Canım ağrısız kasılmalarım oluyodu bir baktı doktor 4cm olmuş. Belirti olarak kasıklarda baskı hissediyordum. Başka bir belirti yoktu. Bebeğin başı yerleşmiş diyordu doktor. 1 hafta 4 cm işe gezdim. Sancılar gece aniden oluştu. Hiç bir belirtim yoktuYaaa ne güzel canım belirtin var mıydı açılman falan bebek kanalda mıydı biz bekleyenlere bi umut ol:)
Çok teşekkür ederim cevabınız için size bişey daha sorabilir miyim sizin bebeğiniz doğumdan önceki günlerde sanki çıkacakmış gibi aşağıya basıp kasıklara sancı veriyor muydu ?
Kizlar doguma 86 gittim. Bugun 9. Gun 73 kiloyum.
Selam sezeryan mı olmuştun ?Kizlar doguma 86 gittim. Bugun 9. Gun 73 kiloyum.
Allah sifa versin canim. Insallah kavusacaksiniz.yazamadım hiç çünkü bebeğinin crp sı 7 cıktı ve yoğun bakıma yatırıldı. günde 5 kez gidip emziriyorum. haliyle hastane ve ev arasında yorgunluktan düşüp kalacam bir yerde. ve hiç kilom azalmadı. nerdeyse 2 gün kaldım ve çok serum takviyesi yapıldı vucudum şişti de şişti dinlenecek fırsat da yok kaldım böyle. bebeğim için kan ve idrar kültürü verdik onlar temiz çıkarsa inşallah çıkartacaz arelimizi . dua edin kızlar kavuşayım oğluma. ben iyi olduğuna inanıyorum hiç tasa da etmiyorum sadece ayrılık çok zor geldi. bi de son birşey bence nazara da geldik herkeste bir normal mi ooo masallah bebek te çok tatlı diye diyeee mi oldu diye düşünmeden edemiyorum. halbuki normal doğum olmasına rağmen sütüm az, epiduralden dolayı belimde ağrı, doğum sancısından basınçtan dolayı kuyruk sokumum fena, rahimde 6 dikiş, 3170 gr bebek geldi dünyaya ama kilo aynı yani o derece ödem eklemlerim çok fena. offf böyle işte doluyum ama oğlumu Gör mek sadece iyi geliyor çok farklı bir duygu. kimseye benzetemiyorum çok yabancı gibi ama çok güzel deli gibi öpesim kimseyle paylaşmayasın var. gözüm kapalı yoğun bakıma giriyorum orda kendime geliyorum diyebilirim ve hala göğüs pompasına karar veremedik. şu anda emaneten kullanıyorum.
Evet sezaryen.Selam sezeryan mı olmuştun ?
Hastanede de gösterdiler okadar eğitime de gittim ama gerçeği öle olmuyomuş demekki süt gelmeyince benim bebiş sinirleniyo almıyo memeyi emmek istemiyo iki çekiyo hah siyorum olcak geri bırakıyo ağlıyo mama veriyorum diye vicdan yapıyorum eğitimde kesinlikle vermeyin demişlerdi keşke eğitime gitmeseydim diyorum şimdide konuşmak farklı uygulama farklı oluyomuş... binde ayaklarım çok fazla şişti hamilelikte hiç ödem olmamıştım şimdi davul gibiyim bu nasıl geçer acaba?
Bende uyanir diye tereddüt ediyorum canim.
Uykusu hafif galiba.ins gaz sıkıntısi yaşamayiz.
Bende bugun basladim biogaia insallah iyi gelir bende ayni yontemleri denedim ama pek ise yaramadi bir tek emerken sakin aglarken katiliyor o oyle olunca da ben perisan oluyorum. Karnina masaj yapmayi bende deneyim bi insallah cabuk gecerbu surec
Bebeklerinizi yıkadınız mı Göbek bağı olduğundan dolayı tırsıyorum. Doktorumuz göbek bağını güzelce kurutun dedi. Sizler ne yaptınız
Kac gunluk oldunuztmm buna bi bakayım bugün duşta deniycem cnm çok saol
pompa da var aslında göğüs ucumu çıkarmak için hastanede aldırdılar onla çekiyorum göğsümü ucu da çıkıyo zten kalkan kullanıyorum içine kaçmıyo oyüzden geri ama nebilim korkuyorum hasta olcak sarılık olcak doymuyo diye öyle bi ağlıyoki bitürlü tutturamıyorum memeyi bnde oturup ağlıyorum sonra:) inşallah geçecek bu günlerde bn çok takıyorum sanırım
Butun gun kuru dut still tea su bunları tuketiyorum ama az sanki doktor çoğalır dedi ama insaallahYapilacak bicok sey olabiliyor canim sut icin.Ama en basta senin inanman gerekiyor.Streste etkili.
Tahin helvasi deneyebilirsin.
Hipp'in cayini ya da Humana'yi deneyebilirsin.
Eczanelerde damla oluyor emziren anneler icin Galactago,icerigi bitkisel istersen ona da bi goz gezdirebilirsin.
