2018 Ekim Anneleri

Benimkide ağlıyor mendil soğuk ıslak olduğu için sanıyorum en öok silince bağırıyor yıkanırkende biraz ağlıyor yavaş yavaş alışacaklardır korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum

Ben inanmıyorum şahsi fikrim doktora çıktık biZde 2 kez ama çıkmamız gerekirse çıkaeım hava soğuk olduğu için çok çıkamıyoruz sadece ..doktorumda eve kapanmayın çıkın gezin yemeğe gidin vs dedi

Benim kizimda ayni. Normalde bebekler alti acilirken rahatlamaz mi aslinda? Ben cozumu aspirator sesini acmakla buldum tam alt acarken aciyoruz netten sakinliyor. Kendimi onun yerine koyuyorumda evet rahatsiz edici bir durum banyo yaptirdik 2 kez ne zmn ki sira kafaya geliyor morariyor aglamaktan acele acele bitiriyoruz hemen banyo faslini

Uyanmazsa da 3 saatte bir zorla uyandir. Cok zor oldugunu biliyorum. Cok kibar davranmamak lazim. Biz ayaginin altini oksuyorduk. Hemsire geldi pat pat vurdu uyansin diye.

Bana saglik ocagindaki ebe gece 12den sonra uyandirma acikinca kendi uyanir dedi gunduz evet 2 saatte bir hatta bazen 2 saati bile bulmuyor emmesi ama gece ellemiyorum artik ne zmn acikirsa ki o da tahmini 2 saat civari oluyor

2.haftadan sonra gaz baslar diyorlar sanirim bizimde basladi kizlar sap simplex aldim eczaneden simdiye kadar 2 kez 5 damla verdim umarim gazsiz olur bebeklerimiz
Birde d vitamini basladik bugun kasiga sut ile damlatip veriyorum ama gidiyomu gitmiyo mu anlamadim kasigi siyirmasi lazim onu nasil hallettiniz

Kızlar bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı,
Az az gelen kanamam dünden beri yogunlaştı,
Sürekli kanamam yok ama oldugu zaman bayagı bi geliyo kan,
Normal mi? Bunu yaşayan var mı aranızda?

40 gun surermis bu kanama ben sezeryan oldum bazen cok bazen az geliyor afedersiniz wcde daha cok geliyor ama gelmesi iyi bence demir hapi aliyorum dr um verdi birde 7.gun kontrolune gitmistim ben ultrasonla bakip ic kanama var mi diye bakti dr unuz sizide cagirmistir

Allah yardimcin olsun tek basina olmak gercekten zor. Bende ailemlere yakinim ama genelde bende yanlızim dogumdan beri hic kimse kalmadi yanimda bir de normal dogum oldugu icin hemen ayaklandim bir yandan bebis o uyurken bir yandan ev isleri

Masaj yapacaksan Ayse Öner'in videolarindan izlemeni oneririm.
Masaj teknikleri cok,biliyorsundur
Cok tesekkur ederim onerin icin bugun izledim denemedim ama. Sakin oldugu bir anda deneyecegim insallah. cunku aglarken kendini kaybediyor benim kuzu

Bize Dr gösterdi hareketleri. İnternette Ayşe öner in video su var bakarsın. Biogaio hiç rahatlatmadi. Ama ikinci şişeye başladık iki Dr da önerdi bağırsakları icin
Ayse Oneri izledim cok sagol bakalim deneyecegim insallah. Biogaia sanki biraz iyi geldi bize dun daha rahat uyudu gibi geldi. Ama gun icinde bende 2 kere rezene tohumu cayi ve kimyonlu su iciyorum belki onlarinda etkisi vardir

Düzelirler inşallah ya.

Bi de bugün banyo yaptırdı eşim ağlaması kesilsin diye acele ederken kulağına Ağzına burnuna su kaçırdı nefessiz kaldı o kadar korktuk ki

Aman allah korusun canın ya
Galiba banyo yatırmasini beceremiyoruz
Eşimle yıkarken agliyor
Annemle yıkarken aglamiyor
Pehhh

