Cok sevinirim canimGecmiG olsun cnm biz Ataşehir Memorial hastanesi ne gidiyoruz acile gitmiştik 5gunlukken çok memnun kaldık Dr dan. O günden beri ona devam ediyoruz. 24saat cevap alabiliyorum. İnanilmaz rahatlatıyor. Oğlum da onda çok rahat. İstersen adını vereyim.
Nesrin hnm canım çok ilgili bir doktor bak seni de çok rahatlatacaktır. Mutlaka bir git derimCok sevinirim canim
Canim gün icinde 2 oda kullan.mesela gece yatak odasinda yattiktan sonra sabsh hemen salona yada oturma odasina gecin.yatak odasini 1 2 saat havalandirin.aksam da yatsk odasina gecince salonu havalandir.ben böyke yapiyorum.yoksa nemden havasizliktan ev isinmaz.Bir şey daha soracagim odanın nemi %40 ile %60 arasında olması lazım. Bizim oda bazen 60i geçiyor. Odanın nemini nasıl dusurebilirim?
Canim benim bebegim de 17 günlük.benimkide ya meme istiyor ya a agliyor.bi yere koyunca susmuyor.biz kolikten süphelendik.simdinsenden duyuyorum büyüme atağini.ins benimki de öyledir.kolik olsun istemiyorum.İyi geceler kızlar, dün butun gün oğlum sabah 7den gece 23.30a kadar sadece 1saat aralıksız uyudu. Tüm gün ya göğsümde ya memede yoksa çok ağladı. Neler yaptım neler denedim olmadı. Göğsümde uyuyo, yatagina koyduğumda agliyo, ya memeyi ya beni istiyo. Tam bittim Allah'im yardım et güç ver bana çocuğuma bakabileyim dediğim anda 23.30 da uyudu çok şükür. Dr u büyüme atağında olduğunu ve bende rahatladigini söyledi. Ne kadar sürer bu durum acaba?
Dün kalça ultrasonu ve işitme testi vardı, ilk işitme testinden geçemediği için tekrar yapıldı yinee sol kulağı olumsuz sonuç verdi, iki hafta sonra yine yapılacak. İnşallah iyi olur da geçer. Böyle bir durum yaşayan var mı? Benim de sol kulağım hiç duymuyor, sağ yarım duyuyor sadece sağ kulağımda isitme cihazi var.
Canım benim oğlum da bugün hasta oldu burnu sümük dolu yazık dolduğunda uzun uyuyamıyor bile doldukça ben burun aspiratörüyle yavaşça çekmeye çalışıyorum ancak böyle rahatlayıp emiyor uyuyor. Çok üzüldüm ama inş en kısa zamanda iyileşür diye dua ediyorum. Ablasıyla ben hasta olmuştuk kızıma öpme dediğim halde gidip gidip öptü hastayken. O da 3 yaşında olunca çok kontrol edilemiyor maalesef. Bolca emzirmeye çalışıyorum ve başı yüksekte yatırıyorum başka yapabileceğim bir şey var mıdır kızlar
Huggies buyuk kizMda pisik yapti o yuzden onda pampers devam. Ama gelince turk mali olsun istedim:)
Selam kızlar nasılsınız?? Biz elhamdülillah 2haftalık olduk ama birkaç gündür çok gaz sancısı oluyor yavrum cok ağlıyor dayanamıyorum yemeğe kimyon kullanıyorum bebeğede sab simplex diye damla aldık ama çok faydasını göremedik gazlı bebeği olanlar ne yapıyorsunuz yardım ediinn
Bizimki 16 günluk.sağlik ocagi kontrolü 1.ayda yaoiliyormus.
Huysuzluk mu yoksa başka bisey mi analaymadim.ins bu durum hemen geçer.
Vallahi istersen yazdigimi okut canim bnmde hem annem hem kv dem ayniydi usur bu cocuk uok kus kanadindan usur yok yenidogan sirtini sicak tut vs diye diye biz ekimde izmirde battaniye orttuk cocuga ve sonuc bu malum dun ve bugun ikiside kizimin burnu temizlenirken nasil agladigini gorduler ve ortmuyorlar artik sonunda
İyi geceler kızlar, dün butun gün oğlum sabah 7den gece 23.30a kadar sadece 1saat aralıksız uyudu. Tüm gün ya göğsümde ya memede yoksa çok ağladı. Neler yaptım neler denedim olmadı. Göğsümde uyuyo, yatagina koyduğumda agliyo, ya memeyi ya beni istiyo. Tam bittim Allah'im yardım et güç ver bana çocuğuma bakabileyim dediğim anda 23.30 da uyudu çok şükür. Dr u büyüme atağında olduğunu ve bende rahatladigini söyledi. Ne kadar sürer bu durum acaba?
