2018 Ekim Anneleri

Bebek doğar doğmaz kaç kg verdiniz hanımlar eve gelince tartilmissinizdir ?

Ben ilkinde 14 almistim eve gelince 6 kg gitmisti.
Bu hamileligimde 10 kilo aldim eve grlince 3 kg gitmisti :)
Kizlarin dogum kilosuda birebir ayni ustelik :)
Ama sonrasinda hizla gidiyor.Biara durakliyor ama yine devam ediyor

Bendeee :) bir türlü gelmiyor kızım nişanım geleli 15gün oldu nerdeyse, 2cm açıklığım vardı ( şu an kaç bilmiyorum) ve Doğum kanalına da girmişti ama gelmiyor
Ooo senin ki pek yaramaz çıkmış :) hayırlısı ile alalım kucaklarımıza.. sayımız da az değilmiş

Kızlar bebeğimi en son 2 bucukta emzirdim.uyumadi ayagimda salliyorum uyumuyor.sizinki de böyle mi.böyle uyanik durması iyi mi kötü mü bilemedim.yenidoganlarin uyumasi gerekmez mi surekli?
Canım ayakta sallamak için çok küçük ve doğru değil fazla sallanmadan dolayı zarar gören bebekler var. Bence ayakta sallama ama sen bilirsin tabi

Tomris'i duyunca yazayım dedim. Ilk kizimda onun sayesinde mamayi bırakmıştık. Emzirme kampının tüm kurallarına uyarsanız kesinlikle ise yarıyor.
Tomris nedir ? Merak ettiğim bir konu Doğum öncesi okumak isterim.. link göndere bilir misiniz ?

Ortalama 10-15 denir :) ozellikle sagarken o goruntu cok komik olur.Hepsi farkli yöne gider bide :)
Herkes emzirme ile ilgili soru sormuş size :) bende merak ettiğim bir soruyu sormak isterim. 39+2 deyiz, 30 uncu haftadan beri meme uclarım böyle bir garip pütürlü gibi, karnabahar gibi :) krem ile nemlendirerek bir açıdan kaşınma ve çatlamayı çözdüm. Tabi ki kremi kullanmadığım sürece yine aynı şekilde pütürlü oluyor. Hatta bazen elimle temizliyor kremliyorum. Eğer kremlemezsem çaylak gibi oluyor canım acıyor. Fakat şu anda meme uçlarımda ara ara iğne batması gibi hafif acı oluyor. Sebebini biliyor musunuz ? Doğumdan sonra çatlak yara ve sür gelmemesinden çok korkuyorum

Kızlar benim bebişte gelmeye niyeti olmayanlardan
Dr. suni sancı ile başlatalım istersen beklemenin bir artısı yok bebeğe dedi
Kendi sancım ile istediğim için 40 hafta olsun müsade edin bekleyelim dedim
Salı gününden sonra sorumluluk almam diyor Dr.
Kontrolde kordon dolandığını gördük 1 kez dolanmış omuz ve ağzının önünde duruyor
Uyku tutmadı düşünmekten suni ile başlatmalı mı yoksa beklemeli mi bir sıkıntı olur mu?
Yada direk sezeryan mı istemeli
Malum 29 Ekim tatili var

Merhaba kızlar gebeliğin son haftası grip oldum zorlu bir Doğum ve sonrasında öksürük dikişlerin ağrısı derken zor toparlandım meme ucum olmadığı için bebeğim memeyi tutamadı hafif sarılığı yükseldi yapay meme ucu kullanıyorum o da aşırı gaz yapıyor ağzından kayıyor deliriyor bebeğim birde aşırı ıkınması var her dakika ıkınıyor ağlıyor doktorumuz kolik Bebek dedi ve ıkınmaktan poposunda yırtık oluşmuş gecemiz gündüzümüz yok sürekli ağlıyor gazı var ve uyumuyor günlerdir uykusuz yorgun ve ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. 17 gün oldu daha bebeğimi kucağımda sevemedim bile sürekli ya memede kalmak istiyor ya gazı var ya uykuya geçemediği için ve ıkınmaktan ağlıyor ne zormuş