Yani bicok sey var.Hepsini birden denemeden,kendinide zorlamadan
Evet su etkili ama onu da beslenmeyle desteklemek gerekiyor.
Sonsuz şükürler olsun. Uyumayan çocuk yapmışım diyorum ben de. Ama her şeye dünyalara bedel evlat. Yıllarca bekledigimize herşeye değdi. Candan öte, tarif edilmez bir duyguymus. Hala inanamıyorum benim mi diye? Bugün ben yıkadım oglumu nasıl heyecanlandım tüylerim diken diken oldu. Bir de evdekiler normal olsa. Dikişlerim nasıl agriyo, bazen su bile icemiyorumBende sıkıntımı sorup çıkıyorum bir iki msj okursam okuyabiliyorum uykusuzumda neyse düzene girecek inşallah veren Allaha şükürler olsun
Bende sıkıntımı sorup çıkıyorum bir iki msj okursam okuyabiliyorum uykusuzumda neyse düzene girecek inşallah veren Allaha şükürler olsun
Bizimkiler giriyo cnm yatak odasına kimsede saygı kalmamış. Bıktım ben de bu durumdan.Emzirirken izlenmeye asla tahammülüm olmaz bebeği al yatak Odasına git oraya da mi geliyorlar ilk kez mi bebek görmüşler bu insanlar
Bize Dr gösterdi hareketleri. İnternette Ayşe öner in video su var bakarsın. Biogaio hiç rahatlatmadi. Ama ikinci şişeye başladık iki Dr da önerdi bağırsakları icinBende bugun basladim biogaia insallah iyi gelir bende ayni yontemleri denedim ama pek ise yaramadi bir tek emerken sakin aglarken katiliyor o oyle olunca da ben perisan oluyorum. Karnina masaj yapmayi bende deneyim bi insallah cabuk gecerbu surec
Alkollü mendil verdiler hastaneden iki hafta onu kullandım. 15gjnde düştü göbeği. Hastanede yıkanmasını istemedim onlar da yikamiyorlarmis. Göbeği düştükten 3gun sonra yıkanmasını söylediler öyle yaptık biz deBebeklerinizi yıkadınız mı Göbek bağı olduğundan dolayı tırsıyorum. Doktorumuz göbek bağını güzelce kurutun dedi. Sizler ne yaptınız
Canım ben de yüzde 90 kendim bakıyorum hatta daha fazla. Kimse olmaması daha iyi stres açısından. Ben de 27gundur uyku uyumuyorum. Günde iki saat uyursan iyi deyip ayakta kalmaya çalışıyorum.Cok tsk edrrim iyi dileklerin icin.ins olmaz ya.ben zaten 2 gecedir uyku uyumuyorum.korkuluk gibi oldum.sürekli de mizırdaniyor.kucagima alinca susuyor.kucağa alisti.gaz sancisi da olursa benim pilim biter.ins olmaz ya.
Ins biogaiga sizin bebise yarar.ins gaz sancisi son bulur.Rabbim tüm bebeklere
Rahatlik versin.anne babalarina da ayni sekilde.çocuk bakmak çok zor.hele de benim gibi gurbet elde yaninda kimsesi olmayanin.
Allah yardımcın olsun canım. Oğluna sifa versin tez vakitte kavusun inşallah. Ben de kimselere vermek istemiyorum oğlumu. Bizim minige de çok söylediler o gün bugündür hiç durmuyoyazamadım hiç çünkü bebeğinin crp sı 7 cıktı ve yoğun bakıma yatırıldı. günde 5 kez gidip emziriyorum. haliyle hastane ve ev arasında yorgunluktan düşüp kalacam bir yerde. ve hiç kilom azalmadı. nerdeyse 2 gün kaldım ve çok serum takviyesi yapıldı vucudum şişti de şişti dinlenecek fırsat da yok kaldım böyle. bebeğim için kan ve idrar kültürü verdik onlar temiz çıkarsa inşallah çıkartacaz arelimizi . dua edin kızlar kavuşayım oğluma. ben iyi olduğuna inanıyorum hiç tasa da etmiyorum sadece ayrılık çok zor geldi. bi de son birşey bence nazara da geldik herkeste bir normal mi ooo masallah bebek te çok tatlı diye diyeee mi oldu diye düşünmeden edemiyorum. halbuki normal doğum olmasına rağmen sütüm az, epiduralden dolayı belimde ağrı, doğum sancısından basınçtan dolayı kuyruk sokumum fena, rahimde 6 dikiş, 3170 gr bebek geldi dünyaya ama kilo aynı yani o derece ödem eklemlerim çok fena. offf böyle işte doluyum ama oğlumu Gör mek sadece iyi geliyor çok farklı bir duygu. kimseye benzetemiyorum çok yabancı gibi ama çok güzel deli gibi öpesim kimseyle paylaşmayasın var. gözüm kapalı yoğun bakıma giriyorum orda kendime geliyorum diyebilirim ve hala göğüs pompasına karar veremedik. şu anda emaneten kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?