2018 Ekim Anneleri

Deneynce banada yazar misin? Buyuk kizimda sevmistiM bi ara denedim. Gelnce yine onla devam edeym dedim. Bende arastrydm hele bide turk malysa cok guzel olur

Selam kızlar nasılsınız?? Biz elhamdülillah 2haftalık olduk ama birkaç gündür çok gaz sancısı oluyor yavrum cok ağlıyor dayanamıyorum yemeğe kimyon kullanıyorum bebeğede sab simplex diye damla aldık ama çok faydasını göremedik gazlı bebeği olanlar ne yapıyorsunuz yardım ediinn

Kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadım .İyi dilekler için teşekkürler..Çok şükür Çarşamba günü 08.40 da oğlumu kucağıma aldım.Herhangi bir sağlık problemimiz şimdilik yok.Spinal anestezi oldum ve genel anestezi ile karşılaştırılamayacak kadar rahat bana kalırsa tabi dr a da bağlıdır bu durum.Çok şükür şimdilik baş ağrısı da çekmedim ama nescafe,kahve tükettim.Ve artık eşkisi gibi değilmiş sanırım ;ağrılarımda hemşireler tarafından sağolsunlar ağrı kesicilerle hep desteklendim.Sanki daha çabuk toplayacak gibiyim.Tek burukluğum daha 2.gündem büyük oğlumun ilgisizlik isyanlsrını başlatması ama onu da atlayacağız inş.Dua edin Allah geride kalanları da bir an önce sağlıkle kurtarsın inş.

Yok zaten 2 kez bende yaptirmam banyo guvenemem yani suan icin :) her gun belki ama gun asiri kesin o da su havalarda..15 dk sol 15 dk sag yapiyorum canim 2 saati goruyoruz bugun yani tam doydugunu hissediyorum diger turlu parca parca ve 10-15 dk boluk porcuktu

Takipteyim canım burun akıntısı ve tıkanıklığı oluyor sürekli yatar pozisyonda durmaktan geniz akıntısı oluyor sanırım. Bugün de eşim aksi gibi nöbetçi evde değil dua ediyorum ki acil bir şey çıkmasın bugün. Ya bir de öyle bir durumdayım ki cumartesi günü ev taşıyacağız evi toparlıyoruz şu halde valla ne yapacağımı şaşırdım

Herkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?

Kızlar benim doğumdan önce bile meme uçlarım çok hassastı, bi yere dokunsa acıyordu. Kadın doğumcumdan tavsiye istedim. Memelyn kullanmamı tavsiye etti. Bu böyle şekil olarak gögüs pedine benzeyen saf bal mumundan yapılmış bi ürün. Sütyenin içine koyuyorsun meme uçlarını hem nemlendiriyor hem de onarıyor.

Önce memelyn aldım. Sonra çocuk doktorumuz hastaneden taburcu olurken evomere meme ucu kremi yazdı reçetemize. Onu da alıp denemek istedim, yüzde yüz doğal olduğu ve emzirirken silmek gerekmediği için.

Evde de garmastan vardı. Memelyni doğumdan beri sürekli kullanıyorum. Emzirmeden sonra da daha çok evomere meme ucu kremini daha az da garmastan pomatı sürdüm. Bunların hiç birini silmek temizlemek gerekmiyor.

Bunlarla meme uçlarım düzene girdi. Önceleri emzirirken dişlerimi sıkıyordum. Şu an emzirirken acı ağrı yok çok şükür. Benim gibi bu dertten muzdarip olanlar varsa mutlaka deneyin derim.

Bi de geçen konusu geçmişti. Emzirme minderi gerekli mi diye. Ben ilk oğlumda gereksiz görüp almamıştım ve emzirirken şekilden şekile giriyordum altına yastık da koysam. Bu oğlumda kardeşim hediye etti minderi. Kesinlikle çok büyük kolaylıkmış. Şimdi evde ben nerde emzirme minderimiz orda.Onsuz emzirmek çok zoruma gidiyor.

Diğer bi tavsiye edeceğim şeyse babynest. Bebiş doğalı 10 gün oldu. O gün bugündür beşiğine bile babynest ile koyuyorum. Çok büyük kolaylık.