Maşallah ne güzel hayırlı olsun :) nasıl başladı doğum acaba sancılarla mı gittiniz siz de

Teşekkür ederim :)
Evet pazar günü akşam üzeri 5te nişanım geldi pazartesi akşam 10'da sancılar 10 dakikada 1 gelmeye başladı düzenli olarak. Salı akşam 5'e kadar çok ağrılı değildi ama 5'ten akşam 7'ye kadar dayanılmaz bi şekilde sanciliydi ve hala 10 dakikada 1di. Salı akşamı 8e dogru 1 dakikada 1 olmaya başladı bi anda. Hemen hastaneye geldik. 4cm le yattım epidurali taktilar hemen 9 bucukta rahatladim. 1 Saat sonra açıklık 9cm olmuştu suyumu patlattilar. Yarim saat sonrada kızım doğdu. Akşam 8den sonrası çok hızlı gelişti kolay bir doğum oldu çok şükür. Darisi bekleyenlere inşallah:)

H hby88 canım senin içinde anlatmış olayım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun hepinizi inşallah

Suan bitmistir sanırım güzel haberlerinizi ve dogum hikayenizi merakla bekliyotum :) paylaşırsanz sevinirim .
Çok şükür dün 11:55te aldım kucağıma bebeğimin o anına tanık olmak için belden uyuşmalı yaptırdım o esnada acımadı canım doktorlar anestezi uzmanları kısacası ameliyat ekibi çok tatlılardı espiriler ful destek hatta elimi bile tuttular eğlenceli bi doğumdu ama uyuşma geçince bi ağrı vurdu ki ağrı kesici ile rahatladım 6saat kımıldan yatırdılar sonrA yavaş yavaş yürümeye başlatıldım şuan sezeryan yerinde özellikle yürürken sancı oluyo dr estetik dikiş olduğu için o kadar acır dedi sütüm de gelmedi ama çok takmıyorum yoksa hiç gelmez bi de gaZımın çıkmasını bekliyoruz taburcu olmak için daha bebişimle tam kavuşamadın desem yeri

Canim benim bebegein derdini anladim.gaz sancisi varmis.ondan dün sık sık uyaniyormus.bende her uyandığinda aglayinca meme verince gazini daha da arttitiyormus.
Aynen öyle canim.neye ugradigimi şaşirdim.ins bu zorlu süreç gecer.
Ortalama 10-15 denir :) ozellikle sagarken o goruntu cok komik olur.Hepsi farkli yöne gider bide :)
Canim benim bir memde 2 digerinde 1 tane deliktem süt geliyor.
Canım ayakta sallamak için çok küçük ve doğru değil fazla sallanmadan dolayı zarar gören bebekler var. Bence ayakta sallama ama sen bilirsin tabi
Haklisin canim.bi daha yapmayi dusunmüyorum.bende.

Hayirli olsun canim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. Bol bol yürümeye çalış daha çabuk iyilesirsin gazını da rahat cikarirsin. Bebisle eve gidince bol bol hasret giderirsiniz merak etme :) bol bol da su iç

Aynen öyle kızımın totosu şuan kıpkırmızı oldu ve pütür pütür bişiler çıktı hemen molfix alacağım bende bugün .. dediğim gibi israil malı diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim :)) yıllardır hacı şakiri Türk malı bildiğim gibi hahaha

Allah yardımcın olsun canım Allah sana sağlık versin kimselere muhtaç etmesin de kendin büyüt yavrunu. Hep güçlü ol inşallah

Benimde öyle canim sağarken sol memeden 3 delik sağdan 2 delik gözüküyor süt çıkan. Ama belki diğer deliklerden fışkırarak çıkmadığı için biz 2 delik sanıyor olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…