2018 Ekim Anneleri

Canim açtır muhtemelen. Cocuk doktorunuza sorabilirsin bize mama takviyesi verdi sut var ama yeterli degil dedi bana. Evde pompa var mi? Sagarak miktarina bakabilirsin
Doktorda verebilirsin dedi ama mama vermek istemiom nedense eğitimde kesinlikle vermeyin demişlerdi keşke gitmeseydim valla oda aklımı karıştırıyo her bebek aynı değil işte kimine doğru gelen kimine yanlış geliyo her bünye farklı bebek konusında bnce kesin diye bişe yok

Cnm kimyonlu rezene çayı tüket. Birde elinden geldiğince sıvı şeyler tüket. Bol bol su, tavuk çorbası, kompostu falan iç... Baklagillerden uzak dur. Yanınızda bir yardımcı anne, abla gibi olursa çok iyi olur en azından siz bebekle ilgilenirken oda yemek yapar. Benim annem 3 gün durdu sonra gitmek zorunda kaldı evde 2 gün idare edemedim. Annemin yanına geldim bende, çok rahatım şimdi, hem psikolojik hem de fiziken kendimi iyi hissediyorum.

Gerçekten de öyle
Göğsümde ya da omzumda uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor demekki anne kokusu istiyor yavrum

Her zaman değil ama zaman zaman böyle davranıyor çok tatlılar

Uyumasi gereken zaman gecince hic uyumuyorlar. Dun benimki tam uyuyacakken arkadasim geldi. Sersem oldu cocuk. 3 saat falan uyanik kaldi cok huzursuz oldu. En sonunda kendi bayildi uykusuzluktan.
Bizimkisi gazdan uyuyamadi gece boyumca.cok zor gaz sanciai.sürekli ağlıyordu.pufff.
Canim.inan yemek yapmaya hic vakit yok.
Yarama tuz bastin.benim piskolojimi bozanda zaten ailemin beni sezeryandan 3 gün sonra birakip gitmeleri oldu.
Annem kanser hastasi ablamla babam bakiyor.bana 14 saat uzaktalar.bide cocugu olmayan bi kiz kardesim var.beraber gelmislerdi.hepsi birden gittiler.yalvardim.ağladim.durmadilar.
Simdi esim ve ben ev temizlik zamasir çocuk derken baya hirpalaniyoruz.
Kaynanam desen felcli.ama haftaya gekeceklermis.gorümcem de yok.kayinbabam belki yemek yapar.kaynanam da belki göz kulak olur ben wc deyken.şimdilik tek tesellim bu.

Bazen oluyor bazı geceler emzikte fayda etmiyor gazda olmuyor uyumuyor 3e kadar fln sonra dalıyor 40 gün böyle olur diyorlar ama çok alıştırmamak lazım kucağada nasıl alışırsa öyle gidiyor:) ağlasada yatırıyorum alıyorum sakinleşiyor tekrar yatırıyorum falan zor oluyor yorulacağız biraz ama geçecek şnşallah hepsi

nihayet oğlumu yoğun bakımdan çıkarıp evine getirdim. çok rahatladık. mutlu görünüyor .bende yollarda perişan olmuyorum dinlenebiliyorum. sağolsun kayinvalidem ve ablam bizdeler etrafimizda dört dönüyorlar. kedisi olan arkadaşlar durum nedir ? bizimkiler hiç yanasmiyorlar. sanki kendilerini dışladılar mutsuzlar. çok üzülüyorum. ne yapabilirim ?

Buarada benim göğüs boşluğum ağrıyor üşüttmü acaba yoksa spinal sezaryenmi sebep oldu bilmiyorum varmı böyle ağrısı olan? 2 gündür böyle
Benim sezerysndsn beri sağ bacağımın sağ tarafı çömeldiğimde ağrıyo 20 gğn oldu hala geçmedi kontrole gittiğimde bunu söylemeyi unutmuşum

Canım bu arada emziğe nasıl alıştırdın ben çok tembelim bu konuda ağlayacak diye uğraşmıyorum

Hanımlar sezerysn olalı 20 gün oluyor dikiş yerlerinin hala acıyo olması normal mi ?