Çoğu kişide bu durum mevcut galiba
Aspiratör sesini bende deneyeceğim bakalim

Benimde sat.a gore 41 hafta bittiginde dogdu oglusum. Ama dr ilk kalp atisi ultrasonunda gec yumurtlama olabilecegini soylemisti ve tahmini dogum tarihini 1 hafta sonra olarak belirlemisti. Ben eylul annesi olmayi beklerken ekim annesi oldum. Ayni senin gibiydim tamamen ayni ruh halindeydim artik beklemek istemiyordum moralim bozuktu artik hep bugunde gelmedi diyodum.Ama inan bebisler biliyor ne zaman geleceklerini tamda dr.un soyledigi tarihte geldi oglusum gece tek tuk basladi sancilarim ve cok sukur aksamina kucagima normal dogumla aldim.Azcik daha sabret insallah gonlune gore olur.
Canim yemegine cok dikkat et. sut yapan seyleri yemeye calis, bol bol su ic. Ben ilk gunlerde cok dikkat ediyordum cok boldu sutum sonra vakit bulamamaya basladim ve sutumde azaldi. tabiki moral en onemlisi pozitif dusunmeye calis insallah artar sutun

Tsk ederim iyi dileklerin icin.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Bizde de durumlar aynı canım mümkünse çook sakinken ya da uyuklarken yapmaya çalışıyorum alt değişikliği ve banyoda. Yoksa çatlayacak gibi oluyor morarıyor. Hatta yıkamadan hemen önce az emziriyorum sakinleşiyor banyoda,da suyu önce ayaklarına bacaklarına döküyorum alışıyor sonra diğer yerlere döküyorum. Belki yıkarken sustuğu pozisyon vardır oba göre hareket edersiniz. Ayağa kaldırdığımızda susuyor biraz da öyle yıkıyoruz ağlayıp susmadığında

Aspiratör sesini ben de deneyeyim canım iyi fikir.Çok üzülüyorum hal böyle olunca.Uzun sürmez inş

Ins artar canım.Rabbim beni kimseye mihtaç edecek duruma sokmasin.
Yemek isi de biraz sıkintı.ne yapacagimi ne pisirecegimi saşıyorum.loğusa piskolojisi de iyice sardi beni.iştahsızlik var.ins hersyey eskiye döner.

Alt değişikliğinde ayaklarını toplama ve beni tekmeleme işini yapıyor bizimki de. Elimi tekmelemeden rahat etmiyor. Hele poposunu silerken öyle kasıyor ki bacaklarını ne mümkün arasını temizlemek canım çıkıyor temizlerken

Aman allah korusun canın ya
Galiba banyo yatırmasini beceremiyoruz
Eşimle yıkarken agliyor
Annemle yıkarken aglamiyor
Pehhh

Çoğu kişide bu durum mevcut galiba
Aspiratör sesini bende deneyeceğim bakalim
Iki haftadır annem banyo yaptırıyordu onda da ağladı hep ama en azından su kaçırmıyordu annem şimdi o da gitti bize kaldı bu işler

Son düzenleme:
Ya ben birçok şeyin batıl olduğunu düşünüyorum sonra dr a aşıya şuna buna çıkıyoruz bir şey olduğu yok neden akşamları çıkılamazmış ki? Açıklaması ne olabilir yani bu söylemin. İnş çıkmışsınızdır canım insanın havasının değişmesi lazım kendini iyi hissedebilmesi için

Ben poposunu temizlerken iki ayağını birden tutup kaldırıyorum öyle siliyorum.Elimi ittiriyor benimki de sağa sola dönmeye Çalışıyor fln boş tekmeler savuruyor.İstemediği şeyleri zorla yapıyorum gibi oluyo ama mecburen artık

Sadece karnını izle okşa Konuş video Çek
Dediğin kadar varmış.. pazartesi ben de aranıza katıldım kızlar, ahhh hamilelik ne rahatmış:) bugünümüze şükürler olsun.. bekleyen arkadaşlardan spinal dogum yapacaklar varsa, lütfen dogumdan sonra bol bol kahve için , spinal iğnesinin yan etkisi bel-boyun agrısı ve emin olun bildiginiz agrılardan degil.. bebegimle bile ilgilenemedim kaç gündür bu agrı yüzünden. Kahve ve iğne.. cözümleri bu.. doktorumun sözü.. bir de, dogumdan 1-2 gün sonra gögüsleriniz aşırı şişebilir,vücut bikaç gün bebegin ne kadar emecegini tespit etmek için yogun süt üretiyormuş, sonraki günlerde de,emmeye göre sütünü ayarlıyormuş, sabah göğüslerinizi davul gibi görürseniz şaşırmayın. Su an ben o durumdayım ve cözüm arıyorum boşaltmak için, tıkanıklık var galiba zorlanıyorum..3. Sagma makinamı alıcm yarın.. bir de göğüs kalkanı cok işime yaradı hastanede ve cıkış aşamasında, ama göğsünüzde fazla bekletmeyin sürekli havalandırın.. uzun oldu biraz

Aynen aynen. Bebek hemsiresine sordum. Ciplak olmayi sevmiyorlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…