Garmastan krem kullanıyorum,
Sol gögsüm çok kötü değildi az az çatlagım vardı 1 haftada iyi etti,
Ama Sağ gögsüm fecahat, parcalar koptu, her emzirmeden sonra kabuk baglıyor, emzirirken kabuk yumuşuyor tekrar dökülüyor, bundan mütevellit galiba ki sag gögsümde çok yararını göremedim, iyi etmiyor ana belki daha kötü olmasını engelliyordur onuda bilmiyorum...
Bugün denk geldim şu bildiğimiz beyaz lahana varya yapragını ılık suyla yıkayıp meme ucuna koyup bekletince bayağı iyileştiriyormuş yaraları...
Zaten antibiyotik etkiside varmış...
Deneyebilirsin...
Arkadaşlar rezene çayının otunu mu alıyorsunuz,
Yoksa sallama çayları satılıyor ya markette oda kullanılabilir mi?
Her emzirmeden sonra ve aralarda tereyağı sürdüm ben dene istersen faydasini göreceksin. Gecmis olsunHerkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
Sanırim benim bebek kolik olmuş.artik sakinlestirecem yapacak bisey yok.sizak havlu masaj bebek arabasinda gezdirme.hepsini denicem artik.
Elimle sıkınca hic fiskirmiyor.ucuna bi damla cikiyor.
Gecen hafta sağıyordum.1 delikten fiskiriyordu az bisey.sonra bide altindan altiyordu 1 er damla süt.bu hafta hic sağmadim.bebeğe yetmez diye.
Bence sezeryan ile
açıklaman işin çok teşekkür ederim walla içim rahat etti.. ben avent in yanlışlıkla meme ucu Kalkan’ını almışım.. işe yaramaz mı? Bir de kremi sabah akşam sürmeye başladım, nemli oldukça h bir sorunum olmuyor
Internette biraz arastirdim. sutu artıran neler var diye..Benim de cok az sutum..
Hurma, incir, havuç suyu, rezene çayı. armut ve ayva hoşafı (seker katmazsak daha iyi) tarçın
Arkadaşlar rezene çayının otunu mu alıyorsunuz,
Yoksa sallama çayları satılıyor ya markette oda kullanılabilir mi?
Benimde olmuştu ben çözümü silikon meme uçlarıyla emzirerek buldum,bir hafta kadar şimdi geçti çok şükürHerkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
Aa öyle mi yok ben almadım henüz indirimi görünce internetten eşime söyledim akşam alacaktı koku yapmaz yazıyor kokuyorsa almanın bi anlamı yok
Benim kizim hasta oldu, esimde bende nezle olduk kiza bulastirdik burunlari tikandi 2 gunde bir dr a goturup temizletiyoruz serum fizyolojikledoktora giderken ustune battaniye ortmustuk hava soguk malum dr bizi paylamaya bi basladi ki eyvah dedik hergun 1 saat disari cikarilcak, sen ne giyiyosan aynisini giyicek, gunde 2 kez banyo yaptirilacak, evin isisi max. 24 derece olucak ve kizlar en onemlisi ben gak dese memeye dayadim guk dese memeye dayadim her istediginde vereyim mantigi bu sekilde benimde sutum artar mantigi ile dr buna cok kizdi naparsa yapsin 2 saatten once emzirmiceksin dedi ben eski usulle tarttiginda 1 gunde 5 gr alirken 2 saatte bir emzirdigimde 1 gunde 90 gr almis oldu. Emzirdikten 1,5 saat sonra aranmaya basliyor ve yaygarayi kopariyor cozumu o yarim saati ya balkonda ya sokakta yada banyoda gecirmekte buldum ama burun tikanikligini acmasi cok fena aman dikkat edin dr dedigine gore sicak ve nem tetiklemis
Cocugu kat kat giydirmiceksin evin icinde ustune bir sey sarmicaksin evin camini az acayim demiceksin ac cereyan yapsin temiz hava girsin ve kalabaligi mumkunse gonder evden dedi yenidoganlar sogukla usumekle hasta olmaz dedi eller ayaklar hep soguk olucak hapsurmasi ay aman usudu degildir dedi bulundugu odanin camini ac oyle dursun dedi bugunde aksine izmir buz ama gercekten sabahtan beri agladigi an balkona cikiyorum hemen susuyor hayret edilecek bir sey
Valla ben lipton aldim onu iciyorum ama humana varmis sanirim bidaha onu alicam
Canım benim oğlum da bugün hasta oldu burnu sümük dolu yazık dolduğunda uzun uyuyamıyor bile doldukça ben burun aspiratörüyle yavaşça çekmeye çalışıyorum ancak böyle rahatlayıp emiyor uyuyor. Çok üzüldüm ama inş en kısa zamanda iyileşür diye dua ediyorum. Ablasıyla ben hasta olmuştuk kızıma öpme dediğim halde gidip gidip öptü hastayken. O da 3 yaşında olunca çok kontrol edilemiyor maalesef. Bolca emzirmeye çalışıyorum ve başı yüksekte yatırıyorum başka yapabileceğim bir şey var mıdır kızlarBenim kizim hasta oldu, esimde bende nezle olduk kiza bulastirdik burunlari tikandi 2 gunde bir dr a goturup temizletiyoruz serum fizyolojikledoktora giderken ustune battaniye ortmustuk hava soguk malum dr bizi paylamaya bi basladi ki eyvah dedik hergun 1 saat disari cikarilcak, sen ne giyiyosan