Kacinci gununuz hatirlayamadim ama benimde oldu ilk zamanlar daha coktu.
Ben doktoru ameliyathanede biraz beklemek zorunda kaldim baska bi acil durumdan sebep ve usudum cidden.Bi ondan olabilir diye dusundum bir de bebisi ittirirken bastirdiklari icin olabilir.
Mama veriyorum canim kilo almiyordu hem meme hem mama ikisinide veriyorum memeye de duskun birakmadi memeyideBiberon niye kullanıyorsunuz ki emmeyi bırakmaz mı
Günümüz aynı sanırım benim yarın kontrolüm var doktora daha fazla beklemek istemediğimi söyleyeceğim. Bakalım nasıl olacak gidişat hiç ümidim yok ne sancım var ne başka belirti sezaryene dönecek yolum sanırım hayırlısı olsun hakkımızda.Bende her sabaha yine doğurmadım diye uyanıyorum mesajını görünce bi gülme geldi bugün takvimim doluyor. Hayırlısı olsun diyelim. Bu arada çok geçmiş olsun canım en çok dikkat etmemiz gereken zamandayız kendine iyi bak
Bepantene ile silverdini sürekli sürdüm canım bugün daha iyiyim ama hala var acı tek tarafta.Doğum zamanına anca toplayacak ,iyi ki erken yaptırmışımZaten hassas bi yer,hamilelik ayri hassasiyet,bide acisi...Insallah daha iyisindir.Acaba pisik kremleri onarici oldugundan daha iyi olabilir mi?
Aklimada bisy gelmedi
Maşallsh canım iyi o zaman Yediği içtiği yarasın inşMama veriyorum canim kilo almiyordu hem meme hem mama ikisinide veriyorum memeye de duskun birakmadi memeyide
Allah yardımcın olsun canım.Evladınla ilgilenmen öncelik olsun artıkta yemekte de olmadı bi çorba kaynatın 3 öğün yetin,Yeri gelip menemenle çayla doyurun karnınızı.Ama canını hiç sıkma.Hepsi geçecek inş.Yarı kırkı derler bizde ;20 güne bişeyler oturur yavaş yavaşBizimkisi gazdan uyuyamadi gece boyumca.cok zor gaz sanciai.sürekli ağlıyordu.pufff.
Canim.inan yemek yapmaya hic vakit yok.
Yarama tuz bastin.benim piskolojimi bozanda zaten ailemin beni sezeryandan 3 gün sonra birakip gitmeleri oldu.
Annem kanser hastasi ablamla babam bakiyor.bana 14 saat uzaktalar.bide cocugu olmayan bi kiz kardesim var.beraber gelmislerdi.hepsi birden gittiler.yalvardim.ağladim.durmadilar.
Simdi esim ve ben ev temizlik zamasir çocuk derken baya hirpalaniyoruz.
Kaynanam desen felcli.ama haftaya gekeceklermis.gorümcem de yok.kayinbabam belki yemek yapar.kaynanam da belki göz kulak olur ben wc deyken.şimdilik tek tesellim bu.
Anladım canım inşallah toparlar bir an önce gecmiş olsun tekrardanSariliktan dolayi ne kadar yedigini bilelim diye biz de biberonla veriyoruz. Bi de benimki bir saat emiyordu. Bir saat sonra tekrar kaldirmam gerekiyor cocuk hep uykusuz kaliyordu. Biberonla hemen bitiriyor. Ama zaten koku ve kucak istedigi icin biberondan sonra biraz da normal meme emiyor. Sorun olmadi bizde.
Son dr kontrolümde sordum ben de mutlaka kullanın tavsiye ediyorum ama öyle pahalı bişeye gerek Yok derdi dr um ki özel hastanede.Bş medikal e gittim 50 tl ye belden bedensiz bir korse aldım terletmeyen,hava alan.İnşallah onu kullanacağın.Kızlar korse kullanan yada düşünen varmı? Yamuna korse almayı düşünüyoeum varmı kullanan
Ayva neyi etkiledi canım kaçırdım orayı?Benimkide huy :) uyuyacagima sessiz sessiz durdum.Bazen sesaizlikte dinlendiriyor :)
Canim istedigi icin ayva yemistim kizlar gecen ve aksam,denk mi geldi bilmiyorum ama farketti sanki.Fikir olsun size de,denemek isteyene.
