2018 Ekim Anneleri

Cok sevinirim canim

Bir şey daha soracagim odanın nemi %40 ile %60 arasında olması lazım. Bizim oda bazen 60i geçiyor. Odanın nemini nasıl dusurebilirim?

Bir şey daha soracagim odanın nemi %40 ile %60 arasında olması lazım. Bizim oda bazen 60i geçiyor. Odanın nemini nasıl dusurebilirim?
Canim gün icinde 2 oda kullan.mesela gece yatak odasinda yattiktan sonra sabsh hemen salona yada oturma odasina gecin.yatak odasini 1 2 saat havalandirin.aksam da yatsk odasina gecince salonu havalandir.ben böyke yapiyorum.yoksa nemden havasizliktan ev isinmaz.

Canim benim bebegim de 17 günlük.benimkide ya meme istiyor ya a agliyor.bi yere koyunca susmuyor.biz kolikten süphelendik.simdinsenden duyuyorum büyüme atağini.ins benimki de öyledir.kolik olsun istemiyorum.

Gecmis olsun.Banyo yaptiktan sonra daha fazla acilir,cektiginde de daha cok gelir ama bence yine de bi kontrol iyi olur.Yenidoganlarda boyle seyler biraz daha riskli cabuk ilerledigi icin.

Huggies buyuk kizMda pisik yapti o yuzden onda pampers devam. Ama gelince turk mali olsun istedim:)

Ah ah kiyamam.Cidden hangisine neyin iyi gelecegi belli olmuyor.Bende buyugunde Molfix denemistim o yaramamisti.Huggies kullanmistim sonra bezi birakana kadar.
Iyi dusunmussun,insallah yarar

Banyo,masaj,karnimin ustunde yüzüstü yatirmak zaman zaman iyi gelenler.
Ilk haftalarda daha cok oluyor.Zamanla hafifler insallah ama 3 ayi bulur bunlar.

Bizimki 16 günluk.sağlik ocagi kontrolü 1.ayda yaoiliyormus.
Huysuzluk mu yoksa başka bisey mi analaymadim.ins bu durum hemen geçer.

Herkes birden dogurunca sizi daha buyuk sandim :) hersey cok yeniymis.
Yine de 10. gun flnda gitmediysen bi gidip danisabilirsin.
Genelde ilk 3 ay bunlardan sebep biraz daha zor olabiliyor.

Bu evde battaniye örtmek anneleri cok mutlu ediyor galiba :))))))
Aslinda soguktan cidden bisy olmuyor.Terleyip o ter uzerinde kalirsa oluyor.
Nasil seni dinliyorlardir simdi :))))

Bizde sadece sivi cikmisti.10.gun tekrar gitmistik isitme testi icin.
Insallah gecer canim hicbiseye gerek kalmaz baska.

Ataklar bazi haftalarda oluyor.Bir nevi sinirsel bi gelisim gb dusun.Sonrasinda mutlaka yeni bisyler yapar ogrenmis olur mesela :) Ama bazi haftalarda oluyor devamli buyuyene kadar.Internette atak donemleri tablolari var.

Herkes birden dogurunca sizi daha buyuk sandim :) hersey cok yeniymis.
Yine de 10. gun flnda gitmediysen bi gidip danisabilirsin.
Genelde ilk 3 ay bunlardan sebep biraz daha zor olabiliyor.
Canim havalar böyle olmasa bide arabamiz olsa hic düsünmicem gidecem.hasta ederim üsüturum diye gotürmek istemiyorum hastaneye.

Canim benim bebegin durrumu atak mi oluyor yoksa kolik mi?3.haftaya girdik.

Bende garmastan kullanıyorum ama cok iyi gelmedi gibi lahanayı denerim tesekkür ederiim

Canim çok gecmis olsun.3 gündür bende öyleyim.sürekli emme isteği.1 saat bile emzirsem uyumuyor.uyaniksa bi yere koyunca ağlıyor.sık uyaniyor.benim bebegim de 17 günlük.
Rica etsem doktoruna benim icin de sorar misin?
Benim çocuk doktorum yok.neyi var anlamiyorum.

Kizlar bu saglik ocaginin verdiği d vitaminini kullanıyor musunuz hastanenin verdigi cikis kağıdında 15. Gun yaziyor saglik ocagi hemen basla dedi arada kaldim erken baslamak bingildagin erken kapanmasina yol aciyormus oda zararliymis diye okudum bi yerde biri ustune doktor atsin sizler kacinci gunde basladiniz

Ben 15.gün basladim.zarari var mi yok mu biomiyorum.

Cnm süt sağma makineleri var meme uçlarını masaj yapıyor ve çıkarıyor .yapay meme ucu bebekte gaz yapar . Bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…