Artık oturarak Altını değişiyorum ben ds..emzirme işini ayakta hiç denemedim sadece eğilirken ağrıyo belim inş geçer bu bel ağrıları.
Onu dA yaptım ağzına birkaç damla damlattım hatta. İlk ucunu alıyor o sıktığım sütü emiyor sonra ben tamamen kavrayacak sanıyorum. Çekiyor huzursuz huzursuz ağlamaya başlıyor bir yandan da memeyi almaya çalışıyor. Ama canı isterse hemen alıp emmeye başlıyor güzelce. Hiçbir şey anlamadım. Emzirme saati gelince hararet basıyor resmen beni
Ben eve geldim 1 gram verememiştim ama benim ayaklarda ve bacaklarda ödem vardi
Simdi 4 kilo kaldi dogum oncesine 9 kilo almistim ben. Daha da veririm ama sutum az diye tahin pekmez yiyorum o engel oluyor
Buarada benim göğüs boşluğum ağrıyor üşüttmü acaba yoksa spinal sezaryenmi sebep oldu bilmiyorum varmı böyle ağrısı olan? 2 gündür böyle
Canim bende ağlayinca hemen koşmuyorum.baktim susmuyor aliyorum susuyor sakinlestirip geri yerine yatiriyorum.acikcasi kucağa alişmak bumu oluyor bilmiyorum.
Bu arada emzige nasil alistirdin.ben bugün verdim baya ugrastim.tutmuyor ağzinda.
Sezeryani soguk ameliyathane ortaminda yaptiklari icin üsütme oluyor.kas spazmi yasiyorsun.ben eve geldigim gün kas spazmi gecirdim.acillik oldum.
Kendini çok sıcak tutmalisin.kahve icmelisin.
BEn daha bugun aldim ebebektekine baktim belden baglamali hosuma gitmedi ic camasircidan aldim normal giyilebilen dr um giyebilirsin hemen demisti ama suan bi tirstim dikislere zarari olmasin 40 i mi beklesek
Kızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce
Kızlar bebeğiniz uyurken ses çıkarıyormu bazen inleme gibi sesler çıkarıyor normalmidir?
Kizlar bende cok korkuyorum biberonla mama verirken.annem veriyor ya da esim.b.annem gidince yanliz kaldigimizda mecburen ben vericem evde tek kalicaz bebisimle o zaman nasil vericem diye cok korkuyorum
Canım dr.un çatıya bakarken açılmayla alakalı bisey söyledi mi açılman var mıymış peki?39+4 bekliyorum ne sancı ne de başka bişey psikolojim bozuldu benim gibi sanırım bi kaç kişi kaldı acaba diyorum ben mi beceremiyorum doğumu Dün merdiven in çık yaptım bütün gece oğluşum aşağıya bastırdı kemiklerim kırılıyodu sanki doğursam bu kadar acı çeker miyim bilmiyorum bebişim Çarşamba günü 3900dü doktor çatıma baktı salı ya kadar bekleyelim o zaman bakarız dedi iri bebek sanırım benimki omzu takılma ihtimali var sinir zelenmesi olabilir tarzında konuştuk ben sezeryan hiç istemiyorum ama rota sezeryan a doğru gidiyo
Bende her sabaha yine doğurmadım diye uyanıyorum mesajını görünce bi gülme geldi bugün takvimim doluyor. Hayırlısı olsun diyelim. Bu arada çok geçmiş olsun canım en çok dikkat etmemiz gereken zamandayız kendine iyi bakBugünde dogurmadim çok şükür. Birde üstüne grip oldum ki ohh tadından yenmiyor
Aslında ben de medikalden aldım ama marka fln yok.Böyle kalırsa diye çok korkuyorum indi ama daha daha inmesi Lazım.sen yeni doğum yaptın ama iner inş çabucak
biz hastaneden gelmeden once cocugun ustunden cikan ilk kiyafetini eve gonderdik kediye verdik geldigimizdede bi koklattik bugun de maya ayni odada tuttuk dikti gözlerini uzub sure inceledi kokladi yaklasti sonra gitti yattı.
bizimkilerde bakıyorlar sonra uzaklaşıyorlar hatta beni koklayıp kokuyu alınca bendende uzaklasiyorlar. yinede bi yandan gece biz uyurken bebeğin üstüne gidip uyur mu diye bir korku var çünkü beşiği çoktan sahiplendiler
Açılma yok dedi canım ama bebeğim kanaldaymış muaynede kafasına dokundu o bile şaşırdı o kadar kemik acısına kafasını aşağıya basmasına rağmen açılma olmaması beni şaşırttı açıkçasıCanım dr.un çatıya bakarken açılmayla alakalı bisey söyledi mi açılman var mıymış peki?
Benim 28gun oldu canım eğilip kalmaktan, kucakta tutup emziirmekten çok agriyo hala ve dinlenememekten.Hanımlar sezerysn olalı 20 gün oluyor dikiş yerlerinin hala acıyo olması normal mi ?
Allah allah ya çok tuhaf gerçekten kafası o kadar asagidayken vardır dr.un bi bildiği.. dün bana da bi test yapti açılma görüyor musunuz dedim yok dedi bi bozuldum çok mu acele ediyorum sabirsizim kızımın gelişi için anlamadım ondan sorayim dedim.. hayırlısı olsun canım senin içinde allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAçılma yok dedi canım ama bebeğim kanaldaymış muaynede kafasına dokundu o bile şaşırdı o kadar kemik acısına kafasını aşağıya basmasına rağmen açılma olmaması beni şaşırttı açıkçası
Amin canım bizimkiler biraz nazlı çıktı orası da rahat geldi gelmiyolar hayırlısıyla ve hayırlısıysa normal doğururuz sağlıklı doğururuz inşallahAllah allah ya çok tuhaf gerçekten kafası o kadar asagidayken vardır dr.un bi bildiği.. dün bana da bi test yapti açılma görüyor musunuz dedim yok dedi bi bozuldum çok mu acele ediyorum sabirsizim kızımın gelişi için anlamadım ondan sorayim dedim.. hayırlısı olsun canım senin içinde allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Biberon niye kullanıyorsunuz ki emmeyi bırakmaz mıKizlar bende cok korkuyorum biberonla mama verirken.annem veriyor ya da esim.b.annem gidince yanliz kaldigimizda mecburen ben vericem evde tek kalicaz bebisimle o zaman nasil vericem diye cok korkuyorum
Oyyyy kabullenmek Lazım o halde bu bel ağrısını fln,dayanıklı olmak Lazım sanırım :)Emzirirken,alt degistirirken cidden cok dikkat etmek lazim.Tamamen durusumuz degisiyor yasam sekli degisiyor :)
Emzirirken desteklemek,alt ust degisirken oturmak ki onda bile egiliyoruz.
Olabiliyor vucut alistikca hareketlendikce gececek :)
Bide yurume cabalari baslayinca cok oluyor elinden tutup surekli yurumek istediginde fln
Sariliktan dolayi ne kadar yedigini bilelim diye biz de biberonla veriyoruz. Bi de benimki bir saat emiyordu. Bir saat sonra tekrar kaldirmam gerekiyor cocuk hep uykusuz kaliyordu. Biberonla hemen bitiriyor. Ama zaten koku ve kucak istedigi icin biberondan sonra biraz da normal meme emiyor. Sorun olmadi bizde.Biberon niye kullanıyorsunuz ki emmeyi bırakmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?