Deneynce banada yazar misin? Buyuk kizimda sevmistiM bi ara denedim. Gelnce yine onla devam edeym dedim. Bende arastrydm hele bide turk malysa cok guzel olurAynen öyle kızımın totosu şuan kıpkırmızı oldu ve pütür pütür bişiler çıktı hemen molfix alacağım bende bugün .. dediğim gibi israil malı diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim :)) yıllardır hacı şakiri Türk malı bildiğim gibi hahaha
Yine de havalardan dolayi 2 kez banyo daha fazla sikinti yaratabilir ama evin isisina guveniyorsan baska.Ama su donemde hastayken yumusattigi icin daha cok işe de yarar o da ayri bi guzellik :)
1bucuk saat yine iyi canim memede 20 dk fln kaliyorsa.
Takipteyim canım burun akıntısı ve tıkanıklığı oluyor sürekli yatar pozisyonda durmaktan geniz akıntısı oluyor sanırım. Bugün de eşim aksi gibi nöbetçi evde değil dua ediyorum ki acil bir şey çıkmasın bugün. Ya bir de öyle bir durumdayım ki cumartesi günü ev taşıyacağız evi toparlıyoruz şu halde valla ne yapacağımı şaşırdımBenim de 5 yaşındaki kizimdan bulaştı hastalık hapşırık öksürük hırıltılı solunum ve sonuç olarak 1 haftaya yakın yoğun bakımda yattı malesef.. ıhmal etmeyin bebeklerde hastalık çok ama çok hızlı ilerliyor.
Herkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
Bizimki 16 günluk.sağlik ocagi kontrolü 1.ayda yaoiliyormus.'Sanmak' kotu seydir canim.
Yetmez sanmak mesela...
Sut az sanmak...
Ucu bucagi bitmez.Saglikocagi kontrolu yok mu sizin?
Gaz sikintisi ya da huysuzluk hep kolik demek degildir.Buyuyorlar ki bagirsaklari dogumdan sonra gelismeye basladi.Huysuzluklarda ara ara olacaktir.4-5 hafta gb yani genelde ay donumlerine denk gelebilir buyume ataklari olacak daha.
tesekkur ederim bilgiler icin. ceviz hurma incir badem vs cok olmasa da yiyorum. suyu artiracam biraz daha.. o damlayı da arastiracagim, tekrar sağolCanim tuketecegin seyleri once denemeni tavsiye ederim.
Mesela ben kuru incir kaynayip suyunu icmeye baslamistim ilk kizimda kür yapiyordum 1 hafya surecekti.Ama o kadar gaz yapti ki ikimizede.Simdi yemiyorum bile.
Hurma havuc ve ayva sadece yiyince bile bana iyi gelmisti mesela.
Eczanelerde Galactago diye bir damla var emziren anneler icin icerigini inceleyip bakabilirsin,ilk kizimda onunda cok faydasini gormustum.
Bicok sey var yapilabilecek.
Ama en onemlisi inanmak,yok diye dusunmemek.Sadece desteklemen gerekiyor gb dusun.Tukettigin herseyin yaradigina inan.
Yumurtani,gun icinde hic olmazsa yarim muz,ceviz vb yemege oturamazsan bile yararli atistirmaliklar cok işe yarar.
hangi markayı kullandınızBenimde olmuştu ben çözümü silikon meme uçlarıyla emzirerek buldum,bir hafta kadar şimdi geçti çok şükür
evet, nette de epey eleştiri var ama artık caresiz kaldık, sansimizi deneyeceğiz alıp...Bunun garantisi yok ki hatta medelayı da kabul etmeyebilir bebek.. Arkadaşımın bebeği kabul etmemişti. Benim iki kızımda da sorun olmadı aldılar.
biogaia diye bir damla varmis. arkadasimin bebeğine cocuk prof. önermiş. Bi arastirin isterseniz..illah 2haftalık olduk ama birkaç gündür çok gaz sancısı oluyor yavrum cok ağlıyor dayanamıyorum yemeğe kimyon kullanıyorum bebeğede sab simplex diye damla aldık ama çok faydasını göremedik gazlı bebeği olanlar ne yapıyorsunuz yardım ediinn
Oksijenin inanilmaz bir etkisi var :)
Gecmis olsun canim
Hapsirik ust degisincede olur burun kendini temizlermis
Bide uyandiktan sonra bence ince bi penye yelek cocuklarda iyi oluyor sirt uyandiklarinda cok sicak oldugunda.Battaniye fazla cidden dusununce
biogaia diye bir damla varmis. arkadasimin bebeğine cocuk prof. önermiş. Bi arastirin isterseniz..
Canım benim oğlum da bugün hasta oldu burnu sümük dolu yazık dolduğunda uzun uyuyamıyor bile doldukça ben burun aspiratörüyle yavaşça çekmeye çalışıyorum ancak böyle rahatlayıp emiyor uyuyor. Çok üzüldüm ama inş en kısa zamanda iyileşür diye dua ediyorum. Ablasıyla ben hasta olmuştuk kızıma öpme dediğim halde gidip gidip öptü hastayken. O da 3 yaşında olunca çok kontrol edilemiyor maalesef. Bolca emzirmeye çalışıyorum ve başı yüksekte yatırıyorum başka yapabileceğim bir şey var mıdır kızlar
benden baska bu sorunla karsilasan gormedim acikcasi bende banyoya koydum en azindan bebek bezini oraya buraya atmiyorsun yinede ise yarıyor hatta alirsan dene koku yapicak mi ben mj beceremedim kullanmayı
sen gelde bunu benin anne me anlat o kat kat giydiriyor çocuğu ben soyuyorum bir halimiz varki evde bide emzirebilse beni evden kovacak
Hislerine guven derim ben.
Takibin olduktan ve bebekte sikinti olmadiktan sonra bekleyebilirsin.
29 Ekim'de olsa ebe yardimci olacak zaten cogunlukla,belki son zamanda baska doktorun gelmesi bile cok gozune batmayacaktir.Kolayliklarla gelsin minik❤
Bence sezeryan ile aldır riske atma derim
Avent markasıhangi markayı kullandınız
GecmiG olsun cnm biz Ataşehir Memorial hastanesi ne gidiyoruz acile gitmiştik 5gunlukken çok memnun kaldık Dr dan. O günden beri ona devam ediyoruz. 24saat cevap alabiliyorum. İnanilmaz rahatlatıyor. Oğlum da onda çok rahat. İstersen adını vereyim.Anadolu yakasinda iyi bir cocuk doktoru onerisi olan varmidir hangi hastane oldugu onemli degil sorularimiza duzgun cevap vericek bizi iyi yonlendirecek olmasi lazimPeriLous hastane size hangi doktoru atadi memnun kaldin mi bize atadiklari doktora soru sorulmuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?