Bizimkiler giriyo cnm yatak odasına kimsede saygı kalmamış. Bıktım ben de bu durumdan.
Aminnn.İnşallah..(kitap düşkünlüğü konusunda tabi orda doğurma da değil :))Kitap fuarı olsun ne güzel doğuştan kitap düşkünü olur :))))
O gaz sancısı kramp gibi ılan ağrılarıları ben 3 haftadır ara ara çekiyorum.Benim de kontrol bugün.Bu süreç içerisinde gelmezse Çarşamba günü alırız demişti dr.Bakalım ne diyecek dr?Umarım iyi haberler alırız.Aaa evet aynıymış. Benim dün öğlen alt tarafımda baskı başladı ve oturunca ya da ayaktayken alttan sancı başladı. Dün ve bugün böyleyim. Düne kadar hiçbir şey hissetmiyordum. Şimdi şimdi sancı mı kramp mı anlamadığım bir şey başladı, böyle gaz sancısı gibi. Benim kontrolüm de yarın, bakalım ne diyecek. Sadece bir kere nst bakıldı geçen hafta perşembe günü, sancı çıkmamıştı bir hafta sonraya gel dediler. Daha alttan muayene ya da çatı muayenesi yapılmadı. Açıklık falan öyle şeylere bakılmadı bende. Bilmiyorum ki ne zaman başlıyorlar bunlara bakmaya.
Bakalım size bugün ne diyecekler. Muayene sonrası yazmayı unutmayın
Güle güle büyütün bebişini. Bana tuvalete çıkmam için fitil ve musil ilacı verdiler devamında çıktım.Dun saat 10 36 da spinal sezeryan oldum. Sutum de hemen geldi ama hala gaz çıkaramadığım icin fenalardayim çok agrim var gece agridan agladim artik ağrı kesicide yapiyorlar ama geçmiyor gaz için ne yapmak gerekir ki
Canim ama bu yalnizlik ve stres bana iyi gelmiyor.sütüm kesilmek üzere.devamlı ağlıyorum.sadece bebek de değil isim.ev ve yemek de üstümde.3 günlük sezeryanlı iken biŕakıp gittiler beni.Canım ben de yüzde 90 kendim bakıyorum hatta daha fazla. Kimse olmaması daha iyi stres açısından. Ben de 27gundur uyku uyumuyorum. Günde iki saat uyursan iyi deyip ayakta kalmaya çalışıyorum.
Yok canım türkiyedeym burda da sürekli kontrolle bekleyen doktorlar var ama genelde risk almak istemiyorlar bugün de ağrılarım var Rabbim bekleyenleri kurtarsinHayırlısı olsun inşallah şu durumda 1 haftan kalmış kavuşmaya en kötü ihtimalle :) yurtdışında misin sende? Turkiyede bu kadar beklemiyorlar gördüğüm kadarıyla..
Ben de beklyenlerdenim canım ama bak pes etme o kdr beklemissin az daha bekle, doktorunu dinle senle ayniyiz nerdeyse dayan az daha yorucu oluyor beklemek ama dua et bol bol daha bunun doğum sonrası var :)Günaydın herkese,
Beklemekten sıkıldım artık sürekli ne zaman gelecek ne zaman sancım başlayacak diye diye psikolojim bozuldu günden güne. Hiç mutlu değilim sanki hiç doğmayacak gibi hissetmeye başladım. Benim elimdeydi ama beceremiyorum gibi hissediyorum
En çok korktuğum kızıma da tavır almaya başlamak. Pazartesi kontrolüm var doktorla konuşup daha fazla beklemek istemediğimi söyleyeceğim haftaiçi bi gün sezeryan tarihi verir sanırım 1 hafta daha bekletmeden. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim
Dun saat 10 36 da spinal sezeryan oldum. Sutum de hemen geldi ama hala gaz çıkaramadığım icin fenalardayim çok agrim var gece agridan agladim artik ağrı kesicide yapiyorlar ama geçmiyor gaz için ne yapmak gerekir ki
Evet canım yatak odamada geliyorlar benim 6 sene sonra tedaviyle oldu sanırım ondan ama çok sıkıyorlarEmzirirken izlenmeye asla tahammülüm olmaz bebeği al yatak Odasına git oraya da mi geliyorlar ilk kez mi bebek görmüşler bu insanlar
Bana doktor doğumdan sonra gaz çıkaramazsan o zaman lavman yapacağız dedi.Dun saat 10 36 da spinal sezeryan oldum. Sutum de hemen geldi ama hala gaz çıkaramadığım icin fenalardayim çok agrim var gece agridan agladim artik ağrı kesicide yapiyorlar ama geçmiyor gaz için ne yapmak gerekir ki
Canim kusuruma bakma.msjini okudum ama bebekten firsat bulamadim yazmaya.cvp icin cok tsk edrim.Bende :) omuzuma degilde iste emzirirken yattigi kolumun dirsegini biraz daha yukari kaldirip sirtina vuruyorum hafifce.
Uyur uyanmazlar,uyanincada dalmazlar :)
Valla ne enerji :)
Insallah olmaz sikintiniz.
Benimde aynı olmuştuDun saat 10 36 da spinal sezeryan oldum. Sutum de hemen geldi ama hala gaz çıkaramadığım icin fenalardayim çok agrim var gece agridan agladim artik ağrı kesicide yapiyorlar ama geçmiyor gaz için ne yapmak gerekir ki
Benim bugün 5. Günüm artık ikiside asırı sismiyor bende cok sık emziriyorumKaçıncı gününüz bugün bizim tam bir hafta oldu gündüz artık ortalama saat başı netedeyse emziriyırum ama gece ancak 2-3 saatte bir sabah felaket şişmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?