2018 Ekim Anneleri

Sik sik emzirmek sutun dolmasina engel olur diye ve bebegn bi duzeni olmaz diye banada aynisini dediler. He arada bi saat basi emer sonra uzun sure uyumak isteyeblr de dediler. Sizden surekli sut geliyo mu yoksa memeyi emzik niyetine mi kullanyr

biberona alismasin sakin. benimki alisti da

Sik sik emzirmek sutun dolmasina engel olur diye ve bebegn bi duzeni olmaz diye banada aynisini dediler. He arada bi saat basi emer sonra uzun sure uyumak isteyeblr de dediler. Sizden surekli sut geliyo mu yoksa memeyi emzik niyetine mi kullanyr
evet aslinda bi duzen kurabilsek emme konusunda iyi olacak.her verdigimde sut geliyor.bi 10 dk yutkunarak iciyor.sonrasinda bos bos emiyor gibi oluyor.ya aglamasina razi olup bekliycem 2 saat olmasini ya da boyle duzensiz olcak.haftaya asiya gittigimde sorayim saglik ocaginda.

haftaya asiya saglik ocagina goturdugumde sormayi dusunuyorum.cunku bebek surekli aglarken insan dusunuyo acaba derdi me.karni mi ac gazi mi var uykusu mu var.yoksa huyu mu boyle.anlayamamak cok yipratici oluyo bazen

Nasıl oldu bebiş, iyi mi?
Gonca idi sanırım ismi. Ben kendisine bebeğimin hırıltılı solunumu olduğunu söyledim ve kendisi refluden kaynaklı olduğunu söyledi. 3-4 gün sonra enfeksiyondan bebeğim yogunbakima alındı ve ben birdaha o doktora gitmedim.
Levent Özer Özel Eren Hastanesi Ataşehir bana bu doktoru önerdiler, ilaç yanlışı değilmiş ama henüz gitmedik.

Bendeki de bu modelin aynısı :) ya memede olacak ya uyumuş olacak, başka alternatif yok. Karnı da doysa öyle etrafına falan bakınmıyor, aranıyor ve ağlıyor.

Kızlar sağdığınızda ne kadar süt çıkıyor mevzusu olmuş ya bence ml e takılmayın. Benim ilk oğlumda ilk doğduğu zamanlar sağdığımda toplamda 50 ml anca çıkardı ama oğlum sık sık emerdi. Hiç mama da vermedim. Her ay çok güzel kilo alırdı.İki yaşına kadar da çok güzel emdi.

Şimdi bu oğlumda toplamda 100 ml çıkıyor ikisinden ama bu sefer de genelde birini emip bırakıyor. Diğerini de sağmaya üşeniyorum. Kaç ml çıktığına çok takılmayın yani,bebek istedikçe emzirin. Zaten bebek büyüdükçe gelen süt miktarı da ayarlanıp ona göre artacak.

Bilgim yok ama insallah bi sonraki guzel cikar canim birseye gerek kalmaz❤.

haftaya asiya saglik ocagina goturdugumde sormayi dusunuyorum.cunku bebek surekli aglarken insan dusunuyo acaba derdi me.karni mi ac gazi mi var uykusu mu var.yoksa huyu mu boyle.anlayamamak cok yipratici oluyo bazen
Canim peki uyumadigi bi zaman dilimi var mi?mesela bzimki sabahtan öģlene kadae uyumuyir.bide aksamüstü uyumuyir ve cok huzursuz oluyor.
Bendeki de bu modelin aynısı :) ya memede olacak ya uyumuş olacak, başka alternatif yok. Karnı da doysa öyle etrafına falan bakınmıyor, aranıyor ve ağlıyor.
Canim peki sence bu durrumlari normal mi?sıkıntıları ne acaba?

Amin..
Geceo uyanmadan emzirmeye kalkmayi deneyebilirsin aglamaya kadar varmadan belki care olur.3 saat masallah cok iyi.Doymasa fln uyumaz canim oyle.
Gun gun degisikliklerde olacaktir.
Uyumama zamanlarini kendileri belirliyor simdilik.Sen az cok 2 saate yakinlasmayi dene emzirmede.Belki gaz icinde iyi olur.
Allah yardimcin olsun.Boyle konusmak bile iyi geliyordur,bakmasa sakinlestirmesede bir ses bir nefes olsa sana da iyi gelir azcik bi muhabbet bile

Canim peki uyumadigi bi zaman dilimi var mi?mesela bzimki sabahtan öģlene kadae uyumuyir.bide aksamüstü uyumuyir ve cok huzursuz oluyor.

Canim peki sence bu durrumlari normal mi?sıkıntıları ne acaba?
Ben yeni dünyaya adaptasyon süreci oldugunu düşünüyorum. Bizimki ilk doğduğu günden beri kucağımızdan inmedi. Hastanedeki beşiğe sırrı değdiği an çığlığı basıyordu. Yogunbakımdaki hemşirelerde sürekli kucakta olmak istediğini söylüyorlardı.

Sanıyorum nezle oldu canım burunda sümük dolu dün suluydu sürekli temizledim bugün de koyulaşmış kıvamı serum fizyolojik sıkıp temizledik rahatladı. Beslenmesinde şimdilik sıkıntı yok gibi de uyurken çok uzun süreli dalamıyor rahat nefes alamadığı için. Burnu temizse uyuyor uzun

Inan akan burun daha iyi. Bizimki akmıyor ama tıkalı ve temizlemekte zorlaniyorum. Bir soğanı dörde bölüp başucuna koyarsan burnunun açılmasını sağlar.

Inan akan burun daha iyi. Bizimki akmıyor ama tıkalı ve temizlemekte zorlaniyorum. Bir soğanı dörde bölüp başucuna koyarsan burnunun açılmasını sağlar.
Kesinlikle akmadığında tıkanıp kalıyor çocuk içimfarklı gidiyor. Taşınma telaşımız da var onlara da koşturuyorum. Soğan iyi fikir aslında duymuştum soğan meselesini ama şu koşturmacada ve lohusalık haliyle akıl edemiyorum bazı şeyleri

Hastanede surekli mamaya karsi olduklarini soyleyen hemsireler en sonunda cocugu mememden alip 'biz ona biraz mama verelim uyusun da siz dinlenin' demislerdi. Annenin uyumamasi da sutu etkiliyormus ya. Benimki de asla o besikte yatmadi. Simdi bile kucakta yarim saat uyuyor oyle besige koyuyoruz. Yoksa surekli hareket edip ih ih yapiyor.

Kızlar bebeklerinizin kaç günlükten sonra gaz sıkıntısı başladı ? Bi de bebişlerinizin uykusu nasıl, benim ilk oğlum ilk doğduğu günden beri hiç uyumazdı, çok zor bi çocuktu, bu daha iyi çok şükür. Bu da gazlanacak ve uyumayacak diye çok korkuyorum

Çok sağol canım ben de doğum yaptım sağ salim kurtulduk çok şükür, senin de gözün aydın canım

Bizde de durum aynı oldu malesef. Sabaha kadar çok ağladı memede olmayınca. Sabah doktora söyledik bize aç mama verin dedi. Ben sinirlendim, ağladım hemşireler sakinleştirmeye çalıştı. Denemekten birşey olmaz dediler beni ikna ettiler. Şimdi günlük 1 yada 2 defa vermek zorunda kalıyorum. Gece gündüz emzirmeme rağmen sütüm yetmiyor malesef ve çoğalmıyor da. Belki ilerleyen günlerde düzene girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…