2018 Ekim Anneleri

Artık oturarak Altını değişiyorum ben ds..emzirme işini ayakta hiç denemedim sadece eğilirken ağrıyo belim inş geçer bu bel ağrıları.

Emzirirken,alt degistirirken cidden cok dikkat etmek lazim.Tamamen durusumuz degisiyor yasam sekli degisiyor :)
Emzirirken desteklemek,alt ust degisirken oturmak ki onda bile egiliyoruz.
Olabiliyor vucut alistikca hareketlendikce gececek :)
Bide yurume cabalari baslayinca cok oluyor elinden tutup surekli yurumek istediginde fln

Boyle yaptigi zamanlarsa pozisyon degistirmeyi deneyebilirsin?İşe yarar mi bilemedim ama.Insallah duzelir

Ben eve geldim 1 gram verememiştim ama benim ayaklarda ve bacaklarda ödem vardi
Simdi 4 kilo kaldi dogum oncesine 9 kilo almistim ben. Daha da veririm ama sutum az diye tahin pekmez yiyorum o engel oluyor

Eve geldigim gunden beri yiyorum bende.
Dun ve bugun yemedim sadece artik ara vereyim dokunaca dedim.
Sut yapsin diye yemedim aslinda canim cekiyordu surekli hastanedeki son gun onume getirdiklerinden beri.Cok cok fazla yedim inan ama etkilemedi suan.Yani nerdeyse 1 ay yedim.Yarin 1 aylik oluyoruz :) biara duruyor kilo yine gitmeye devam eder ama

Buarada benim göğüs boşluğum ağrıyor üşüttmü acaba yoksa spinal sezaryenmi sebep oldu bilmiyorum varmı böyle ağrısı olan? 2 gündür böyle

Kacinci gununuz hatirlayamadim ama benimde oldu ilk zamanlar daha coktu.
Ben doktoru ameliyathanede biraz beklemek zorunda kaldim baska bi acil durumdan sebep ve usudum cidden.Bi ondan olabilir diye dusundum bir de bebisi ittirirken bastirdiklari icin olabilir.

Kahve bebeginede huzursuzluk yapabilir cok tuketiyorsan aklinda olsun

BEn daha bugun aldim ebebektekine baktim belden baglamali hosuma gitmedi ic camasircidan aldim normal giyilebilen dr um giyebilirsin hemen demisti ama suan bi tirstim dikislere zarari olmasin 40 i mi beklesek

Bana sadece alttan giyileni terleme olmasin dikis kisimlarinda diye onermiyoruz dedi ama valla insan normalde bile terliyor ki :)
Zaman konusunda sikinti yok diye biliyorum canim.

Biraz sagip mi denesen canim?
Bide egimli tutmaya dikkat et istersen.

Kızlar bebeğiniz uyurken ses çıkarıyormu bazen inleme gibi sesler çıkarıyor normalmidir?

Benim kiz ayni :)
Esim basimi etini yedi doktora gidelim diye.
Bende geriniyor rahatliyor diyorum.
Bakalim pazartesi aylik kontrolumuz soracam doktorumuza :)

Kizlar bende cok korkuyorum biberonla mama verirken.annem veriyor ya da esim.b.annem gidince yanliz kaldigimizda mecburen ben vericem evde tek kalicaz bebisimle o zaman nasil vericem diye cok korkuyorum

Annen varken alış bence.
Bide biberonla besleme konusunda biraz arastirabilirsin.
Ben sagdigimi verdim bi kere onu agzina az az akitarak verdim direkt dayamadim.
Akış hızı daha yavas bi biberonda deneyebilirsin,denemediysen

Benimkide huy :) uyuyacagima sessiz sessiz durdum.Bazen sesaizlikte dinlendiriyor :)

Canim istedigi icin ayva yemistim kizlar gecen ve aksam,denk mi geldi bilmiyorum ama farketti sanki.Fikir olsun size de,denemek isteyene.

Yarin 1 aylik oluyor kücük balım❤

Kilo ve gobekte oldukca farkediyor uzulmeyin

Canım dr.un çatıya bakarken açılmayla alakalı bisey söyledi mi açılman var mıymış peki?

Bugünde dogurmadim çok şükür. Birde üstüne grip oldum ki ohh tadından yenmiyor
Bende her sabaha yine doğurmadım diye uyanıyorum mesajını görünce bi gülme geldi bugün takvimim doluyor. Hayırlısı olsun diyelim. Bu arada çok geçmiş olsun canım en çok dikkat etmemiz gereken zamandayız kendine iyi bak

Aslında ben de medikalden aldım ama marka fln yok.Böyle kalırsa diye çok korkuyorum indi ama daha daha inmesi Lazım.sen yeni doğum yaptın ama iner inş çabucak

inşallah. moralimi bozan bir konu oldu açıkçası. doğum sonrası yoğun bakım koşturmacasına yaşlandım sanki. kendimi beğenmez oldum ve eşimin de böyle hissetmesini istemiyorum.

Canım dr.un çatıya bakarken açılmayla alakalı bisey söyledi mi açılman var mıymış peki?
Açılma yok dedi canım ama bebeğim kanaldaymış muaynede kafasına dokundu o bile şaşırdı o kadar kemik acısına kafasını aşağıya basmasına rağmen açılma olmaması beni şaşırttı açıkçası

Allah allah ya çok tuhaf gerçekten kafası o kadar asagidayken vardır dr.un bi bildiği.. dün bana da bi test yapti açılma görüyor musunuz dedim yok dedi bi bozuldum çok mu acele ediyorum sabirsizim kızımın gelişi için anlamadım ondan sorayim dedim.. hayırlısı olsun canım senin içinde allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım bizimkiler biraz nazlı çıktı orası da rahat geldi gelmiyolar hayırlısıyla ve hayırlısıysa normal doğururuz sağlıklı doğururuz inşallah

Kizlar bende cok korkuyorum biberonla mama verirken.annem veriyor ya da esim.b.annem gidince yanliz kaldigimizda mecburen ben vericem evde tek kalicaz bebisimle o zaman nasil vericem diye cok korkuyorum
Biberon niye kullanıyorsunuz ki emmeyi bırakmaz mı

Oyyyy kabullenmek Lazım o halde bu bel ağrısını fln,dayanıklı olmak Lazım sanırım :)

Biberon niye kullanıyorsunuz ki emmeyi bırakmaz mı
Sariliktan dolayi ne kadar yedigini bilelim diye biz de biberonla veriyoruz. Bi de benimki bir saat emiyordu. Bir saat sonra tekrar kaldirmam gerekiyor cocuk hep uykusuz kaliyordu. Biberonla hemen bitiriyor. Ama zaten koku ve kucak istedigi icin biberondan sonra biraz da normal meme emiyor. Sorun olmadi bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…