Benimkide ağlıyor mendil soğuk ıslak olduğu için sanıyorum en öok silince bağırıyor yıkanırkende biraz ağlıyor yavaş yavaş alışacaklardır korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorumDoğum yapan annelere bir sorum olacak :
Benim oğluşum Altını değişirken,üzerini değilirken,banyo yaptırırken öyle bir yaygara basıyor ki bi yeri mi çıktı diye içim gidiyo.Üzerini giydirip ayağa kaldırınca pat diye kesiyo çığlığı.Banyo neyse de üst alt değişirken çatlayacak kadar ağlaması normal mi ? Sizinkiler nasıl ?
Ben inanmıyorum şahsi fikrim doktora çıktık biZde 2 kez ama çıkmamız gerekirse çıkaeım hava soğuk olduğu için çok çıkamıyoruz sadece ..doktorumda eve kapanmayın çıkın gezin yemeğe gidin vs dediKızlar bebeğin kırkı çıkmadan çıkılmaz muhabbeti varya bunun aslını bilen var mı hastane için 3 kere çıktık bir kere hastaneden sonra avm yede gittik şimdi akşam çıksak sorun olur mu yemek yiyip döneceğiz akşam ezanından sonra çıkılmaz diyorlar şimdide
Doğum yapan annelere bir sorum olacak :
Benim oğluşum Altını değişirken,üzerini değilirken,banyo yaptırırken öyle bir yaygara basıyor ki bi yeri mi çıktı diye içim gidiyo.Üzerini giydirip ayağa kaldırınca pat diye kesiyo çığlığı.Banyo neyse de üst alt değişirken çatlayacak kadar ağlaması normal mi ? Sizinkiler nasıl ?
Uyanmazsa da 3 saatte bir zorla uyandir. Cok zor oldugunu biliyorum. Cok kibar davranmamak lazim. Biz ayaginin altini oksuyorduk. Hemsire geldi pat pat vurdu uyansin diye.
Kızlar bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı,
Az az gelen kanamam dünden beri yogunlaştı,
Sürekli kanamam yok ama oldugu zaman bayagı bi geliyo kan,
Normal mi? Bunu yaşayan var mı aranızda?
Allah yardimcin olsun tek basina olmak gercekten zor. Bende ailemlere yakinim ama genelde bende yanlızim dogumdan beri hic kimse kalmadi yanimda bir de normal dogum oldugu icin hemen ayaklandim bir yandan bebis o uyurken bir yandan ev isleriCok tsk edrrim iyi dileklerin icin.ins olmaz ya.ben zaten 2 gecedir uyku uyumuyorum.korkuluk gibi oldum.sürekli de mizırdaniyor.kucagima alinca susuyor.kucağa alisti.gaz sancisi da olursa benim pilim biter.ins olmaz ya.
Ins biogaiga sizin bebise yarar.ins gaz sancisi son bulur.Rabbim tüm bebeklere
Rahatlik versin.anne babalarina da ayni sekilde.çocuk bakmak çok zor.hele de benim gibi gurbet elde yaninda kimsesi olmayanin.
Cok tesekkur ederim onerin icinMasaj yapacaksan Ayse Öner'in videolarindan izlemeni oneririm.
Masaj teknikleri cok,biliyorsundur
Ayse Oneri izledim cok sagol bakalim deneyecegim insallah. Biogaia sanki biraz iyi geldi bize dun daha rahat uyudu gibi geldi. Ama gun icinde bende 2 kere rezene tohumu cayi ve kimyonlu su iciyorum belki onlarinda etkisi vardirBize Dr gösterdi hareketleri. İnternette Ayşe öner in video su var bakarsın. Biogaio hiç rahatlatmadi. Ama ikinci şişeye başladık iki Dr da önerdi bağırsakları icin
Düzelirler inşallah ya.