Yarin 1 aylik oluyor kücük balım❤
Kilo ve gobekte oldukca farkediyor uzulmeyin
Canim yemek süt icin sıkıntı bende.Allah yardımcın olsun canım.Evladınla ilgilenmen öncelik olsun artıkta yemekte de olmadı bi çorba kaynatın 3 öğün yetin,Yeri gelip menemenle çayla doyurun karnınızı.Ama canını hiç sıkma.Hepsi geçecek inş.Yarı kırkı derler bizde ;20 güne bişeyler oturur yavaş yavaş
Biogaio ve sab simplex cnm
Hanımlar sezerysn olalı 20 gün oluyor dikiş yerlerinin hala acıyo olması normal mi ?
Bende kesinlikle vermem diyordum zeynep kilo alma yerine vermeye baslayinca doktorumuz basladi mamaya.
Saglik ocagina gittigimde ebe bana mamayi birakta birak dedi durdu. Yahu bebek kilo almiyor belliki yetmiyor bu sut birileri soylemek zorunda oldugunu soyleyecek diye ben dogru bildigimden sasamam dedim. O gun ebe konustu konustu mama kotu bisey sade anne sutu...vs diye sanki ben memelerimden fosur fosur sut gelse mama veririmde neyse moralimi bozdu sonra en son olmazsa ne yapalim mamayla devam edersin dedi
Senin icin bebeginin sagligi onemli sutun yetmiyorsa doktorun da takviye yap diyorsa yap canim ac kalmasin cocuk
Kızlar moralim bozuk çok... Göğüslerin süt dolu.. Ama benim bebiş genzine süt kaçırıyor emzirmek kabus oldu, morarıyor bugün daha kötü oldu iki yutmada genzine kaçırıyor. Napacağımı şaşırdım neden olur sizce
Tabi ki beslenme önemli ama en önemlisi moral canım.Düşünsene Afrika’da ki bebekleri falan.Annelerin onlara sütü yetiyorsa bizim hayli hayli yeter Allah’ın izniyle.Sen yeter ki moralini yüksek tut,bol suyunu iç.Tabi ki aç kalma ama çok ayrıntılı ,örneğin 3 çeşit yemek yapacakmış gibi de kendini yorma.Canim yemek süt icin sıkıntı bende.
Sütüm yetmiyor.cok az.bebek emiyor.sonra uyaniyor ki meme ariyor.
Mememde iyice yumusamis oluyor.doymuyor.cok sık uyaniyor.arada mama da veriyorum ama memeyi emio uyumak istiyor.
Dogru düzgün yiyip içmesem süt olmuyor.
Evin isi de bende.camasir bulaşık ortalik toparlama hepsi iş.esimin babalik izni bitti.artik heo ben ilgilenecem evle isle bebekle.
Durduk yere acımıyor ama oturduğum yerden ya da yattığım yerden kalkarken kuyruk sokumu ağrısıyla da birleşince rahatsız ediyo.Daha önce ameliyat olmamıştım böyle mi olur bilmiyorum.Ödemler geçinceye kadar böyle olması normal mi onu da bilmiyorum .Doktora gideyim olmazsaplojovic teşekkür ederim kızlar
En çok 10 gün sürdü benimki ama çok acıyordu hareket ettikçe bi dr danış istersen 20 gün fazla gibi
Şuan yaptığının aynısını oğlumda yaptım hemşire aynısını bana da söyledi. O zaman elektrikli pompa bile almıştım az çıkıyordu ben de zamanla bıraktım tek mamayla devam ettik. Bunda bebeğe emzircem diye uğraşmadım pompaya dayandım 1 hafta da arttı sütüm başt mama da ekliyordum şimdi sadece anne sütü sağıp biberonla veriyorum. Ne yediğini biliyorum hem. Bence pompa al sağ sütünü arttır canım
Boğazına kaçabilir ben de kaçırıyorum ama hemen pozisyon verip sırtına vuruyorum. Bu konuda eğitim al bence. Bambinonun 10 liralık biberonunu kullanıyorum ucu geniş o yüzden nefes alması gerektiğinde ağzından eğerek çıkartıyorum bu şekilde yapıyorum ben . Eşim biberonu hiç çıkartma diyor ama imkansız çocuk genzine alır çok akıyor çünkü
Canim şimdi bu derdimi unuttum da bacagimda bilye büyüklügünde bi sislik geliyor elime.Tabi ki beslenme önemli ama en önemlisi moral canım.Düşünsene Afrika’da ki bebekleri falan.Annelerin onlara sütü yetiyorsa bizim hayli hayli yeter Allah’ın izniyle.Sen yeter ki moralini yüksek tut,bol suyunu iç.Tabi ki aç kalma ama çok ayrıntılı ,örneğin 3 çeşit yemek yapacakmış gibi de kendini yorma.
