2018 Ekim Anneleri

Bizimkiler giriyo cnm yatak odasına kimsede saygı kalmamış. Bıktım ben de bu durumdan.

Ayyy ben de çok korkuyorum bu durumdan, emzirirken odadan kovmak zorunda kalıcam diye. Doğuma da kimse gelsin istemiyorum bu nedenle. Eşimin annesi de doğumdan sonra gelip kalmak istiyor. Onu da istemiyorum. Epey bir moralim bozuldu bu duruma. Çocuk bakmaktan hoşlansa anaç biri olsa amenna da neyin hevesi anlamadım buz gibi kadın. O diil benimle konuşmuyor ben de onunla. Gelip bana benimle baş başa kalacak beni insan yerine koymayacak bi de. Gelmesin dedim eşime de tamam dedi de biraz rahatladım. Bir yandan vicdan yapıyorum, üzülüyorum ama bulaşmak istemiyorum.

O gaz sancısı kramp gibi ılan ağrılarıları ben 3 haftadır ara ara çekiyorum.Benim de kontrol bugün.Bu süreç içerisinde gelmezse Çarşamba günü alırız demişti dr.Bakalım ne diyecek dr?Umarım iyi haberler alırız.

Dun saat 10 36 da spinal sezeryan oldum. Sutum de hemen geldi ama hala gaz çıkaramadığım icin fenalardayim çok agrim var gece agridan agladim artik ağrı kesicide yapiyorlar ama geçmiyor gaz için ne yapmak gerekir ki

Dun saat 10 36 da spinal sezeryan oldum. Sutum de hemen geldi ama hala gaz çıkaramadığım icin fenalardayim çok agrim var gece agridan agladim artik ağrı kesicide yapiyorlar ama geçmiyor gaz için ne yapmak gerekir ki
Güle güle büyütün bebişini. Bana tuvalete çıkmam için fitil ve musil ilacı verdiler devamında çıktım.

Günaydın herkese,

Beklemekten sıkıldım artık sürekli ne zaman gelecek ne zaman sancım başlayacak diye diye psikolojim bozuldu günden güne. Hiç mutlu değilim sanki hiç doğmayacak gibi hissetmeye başladım. Benim elimdeydi ama beceremiyorum gibi hissediyorum

En çok korktuğum kızıma da tavır almaya başlamak. Pazartesi kontrolüm var doktorla konuşup daha fazla beklemek istemediğimi söyleyeceğim haftaiçi bi gün sezeryan tarihi verir sanırım 1 hafta daha bekletmeden. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim

Canım ben de yüzde 90 kendim bakıyorum hatta daha fazla. Kimse olmaması daha iyi stres açısından. Ben de 27gundur uyku uyumuyorum. Günde iki saat uyursan iyi deyip ayakta kalmaya çalışıyorum.
Canim ama bu yalnizlik ve stres bana iyi gelmiyor.sütüm kesilmek üzere.devamlı ağlıyorum.sadece bebek de değil isim.ev ve yemek de üstümde.3 günlük sezeryanlı iken biŕakıp gittiler beni.
Eşim yardim ediyordu.şimdi o da grip oldu.bebeği sakinlestirsin diye veremiyorum bile.ameliyatli halimle yat otur kalk doktora gitmeden üzerinde bant acildi.
Tüm bunlar da değil.beni en cok geren sütümün azalıp bebeği sakinlestirememek.

Hayırlısı olsun inşallah şu durumda 1 haftan kalmış kavuşmaya en kötü ihtimalle :) yurtdışında misin sende? Turkiyede bu kadar beklemiyorlar gördüğüm kadarıyla..
Yok canım türkiyedeym burda da sürekli kontrolle bekleyen doktorlar var ama genelde risk almak istemiyorlar bugün de ağrılarım var Rabbim bekleyenleri kurtarsin

Ben de beklyenlerdenim canım ama bak pes etme o kdr beklemissin az daha bekle, doktorunu dinle senle ayniyiz nerdeyse dayan az daha yorucu oluyor beklemek ama dua et bol bol daha bunun doğum sonrası var :)

2 gun cektim ben o sanciyi kafayi yiyecektim neredeyse..agri kesici igne disinda cozum bulamadim ben rezene icmeyide deneyebilirsin ama gecicek emin ol 1-2 gun sabret sadece

Bebekle beraber uyu kalk derken foruma hiç giremez oldum bu aralar. Bu uyumalar emmeler ne zaman düzene girer acaba tam yemek için masaya oturuyorum bir ağlama mızırdanma başlıyor. En ufak mızırdanmada kayınvalidem kucağına alıp duruyor, kötü alıştıracaklar çocuğu. 9 günlük olduk bugün göbeğimiz de kupkuru ama hala düşmedi.

Bebegimin sariligi artmis yine. Cok uzuluyorum. Yarin yine kontrole gitcez. Bu sefer idrarina falan bakacaklar.

Bana doktor doğumdan sonra gaz çıkaramazsan o zaman lavman yapacağız dedi.

Bende :) omuzuma degilde iste emzirirken yattigi kolumun dirsegini biraz daha yukari kaldirip sirtina vuruyorum hafifce.
Uyur uyanmazlar,uyanincada dalmazlar :)
Valla ne enerji :)
Insallah olmaz sikintiniz.
Canim kusuruma bakma.msjini okudum ama bebekten firsat bulamadim yazmaya.cvp icin cok tsk edrim.
Ben besleme kosunda cok sikinti cekiyorum.sütüm kesilmis gibi.akmiyor.bebegi doyuramiyorum.
Memede uyumaya alisti.meme uclarim da hep yara.uyanip bir daha emzirmeyi göze alamiyorum.ondan dolayi gazini almiyorum.ins gazsiz bi bebek olur.tabi sadece benim degil bütün bebekler gaz dı sıkintısı yasamaz ins.anneler de rahatca uyur.

Gece 3 4 saat uyumama alışkanlığımız başladı deli ediyor beni. Aglayıp duruyor bu Gaz sancısı ne zaman geçecek ki

Benimde aynı olmuştu
Ne gaz ne dışkı çıkmıyodu
Saat başı 20 dakika yürüyüş yaptırdılar, birde
Lavman değilde Magnesi kalsin diye bi süspansiyon var toz suda karıştırıp içiyosun,
Hemşireler bir bardak verdiler içtim,
Bol bol yürüdüm ve o günün akşamı çıktım tuvalete,
Hemen çıkarıyo gazı büyük abdesti
Çok etkili...
Onuda sorabilirsin hemşirelere...

Kızlar bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı,
Az az gelen kanamam dünden beri yogunlaştı,
Sürekli kanamam yok ama oldugu zaman bayagı bi geliyo kan,
Normal mi? Bunu yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…