2018 Ekim Anneleri

Bence sezeryan ile
açıklaman işin çok teşekkür ederim walla içim rahat etti.. ben avent in yanlışlıkla meme ucu Kalkan’ını almışım.. işe yaramaz mı? Bir de kremi sabah akşam sürmeye başladım, nemli oldukça h bir sorunum olmuyor

Çok teşekkür ederim inşallah bu akşam çıkıcaz yürüdükçe ağrı da azalıyor fark ettim

Herkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?

Herkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
Canım tahinin üzerinde biriken yağı iyi geliyormuş bir de ayva çekirdeğini geceden biraz suyla ıslatıp sabaha jel kıvamına geldiğinde sürüyorlardı denemediğim için tam hazırlanışını bilmiyorum ama internetten bakabilirsin

uykusuzluk ve yorgunluk hepimizi etkiliyor

Kizlar benim bebisler ikiz olunca biriyle hep evdeki diger kisi ilgileniyor. Ve uyumayinca ya dizde yada carsafta salliyorlar bende uzuluyorum boyle uyutan var mi?
merhaba, Sürekli dua ediyorum valla, Allah ikizi olanların yardimcisi olsun diye. hele ucuz dorduzleri olanların daha da cok.

Internette biraz arastirdim. sutu artıran neler var diye..Benim de cok az sutum..
Hurma, incir, havuç suyu, rezene çayı. armut ve ayva hoşafı (seker katmazsak daha iyi) tarçın

Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz

Garmastan krem kullanıyorum,
Sol gögsüm çok kötü değildi az az çatlagım vardı 1 haftada iyi etti,
Ama Sağ gögsüm fecahat, parcalar koptu, her emzirmeden sonra kabuk baglıyor, emzirirken kabuk yumuşuyor tekrar dökülüyor, bundan mütevellit galiba ki sag gögsümde çok yararını göremedim, iyi etmiyor ana belki daha kötü olmasını engelliyordur onuda bilmiyorum...
Bugün denk geldim şu bildiğimiz beyaz lahana varya yapragını ılık suyla yıkayıp meme ucuna koyup bekletince bayağı iyileştiriyormuş yaraları...
Zaten antibiyotik etkiside varmış...
Deneyebilirsin...

Internette biraz arastirdim. sutu artıran neler var diye..Benim de cok az sutum..
Hurma, incir, havuç suyu, rezene çayı. armut ve ayva hoşafı (seker katmazsak daha iyi) tarçın
Su, su, su...
Günde 2 litre mutlaka tüketiyorum...
Bide dikkat ettim ceviz, badem, fındık yiyincede bayağı sütüm oluyor...

Arkadaşlar rezene çayının otunu mu alıyorsunuz,
Yoksa sallama çayları satılıyor ya markette oda kullanılabilir mi?

ben aldım kullaniyorum da ama sanki koku sızıyor kovaya yaklasinca fena kokuyor sizdede öyle mi
Aa öyle mi yok ben almadım henüz indirimi görünce internetten eşime söyledim akşam alacaktı koku yapmaz yazıyor kokuyorsa almanın bi anlamı yok

Arkadaşlar rezene çayının otunu mu alıyorsunuz,
Yoksa sallama çayları satılıyor ya markette oda kullanılabilir mi?
Ben aktardan karısım aldım içinde papatya dere otı ısırgan otu rezene kimyon hepsş var ot olarak hepsi
Bide gaz için ayrıca kimyon tohumu aldım hemşire önerdi onuda

Benim kizim hasta oldu, esimde bende nezle olduk kiza bulastirdik burunlari tikandi 2 gunde bir dr a goturup temizletiyoruz serum fizyolojikle doktora giderken ustune battaniye ortmustuk hava soguk malum dr bizi paylamaya bi basladi ki eyvah dedik hergun 1 saat disari cikarilcak, sen ne giyiyosan aynisini giyicek, gunde 2 kez banyo yaptirilacak, evin isisi max. 24 derece olucak ve kizlar en onemlisi ben gak dese memeye dayadim guk dese memeye dayadim her istediginde vereyim mantigi bu sekilde benimde sutum artar mantigi ile dr buna cok kizdi naparsa yapsin 2 saatten once emzirmiceksin dedi ben eski usulle tarttiginda 1 gunde 5 gr alirken 2 saatte bir emzirdigimde 1 gunde 90 gr almis oldu. Emzirdikten 1,5 saat sonra aranmaya basliyor ve yaygarayi kopariyor cozumu o yarim saati ya balkonda ya sokakta yada banyoda gecirmekte buldum ama burun tikanikligini acmasi cok fena aman dikkat edin dr dedigine gore sicak ve nem tetiklemis

Cocugu kat kat giydirmiceksin evin icinde ustune bir sey sarmicaksin evin camini az acayim demiceksin ac cereyan yapsin temiz hava girsin ve kalabaligi mumkunse gonder evden dedi yenidoganlar sogukla usumekle hasta olmaz dedi eller ayaklar hep soguk olucak hapsurmasi ay aman usudu degildir dedi bulundugu odanin camini ac oyle dursun dedi bugunde aksine izmir buz ama gercekten sabahtan beri agladigi an balkona cikiyorum hemen susuyor hayret edilecek bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…