Bizimki 16 günluk.sağlik ocagi kontrolü 1.ayda yaoiliyormus.
Huysuzluk mu yoksa başka bisey mi analaymadim.ins bu durum hemen geçer.

tesekkur ederim bilgiler icin. ceviz hurma incir badem vs cok olmasa da yiyorum. suyu artiracam biraz daha.. o damlayı da arastiracagim, tekrar sağol

biogaia diye bir damla varmis. arkadasimin bebeğine cocuk prof. önermiş. Bi arastirin isterseniz..

Oksijen kesinlikle inanilmaz etkili bugun balkona bile cikmam kizimi sakinlestirdi hayretler icinde kaldim baktigin Zmn 20 gunluk bebek ne anlar diyosun ama o bile sıkılms gunlerdir evde. İste aynen bende uyaninca yelek giydiriyordum ve sonra bu hale geldi simdi gece bile cok fazla ortmuyorum evin nemi 50 yi gecmiyor cok rahat ettik cok sukur

Gelmis gecmis olsun canim gercekten onlar hasta olunca insanin ici gidiyormus hele dun dr burnunu temizlerken oyle agladi ki canimdan can koptu sanki ama gozleri acildi kendine geldi imkaniniz varsa ve guvendiginiz bir cocuk dr bence ona temizletin 10 dk ugrasti ama rahatladi en azindan. Reflu yataginda yatiriyorum bende basi biraz yuksek birde serum fizyolojik yapiyorum evde

Vallahi istersen yazdigimi okut canim bnmde hem annem hem kv dem ayniydi usur bu cocuk uok kus kanadindan usur yok yenidogan sirtini sicak tut vs diye diye biz ekimde izmirde battaniye orttuk cocuga ve sonuc bu malum dun ve bugun ikiside kizimin burnu temizlenirken nasil agladigini gorduler ve ortmuyorlar artik sonunda

Anadolu yakasinda iyi bir cocuk doktoru onerisi olan varmidir hangi hastane oldugu onemli degil sorularimiza duzgun cevap vericek bizi iyi yonlendirecek olmasi lazim PeriLous hastane size hangi doktoru atadi memnun kaldin mi bize atadiklari doktora soru sorulmuyor resmen

Bence sezeryan ile aldır riske atma derim

Sağolun yarın tekrar kontrol var bugün aşırı hareketliydi miniğim bende de çarpıntı başladı normal doğum taraftarı bir doktorum var kordonu gördükten sonra sezeryan hakkında ne düşünüyorsun dedi
Gerek görülürse tabi ki olabilir normal-suni sancı ile yada sezeryan önemli değil öncelik sağlık dedim
Yarın ne diyecek bakalım

GecmiG olsun cnm biz Ataşehir Memorial hastanesi ne gidiyoruz acile gitmiştik 5gunlukken çok memnun kaldık Dr dan. O günden beri ona devam ediyoruz. 24saat cevap alabiliyorum. İnanilmaz rahatlatıyor. Oğlum da onda çok rahat. İstersen adını vereyim.

İyi geceler kızlar, dün butun gün oğlum sabah 7den gece 23.30a kadar sadece 1saat aralıksız uyudu. Tüm gün ya göğsümde ya memede yoksa çok ağladı. Neler yaptım neler denedim olmadı. Göğsümde uyuyo, yatagina koyduğumda agliyo, ya memeyi ya beni istiyo. Tam bittim Allah'im yardım et güç ver bana çocuğuma bakabileyim dediğim anda 23.30 da uyudu çok şükür. Dr u büyüme atağında olduğunu ve bende rahatladigini söyledi. Ne kadar sürer bu durum acaba?
Dün kalça ultrasonu ve işitme testi vardı, ilk işitme testinden geçemediği için tekrar yapıldı yinee sol kulağı olumsuz sonuç verdi, iki hafta sonra yine yapılacak. İnşallah iyi olur da geçer. Böyle bir durum yaşayan var mı? Benim de sol kulağım hiç duymuyor, sağ yarım duyuyor sadece sağ kulağımda isitme cihazi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…