2018 Ekim Anneleri

Bizim 11 gün oldu bugün azaldı birazdaha aslında emzirme atleti alayım diyorum gece üşütüyorum belkide :/ birde gözüm ağrıyor ıda olmuşmuydu sende?bazen sağ bazrn sol

Kızlar ben sezeryan olmustum.dr 10 günlük kan sulandirici yazmisti.bugün 12.günümüz.3 4 gündür sağ baldirdimin dis tarafinda bi ağrı hissediyorum ve elime bilye büyüklügünde bi doku geliyor.
Nedir bu.tehlikeli mi.basına böyle bisey gelen var mı?
Çok korkuyorum.lütfen bilenler yazsin.

Günümüz aynı sanırım benim yarın kontrolüm var doktora daha fazla beklemek istemediğimi söyleyeceğim. Bakalım nasıl olacak gidişat hiç ümidim yok ne sancım var ne başka belirti sezaryene dönecek yolum sanırım hayırlısı olsun hakkımızda.

Doğsun doğsun diyordum şimdi bi kaç gün daha beklesin diyorum ki iyileseyim. Nerden nasıl kaptım bilmiyorum hasta hasta yatıyorum şimdi

Zaten hassas bi yer,hamilelik ayri hassasiyet,bide acisi...Insallah daha iyisindir.Acaba pisik kremleri onarici oldugundan daha iyi olabilir mi?
Aklimada bisy gelmedi
Bepantene ile silverdini sürekli sürdüm canım bugün daha iyiyim ama hala var acı tek tarafta.Doğum zamanına anca toplayacak ,iyi ki erken yaptırmışım

Allah yardımcın olsun canım.Evladınla ilgilenmen öncelik olsun artıkta yemekte de olmadı bi çorba kaynatın 3 öğün yetin,Yeri gelip menemenle çayla doyurun karnınızı.Ama canını hiç sıkma.Hepsi geçecek inş.Yarı kırkı derler bizde ;20 güne bişeyler oturur yavaş yavaş

Anladım canım inşallah toparlar bir an önce gecmiş olsun tekrardan

Kızlar korse kullanan yada düşünen varmı? Yamuna korse almayı düşünüyoeum varmı kullanan
Son dr kontrolümde sordum ben de mutlaka kullanın tavsiye ediyorum ama öyle pahalı bişeye gerek Yok derdi dr um ki özel hastanede.Bş medikal e gittim 50 tl ye belden bedensiz bir korse aldım terletmeyen,hava alan.İnşallah onu kullanacağın.

Ayva neyi etkiledi canım kaçırdım orayı?

Canim yemek süt icin sıkıntı bende.
Sütüm yetmiyor.cok az.bebek emiyor.sonra uyaniyor ki meme ariyor.
Mememde iyice yumusamis oluyor.doymuyor.cok sık uyaniyor.arada mama da veriyorum ama memeyi emio uyumak istiyor.
Dogru düzgün yiyip içmesem süt olmuyor.
Evin isi de bende.camasir bulaşık ortalik toparlama hepsi iş.esimin babalik izni bitti.artik heo ben ilgilenecem evle isle bebekle.

Biogaio ve sab simplex cnm

plojovic teşekkür ederim kızlar

Hanımlar sezerysn olalı 20 gün oluyor dikiş yerlerinin hala acıyo olması normal mi ?

En çok 10 gün sürdü benimki ama çok acıyordu hareket ettikçe bi dr danış istersen 20 gün fazla gibi

Şuan yaptığının aynısını oğlumda yaptım hemşire aynısını bana da söyledi. O zaman elektrikli pompa bile almıştım az çıkıyordu ben de zamanla bıraktım tek mamayla devam ettik. Bunda bebeğe emzircem diye uğraşmadım pompaya dayandım 1 hafta da arttı sütüm başt mama da ekliyordum şimdi sadece anne sütü sağıp biberonla veriyorum. Ne yediğini biliyorum hem. Bence pompa al sağ sütünü arttır canım

Boğazına kaçabilir ben de kaçırıyorum ama hemen pozisyon verip sırtına vuruyorum. Bu konuda eğitim al bence. Bambinonun 10 liralık biberonunu kullanıyorum ucu geniş o yüzden nefes alması gerektiğinde ağzından eğerek çıkartıyorum bu şekilde yapıyorum ben . Eşim biberonu hiç çıkartma diyor ama imkansız çocuk genzine alır çok akıyor çünkü

Tabi ki beslenme önemli ama en önemlisi moral canım.Düşünsene Afrika’da ki bebekleri falan.Annelerin onlara sütü yetiyorsa bizim hayli hayli yeter Allah’ın izniyle.Sen yeter ki moralini yüksek tut,bol suyunu iç.Tabi ki aç kalma ama çok ayrıntılı ,örneğin 3 çeşit yemek yapacakmış gibi de kendini yorma.

Durduk yere acımıyor ama oturduğum yerden ya da yattığım yerden kalkarken kuyruk sokumu ağrısıyla da birleşince rahatsız ediyo.Daha önce ameliyat olmamıştım böyle mi olur bilmiyorum.Ödemler geçinceye kadar böyle olması normal mi onu da bilmiyorum .Doktora gideyim olmazsa

Canim şimdi bu derdimi unuttum da bacagimda bilye büyüklügünde bi sislik geliyor elime.
Ağrı var.kan pıhtısı mı oldu acaba?
Cok korkuyorum.

evet mamaya cok siddetle karsi cikiliyo.ama eger sen elinden geleni yapiyorsan yani bol bol emzirmek yedigine ictigine dimmat etmek gibi seyler.o zaman da olmuyosa bebegi dusunmek zlrundayiz.belki bebis tam beceremiyodur.emzirdikten sonra emdigi gogsu sagmayi denedin mi.benim gecen hafta oyle yaptim.megersem bebek emememis epey sut kalmis icerde.bu hafta alisti emzirdikce.her emzirmeden sonra emzirdigin gogsu sagip bi bak istersen kac ml sut cikiyo.bi de nolur nolmaz diye humana still tee ye basladim ben hemsire tavsiye etti.garantiye alalim dedi.adasim zeynepcik bol bol sut emer insallah annesinden

Ben chicconun yenidogan biberonunu aldim. Onun agzindan kendi cekmezse hic akmiyor. Tavsiye ederim. Sut sagma makinesinin kendi biberonlari var. Onlarla genzine kaciyor. Chicco ile kacmiyor.

Natural feeling biberon. Evet egik agizli olandan.
Insallah memnun kalirsin. Ben bayagi farkini gordum de.

Gogsumu sagiyorum zaten mama mevzusu oradan cikti bi gogusten 30 cc cikti gecen gun doktor az dedi zeynep az emdi iki gogusten 55 cc cikardim dun.
Humana still tee humana kimyonlu rezene cayi tahin pekmez dereotu bol su dut kurusu gun icinde yediklerim
Canim sıkılıyor artik daha da kotusu zeynep 2 gundur kabiz kaka yapamadi gaz sorunuda var doktor gaz damlasi onerdi annem dogal degil diye aldirmadi poposuna zeytinyagi surdum yapamadi kuzum az once uykusundan uyandi sıkıntı ile
Mama olarak aptamil veriyorum o da gaz yapti sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…