Kızlar benim bebişte gelmeye niyeti olmayanlardan
Dr. suni sancı ile başlatalım istersen beklemenin bir artısı yok bebeğe dedi
Kendi sancım ile istediğim için 40 hafta olsun müsade edin bekleyelim dedim
Salı gününden sonra sorumluluk almam diyor Dr.
Kontrolde kordon dolandığını gördük 1 kez dolanmış omuz ve ağzının önünde duruyor
Uyku tutmadı düşünmekten suni ile başlatmalı mı yoksa beklemeli mi bir sıkıntı olur mu?
Yada direk sezeryan mı istemeli
Malum 29 Ekim tatili var
açıklaman işin çok teşekkür ederim walla içim rahat etti.. ben avent in yanlışlıkla meme ucu Kalkan’ını almışım.. işe yaramaz mı? Bir de kremi sabah akşam sürmeye başladım, nemli oldukça h bir sorunum olmuyorOncelikle saglikla kavusun insallah❤
Bende bildigim deneyimledigim kadariyla yardimci olmaya calisiyorum :)
Oncelikle emzirme ve sut konusunda kendine guven cunku tamamen psikolojik.Hamileligin nasil yolunda gittiyse aylara gore o duzeni Allah sutunde de sagliyor.Ama etkenler cok var iste cevre,tedirginlik,yorgunluk uykusuzluk,cocuk durmadikca sut mu yetmiyor dusuncesi ozellikle ama cocuk sadece acliktan durmamazlik etmez bazen fazla tokluktanda gaz sikintisindanda sadece kokunla olmak icinde durmayabilir.Ki bebislerin geneli boyle strese bosluga dusmemek ikiniz icinde daha saglikli olacaktir.
O temizledim dedigin sey kucucuk sarimtrak bisy sanirim?Oyleyse süt.Azcik gelip hemen gogus ucunda kabuklasiyor.Gayet normal.Kurudukcada canini daha cok acitir.Nemli tutman biraz rahatlatir.O kat kat gb olmasi gogus ucunun iste bikac yersen sutun cikisi gogus ucunun degismesinden kaynaklaniyor :) Batma hisside hareketlenen sut kanallarindandir.
Bak simdiden duzenine girmeye baslamis :) Dogum olunca bebeginle bol bol temas et,bak,dokun.Yaninda dursun❤Bu hisler en etkili sey bence.
Sonrasinda emzirme doneminde uclar iyice degisiyor biraz hassasiyet olacaktir.Yara catlak olmaz insallah.Benim de ilk kizimda olmustu.Bicok sey denemistim.Ayva cekirdegi jelinden,kremden,karbonatli sudan,tahin yagindan vs.
Bu kez gogus kalkanini hastaneye aldim ve kullanmaya basladim.Surtunmedikce kurumadikca o hassasiyette yaraya dönüşmedi.Sonra gerekte kalmadi.
Çok teşekkür ederim:) hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim inşallah bu akşam çıkıcaz yürüdükçe ağrı da azalıyor fark ettimHayirli olsun canim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. Bol bol yürümeye çalış daha çabuk iyilesirsin gazını da rahat cikarirsin. Bebisle eve gidince bol bol hasret giderirsiniz merak etme :) bol bol da su iç
ben aldım kullaniyorum da ama sanki koku sızıyor kovaya yaklasinca fena kokuyor sizdede öyle miArkadaslar merhaba
E bebekte korbellin bebek bezi çöp kovası 50tl ye düşmüş ilgilenenler varsa bakabilir
Canım tahinin üzerinde biriken yağı iyi geliyormuş bir de ayva çekirdeğini geceden biraz suyla ıslatıp sabaha jel kıvamına geldiğinde sürüyorlardı denemediğim için tam hazırlanışını bilmiyorum ama internetten bakabilirsinHerkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
Ben doğumdan birkaç gün sonra hamilelik öncesi kiloma düştüm. Şu anda daha da zayifimBebek doğar doğmaz kaç kg verdiniz hanımlar eve gelince tartilmissinizdir ?
ok alayim yarin.. peki bir sorum var, anne sutunu buna sagip veriyoruz. ortalama ne kadar gun sonra anne göğsünü alıyor bebek? biberonu unutuyor yani.Evet Medela Calmadan bahsediyorum.
uykusuzluk ve yorgunluk hepimizi etkiliyorMerhaba kızlar gebeliğin son haftası grip oldum zorlu bir Doğum ve sonrasında öksürük dikişlerin ağrısı derken zor toparlandım meme ucum olmadığı için bebeğim memeyi tutamadı hafif sarılığı yükseldi yapay meme ucu kullanıyorum o da aşırı gaz yapıyor ağzından kayıyor deliriyor bebeğim birde aşırı ıkınması var her dakika ıkınıyor ağlıyor doktorumuz kolik Bebek dedi ve ıkınmaktan poposunda yırtık oluşmuş gecemiz gündüzümüz yok sürekli ağlıyor gazı var ve uyumuyor günlerdir uykusuz yorgun ve ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. 17 gün oldu daha bebeğimi kucağımda sevemedim bile sürekli ya memede kalmak istiyor ya gazı var ya uykuya geçemediği için ve ıkınmaktan ağlıyor ne zormuş
merhaba, Sürekli dua ediyorum valla, Allah ikizi olanların yardimcisi olsun diye. hele ucuz dorduzleri olanların daha da cok.Kizlar benim bebisler ikiz olunca biriyle hep evdeki diger kisi ilgileniyor. Ve uyumayinca ya dizde yada carsafta salliyorlarbende uzuluyorum boyle uyutan var mi?
Garmastan krem kullanıyorum,Herkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
Su, su, su...Internette biraz arastirdim. sutu artıran neler var diye..Benim de cok az sutum..
Hurma, incir, havuç suyu, rezene çayı. armut ve ayva hoşafı (seker katmazsak daha iyi) tarçın
Aa öyle mi yok ben almadım henüz indirimi görünce internetten eşime söyledim akşam alacaktı koku yapmaz yazıyor kokuyorsa almanın bi anlamı yokben aldım kullaniyorum da ama sanki koku sızıyor kovaya yaklasinca fena kokuyor sizdede öyle mi
Ben aktardan karısım aldım içinde papatya dere otı ısırgan otu rezene kimyon hepsş var ot olarak hepsiArkadaşlar rezene çayının otunu mu alıyorsunuz,
Yoksa sallama çayları satılıyor ya markette oda kullanılabilir mi?
Aktardan taneli olandan aldık ama kokusunu sevmedim pek içemiyorumArkadaşlar rezene çayının otunu mu alıyorsunuz,
Yoksa sallama çayları satılıyor ya markette oda kullanılabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?