Ben 4. Gün başladım. Ağız içine bir puf sıkıyorumKizlar bu saglik ocaginin verdiği d vitaminini kullanıyor musunuz hastanenin verdigi cikis kağıdında 15. Gun yaziyor saglik ocagi hemen basla dedi arada kaldim erken baslamak bingildagin erken kapanmasina yol aciyormus oda zararliymis diye okudum bi yerde biri ustune doktor atsin sizler kacinci gunde basladiniz
15. gundeKizlar bu saglik ocaginin verdiği d vitaminini kullanıyor musunuz hastanenin verdigi cikis kağıdında 15. Gun yaziyor saglik ocagi hemen basla dedi arada kaldim erken baslamak bingildagin erken kapanmasina yol aciyormus oda zararliymis diye okudum bi yerde biri ustune doktor atsin sizler kacinci gunde basladiniz
Benim bir göğüste 90 ml falan çıkıyor . Sadece akşamları sağıyorum ben biraz uyurken annemde biberondan ki sağdım sütü veriyor. Benim kuzu devamlı gece gündüz emmek istiyor. Bende çözümü böyle buldumSütünü sağarak veren arkadaşlar kac saate 1 sağıyorsunuz ve kac ml çıkıyor??
Ben 15.gün basladim.zarari var mi yok mu biomiyorum.
kime guvenecegimizi sasirdikBen 4. Gün başladım. Ağız içine bir puf sıkıyorum
masallah hep öyle olsun, benim tek göğsümden 30 ml cikiyor..Benim bir göğüste 90 ml falan çıkıyor . Sadece akşamları sağıyorum ben biraz uyurken annemde biberondan ki sağdım sütü veriyor. Benim kuzu devamlı gece gündüz emmek istiyor. Bende çözümü böyle buldum
Cocuk Profesörü 15. gun dedi.kime guvenecegimizi sasirdik
Benim cocuk doktorum verdilerse basla dedi. 9. Gun basladik.Kizlar bu saglik ocaginin verdiği d vitaminini kullanıyor musunuz hastanenin verdigi cikis kağıdında 15. Gun yaziyor saglik ocagi hemen basla dedi arada kaldim erken baslamak bingildagin erken kapanmasina yol aciyormus oda zararliymis diye okudum bi yerde biri ustune doktor atsin sizler kacinci gunde basladiniz
çok geçmiş olsun canım girdin mi sezeryan aKızlar kontrole geldik kordonu 2. kez dolamış ve sıkıyor bogazını bebişin acil sezeryan dedi Dr.
Hayirlisi olsun. Allah kolaylik versin. Gecmis olsun.Kızlar kontrole geldik kordonu 2. kez dolamış ve sıkıyor bogazını bebişin acil sezeryan dedi Dr.
Çok şükür canım iyiyiz ikimizde. Dün çok ağrım vardı, gözüm kızımdan başkasını görmedi hiç anca yazabiliyorum :)geranio yazmamış,merak ettim.İyilerdir insallah❤
hayirli olsun bebeğiniz.. Saglikla buyusun. Lansinoh krem iyi..Selamlar, dün öğlen kavuştuk kızımla çok şükür. Son dakikaya kadar umudum vardı ama hiç bi belirti olmadığı için sezaryen oldum. 3 kg 51 cm dünyaya geldi kızım ikimizde iyiyiz şükür. Çok emiyor meme uclarim şimdiden acımaya başladi yara olmadan önlem almam lazım.
Canim havalar böyle olmasa bide arabamiz olsa hic düsünmicem gidecem.hasta ederim üsüturum diye gotürmek istemiyorum hastaneye.
Canim benim bebegin durrumu atak mi oluyor yoksa kolik mi?3.haftaya girdik.
Kizlar bu saglik ocaginin verdiği d vitaminini kullanıyor musunuz hastanenin verdigi cikis kağıdında 15. Gun yaziyor saglik ocagi hemen basla dedi arada kaldim erken baslamak bingildagin erken kapanmasina yol aciyormus oda zararliymis diye okudum bi yerde biri ustune doktor atsin sizler kacinci gunde basladiniz
Çok şükür canım iyiyiz ikimizde. Dün çok ağrım vardı, gözüm kızımdan başkasını görmedi hiç anca yazabiliyorum :)
Canim benim bebegimde 17 günlük.inanmazsin seninkinin aunisi bende var.harfiyen uyuyor.sabahtan öğlene kadar uyutamiyorum.uaynik oldugu zaman hep meme istiyor.ve sürekli bi aglama.meraba kizlar bizimkisi 24 gunluk okdu. gunduz emmedigi her an agliyor ve surekli araniyor.hemsire gunde 12 kez ve ayrica bebek her istediginde emzir dedi.gunduz her saat basi yarim saat emziriyorum.memeden ayrilinca ciglik cigliga agliyor.gazi varsa diye pispisliyorum filan gecmiyor hic.aonra altini degistir derken gene emzirmeye geciyorum.gunduzleri hic uyumuyor.gece bizim gibi yatip sabah bizle kalkiyor.geceleri 2-3 saatte bir emziriyorum bu arada.gunduz nasil uyutabilirim.bi de icim rahar degil her agladiginda emzirme konusunda.bi arkadas da yazmis ona da doktor 2 saatte once emzirme demis. 2 saat beklemesi mumkun olmuyo gunsuz bebegimin.ne yapmam gerekir.
Canim kendimi sicak tutmaya çok saol.O taraflar daha soguktur bide haklisin.
Sen kendinide kolla emzirmeye kalkinca gece sirtina bisy at,ayaklarin fln usumesin.Bunlarda yapar gaz ikinizede.
Eki Görüntüle 2200999
Ilk ataklar 4.5. haftaya denk geliyor.Bide boyle bi yazi gorunce sana gondermek istedim.Sen huzurlu ol,korkma hicbisyden,seninle rahatlayacak hep oyle dusun.Sen rahatladikca o da rahat olur.Bebek bakmak cocuk buyutmek buyuk emek,zor.Inan tek seninki boyle degil.Kabullenmek en guzeli.Kontrole gittiginde kilosuna fln bakilinca sut konusunda da iyice rahatlarsin.
Ilk kizimda 2 haftalikken basladim ama bu sefer siparis veremedm daha. Drun verdgni kullanmadm ben kendim siparis etmistim. Bingldga bi zarari olmamsti. 1 yasina kadar kullanmistmKizlar bu saglik ocaginin verdiği d vitaminini kullanıyor musunuz hastanenin verdigi cikis kağıdında 15. Gun yaziyor saglik ocagi hemen basla dedi arada kaldim erken baslamak bingildagin erken kapanmasina yol aciyormus oda zararliymis diye okudum bi yerde biri ustune doktor atsin sizler kacinci gunde basladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?