evet mamaya cok siddetle karsi cikiliyo.ama eger sen elinden geleni yapiyorsan yani bol bol emzirmek yedigine ictigine dimmat etmek gibi seyler.o zaman da olmuyosa bebegi dusunmek zlrundayiz.belki bebis tam beceremiyodur.emzirdikten sonra emdigi gogsu sagmayi denedin mi.benim gecen hafta oyle yaptim.megersem bebek emememis epey sut kalmis icerde.bu hafta alisti emzirdikce.her emzirmeden sonra emzirdigin gogsu sagip bi bak istersen kac ml sut cikiyo.bi de nolur nolmaz diye humana still tee ye basladim ben hemsire tavsiye etti.garantiye alalim dedi.adasim zeynepcik bol bol sut emer insallah annesindenBende kesinlikle vermem diyordum zeynep kilo alma yerine vermeye baslayinca doktorumuz basladi mamaya.
Saglik ocagina gittigimde ebe bana mamayi birakta birak dedi durdu. Yahu bebek kilo almiyor belliki yetmiyor bu sut birileri soylemek zorunda oldugunu soyleyecek diye ben dogru bildigimden sasamam dedim. O gun ebe konustu konustu mama kotu bisey sade anne sutu...vs diye sanki ben memelerimden fosur fosur sut gelse mama veririmde neyse moralimi bozdu sonra en son olmazsa ne yapalim mamayla devam edersin dedi
Senin icin bebeginin sagligi onemli sutun yetmiyorsa doktorun da takviye yap diyorsa yap canim ac kalmasin cocuk
Ben chicconun yenidogan biberonunu aldim. Onun agzindan kendi cekmezse hic akmiyor. Tavsiye ederim. Sut sagma makinesinin kendi biberonlari var. Onlarla genzine kaciyor. Chicco ile kacmiyor.plojovic teşekkür ederim kızlar
En çok 10 gün sürdü benimki ama çok acıyordu hareket ettikçe bi dr danış istersen 20 gün fazla gibi
Şuan yaptığının aynısını oğlumda yaptım hemşire aynısını bana da söyledi. O zaman elektrikli pompa bile almıştım az çıkıyordu ben de zamanla bıraktım tek mamayla devam ettik. Bunda bebeğe emzircem diye uğraşmadım pompaya dayandım 1 hafta da arttı sütüm başt mama da ekliyordum şimdi sadece anne sütü sağıp biberonla veriyorum. Ne yediğini biliyorum hem. Bence pompa al sağ sütünü arttır canım
Boğazına kaçabilir ben de kaçırıyorum ama hemen pozisyon verip sırtına vuruyorum. Bu konuda eğitim al bence. Bambinonun 10 liralık biberonunu kullanıyorum ucu geniş o yüzden nefes alması gerektiğinde ağzından eğerek çıkartıyorum bu şekilde yapıyorum ben . Eşim biberonu hiç çıkartma diyor ama imkansız çocuk genzine alır çok akıyor çünkü
Ben chicconun yenidogan biberonunu aldim. Onun agzindan kendi cekmezse hic akmiyor. Tavsiye ederim. Sut sagma makinesinin kendi biberonlari var. Onlarla genzine kaciyor. Chicco ile kacmiyor.[/QUOTE
Canım tam adı ne chicco biberonun? Bu eğik ağızlı olandan o? Eşimi gönderiyordum tam biberon almaya. Ondan alsın bari
plojovic teşekkür ederim kızlar
evet mamaya cok siddetle karsi cikiliyo.ama eger sen elinden geleni yapiyorsan yani bol bol emzirmek yedigine ictigine dimmat etmek gibi seyler.o zaman da olmuyosa bebegi dusunmek zlrundayiz.belki bebis tam beceremiyodur.emzirdikten sonra emdigi gogsu sagmayi denedin mi.benim gecen hafta oyle yaptim.megersem bebek emememis epey sut kalmis icerde.bu hafta alisti emzirdikce.her emzirmeden sonra emzirdigin gogsu sagip bi bak istersen kac ml sut cikiyo.bi de nolur nolmaz diye humana still tee ye basladim ben hemsire tavsiye etti.garantiye alalim dedi.adasim zeynepcik bol bol sut emer insallah annesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?