aynisini giyicek, gunde 2 kez banyo yaptirilacak, evin isisi max. 24 derece olucak ve kizlar en onemlisi ben gak dese memeye dayadim guk dese memeye dayadim her istediginde vereyim mantigi bu sekilde benimde sutum artar mantigi ile dr buna cok kizdi naparsa yapsin 2 saatten once emzirmiceksin dedi ben eski usulle tarttiginda 1 gunde 5 gr alirken 2 saatte bir emzirdigimde 1 gunde 90 gr almis oldu. Emzirdikten 1,5 saat sonra aranmaya basliyor ve yaygarayi kopariyor cozumu o yarim saati ya balkonda ya sokakta yada banyoda gecirmekte buldum ama burun tikanikligini acmasi cok fena aman dikkat edin dr dedigine gore sicak ve nem tetiklemis
benden baska bu sorunla karsilasan gormedim acikcasi bende banyoya koydum en azindan bebek bezini oraya buraya atmiyorsun yinede ise yarıyor hatta alirsan dene koku yapicak mi ben mj beceremedim kullanmayıAa öyle mi yok ben almadım henüz indirimi görünce internetten eşime söyledim akşam alacaktı koku yapmaz yazıyor kokuyorsa almanın bi anlamı yok
sen gelde bunu benin anne me anlat o kat kat giydiriyor çocuğu ben soyuyorum bir halimiz varki evde bide emzirebilse beni evden kovacakBenim kizim hasta oldu, esimde bende nezle olduk kiza bulastirdik burunlari tikandi 2 gunde bir dr a goturup temizletiyoruz serum fizyolojikledoktora giderken ustune battaniye ortmustuk hava soguk malum dr bizi paylamaya bi basladi ki eyvah dedik hergun 1 saat disari cikarilcak, sen ne giyiyosan aynisini giyicek, gunde 2 kez banyo yaptirilacak, evin isisi max. 24 derece olucak ve kizlar en onemlisi ben gak dese memeye dayadim guk dese memeye dayadim her istediginde vereyim mantigi bu sekilde benimde sutum artar mantigi ile dr buna cok kizdi naparsa yapsin 2 saatten once emzirmiceksin dedi ben eski usulle tarttiginda 1 gunde 5 gr alirken 2 saatte bir emzirdigimde 1 gunde 90 gr almis oldu. Emzirdikten 1,5 saat sonra aranmaya basliyor ve yaygarayi kopariyor cozumu o yarim saati ya balkonda ya sokakta yada banyoda gecirmekte buldum ama burun tikanikligini acmasi cok fena aman dikkat edin dr dedigine gore sicak ve nem tetiklemis
Bunun garantisi yok ki hatta medelayı da kabul etmeyebilir bebek.. Arkadaşımın bebeği kabul etmemişti. Benim iki kızımda da sorun olmadı aldılar.ok alayim yarin.. peki bir sorum var, anne sutunu buna sagip veriyoruz. ortalama ne kadar gun sonra anne göğsünü alıyor bebek? biberonu unutuyor yani.
Benim de 5 yaşındaki kizimdan bulaştı hastalık hapşırık öksürük hırıltılı solunum ve sonuç olarak 1 haftaya yakın yoğun bakımda yattı malesef.. ıhmal etmeyin bebeklerde hastalık çok ama çok hızlı ilerliyor.Canım benim oğlum da bugün hasta oldu burnu sümük dolu yazık dolduğunda uzun uyuyamıyor bile doldukça ben burun aspiratörüyle yavaşça çekmeye çalışıyorum ancak böyle rahatlayıp emiyor uyuyor. Çok üzüldüm ama inş en kısa zamanda iyileşür diye dua ediyorum. Ablasıyla ben hasta olmuştuk kızıma öpme dediğim halde gidip gidip öptü hastayken. O da 3 yaşında olunca çok kontrol edilemiyor maalesef. Bolca emzirmeye çalışıyorum ve başı yüksekte yatırıyorum başka yapabileceğim bir şey var mıdır kızlar
E vitamini kapsülü bana çare olmuştu ve ayrıca bir muddet silikon uçla emzirdim. Silikon uç daha az acımasını sağlıyordu.Herkese merhaba kızlar benim göğüs uçlarım cok yara oldu verilen kremler iyi gelmedi evde denediğiniz bir yöntem varmı bu bana iyi geldi dediğiniz?
Allah acil sifalae versin insalalh herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim :) bil sütlü ve uykulu ve gazsiz günler sizinle.olsun insalalhÇok şükür dün 11:55te aldım kucağıma bebeğimin o anına tanık olmak için belden uyuşmalı yaptırdım o esnada acımadı canım doktorlar anestezi uzmanları kısacası ameliyat ekibi çok tatlılardı espiriler ful destek hatta elimi bile tuttular eğlenceli bi doğumdu ama uyuşma geçince bi ağrı vurdu ki ağrı kesici ile rahatladım 6saat kımıldan yatırdılar sonrA yavaş yavaş yürümeye başlatıldım şuan sezeryan yerinde özellikle yürürken sancı oluyo dr estetik dikiş olduğu için o kadar acır dedi sütüm de gelmedi ama çok takmıyorum yoksa hiç gelmez bi de gaZımın çıkmasını bekliyoruz taburcu olmak için daha bebişimle tam kavuşamadın desem yeri
Huggies buyuk kizMda pisik yapti o yuzden onda pampers devam. Ama gelince turk mali olsun istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?