2018 Ekim Anneleri

Yaaa ne güzel canım belirtin var mıydı açılman falan bebek kanalda mıydı biz bekleyenlere bi umut ol:)
Canım ağrısız kasılmalarım oluyodu bir baktı doktor 4cm olmuş. Belirti olarak kasıklarda baskı hissediyordum. Başka bir belirti yoktu. Bebeğin başı yerleşmiş diyordu doktor. 1 hafta 4 cm işe gezdim. Sancılar gece aniden oluştu. Hiç bir belirtim yoktu

Çok teşekkür ederim cevabınız için size bişey daha sorabilir miyim sizin bebeğiniz doğumdan önceki günlerde sanki çıkacakmış gibi aşağıya basıp kasıklara sancı veriyor muydu ?

evet veriyordu

Kizlar doguma 86 gittim. Bugun 9. Gun 73 kiloyum.

ben tam aksine kilo alıyorum. her yerim şiş. hamilelikte bu kadar ödem olmamıştı.

yazamadım hiç çünkü bebeğinin crp sı 7 cıktı ve yoğun bakıma yatırıldı. günde 5 kez gidip emziriyorum. haliyle hastane ve ev arasında yorgunluktan düşüp kalacam bir yerde. ve hiç kilom azalmadı. nerdeyse 2 gün kaldım ve çok serum takviyesi yapıldı vucudum şişti de şişti dinlenecek fırsat da yok kaldım böyle. bebeğim için kan ve idrar kültürü verdik onlar temiz çıkarsa inşallah çıkartacaz arelimizi . dua edin kızlar kavuşayım oğluma. ben iyi olduğuna inanıyorum hiç tasa da etmiyorum sadece ayrılık çok zor geldi. bi de son birşey bence nazara da geldik herkeste bir normal mi ooo masallah bebek te çok tatlı diye diyeee mi oldu diye düşünmeden edemiyorum. halbuki normal doğum olmasına rağmen sütüm az, epiduralden dolayı belimde ağrı, doğum sancısından basınçtan dolayı kuyruk sokumum fena, rahimde 6 dikiş, 3170 gr bebek geldi dünyaya ama kilo aynı yani o derece ödem eklemlerim çok fena. offf böyle işte doluyum ama oğlumu Gör mek sadece iyi geliyor çok farklı bir duygu. kimseye benzetemiyorum çok yabancı gibi ama çok güzel deli gibi öpesim kimseyle paylaşmayasın var. gözüm kapalı yoğun bakıma giriyorum orda kendime geliyorum diyebilirim ve hala göğüs pompasına karar veremedik. şu anda emaneten kullanıyorum.

Allah sifa versin canim. Insallah kavusacaksiniz.

Zamanla gececek,ayaklarini uzatmaya dikkat et ozellikle emzirirken.
Bebisle gidersen belki daha farkli yardimci olurlar.Dinlemek gb olmuyor canim gercegi.Bizde egitimdeyken bi bayan gelmisti kucucuk bebegiyle emmiyor diye,yardimci olmuslardi meger iyi emiyormus anneside sasirdi :)

Yine de sutunle alakali ya da bebisinle alakaliysada mama veriyorsun diye sakın kendini kotu hissetme.Sonucta hic emmedigini gorup oylece beleyemezsinde.
Bide Allah baska dert vermesinde nice bebek mecburen mama ile de buyuyor.Yeter ki saglikli olsun bebegin.Hersey cok yeni hem oturur insallah zamanla gonlune gore.
Bide biberon geldi aklima akış hizina gore degilse ona gore alabilir biraz ugrasarak icmesini saglayabilirsin.Belki meme icinde etkili olur boylece.

Bende uyanir diye tereddüt ediyorum canim.
Uykusu hafif galiba.ins gaz sıkıntısi yaşamayiz.

Bende :) omuzuma degilde iste emzirirken yattigi kolumun dirsegini biraz daha yukari kaldirip sirtina vuruyorum hafifce.
Uyur uyanmazlar,uyanincada dalmazlar :)
Valla ne enerji :)
Insallah olmaz sikintiniz.