Bi de bugün banyo yaptırdı eşim ağlaması kesilsin diye acele ederken kulağına Ağzına burnuna su kaçırdı nefessiz kaldı o kadar korktuk ki
Benim kizimda ayni. Normalde bebekler alti acilirken rahatlamaz mi aslinda? Ben cozumu aspirator sesini acmakla buldum tam alt acarken aciyoruz netten sakinliyor. Kendimi onun yerine koyuyorumda evet rahatsiz edici bir durumbanyo yaptirdik 2 kez ne zmn ki sira kafaya geliyor morariyor aglamaktan acele acele bitiriyoruz hemen banyo faslini
Benimde sat.a gore 41 hafta bittiginde dogdu oglusum. Ama dr ilk kalp atisi ultrasonunda gec yumurtlama olabilecegini soylemisti ve tahmini dogum tarihini 1 hafta sonra olarak belirlemisti. Ben eylul annesi olmayi beklerken ekim annesi oldum. Ayni senin gibiydim tamamen ayni ruh halindeydim artik beklemek istemiyordum moralim bozuktu artik hep bugunde gelmedi diyodum.Ama inan bebisler biliyor ne zaman geleceklerini tamda dr.un soyledigi tarihte geldi oglusum gece tek tuk basladi sancilarim ve cok sukur aksamina kucagima normal dogumla aldim.Azcik daha sabret insallah gonlune gore olur.Günaydın herkese,
Beklemekten sıkıldım artık sürekli ne zaman gelecek ne zaman sancım başlayacak diye diye psikolojim bozuldu günden güne. Hiç mutlu değilim sanki hiç doğmayacak gibi hissetmeye başladım. Benim elimdeydi ama beceremiyorum gibi hissediyorum
En çok korktuğum kızıma da tavır almaya başlamak. Pazartesi kontrolüm var doktorla konuşup daha fazla beklemek istemediğimi söyleyeceğim haftaiçi bi gün sezeryan tarihi verir sanırım 1 hafta daha bekletmeden. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim
Canim yemegine cok dikkat et. sut yapan seyleri yemeye calis, bol bol su ic. Ben ilk gunlerde cok dikkat ediyordum cok boldu sutum sonra vakit bulamamaya basladim ve sutumde azaldi. tabiki moral en onemlisi pozitif dusunmeye calis insallah artar sutunCanim ama bu yalnizlik ve stres bana iyi gelmiyor.sütüm kesilmek üzere.devamlı ağlıyorum.sadece bebek de değil isim.ev ve yemek de üstümde.3 günlük sezeryanlı iken biŕakıp gittiler beni.
Eşim yardim ediyordu.şimdi o da grip oldu.bebeği sakinlestirsin diye veremiyorum bile.ameliyatli halimle yat otur kalk doktora gitmeden üzerinde bant acildi.
Tüm bunlar da değil.beni en cok geren sütümün azalıp bebeği sakinlestirememek.
Tsk ederim iyi dileklerin icin.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Allah yardimcin olsun tek basina olmak gercekten zor. Bende ailemlere yakinim ama genelde bende yanlızim dogumdan beri hic kimse kalmadi yanimda bir de normal dogum oldugu icin hemen ayaklandim bir yandan bebis o uyurken bir yandan ev isleri
Cok tesekkur ederim onerin icinbugun izledim denemedim ama. Sakin oldugu bir anda deneyecegim insallah. cunku aglarken kendini kaybediyor benim kuzu
Ayse Oneri izledim cok sagol bakalim deneyecegim insallah. Biogaia sanki biraz iyi geldi bize dun daha rahat uyudu gibi geldi. Ama gun icinde bende 2 kere rezene tohumu cayi ve kimyonlu su iciyorum belki onlarinda etkisi vardir
Bizde de durumlar aynı canım mümkünse çook sakinken ya da uyuklarken yapmaya çalışıyorum alt değişikliği ve banyoda. Yoksa çatlayacak gibi oluyor morarıyor. Hatta yıkamadan hemen önce az emziriyorum sakinleşiyor banyoda,da suyu önce ayaklarına bacaklarına döküyorum alışıyor sonra diğer yerlere döküyorum. Belki yıkarken sustuğu pozisyon vardır oba göre hareket edersiniz. Ayağa kaldırdığımızda susuyor biraz da öyle yıkıyoruz ağlayıp susmadığındaDoğum yapan annelere bir sorum olacak :
Aspiratör sesini ben de deneyeyim canım iyi fikir.Çok üzülüyorum hal böyle olunca.Uzun sürmez inşBenim kizimda ayni. Normalde bebekler alti acilirken rahatlamaz mi aslinda? Ben cozumu aspirator sesini acmakla buldum tam alt acarken aciyoruz netten sakinliyor. Kendimi onun yerine koyuyorumda evet rahatsiz edici bir durumbanyo yaptirdik 2 kez ne zmn ki sira kafaya geliyor morariyor aglamaktan acele acele bitiriyoruz hemen banyo faslini
Ins artar canım.Rabbim beni kimseye mihtaç edecek duruma sokmasin.Benimde sat.a gore 41 hafta bittiginde dogdu oglusum. Ama dr ilk kalp atisi ultrasonunda gec yumurtlama olabilecegini soylemisti ve tahmini dogum tarihini 1 hafta sonra olarak belirlemisti. Ben eylul annesi olmayi beklerken ekim annesi oldum. Ayni senin gibiydim tamamen ayni ruh halindeydim artik beklemek istemiyordum moralim bozuktu artik hep bugunde gelmedi diyodum.Ama inan bebisler biliyor ne zaman geleceklerini tamda dr.un soyledigi tarihte geldi oglusum gece tek tuk basladi sancilarim ve cok sukur aksamina kucagima normal dogumla aldim.Azcik daha sabret insallah gonlune gore olur.