Canim bende ağlayinca hemen koşmuyorum.baktim susmuyor aliyorum susuyor sakinlestirip geri yerine yatiriyorum.acikcasi kucağa alişmak bumu oluyor bilmiyorum.
Bu arada emzige nasil alistirdin.ben bugün verdim baya ugrastim.tutmuyor ağzinda.
Buarada benim göğüs boşluğum ağrıyor üşüttmü acaba yoksa spinal sezaryenmi sebep oldu bilmiyorum varmı böyle ağrısı olan? 2 gündür böyle
Sezeryani soguk ameliyathane ortaminda yaptiklari icin üsütme oluyor.kas spazmi yasiyorsun.ben eve geldigim gün kas spazmi gecirdim.acillik oldum.
Kendini çok sıcak tutmalisin.kahve icmelisin.

Ben direk hastahanede 2.gün verdim ve aldı emziği sürekli vermiyorum ama bazen uyuyamıyor yani emZirdiğim halde memede uyumak istiyor sanırım oAmanlarfa veriyorum

Bende olmadı ödem var hafif ama ayaklarımda oda sezaryen sonrası oldu oturmuyorum ki bende hiç doğurduğumdan beri ayaktayım hep ..sezaryen yerim benimde sızlıyor 10gğn oldu benimde ama azaldı tabi ilk gğnlere göre

Bilmiyoeumki 2 gündür ağrıyor derin nefes aldığımda özellikle spinal sonrası olur diye okudum internette ama doğrumu bilmyiroum doktorumada yazacağım bakalım
Emzik ayına uygun değilmi? Bazen benimkide böyle suratını ekşitiyor yavaş yabaş veriyorum önce ucunu sonra kendi kapıyor zaten yavaş yavaş dene istersen

Bende kesinlikle vermem diyordum zeynep kilo alma yerine vermeye baslayinca doktorumuz basladi mamaya.
Saglik ocagina gittigimde ebe bana mamayi birakta birak dedi durdu. Yahu bebek kilo almiyor belliki yetmiyor bu sut birileri soylemek zorunda oldugunu soyleyecek diye ben dogru bildigimden sasamam dedim. O gun ebe konustu konustu mama kotu bisey sade anne sutu...vs diye sanki ben memelerimden fosur fosur sut gelse mama veririmde neyse moralimi bozdu sonra en son olmazsa ne yapalim mamayla devam edersin dedi
Senin icin bebeginin sagligi onemli sutun yetmiyorsa doktorun da takviye yap diyorsa yap canim ac kalmasin cocuk

Cnm çok geçmiş olsun okurken gözlerim doldu Rabbim annene şifa versin . Sana da kolaylıklar versin. Hepsi gecer yeter Rabbim sana ve evladına sağlık versin. Benimde engelli bir kardeşim var annemin sürekli ilgilenmesi gerekiyor, yanımda duramadı bende geldim. En azından yemeğim hazır oluyor. Bende rahat rahat çocuğumla ilgileniyorum. Kayınpederin bir gelse rahat edeceksin sende en azından yemeğini yapsa bile rahat edersin

Kızlar korse kullanan yada düşünen varmı? Yamuna korse almayı düşünüyoeum varmı kullanan

BEn daha bugun aldim ebebektekine baktim belden baglamali hosuma gitmedi ic camasircidan aldim normal giyilebilen dr um giyebilirsin hemen demisti ama suan bi tirstim dikislere zarari olmasin 40 i mi beklesek

Kızlar korse kullanan yada düşünen varmı? Yamuna korse almayı düşünüyoeum varmı kullanan
Ben bi hafta boyunca korse taktım göbeğim indi Bayağı ama ben yine de bıraktım takmayı ara verdim diyelim.Dikişlerin iyileşme sürecini uzatıyor olabilir mi diye aklıma takıldı çünkü..belden bağlanıyor markası yok toptancıdan almıştım

Canım suni sancı planlıyor 42 ye kadar ben beklemek istemem açıkçası çünkü risk artıyor aynı zamanda çocuk irileşiyor doktorum da beklemek taraftarı değil
bende istemiyorum 42 ye kadar beklemek zaten benim bebeğim şu an yeterince kilolu normal çok istiyorum ama uf Allah yardımcımız olsun

Kızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce

Saol canim.ins bu zor günleri atlatacaz.
Sende iyi yapmissin annene gitmekle.insan tek sıkılıyor.hele yemekle ugrasmak cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…