Ovli mayo aldım ben de o da güzel gibi hem yamuha 'dan daha hesaplıKızlar korse kullanan yada düşünen varmı? Yamuna korse almayı düşünüyoeum varmı kullanan
Benimde öyleydi canım ama yavaş yavaş gidiyor 10 kilo vermişim ben şuan 66 kiloyum 6 kilo daha vermek istiyorumDogum kilolari ne durumda kizlar eve gelince tartildim 2 kilo eksik cikti3 kilo bebek dogdu daha suyu fln derken en az 5 bekliyodum @SaskinAnne seninde oyle olmuştu sanki simdi durum nasil¿
Ovli korse dicektimOvli mayo aldım ben de o da güzel gibi hem yamuha 'dan daha hesaplı
Canım kızımda da öyleydi bunda da başladı çok dolu dolu gelince yutamıyorlar bana sağlık ocağında ebenin söylediği emzirmeden önce biraz sağ ondan sonra emzir şeklindeydi sanırım bir süre öyle deneyeceğim çocuk boğulur gibi oluyor toparlayamıyorKızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce
Kızlar korse kullanan yada düşünen varmı? Yamuna korse almayı düşünüyoeum varmı kullanan
BEn daha bugun aldim ebebektekine baktim belden baglamali hosuma gitmedi ic camasircidan aldim normal giyilebilen dr um giyebilirsin hemen demisti ama suan bi tirstim dikislere zarari olmasin 40 i mi beklesek
Ben bi hafta boyunca korse taktım göbeğim indi Bayağı ama ben yine de bıraktım takmayı ara verdim diyelim.Dikişlerin iyileşme sürecini uzatıyor olabilir mi diye aklıma takıldı çünkü..belden bağlanıyor markası yok toptancıdan almıştım
Kızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce
Benimde öyleydi canım ama yavaş yavaş gidiyor 10 kilo vermişim ben şuan 66 kiloyum 6 kilo daha vermek istiyorum
Kızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce
Benim de arada genzine kaçıyor.Emzirirken konuşursam ya da kıpırdarsam oluyo.Bir de göğüsler çok dolu olduğunda tazyikli gidiyor ondan da oluyo..Kızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce
Aslında ben de medikalden aldım ama marka fln yok.Böyle kalırsa diye çok korkuyorum indi ama daha daha inmesi Lazım.sen yeni doğum yaptın ama iner inş çabucakben medikalden aldım. bir gün taktım sıcaktan dayanamadım mersin hala sıcak. normal doğum oldu ama 5 aylık bir göbek var.
dik tutarak emzirmeyi denediniz mi ?
bende eve geldiğinde sadece 1 kilo azalmıştı 3 kg bebiş rağmen.simdi de 5 gün oldu 2-3 kilo azaldı. umarım dediginiz gibi olur. 10 kiloyu kaç günde verdiniz ve toplamda kaç kilo almıştınız? ben 13 kilo aldım veremeyecem diye korkmaya başladım.
Sütünü sağıp fazlasını alman gerekiyor. Bende de aynısı oldu elektrikli gögüs pompası aldım rahat ettimKızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce
Hizli mi iciyor? Benimki biberonda oyle oluyor. Cocugu besleyemiyorum oldurcem diye agladim bu sabah.Kızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce
biz hastaneden gelmeden once cocugun ustunden cikan ilk kiyafetini eve gonderdik kediye verdik geldigimizdede bi koklattik bugun de maya ayni odada tuttuk dikti gözlerini uzub sure inceledi kokladi yaklasti sonra gitti yattı.nihayet oğlumu yoğun bakımdan çıkarıp evine getirdim. çok rahatladık. mutlu görünüyor .bende yollarda perişan olmuyorum dinlenebiliyorum. sağolsun kayinvalidem ve ablam bizdeler etrafimizda dört dönüyorlar. kedisi olan arkadaşlar durum nedir ? bizimkiler hiç yanasmiyorlar. sanki kendilerini dışladılar mutsuzlar. çok üzülüyorum. ne yapabilirim ?
suan icime su serpildi gobegin 6 aylik duruma geldi aksamlari dahada şişiyor sankiBenimde öyleydi canım ama yavaş yavaş gidiyor 10 kilo vermişim ben şuan 66 kiloyum 6 kilo daha vermek istiyorum
Senin doktorun ne diyor peki canımbende istemiyorum 42 ye kadar beklemek zaten benim bebeğim şu an yeterince kilolu normal çok istiyorum ama uf Allah yardımcımız olsun
İnşallah gece boyunda her kalktığımda kremi yeniledim ama hala çok canım yanıyor.Kazara Doğum olursa bu ağrısan dikişi farketmeyecem sanırım
Kizlar dün aksam yemeginde etli nohutlu haslama ve bulgur pilavi yedim.çocuk sabaha kadar sanci çekti.bizi de uyutmadi.
Bizdr agzina biyogaia damlattik.
2 3saat daha cekti.esim sakinlestirdi biraz yatirdi.sonra yine uyandi.bu sefer meme istiyordu.
Bende sabaha kadar o sussun diye memei vermistim.bi yandan da sağmistim.goğüslerimde hal kalmadı.sızım.sızim sızlıyor.sabah acikinca mama verdim bi ölçek.o sirada gazlarini cikardi.kakasini yapti.rahatladı.ama şimdi de uyumuyor.yorgunluktan ikimizde ölüyoruz.ev desen evi pislik götürüyor.zorla bi kahvalti zorla bi yemek yapıp yediysek şükür ediyoruz.
Deneyimli anneler bizim bu halimiz ne zaamana kadar böyle sürecek.
Ne zaman rahatlariz.
Canım sana bir şey daha soracağım :) sürekli akan göğsüm vardı ya pompayla 2 3 sefer boşalttım çok küçüldü diğer göğsümde ona göre fazla büyük onu da sağıyorum ama uçlar yara olduğu için çok yapamadım bu neden oldu ya da diğeri ne zaman küçülür :))) çok dengesiz absürt bir görüntü oldu :))))
Emme sorunumuz geçti çok şükür artık emiyo meleğim alıştı memeye çok şülürrmamayı bıraktım emiyo diye vermiyorum bu seferde uyku süresi azaldı yarım saatte bi uyanıp meme istiyo acaba doymuyo mu diye düşünüyorum bu seferde arada mama takviyesi yapsammı ki siz nasıl yapıyosunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?