2018 Ekim Anneleri

Canım ters emzirme yapıyorum elimle masaj yapıp emzirtiyorum. Sağarken de çok gelmiyor ama iltihap boşaldı baya

hayirli olsun bebeğiniz.. Saglikla buyusun. Lansinoh krem iyi..
Çok teşekkürler. Lansinoh kullanıyorum hep. Ama acısı hiç hafiflemedi bugün eve geldik şükür tahin üstü yağı denedim sanki ise yarayacak gibi oldu.
Çok Sağol çok şükür bugünlere nasılda üzülüyordum şimdi kavuştuk❤
Lansinoh kullanıyorum ama henüz bi yararıni göremedim. Tahin üstü yağı denedim ona bakıcam ise yarıyor mu diye. Artık deneme yanılma ile yara olmadan atlatırım inşallah. Sürekli memedeyiz surdugumde çok kalmıyor bu yüzden.

Hanımlar uyku durumunu nasıl ayarliyorsunuz? Miniğim uyudu, eşimde uyudu ama ben uyumaya cesaret edemiyorum vardiyali nöbet tutalım dedik en sonunda ikimizde uyursak bişey olursa ya? Ya ağladığında uyanmazsam nasıl olacak bu süreç?

Mutlaka duyarsın ben saati kuruyorum gece 12-3-6 olmak üzere ama şimsiye kadar hiç çalmadı alarm :)) hep kendi uyanıyor ben kapıyorum alarmı yanında beşikte uyuyorsa nmbete gerwk yok duyarsın ama yinede alarm kur tabiki ..

Ikizlerden birinin yuksek cikmsti. Trkrarladik damardan. Normal cikti sukur. Sizin de oyledir insallah

Nefes alışı değişse uyaniyorsun aslinda.
Tilki uykusu oluyor anne uykusu.
Ama yine de yuzunu vs kapatacak bisy olmamasina dikkat ve istersen alarm kur yine de.

anne yani besikte yatiriyorum ben bazen bayılıyorum bende ih mihlari duymayabiliyosun ama aglamasini duymama sansin yok

Biz iki ya da uc saat sonrasina alarm kuruyoruz. Biz besleyip tekrar uyutunca uyanmiyor. Uyansa da kendi aglayip da ikimizin de duymadigi hic olmadi. Nobet tutarak omur gecmez ki. Zaten simdi aklin onda oldugu icin mirildansa bile uyanirsin.

Canım ters emzirme yapıyorum elimle masaj yapıp emzirtiyorum. Sağarken de çok gelmiyor ama iltihap boşaldı baya
Tekrar çok gecmis olsun canım. Bu arada canın bir sey isteyip de yemediysen de olurmuş varsa canının istediği şey mutlaka ye

Kızlar meraba bende doğumu 13 kasım olarak planlanmış ama her an ekımede kayma durumu olan 36+0 hamileyim. Bugun sabah uyandığımda göbeğimin aşağı indiğini hissettim ve 4/5 gündğr aşırı bacak arası - bacak ağrısı yasayıp yerımden ilk kalktığımda resmen topallayarak kalkıyodum zira artık tartmıyo bacaklarım beni. Bugun bu göbek düşmesiyle birlikte yine 2 gündür yaşadığım rahme iğne batması hissi ayakta özellikle aşırı baskı kuyruk sokumunada aynı anda baskı sık idrar kasılma adet ağrısı seklınde ağrım var. Ağrılar ara ara devam etsede baskı durumu ayağa kalktıgım an başlıyo. Bunları yasayan ve doğum yapan varmı fikşrleriniz önemli :)

Benim bebeğim de uyanık olduğu her saniye meme isteyenlerden :))) memekolik diyorum ons ben :) kilosu iyi kaka çiş sayısı da iyi,doyduğu kesin ama ne zamana kadar sürecek bu meme bağımlılığı tecrübeli anneler plojovic
Uyku derseniz de gündüzleri memede uyuyor dalması için 15-20 dk bekliyorum beşiğe koyduğumda yaygarayı basıyor.Her zaman böyle değil aslında uykusu,son Günler'de böyle oldu hiç vakit kalmıyor bana şikayetçi miyim tabiki hayır ama süt Üretmek için de bişeyler yapıp yemem gerekiyor Zaman laxım kimsem yok gündüzleri hep yalnızız.Kucağımda bıraksan 3 saat uyur ama yerine koyunca ovvvvv :) kucağa alıştı diyorlar çok kızıyorum içten içe.Gerçekten de alıştı mi yoksa bu bir süreç mi ???