Canim yemegine cok dikkat et. sut yapan seyleri yemeye calis, bol bol su ic. Ben ilk gunlerde cok dikkat ediyordum cok boldu sutum sonra vakit bulamamaya basladim ve sutumde azaldi. tabiki moral en onemlisi pozitif dusunmeye calis insallah artar sutun
Alt değişikliğinde ayaklarını toplama ve beni tekmeleme işini yapıyor bizimki de. Elimi tekmelemeden rahat etmiyor. Hele poposunu silerken öyle kasıyor ki bacaklarını ne mümkün arasını temizlemek canım çıkıyor temizlerkenAyni dert bende de var
Altı pisken agliyor altını alırken agliyor
Hatta eşime dedim acaba bi rahatsızlığı mi falan var diye
Ne yaparsam yapayım sakinlestiremiyorum
Hep aynı hep aynı agliyor bağırıyor
Bezini de rahat yapamıyorum
Ayakları sıkıyor gerdiriyor
Bu seferde idrar sizdiriyor çamaşıra
Neden böyle anlamış değilim
Bazı bebekler altını açınca çok sakin olurlarmis
Zamanla düzelir insallah
Bir rahatsızlıklari olmasın da
Iki haftadır annem banyo yaptırıyordu onda da ağladı hep ama en azından su kaçırmıyordu annem şimdi o da gitti bize kaldı bu işlerAman allah korusun canın ya
Galiba banyo yatırmasini beceremiyoruz
Eşimle yıkarken agliyor
Annemle yıkarken aglamiyor
Pehhh
Çoğu kişide bu durum mevcut galiba
Aspiratör sesini bende deneyeceğim bakalim
Ya ben birçok şeyin batıl olduğunu düşünüyorum sonra dr a aşıya şuna buna çıkıyoruz bir şey olduğu yok neden akşamları çıkılamazmış ki? Açıklaması ne olabilir yani bu söylemin. İnş çıkmışsınızdır canım insanın havasının değişmesi lazım kendini iyi hissedebilmesi içinKızlar bebeğin kırkı çıkmadan çıkılmaz muhabbeti varya bunun aslını bilen var mı hastane için 3 kere çıktık bir kere hastaneden sonra avm yede gittik şimdi akşam çıksak sorun olur mu yemek yiyip döneceğiz akşam ezanından sonra çıkılmaz diyorlar şimdide
Ben poposunu temizlerken iki ayağını birden tutup kaldırıyorum öyle siliyorum.Elimi ittiriyor benimki de sağa sola dönmeye Çalışıyor fln boş tekmeler savuruyor.İstemediği şeyleri zorla yapıyorum gibi oluyo ama mecburen artıkAlt değişikliğinde ayaklarını toplama ve beni tekmeleme işini yapıyor bizimki de. Elimi tekmelemeden rahat etmiyor. Hele poposunu silerken öyle kasıyor ki bacaklarını ne mümkün arasını temizlemek canım çıkıyor temizlerken
Canım saç kurutma ya da süpürge sesi de işe yarıyor oğlum süpürge sesini duyunca uykuya dalıyor ağlarken onu da tavsiye ederim.Aspiratör sesini ben de deneyeyim canım iyi fikir.Çok üzülüyorum hal böyle olunca.Uzun sürmez inş
Dediğin kadar varmış.. pazartesi ben de aranıza katıldım kızlar, ahhh hamilelik ne rahatmış:) bugünümüze şükürler olsun.. bekleyen arkadaşlardan spinal dogum yapacaklar varsa, lütfen dogumdan sonra bol bol kahve için , spinal iğnesinin yan etkisi bel-boyun agrısı ve emin olun bildiginiz agrılardan degil.. bebegimle bile ilgilenemedim kaç gündür bu agrı yüzünden. Kahve ve iğne.. cözümleri bu.. doktorumun sözü.. bir de, dogumdan 1-2 gün sonra gögüsleriniz aşırı şişebilir,vücut bikaç gün bebegin ne kadar emecegini tespit etmek için yogun süt üretiyormuş, sonraki günlerde de,emmeye göre sütünü ayarlıyormuş, sabah göğüslerinizi davul gibi görürseniz şaşırmayın. Su an ben o durumdayım ve cözüm arıyorum boşaltmak için, tıkanıklık var galiba zorlanıyorum..3. Sagma makinamı alıcm yarın.. bir de göğüs kalkanı cok işime yaradı hastanede ve cıkış aşamasında, ama göğsünüzde fazla bekletmeyin sürekli havalandırın.. uzun oldu birazSadece karnını izle okşa Konuş video Çek
Aynen aynen. Bebek hemsiresine sordum. Ciplak olmayi sevmiyorlarmis.Doğum yapan annelere bir sorum olacak :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?