuk bakmak çok zor.hele de benim gibi gurbet elde yaninda kimsesi olmayanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…