Dün kalça ultrasonu ve işitme testi vardı, ilk işitme testinden geçemediği için tekrar yapıldı yinee sol kulağı olumsuz sonuç verdi, iki hafta sonra yine yapılacak. İnşallah iyi olur da geçer. Böyle bir durum yaşayan var mı? Benim de sol kulağım hiç duymuyor, sağ yarım duyuyor sadece sağ kulağımda isitme cihazi var.
Canim havalar böyle olmasa bide arabamiz olsa hic düsünmicem gidecem.hasta ederim üsüturum diye gotürmek istemiyorum hastaneye.Herkes birden dogurunca sizi daha buyuk sandim :) hersey cok yeniymis.
Yine de 10. gun flnda gitmediysen bi gidip danisabilirsin.
Genelde ilk 3 ay bunlardan sebep biraz daha zor olabiliyor.
Canim benim bebegin durrumu atak mi oluyor yoksa kolik mi?3.haftaya girdik.Bizde sadece sivi cikmisti.10.gun tekrar gitmistik isitme testi icin.
Insallah gecer canim hicbiseye gerek kalmaz baska.
Ataklar bazi haftalarda oluyor.Bir nevi sinirsel bi gelisim gb dusun.Sonrasinda mutlaka yeni bisyler yapar ogrenmis olur mesela :) Ama bazi haftalarda oluyor devamli buyuyene kadar.Internette atak donemleri tablolari var.
Bende garmastan kullanıyorum ama cok iyi gelmedi gibi lahanayı denerim tesekkür ederiimGarmastan krem kullanıyorum,
Sol gögsüm çok kötü değildi az az çatlagım vardı 1 haftada iyi etti,
Ama Sağ gögsüm fecahat, parcalar koptu, her emzirmeden sonra kabuk baglıyor, emzirirken kabuk yumuşuyor tekrar dökülüyor, bundan mütevellit galiba ki sag gögsümde çok yararını göremedim, iyi etmiyor ana belki daha kötü olmasını engelliyordur onuda bilmiyorum...
Bugün denk geldim şu bildiğimiz beyaz lahana varya yapragını ılık suyla yıkayıp meme ucuna koyup bekletince bayağı iyileştiriyormuş yaraları...
Zaten antibiyotik etkiside varmış...
Deneyebilirsin...
Canim çok gecmis olsun.3 gündür bende öyleyim.sürekli emme isteği.1 saat bile emzirsem uyumuyor.uyaniksa bi yere koyunca ağlıyor.sık uyaniyor.benim bebegim de 17 günlük.İyi geceler kızlar, dün butun gün oğlum sabah 7den gece 23.30a kadar sadece 1saat aralıksız uyudu. Tüm gün ya göğsümde ya memede yoksa çok ağladı. Neler yaptım neler denedim olmadı. Göğsümde uyuyo, yatagina koyduğumda agliyo, ya memeyi ya beni istiyo. Tam bittim Allah'im yardım et güç ver bana çocuğuma bakabileyim dediğim anda 23.30 da uyudu çok şükür. Dr u büyüme atağında olduğunu ve bende rahatladigini söyledi. Ne kadar sürer bu durum acaba?
Ben 15.gün basladim.zarari var mi yok mu biomiyorum.Kizlar bu saglik ocaginin verdiği d vitaminini kullanıyor musunuz hastanenin verdigi cikis kağıdında 15. Gun yaziyor saglik ocagi hemen basla dedi arada kaldim erken baslamak bingildagin erken kapanmasina yol aciyormus oda zararliymis diye okudum bi yerde biri ustune doktor atsin sizler kacinci gunde basladiniz
Cnm süt sağma makineleri var meme uçlarını masaj yapıyor ve çıkarıyor .yapay meme ucu bebekte gaz yapar . Bir dene istersenMerhaba kızlar gebeliğin son haftası grip oldum zorlu bir Doğum ve sonrasında öksürük dikişlerin ağrısı derken zor toparlandım meme ucum olmadığı için bebeğim memeyi tutamadı hafif sarılığı yükseldi yapay meme ucu kullanıyorum o da aşırı gaz yapıyor ağzından kayıyor deliriyor bebeğim birde aşırı ıkınması var her dakika ıkınıyor ağlıyor doktorumuz kolik Bebek dedi ve ıkınmaktan poposunda yırtık oluşmuş gecemiz gündüzümüz yok sürekli ağlıyor gazı var ve uyumuyor günlerdir uykusuz yorgun ve ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. 17 gün oldu daha bebeğimi kucağımda sevemedim bile sürekli ya memede kalmak istiyor ya gazı var ya uykuya geçemediği için ve ıkınmaktan ağlıyor ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?