2018 Ekim Anneleri

Garmastani emzirmeden once temizliyor musunuz? O kremi bende cok duydum ama her seferinde temizlencek dediler

Herkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
Her emzirmeden sonra ve aralarda tereyağı sürdüm ben dene istersen faydasini göreceksin. Gecmis olsun

'Sanmak' kotu seydir canim.
Yetmez sanmak mesela...
Sut az sanmak...
Ucu bucagi bitmez.Saglikocagi kontrolu yok mu sizin?
Gaz sikintisi ya da huysuzluk hep kolik demek degildir.Buyuyorlar ki bagirsaklari dogumdan sonra gelismeye basladi.Huysuzluklarda ara ara olacaktir.4-5 hafta gb yani genelde ay donumlerine denk gelebilir buyume ataklari olacak daha.

O da isini gorebilir hic belli olmaz.Ama kalkanla cok farklilar.

Internette biraz arastirdim. sutu artıran neler var diye..Benim de cok az sutum..
Hurma, incir, havuç suyu, rezene çayı. armut ve ayva hoşafı (seker katmazsak daha iyi) tarçın

Canim tuketecegin seyleri once denemeni tavsiye ederim.
Mesela ben kuru incir kaynayip suyunu icmeye baslamistim ilk kizimda kür yapiyordum 1 hafya surecekti.Ama o kadar gaz yapti ki ikimizede.Simdi yemiyorum bile.

Hurma havuc ve ayva sadece yiyince bile bana iyi gelmisti mesela.

Eczanelerde Galactago diye bir damla var emziren anneler icin icerigini inceleyip bakabilirsin,ilk kizimda onunda cok faydasini gormustum.

Bicok sey var yapilabilecek.

Ama en onemlisi inanmak,yok diye dusunmemek.Sadece desteklemen gerekiyor gb dusun.Tukettigin herseyin yaradigina inan.

Yumurtani,gun icinde hic olmazsa yarim muz,ceviz vb yemege oturamazsan bile yararli atistirmaliklar cok işe yarar.

Arkadaşlar rezene çayının otunu mu alıyorsunuz,
Yoksa sallama çayları satılıyor ya markette oda kullanılabilir mi?

Demleme daha iyi.Kaynamis suya koyip.
Hazir elimin altinda da olsun dersen eczanede benzer urunler,emziren anneler icin olanlarda var daha iceriginde yararli seylerle.

Aa öyle mi yok ben almadım henüz indirimi görünce internetten eşime söyledim akşam alacaktı koku yapmaz yazıyor kokuyorsa almanın bi anlamı yok

Benim arkadasim kullaniyor.Balkonu yok.
Banyoda duruyordu.Hic kokuya rastlamadim ama temiz zamanlara mi denk geldim ki :)

Yine de havalardan dolayi 2 kez banyo daha fazla sikinti yaratabilir ama evin isisina guveniyorsan baska.Ama su donemde hastayken yumusattigi icin daha cok işe de yarar o da ayri bi guzellik :)
1bucuk saat yine iyi canim memede 20 dk fln kaliyorsa.

Oksijenin inanilmaz bir etkisi var :)
Gecmis olsun canim
Hapsirik ust degisincede olur burun kendini temizlermis
Bide uyandiktan sonra bence ince bi penye yelek cocuklarda iyi oluyor sirt uyandiklarinda cok sicak oldugunda.Battaniye fazla cidden dusununce

Valla ben lipton aldim onu iciyorum ama humana varmis sanirim bidaha onu alicam

Humana var Hipp var Lactamil'in cayida var.Bebek magazalarinda iceceklerde var canim.
Denemeni tavsiye ederim.
Bana mesela Hipp'in cayi daha iyi gemisti Humana'dan

Canım benim oğlum da bugün hasta oldu burnu sümük dolu yazık dolduğunda uzun uyuyamıyor bile doldukça ben burun aspiratörüyle yavaşça çekmeye çalışıyorum ancak böyle rahatlayıp emiyor uyuyor. Çok üzüldüm ama inş en kısa zamanda iyileşür diye dua ediyorum. Ablasıyla ben hasta olmuştuk kızıma öpme dediğim halde gidip gidip öptü hastayken. O da 3 yaşında olunca çok kontrol edilemiyor maalesef. Bolca emzirmeye çalışıyorum ve başı yüksekte yatırıyorum başka yapabileceğim bir şey var mıdır kızlar

Aa öyle mi yok ben almadım henüz indirimi görünce internetten eşime söyledim akşam alacaktı koku yapmaz yazıyor kokuyorsa almanın bi anlamı yok
benden baska bu sorunla karsilasan gormedim acikcasi bende banyoya koydum en azindan bebek bezini oraya buraya atmiyorsun yinede ise yarıyor hatta alirsan dene koku yapicak mi ben mj beceremedim kullanmayı

sen gelde bunu benin anne me anlat o kat kat giydiriyor çocuğu ben soyuyorum bir halimiz varki evde bide emzirebilse beni evden kovacak

Kızlar sizin de bebekleriniz emerken çok terliyor mu. Üzerini açıyorum yine de boncuk boncuk oluyor kafası

ok alayim yarin.. peki bir sorum var, anne sutunu buna sagip veriyoruz. ortalama ne kadar gun sonra anne göğsünü alıyor bebek? biberonu unutuyor yani.
Bunun garantisi yok ki hatta medelayı da kabul etmeyebilir bebek.. Arkadaşımın bebeği kabul etmemişti. Benim iki kızımda da sorun olmadı aldılar.

Benim de 5 yaşındaki kizimdan bulaştı hastalık hapşırık öksürük hırıltılı solunum ve sonuç olarak 1 haftaya yakın yoğun bakımda yattı malesef.. ıhmal etmeyin bebeklerde hastalık çok ama çok hızlı ilerliyor.

Herkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
E vitamini kapsülü bana çare olmuştu ve ayrıca bir muddet silikon uçla emzirdim. Silikon uç daha az acımasını sağlıyordu.

Allah acil sifalae versin insalalh herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim :) bil sütlü ve uykulu ve gazsiz günler sizinle.olsun insalalh

Amerikali bir kimya muhendisi buyukbaba tarafindan torunlarinda denenerek baslamis prima :)))tarihcesini okumustum.

Huggies cok iyi aslinda K kubra2553 Turkiye'den cekildi sanirim.Icerik olarakta iyiler arasinda.
Huggies buyuk kizMda pisik yapti o yuzden onda pampers devam. Ama gelince turk mali olsun istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…