2018 Ekim Anneleri

Saol canim.ins seninki böyle olmaz.ama kotkma yine de.geciyor.ben unuttum bile.sen simdilik sürekli bebegi emzir.bosalt iyice icini.hangisi sisse onu ver.

E vitamini kapsülü öneririm. Ben de çok acı çektim ve hala cekiyorum sadece yara değil. Bana en iyi gelen E vit kapsülü olmuştu. Bir de bir müddet silikon meme ucu kullanabilirsiniz. Yaranın iyileşmesine çok da faydalı değil ama emzirirken bir tık daha az acı cekmenizi sağlar. Benim meme uçları kanarken bebeğimi yoğunbakima aldılar. Mecburen sağmak zorunda kaldım. 2 güne iyileşti meme yarası. O 2 gün boyunca hiç emziremedim hep sağdım.

Haa bir de Memelyn beni çok rahatlatmıştı. Eğer açık yaranız varsa kalkan kullanmayın çünkü nemli kalınca yara iyileşemiyor.

nobetlese en mantiklisi yoksa cokuyoruz... öyle agliyorlar ki uyanmamak imkansız, uyuyunnn

kim ne derse desin, ilk zamanlar bolca alin kucaginiza.. aynen, kucakta uyuyolar yatağa koyunca hemen uyanıyorlar..

uyandırmak icin bezini degistirin demislerdi hastanede

Lansinoh u oneririm. iyilesene kadar ya mama takviyesi ya da silikon koruyucu ile emzirin...

1-Rengi sari mi onu kontrol edin özellikle ellerini
2. uyanmiyorsa bezini değiştirin altı silinirken ıslaklık uyandiriyor bazen de ayaklarını islak nemli bezle silip uyandırın

bi yerde sunun iyi oldugunu okumuştum
https://www.hepsiburada.com/nuk-sil...2qpt3aWMK9KC9Sh8ciObkW76nu566a8xoCGNkQAvD_BwE

Kızlar merhaba sütü cok hızlı gelip bebeği tıkanan morarıyor diyen arkadaş burada mı? Aynı dert bende de var sağmak çözüm oldu mu

kim ne derse desin, ilk zamanlar bolca alin kucaginiza.. aynen, kucakta uyuyolar yatağa koyunca hemen uyanıyorlar..

Ya sanki bizi anlatmissiniz @Lets go ayni bizde sizin gibiyiz yikadik bi guzel ve esimin kucaginda deliksiz 2 saat uyudu emmeyi bile uyurken yapti acmadi gozunu dusunun ama yerine koydugumuz an uyaniyor ne olacak boyle bilmiyorum 40 tan sonra mi alisacak acaba yerine bugun 24.gun

Ne zaman eve misafir gelse sonrası zulum oluyor cocuk gormeye geliyorlar ortaya cikarmasan olmuyor duzeni bozuluyor yavrumun gazini cikarip kaka yapamadi 2 saattir memeyle savaşıyor uykuda bastiriyor ama uyuyamıyor cok üzülüyorum boyke olunca

Zamanla alışıyor meme uclari sen kahverengi kismi vermeye calis benimde oyleydi lansinoh ve avent kalkan kullandim simdi arada lansinoh sürüyorum bide emzirmeye baslamadan önce sutunu sikio göğüs ucuna yay kuru kuru emzirmeye baslama 1 hafta icinde alisirsin

Kızlar benimde 5 aylik kızım var. Göğüs yarası için tek önerim lansinoh sürün streç filmle kapatın geçene kadar devam edin yatarken çıkarmayın ben öyle kurtuldum çok zor biliyorum uyku konusunda şunu söyleyebilirim kızım hala beşiğine koyunca gözlerini açıyor deliksiz uyku yok halaşimdi çok küçükler kendi kendine oyalanmalari çok zor. Başlarda çok zorlanıyor insan ama zaman geçtikçe büyüdüklerini güldüklerini gördükçe herşeyi unutuyorsun. Umutsuz olmayın bol bol emzirin

Canim fizyolijik sarilikta olabiliyor.
Bez sayisida onemli cis kaka durumu iyiyse gece 3 saat cok degil aslinda,bu duzenle devamda edebilir.

Memeyi verirken ve emzirme bitince sutunle islatmayida ihmal etme canim.
Malesef cabuk yara oldugu kadar cabuk gecmiyor en basit hassasiyet bile.

Hiç geçmiycek gibi geliyo,
Buna dayanamıyorum...
Makinayla mı sagdın?
Makinayla sağamıyorum daha feci acıtıyor

Canim bizzat yapandan dinleyerek bildigim sogan iyi geliyormus.
Uclari kopuk kopuk oldu herseyi denedim demisti kiz,en son denize dusen yilana sarilir misali duydugunu yapmis.Sogani bayaa yumrukla kırıp gogus ucuna suyundan damlatmislar 1-2 damla.Yakti biraz ama gecti demisti.
Bilmiyorum simdi nedir ne degildir kendimde yapmadim ama fikir olur belki.

Kantaron yaginida duymustum onu yikamak gerekir ama unutma.

Bide Eylul annelerinde bi arkadas baticondan bahsetmisti doktorunu onermis.Kremin ustune baticon surmus emzirmeden once de guzelce temizlemis.

Yani istersen kendi doktorunuda bi ara danis.

Bide doktorum bana Specta Mam Phyto diye bi jel vermisti gogus ucu icin e vitaminli fln,o da bayaa rahatlatiyordu.Yara olmadi ama hassasiyette cok rahatlatti.

Son düzenleme:
Canım pes etme benim ilk bebegimde olmuştu çocuk kan emiyordu resmen ebe ler emsin bişey olmaz meme vermeye devam et geçecek diyorlardı gerçekten geçti kimisi bazen uzun sürüyor ben de lansinoj krem işe yaramıştı aslında tecrübeli birisi sana söyleseydi bebek dogmadan 1 ay önce falan kremleri sürmeye başlaman lazım dı ben ikinci de öyle yaptım çok şükür yara olmadı bu kez Allah kolaylık versin o acı yı çok iyi bilirim sadece geçecek de dayan emzirdikçe geçecek meme uçları uyuşmaya başlayacak.

Sağol canım ben de öyle yapıyorum ama akşama doğru çok nem oluyor odada 70in üzerine arada çıkıyor. Ayrica Yemek yaparken mutfağın kapısını kapatıp ya cami ya aspiratör u calistiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…