2018 Ekim Anneleri

Ben 4. Gün başladım. Ağız içine bir puf sıkıyorum

15. gunde

Sütünü sağarak veren arkadaşlar kac saate 1 sağıyorsunuz ve kac ml çıkıyor??
Benim bir göğüste 90 ml falan çıkıyor . Sadece akşamları sağıyorum ben biraz uyurken annemde biberondan ki sağdım sütü veriyor. Benim kuzu devamlı gece gündüz emmek istiyor. Bende çözümü böyle buldum

meraba kizlar bizimkisi 24 gunluk okdu. gunduz emmedigi her an agliyor ve surekli araniyor.hemsire gunde 12 kez ve ayrica bebek her istediginde emzir dedi.gunduz her saat basi yarim saat emziriyorum.memeden ayrilinca ciglik cigliga agliyor.gazi varsa diye pispisliyorum filan gecmiyor hic.aonra altini degistir derken gene emzirmeye geciyorum.gunduzleri hic uyumuyor.gece bizim gibi yatip sabah bizle kalkiyor.geceleri 2-3 saatte bir emziriyorum bu arada.gunduz nasil uyutabilirim.bi de icim rahar degil her agladiginda emzirme konusunda.bi arkadas da yazmis ona da doktor 2 saatte once emzirme demis. 2 saat beklemesi mumkun olmuyo gunsuz bebegimin.ne yapmam gerekir.

masallah hep öyle olsun, benim tek göğsümden 30 ml cikiyor..

Benim cocuk doktorum verdilerse basla dedi. 9. Gun basladik.

Selamlar, dün öğlen kavuştuk kızımla çok şükür. Son dakikaya kadar umudum vardı ama hiç bi belirti olmadığı için sezaryen oldum. 3 kg 51 cm dünyaya geldi kızım ikimizde iyiyiz şükür. Çok emiyor meme uclarim şimdiden acımaya başladi yara olmadan önlem almam lazım.

hayirli olsun bebeğiniz.. Saglikla buyusun. Lansinoh krem iyi..

Canim havalar böyle olmasa bide arabamiz olsa hic düsünmicem gidecem.hasta ederim üsüturum diye gotürmek istemiyorum hastaneye.

O taraflar daha soguktur bide haklisin.
Sen kendinide kolla emzirmeye kalkinca gece sirtina bisy at,ayaklarin fln usumesin.Bunlarda yapar gaz ikinizede.

Canim benim bebegin durrumu atak mi oluyor yoksa kolik mi?3.haftaya girdik.

Ilk ataklar 4.5. haftaya denk geliyor.Bide boyle bi yazi gorunce sana gondermek istedim.Sen huzurlu ol,korkma hicbisyden,seninle rahatlayacak hep oyle dusun.Sen rahatladikca o da rahat olur.Bebek bakmak cocuk buyutmek buyuk emek,zor.Inan tek seninki boyle degil.Kabullenmek en guzeli.Kontrole gittiginde kilosuna fln bakilinca sut konusunda da iyice rahatlarsin.

Selam hanımlar birşey soracağım sağlık ocağından 2.topuk kanı almışlardı (ilki hastahanede alınmıştı)aradılar bugün troid hormonu düşük çıkmış tekrar alınacakmış kan bazen oluyormuş emzirmeden dolayı falan bilgisi olan varmı bu kojuda?

Bize 5.gun kontrolde cocuk doktorumuz verdi Purdevita adinda.O zaman basladik.

Çok şükür canım iyiyiz ikimizde. Dün çok ağrım vardı, gözüm kızımdan başkasını görmedi hiç anca yazabiliyorum :)

Görür mü❤ can parçası onlar...
Cok sevindim iyi olmaniza,kavusmaniza...
Ilk basta oluyor zaten memislere ne oluyorsa canim cok cok ilerlemeden bulursun caresini insallah.
Memelyn diye bi urunden bahsetmisti kizlardan biri.Aklinda olsun yine.
Lanolin icerikli bi krem iyi gelecektir.
Bir de bana doktorum Specta Mam Psyto diye bi jel yazmisti sabah aksam suruluyor silinmedende emzirebiliyorsun.E vitaminli fln.O da cok rahatlatmisti o hassasligi.Yara olmadan atlattim bu kez cok sukur.
Kalkanda isine yarayacaktir.Kuru kuru emzirmeye baslatma bide bebisini.

Canim benim bebegimde 17 günlük.inanmazsin seninkinin aunisi bende var.harfiyen uyuyor.sabahtan öğlene kadar uyutamiyorum.uaynik oldugu zaman hep meme istiyor.ve sürekli bi aglama.
Bi yere koyunca durmuyor.agliyor.
Sen doktora götırecekmisin?.sorun neyse bi anlasak da ona göre davransak.

Canim kendimi sicak tutmaya çok saol.
Benim bebek 3 gündür sabahtan öğlene kadar böyle huysuz ve uykusuz oluyor.
Dünde ikk defa aksamüstü basladi aglamaya.zor uyuttum.gece de bayildi zaten.kalkip kalkip emzirdim.sabah 4 de gözünü acti agladi.1 saat sürdu emzirmem ve gözünün kapanması.5te uyudu.8 de aklkti ağlamaya basladi.öğlen 12 ye kadar uyumadi.hep emzirdim hep pispısladim.
Gözüm korkmuyor değil.eşim işe gidiyor.benden başka sakinlestirecek kimse yok.Allahim ne olur kolik olmasin.
Rabbim çocuğumu kolaylikla büyütmeyi nasip etsin.tabi cümlemize..

Ilk kizimda 2 haftalikken basladim ama bu sefer siparis veremedm daha. Drun verdgni kullanmadm ben kendim siparis etmistim. Bingldga bi zarari olmamsti. 1 yasina kadar kullanmistm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…