Bende bugun basladim biogaia insallah iyi gelir bende ayni yontemleri denedim ama pek ise yaramadi bir tek emerken sakin aglarken katiliyor o oyle olunca da ben perisan oluyorum. Karnina masaj yapmayi bende deneyim bi insallah cabuk gecerbu surec

Masaj yapacaksan Ayse Öner'in videolarindan izlemeni oneririm.
Masaj teknikleri cok,biliyorsundur

Bebeklerinizi yıkadınız mı Göbek bağı olduğundan dolayı tırsıyorum. Doktorumuz göbek bağını güzelce kurutun dedi. Sizler ne yaptınız

Biz esyasindan bitanesini gobeginde tutup,bebiside yuzustu tutup yikadik.Gobegi hic islatmadim yani onu goze almadim :)

Kac gunluk oldunuz
Bizimde oyleydi canim burda yazmistim hatta tutamıyordu tutsa da birakiyordu
Simdi masaallah daha iyiyiz emme durumu düzeldi biraz
Sadece sabir baska yolu yok ama yetmiyorsa doktorun mama ver diyecektir ben veriyorum

Butun gun kuru dut still tea su bunları tuketiyorum ama az sanki doktor çoğalır dedi ama insaallah

Bende sıkıntımı sorup çıkıyorum bir iki msj okursam okuyabiliyorum uykusuzumda neyse düzene girecek inşallah veren Allaha şükürler olsun
Sonsuz şükürler olsun. Uyumayan çocuk yapmışım diyorum ben de. Ama her şeye dünyalara bedel evlat. Yıllarca bekledigimize herşeye değdi. Candan öte, tarif edilmez bir duyguymus. Hala inanamıyorum benim mi diye? Bugün ben yıkadım oglumu nasıl heyecanlandım tüylerim diken diken oldu. Bir de evdekiler normal olsa. Dikişlerim nasıl agriyo, bazen su bile icemiyorum
Bende sıkıntımı sorup çıkıyorum bir iki msj okursam okuyabiliyorum uykusuzumda neyse düzene girecek inşallah veren Allaha şükürler olsun

Bende bugun basladim biogaia insallah iyi gelir bende ayni yontemleri denedim ama pek ise yaramadi bir tek emerken sakin aglarken katiliyor o oyle olunca da ben perisan oluyorum. Karnina masaj yapmayi bende deneyim bi insallah cabuk gecerbu surec
Bize Dr gösterdi hareketleri. İnternette Ayşe öner in video su var bakarsın. Biogaio hiç rahatlatmadi. Ama ikinci şişeye başladık iki Dr da önerdi bağırsakları icin

Bebeklerinizi yıkadınız mı Göbek bağı olduğundan dolayı tırsıyorum. Doktorumuz göbek bağını güzelce kurutun dedi. Sizler ne yaptınız
Alkollü mendil verdiler hastaneden iki hafta onu kullandım. 15gjnde düştü göbeği. Hastanede yıkanmasını istemedim onlar da yikamiyorlarmis. Göbeği düştükten 3gun sonra yıkanmasını söylediler öyle yaptık biz de

Canım ben de yüzde 90 kendim bakıyorum hatta daha fazla. Kimse olmaması daha iyi stres açısından. Ben de 27gundur uyku uyumuyorum. Günde iki saat uyursan iyi deyip ayakta kalmaya çalışıyorum.

Allah yardımcın olsun canım. Oğluna sifa versin tez vakitte kavusun inşallah. Ben de kimselere vermek istemiyorum oğlumu. Bizim minige de çok söylediler o gün bugündür hiç durmuyo

34te ve 37 de doğum sancısı çıktı 2 gün sürdü. Açılma vs olmadı. Şimdi 38+5 im. Erken gelecek diye korkarken şimdi de gelsin diyip duruyor eşim. Allah bebeklerimizi sağ salim doğurup, sağ salim büyütmeyi de nasip etsin. Bir çok anne doğum aşamasından bakım aşamasına geçmiş. Gözünüz aydın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…