2018 Ekim Anneleri

Canım kızımda da öyleydi bunda da başladı çok dolu dolu gelince yutamıyorlar bana sağlık ocağında ebenin söylediği emzirmeden önce biraz sağ ondan sonra emzir şeklindeydi sanırım bir süre öyle deneyeceğim çocuk boğulur gibi oluyor toparlayamıyor

Kızlar korse kullanan yada düşünen varmı? Yamuna korse almayı düşünüyoeum varmı kullanan

BEn daha bugun aldim ebebektekine baktim belden baglamali hosuma gitmedi ic camasircidan aldim normal giyilebilen dr um giyebilirsin hemen demisti ama suan bi tirstim dikislere zarari olmasin 40 i mi beklesek

ben medikalden aldım. bir gün taktım sıcaktan dayanamadım mersin hala sıcak. normal doğum oldu ama 5 aylık bir göbek var.

dik tutarak emzirmeyi denediniz mi ?

Benimde öyleydi canım ama yavaş yavaş gidiyor 10 kilo vermişim ben şuan 66 kiloyum 6 kilo daha vermek istiyorum

bende eve geldiğinde sadece 1 kilo azalmıştı 3 kg bebiş rağmen.simdi de 5 gün oldu 2-3 kilo azaldı. umarım dediginiz gibi olur. 10 kiloyu kaç günde verdiniz ve toplamda kaç kilo almıştınız? ben 13 kilo aldım veremeyecem diye korkmaya başladım.

Önden biraz pompayla sağın sütün tazyiği azalsın. Sonra emzirin. Sağdığınız süt fazla gelirse onu da dondurucuya atın. İlerde çok lazım oluyor

Benim de arada genzine kaçıyor.Emzirirken konuşursam ya da kıpırdarsam oluyo.Bir de göğüsler çok dolu olduğunda tazyikli gidiyor ondan da oluyo..

Aslında ben de medikalden aldım ama marka fln yok.Böyle kalırsa diye çok korkuyorum indi ama daha daha inmesi Lazım.sen yeni doğum yaptın ama iner inş çabucak

Sütünü sağıp fazlasını alman gerekiyor. Bende de aynısı oldu elektrikli gögüs pompası aldım rahat ettim

Hizli mi iciyor? Benimki biberonda oyle oluyor. Cocugu besleyemiyorum oldurcem diye agladim bu sabah.
Emzirme pozisyonunu mu degistirsen?

biz hastaneden gelmeden once cocugun ustunden cikan ilk kiyafetini eve gonderdik kediye verdik geldigimizdede bi koklattik bugun de maya ayni odada tuttuk dikti gözlerini uzub sure inceledi kokladi yaklasti sonra gitti yattı.

Benimde öyleydi canım ama yavaş yavaş gidiyor 10 kilo vermişim ben şuan 66 kiloyum 6 kilo daha vermek istiyorum
suan icime su serpildi gobegin 6 aylik duruma geldi aksamlari dahada şişiyor sanki

Pompa aldık alelacele bakalım denicem ( çok üzgünüm napsam olmuyor acile götürcem olmadı

İnşallah gece boyunda her kalktığımda kremi yeniledim ama hala çok canım yanıyor.Kazara Doğum olursa bu ağrısan dikişi farketmeyecem sanırım

Zaten hassas bi yer,hamilelik ayri hassasiyet,bide acisi...Insallah daha iyisindir.Acaba pisik kremleri onarici oldugundan daha iyi olabilir mi?
Aklimada bisy gelmedi

Oncelikle cidden endise etmeyin.
Bu durumlarda banyoda işe yarar usutmeden tabii sicacik ve sonrasinda hareket ettirebilirsin ayaklarini fln,yuzustu yatirirsin.
Cocukla bol koaturmacali bir hayat bekliyor canim :) sonra daha dikkat isteyen daha hareketli zamanlar olacak.
Agladiginda cok stres yapma.
Zamanla daha kolayliklar bulursun kendine.Duzen diyemem cunku cocukta hep degisiyor tam oldu diyorsun bi hastalik oluyor hersey degisiyor.
Yediklerine biraz daha dikkat edersen biraz daha kolaylik olur size de.Canin cekerse ye mutlaka tabii ama miktari azaltmak bile iyi olacaktir.

Ne zamandir oyle kaldi :)
Duzelir aslinda sut doldukca yine ve digerini sagarsin.
Arkadasimda boyle oldu ama bi gogsunu hic emmiyordu bebis diger gogsunu emdi uzunca sure.Aktif olmayan memisi daha kucuktu bariz :) Sonradan duzeldi digerininde işi bitince :) tabii bu uzun zamana yayilan bisy

Hic yapma canim duzeniniz oturduysa.
Anne sutu alinca mamaya gore daha az uyuyabilir.
Anne sutunun 100 ml mamada 70 ml'e esittir.
Anne sutu ona daha uygun oldugundan hazmetmeside daha kolay ve hizlidir.

Kizlar bende cok korkuyorum biberonla mama verirken.annem veriyor ya da esim.b.annem gidince yanliz kaldigimizda mecburen ben vericem evde tek kalicaz bebisimle o zaman nasil vericem diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…