Ha bir de Istiyorum ki Karnı doyunca etrafa bakınsın sevelim ama yok Çığlık atıyor kendini parçalıyor hep böyle mi olscak ??

Canimmm haydi gözün aydin sag salim buyutun insaallah
Uyku durumuna gelince vardiyayı bosverin uyuyun merak etme bisey olsa uyanirsin o seni uyandirir
Vakit buldukca uyu ilk zamanlar bebekler cok uyuyor biz bugun toplasan 1 saat uyumadik gunduz. Sanirim buyume atagi geçiriyor cok huzursuz

geranio gÖz'ün aydın sağlıkla büyüsün inşallah Bebeğin.
Ben de senin gibi düşünüyordum doğum yapmadan önce.Geceleri bebeği bırakıp yatamam başında beklemeliyim diyordum ama öyle Yapmıyorum.yüzü gözü burnu açık şekilde hafif yan yatırıyorum ve ben de yatıyorum sonra.Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz.Alarm kurmana da bence gerek yok o seni öyle bir uyandırır ki

Nefes alışı değişse uyaniyorsun aslinda.
Tilki uykusu oluyor anne uykusu.
Ama yine de yuzunu vs kapatacak bisy olmamasina dikkat ve istersen alarm kur yine de.

anne yani besikte yatiriyorum ben bazen bayılıyorum bende ih mihlari duymayabiliyosun ama aglamasini duymama sansin yok

Biz iki ya da uc saat sonrasina alarm kuruyoruz. Biz besleyip tekrar uyutunca uyanmiyor. Uyansa da kendi aglayip da ikimizin de duymadigi hic olmadi. Nobet tutarak omur gecmez ki. Zaten simdi aklin onda oldugu icin mirildansa bile uyanirsin.

Çok sağolun hepiniz nasıl şükrediyorum kavuştuğumuza :) Böyle böyle alisicaz sanırım düne göre bile o kadar büyük gelişme var ki çok şükür.

Siz böyle yazınca 1 saate alarm kurdum uyumuşum daha doğrusu sızmışım dün hiç uyumadım çünkü. 1 gibi uyandı nasıl duydum nasıl besikten aldım orasini hatırlamıyorum altını açtım emzirdim kurban olduğum nasıl rahatladı 3 saat sonra uyandırmaya çalıştım zar zor uyandı huyu değişmezse geceleri uyucaz hep insallah :)

Kasım ayına kaldı 5 gün bakalım minik kızım kasım bebeği mi olacak ekim bebeği mi çok heyecanlandım artik 39+2 deyim kızımda niyet yok :) en ufak bir akıntıda tuvalete koşuyorum nişan mı diye :) bu arada dün göbeğim çok çok kaşındı hele kıyafet göbeğime temas ettiği zaman iyice delirtti bütün akşam göbeğim açık gezdim inşallah hasta olmayız.. doğum yapan arkadaşlar hepinize allah kolaylık ve sabır versin..

Saglikla buyutun insaallah gecmis olsun
Kuvezden de tez vakitte çıksın insaallah annesi

Canım bebeğin sarılık oluyor da olabilir bugünlerde uzun uyuması onun belirtisi olabiliyor sen yine alarmını kurarak en geç iki saatte bir emzirmeyi dene uykucu olup olmayacağını birkaç haftada anlarsın.

Hep boyle olmayacak ne guzellikler bekliyor sizi :) bakinacak size gulucukler sacacak kipir kipir kiprasacak :)))))
Ama daha kucucuk.Olan herseye o da sizin gb ayak uydurmaya calisiyor.Tek bi kisi var hayatinda ve emerken en yakin :) ve yapabildigi tek sey aranmak suan.Kucaklasan aranir,yuzune odaklanmaya basladiginda konussan aranir :)))) bu da bi iletisim aslinda.

Kucak donemi bu bile degil diyebilirim canim cunku donem donem buyudukce bile surekli kucak istedikleri zamanlar olacak.
Memede emdigi sure bide dalmasi icin 15-20 dk desen aslinda bayaa dinlenecek vakit oluyor onlara :)
http://www.uykusuzanneler.com/bebeklerin-uykusu-ve-ogrenmemiz-gerekenler/
Burayada bi goz gezdir derim.

Karni tok diyelim uykuda yok zaten gozunden anlarsin,bol bol konus uyanik oldugu zamanda.Evde gezin.Balkona cık.Hatta giydir 10 dk yuruyuse çık.
Surekli ayni döngü icinde olup evde emzir uyut emzir uyut oluncada insana bi karmaşa geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…